Schaub Lorenz SL-400

stefanos_79

New member
24 January 2009
29
PER.770647.jpg


Πρόκειται για τον Ψηφιακό Δέκτη Mpeg4 που μπορείτε να το προμηθευτείτε από Eshop.gr

-Ψηφιακός δέκτης επίγειου σήματος:SD MPEG-2, MPEG-4 AVC/H.264
-Ηχος :Audio PCM, MPEG1/2, Dolby digital AC3/ Plus
-ΕPG :Ελληνικό ( Ψηφιακά ΕΡΤ και Digea)
-Πολυγλωσσικό OSD
-DVB Teletext :Ελληνικό,DVB υπότιτλοι
-Χωρητικότητα Καναλιών :200
-USB :Αναβάθμιση firmware ,αναπαραγωγή JPEG,MP3 αλλά οχι Divx (το παράδοξο ειναι οτι αναγνωρίζει srt εξωτερικούς υποτίτλους καθότι σου δίνει την δυνατότητα επιλογής ή αποεπιλογης τους αλλά δεν βλέπει την ταινία)
-Συνδεσιμότητα:1 Scart(με επιλογές RGB,CompositeCVBS),Auxiliary input,Antenna RF IN RF Out, Optical out(Toslink)
-Απουσία PVR ωστόσο στην επιλογή Timer μπορείτε να ορίσετε υπενθύμιση μέσω EPG για το κανάλι που θέλετε να δείτε σε προκαθορισμένη ώρα.

Και ενα προσωπικό σχόλιο.Αυτο που μου άρεσε είναι όταν πατάς το πάνω -κατω του σταυρου του τηλεκοντρολ σου βγαζει το Info του εκάστοτε σταθμού και με το Ok το εμφανιζει (βλ αποκωδικοποιητη NOva).Αυτο που δεν μου άρεσε είναι οτι όταν μπαίνεις στο EPG γινεται full σψρεεν και σταματαει και ο ηχος του καναλιού που βλέπεις.
 

papasouzakias

Moderator
Staff member
13 May 2009
4,523
Re: SCHAUB LORENZ SL-400 DVB-T MPEG4

Στο περιοδικό FAQ Μαρτίου υπάρχει ολοσέλιδη καταχώρηση του Schaub Lorenz SL-400 ο οποίος διαθέτει πιστοποίηση από τη Digea. Ο δέκτης διαφοροποιείται από το δέκτη της φωτογραφίας αφού διαθέτει άλλη εμφάνιση και από τη θύρα USB αναπαράγει ταινίες Divx.
 
Re: SCHAUB LORENZ SL-400 DVB-T MPEG4

Γιασας στιν παρεα σας. θελο μια βοηθεια εαν καποιος γνωριζει πια η διαφορα αναμεσα στο Shaub Lorenz sl 400 Και στο Shaub Lorenz sl 500. H τιμη εινε ιδια. Ευχαριστω. καθε βοηθεια δεκτη.