Welcome to the AVClub.

Page 1 of 15 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 147

Thread: NITECORE

AVClub Enthusiast

Talking NITECORE

εδω ειμαστε.

Η Nitecore μου εστειλε φωτογραφιες απο το καινουργιο IFE1.

Δεν μπορουσα να τις αναρτησω πιο πριν απο τους reseller και ετσι τις κραταγα confidential. Συγνωμη.

τωρα ομως εχουν βγαλει εδω http://www.lightjunction.com/nitecor...lashlight.html

και ετσι μπορω και εγω να σας τις δημοσιευσω

αλλα να εδω δειτε.
    Nitecore
    ''I have just got some new pictures for the IEFE1 and have attached them for your reference! Please keep it personal, thank you!''
    Attached Images Attached Images

Senior Member

Re: NITECORE

Καλα τα 285λουμεν αλλα και 150$ ;

AVClub Enthusiast

Quote Originally Posted by learner View Post
    Καλα τα 285λουμεν αλλα και 150$ ;
    ναι ειναι παρα πολλα το ξερω, μην κανετε καμια κινηση ακομα μεχρι να ποσταρω review και να σας ενημερωσω. Νομιζω πως θα τους φερει και ο Δησιος. Εγω μαλωσα με την Nitecore για την τιμη και για την καθυστεριση. Ξεκατινιαστηκαμε στο CPF forum για αυτο το θεμα.

AVClub Enthusiast

δεν κινειται φυλλο. Ολοι περιμενουν και αναμενουν για τον INFILUX. απο τις λιγες φορες που στο CPF δεν εχουν τι να συζητησουν και ειδικα την τελευταια εβδομαδα δεν κουνιεται τιποτα.

Να δειτε που ολοι περιμενουν την καινουργια σειρα. Σας το λεω απο τωρα. Αν αυτη η σειρα βγει πετυχημενη θα γινει ο φακος της χρονιας, για πολλους λογους.

Οι μισοι περιμενουν στην γωνια να κατακρινουν την σειρα Infilux και οι αλλοι μισοι θα τον κανουν θεο.

Εγω αν ολα πανε καλα τον περιμενω κατα τις 20 του μηνα Ιουνιου. Ευτυχω που θα εχω κατι να κανω αφου θα βλεπω μπαλα.

μετα θα σας πω κριτικες. Ελπιζω να ειναι καλος και να εχουμε επιτελους μετα απο καιρο εναν φακο που εξυπηρετει ολα τα γουστα.

Senior Member

Δε νομίζω ότι θα αντέξω να περιμένω μέχρι να έρθει και να κάνεις το review...

AVClub Enthusiast

Quote Originally Posted by yuk! View Post
    Δε νομίζω ότι θα αντέξω να περιμένω μέχρι να έρθει και να κάνεις το review...
    χαααχααχαχαχαχαχαχαχα

αυτος θα παει να τον παρει....

Senior Member

Είναι υπέροχος, νομίζω μου ταιριάζει αν και μου τα χαλάει λίγο στα σημεία.
    Θελω να αντικαταστήσω τον Quark που γενικά μου αρέσει πολύ αλλά με εκνευρίζουν τα φωτορυθμικά και το preflash.
    Ο Nitecore φαίνεται να έχει ότι ζητάω: καλή ποιότητα, χαμηλό low, καλό κλιπ, κλπ. Δεν ξέρω μόνο αν θα με βολέψει το ring. Ελπίζω να μη το γυρνάω κατά λάθος...

AVClub Enthusiast

Quote Originally Posted by yuk! View Post
    Είναι υπέροχος, νομίζω μου ταιριάζει αν και μου τα χαλάει λίγο στα σημεία.
    Θελω να αντικαταστήσω τον Quark που γενικά μου αρέσει πολύ αλλά με εκνευρίζουν τα φωτορυθμικά και το preflash.
    Ο Nitecore φαίνεται να έχει ότι ζητάω: καλή ποιότητα, χαμηλό low, καλό κλιπ, κλπ. Δεν ξέρω μόνο αν θα με βολέψει το ring. Ελπίζω να μη το γυρνάω κατά λάθος...
    Θα εχουν κανει το μεγαλυτερο λαθος αν γυρναει αυθερετα το ring. Ειτε τυχαια μεσα στην τσεπη.

AVClub Addicted Member

Εμένα ρε παιδιά το μόνο που με χαλούσε στη nitecore ήτανε το ότι εμφανιζότανε, έκανε μπαμ, μετά σιωπή!Τώρα τα ίδια!Τόσο καιρό τπτ το σπουδαίο!Ελπίζω να είναι κάτι το εξαιρετικό αυτός ο φακός!

Senior Member

Ναι, βασικά αναβάθμιζε κάποια μοντέλα μόνο. Αλλά και αυτά που δεν έχουν αλλάξει ακόμα μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς μέχρι σήμερα νομίζω. Εγώ περίμενα κάτι με περισσότερο throw από τη Nitecore, αλλά ποτέ δεν ήρθε.

Page 1 of 15 1234511 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)