ΝOVA Hellas vs NOVA Κύπρου

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

tlgex

Senior Member
14 August 2010
527
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/v.html#more

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ NOVA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΧΡΕΩΣΗ FULL PACK ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΟΠΟΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ. Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διαθέσατε για την επικοινωνία σας μαζί μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα συνδρομητικά πακέτα nova της Κύπρου σε σχέση με τα δικά μας συνδρομητικά πακέτα δεν είναι συγκρίσιμα.

Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε ότι όσον αφορά στο αθλητικό πρόγραμμα, το πακέτο της Κύπρου δεν συμπεριλαμβάνει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, όπως: Premier League, Champions League, Europa League, Τελικό Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Ισπανίας, NBA, Ιταλικό κύπελλο ποδοσφαίρου. Δεν συμπεριλαμβάνει επίσης το κανάλι novasports highlights.

Επιπλέον στο πακέτο της nova Cyprus, δεν συμπεριλαμβάνεται το κανάλι FOX life, τα ελληνικά κανάλια και οι interactive υπηρεσίες.

Όσον αφορά στο κινηματογραφικό πρόγραμμα διαφοροποιείται και αυτό, σε κάποιες ταινίες και σε αρκετές σειρές. Για παράδειγμα οι σειρές CSI Miami, Entourage, Without a Trace και Mentalist, δεν είναι διαθέσιμες στην Κύπρο μέσω της nova Cyprus.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με συνέπεια, να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα και την πιο ποιοτική ψυχαγωγία για εσάς και τους πελάτες της επιχείρησής σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 2106602000 καθημερινά και το Σάββατο από τις 8:00 έως και τις 24:00 και τις Κυριακές από τις 10:00 έως και τις 24:00, είτε μέσω e-mail.

Επίσης, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.nova.gr ώστε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.
 

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,265
Αθήνα...
Δεν περιμένω κάτι καλύτερο από αυτούς....βέβαια το Lumiere έχει τους υπόλοιπους αγώνες και ταινίες.
 

eolos68

Established Member
28 May 2009
136
Είναι αν δεν κάνω λάθος όμως με επιπρόσθετη συνδρομή.

Δεν κανεις λάθος

Πολύ σωστά απάντησαν από την Nova Ελλάδος.
Τα 2 πακέτα δεν συγκρίνονται.... απλή συνωνυμία
"Full" pack nova κύπρου + ltv και alfa = 59 eu
Και η τιμή αυτή ισχύει τους τελευταίους μήνες μονο
Το πακέτο "full" με ltv και alfa είχε 75 eu
 

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,109
Λευκωσία
Δεν είναι τυχαίο ότι η μεγάλη πλεοψηφία εδώ στην Κύπρο προτιμά Nova Ελλάδος.;)

Και να προσθέσω ότι εδώ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και οποιος αντέξει. Εκτος από την NOVA υπάρχουν ακόμα Τέσσερα καλωδιακά πακέτα(Cytavision, Primetel, Cablenet, LTV Cable) Πραγματικά γίνετε σφαγή! Να δούμε ποιος θα επιβιώσει σε ένα Νησί των 800 χιλιάδων κατοίκων.
 

anastazio

Established Member
5 November 2009
133
Ιωάννινα
Στην Κύπρο προτιμάνε Νova Eλλάδος:fahne90: και στην Ελλάδα προτιμάνε Νova Kύπρου !!!
Μήπως πρέπει να αλλάξουν φορολογική έδρα η Μητρική με την Θυγατρική εταιρεία...
 
Last edited: