Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια mstr. Η φωτογραφία που αναφέρεις, δεν ξερω γιατί, αλλά μου δημιουργεί μικτά συναισθήματα, άλλοτε την βλέπω και μου αρέσει και άλλοτε με αφήνει αδιάφορο, γι'αυτό και δεν την διάλεξα. Αλλά μιας και το ανέφερες θα την προσθέσω:
Δύσκολη η επιλογή φέτος. Όχι γιατί έβγαλα τόσες καλές και δεν ξέρω ποιά να διαλέξω δυστυχώς... Μέσα σε έναν χρόνο άλλαξε η τοποθεσία μου και η κατάσταση μου 3-4 φορές και μόλις τώρα με την αλλαγή του χρόνου επιτέλους μπήκε η ζωή μου ξανά σε μια ρουτίνα. Όπως η ζωή μου ήταν χαοτική έτσι ήταν και η φωτογραφία μου αυτόν τον καιρό.
Λόγω τεχνικών δυσκολιών οι φωτογραφίες είναι όλες ψηφιακές. Ο λόγος είναι οτι δεν μπορώ να σκανάρω αφού ακόμα είμαι με το νετμπουκ στο οποίο δεν συνδέεται το σκάνερ.
Χωρίς συγκεκριμένη σειρά λοιπόν αυτές που θεωρώ αντιπροσωπευτικές της φωτογραφικής πορείας μου το 2010.
Η φωτογραφική εξέλιξη μου φέτος με οδήγησε σε πιο κινηματογραφικά μονοπάτια. Με γοήτευσε η ιδέα φωτογραφιών που θα μπορούσαν να είναι μέρος μια ταινίας. Που λένε μια ιστορία, καμιά φορά με μόνο την χρωματική παλέτα τους. Σε αυτόν τον άξονα κινήθηκε και η επεξεργασία μου. Αλλαγές στην χρωματική παλέτα, επιλεκτικό φώτισμα σημείων και φυσικά προσοχή στην σύνθεση.
Το είδος με κερδίζει όλο και περισσότερο και φοβάμαι οτι δεν θα αργήσει η στιγμή της κινούμενης εικόνας, αλλά ακόμα έχουμε καιρό μπροστά μας...
Και του χρόνου λοιπόν!
είναι αρκετές αλλά με μια γρήγορη ματιά ξεχώρισα τις παρακάτω
Μια μαλλον σχεδον νεκρη φωτογραφικη χρονια για μενα φετος,ημουν και φανταρος απο το Φλεβαρη μεχρι τον Οκτωβρη,και σ'αυτο το διαστημα δεν ασχοληθηκα πραγματικα καθολου με τη φωτογραφια.
Οι δυο πρωτες(το τοπιο και το πορτρετο)απ'τις αρχες του '10,και οι δυο επομενες (φθινοπωρινες)τωρα προσφατα,λιγες μερες πριν μπει το 2011.
(Υ.Γ. εννοειται πως οποιαδηποτε σχολια,θετικα,αρνητικα,η οτι αλλο,ειναι παντα θεμιτα και καλοδεχουμενα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.