Welcome to the AVClub.
     

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1

    SAMSUNG LE32B450 Black Out's @ Component

    Εχω την LE32B450 κ οταν δειχνει στο component (Nintendo wii- PSP) με οποια μεταβολη στο ρευμα μαυριζει η εικονα σαν να χανει το σημα για 1sec... Μονο σε source component παρουσιαζεται κ σε source TV κανει ενα πολυ μικρο παρασιτο-γραμμη κατα μηκος της οθονης (που δεν πολυφαινεται κιολας). Δοκιμες εγιναν κ με σταθεροποιητες τασης κ πολυμπριζα APC για υπερταση στις συσκευες μειωνοντας το θορυβο αρκετα. To wii ειναι ενταξει κ σε αλλες lcd/plasma/crt tvs λειτουργει τελεια για ωρες.. Το ιδιο κ το PSP. Πιστευω πως επιρεαζεται απο το θορυβο συσκευων με το ON/OFF (moter ψυγειου, ενισχυτης ηχοσυστηματος..) Συνδεσα ομως ενα dvd player (στο component) που εχει καλωδιο ρευματος με το χοντρο βησμα (με την γειωση), σαν της tv(διαφορετικο δηλαδη απ του wii - κ φυσικα απ το psp που δουλευει με μπαταρια) κ το αποτελεσμα ηταν πως λειτουργουσε μια χαρα, ακομη κ αν βιαια αναβοσβηνα ενισχυτες, ψυγεια.. Υποθετω πως κατι τρεχει με τις γειωσεις της tv
    Την πηρα 17/02/10 κ εχω τραβηχτει 2 φορες ως τωρα στο service πηγαινε-ελα οπου εκαναν αναβαθμιση-ελεγχο (?) κ μετα αλλαξαν πλακετα εισοδων (component κτλ.) κ φυσικα χωρις αποτελεσμα.. Οσο περιμενα στο service δοκιμασα σε αλλες 2 της σειρας 450 αφου ειχα το PSP μαζι μου.. (η μια ιδια με την δικη μου κ η αλλη μικροτερη) κ γινοταν το ιδιο θεμα. Ετσι πιστευω πως υπαρχει προβλημα στις 450, ασχετα αν το αρνηθηκε ο τεχνικος. Απο κει που την πηρα δεν την δεχονται πισω γιατι εχω πεταξει το κουτι κ λενε πως πρεπει μεσα σε 7μερες απ την ημερ αγορας να ζητησω αλλαγη προιοντος..(!!!)
    Στη samsung το επομενο βημα ειναι αντικατασταση με το ιδιο μοντελο, που ειμαι σιγουρος πως θα χει το ιδιο θεμα.. Διορθωνεται αραγε το προβλημα? Πραγματικα αισθανομαι πολυ ατυχος γιατι την ηθελα κυριως για το WII (component) και.......!!!

    ΙΔΙΟ προβλημα σε αλλο μοντελο αλλα δυστυχως δεν εχουν καποια λυση κ 100% δεν φταιει το καλωδιο:
    http://www.avforums.com/forums/lcd-l...e-problem.html
    Last edited by tisfo; 11-04-2010 at 12:50.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top