Welcome to the AVClub.

Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53

Thread: PES 2010 η FIFA 10?

AVClub Addicted Member

PES 2010 η FIFA 10?

Την ερχόμενη εβδομάδα όπου περιμένω να έρθει και το Xbox 360 από Amazon σκοπεύω να αγοράσω ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω PES η FIFA. φαίνεται από reviews σε διαφορα Sites ότι το FIFA παίρνει τον θρόνο από το PES. Είναι αλήθεια αυτό?
    Ποια πλεονεκτήματα έχει το ένα από το άλλο?
    Να πω ότι με ενδιαφέρει και το Online , πιο είναι καλύτερο από τα δυο?
    ΓΙΩΡΓΟΣ!

Established Member

Re: PES 2010 η FIFA 10?

FIFA 10 - http://www.metacritic.com/games/plat...10?q=fifa%2010

PES 2010 - http://www.metacritic.com/games/plat...0?q=pes%202010

και εδώ μια σύγκριση ανάμεσα κ΄ στα 2 - http://gameworld.gr/index.php?option...d=38:stonpagko

Επίσης, εφόσον θα γίνει η αγορά από το Amazon μπορείς να δεις και τις top πωλήσεις της κονσόλας σου - http://www.amazon.co.uk/gp/bestselle...MCYQT2FC0N4PD7

Βέβαια, αν είσαι φανατικός του Pro, πιστεύω ότι το φετινό Pro είναι πολυ βελτιομένο. Από την άλλη αν θες το καλύτερο για την κονσόλα σου αγόρασε το Fifa.
    Από τη μία θα έχεις τους κολλητούς σου που θα θέλουν να παίζουν μόνο Pro και ξυνίζουν με την ιδέα του Fifa ( ασχέτως αν κανένας τους δεν έχει δοκιμάσει το καινούργιο. ) Από την άλλη αν ενδιαφέρεσαι για Online το Fifa είναι μονόδρομος ( 2v2 στο Pes ενώ μέχρι και 10vs10 στο Fifa )

Senior Member

επειδη παιζω προ απτο πρωτο που βγηκε(ps1) να σου πω και γω την γνωμη μου.λενε ολοι φετος ειναι βελτιωμενο,εμενα φετος ειναι η πρωτη χρονια που το παρατησα και λεω να δοκιμασω το fifa.και επεισις να ξερεις οτι στο online εχει παλι προβληματα και lag.

Established Member

παιδια εγω απογοητευτηκα απο το προ...δλδ...νομιζω οτι μας υποτιμουν λιγακι...στο φιφα φαινεται οτι οι ανθρωποι κανανε δουλεια...προτιμω να εχω ρεαλιστικο ποδοσφαιρο παρα τα ονοματα απο τις ομαδες κτλ...στο προ τα της εξελιξης εχουν ρυθμους χελωνας.σιγουρα μπορουν κ καλυτερα.με αυτον τον τροπο ομως φετος θα μεινω στην μια φορα που το νοικιασα να το δω.δεν το ξαναγοραζω.ασε που μου την δινει το μακεδονια στην σημαια των σκοπιων....εγω οπως καταλαβατε ψηφιζω φιφα.

Established Member

Εμενα το καινουριο pro μου αρεσε πολυ!

Senior Member

Tο φετινό pro μου θύμισε τα winning 11 και iss που ήταν και τα αγαπημένα μου.Δοκίμασα και το fifa και πάλι επέλεξα το pro.Eίναι πιο καλό το gameplay πιο κοντά στην πραγματικότητα με δυσκολία στο σκοράρισμα.Το FIFA είναι απλώς εφετζίδικο αλλά στην ουσία υστερεί.

Supreme Member

Δεν είμαι αντικειμενικός καθώς αφενός είμαι εδώ και χρόνια λάτρης του Pro, αφετέρου το Fifa το έπαιξα μόνο σε demo...

Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι το ΜΟΝΟ πράγμα στο οποίο υπερτερούσε το Fifa είναι η κίνηση 360 μοιρών, που είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών.... σε όλα τα υπόλοιπα το fifa μου φάνηκε τελείως εκτός κλίματος, χωρίς ατμόσφαιρα...
    O tempora.... o mores.....

Για τακτοποιήσεις ημιυπαιθρίων χώρων, αυθαιρέτων, μεταβιβάσεις και λοιπές εκδόσεις οικοδομικών αδειών απευθυνθείτε με πμ στον Μαέστρο σας.

AVClub Enthusiast

το Fifa εχει γινει το Pro που αγαπησαμε...

και το Pro το Fifa που μισουσαμε...

βεβαια, ΟΛΑ ειναι θεμα προσωπικων προτιμησεων...

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

παιξε τα δυο demos... και δες με ποιο θα κολλησεις περισσοτερο...

ο σκοπος ειναι η διασκεδαση... λιγη σημασια παιζει απο ποια εταιρεια θα προερχεται...

την καλησπερα μου...
    the best things in life, arent things...

Flickr

AVClub Addicted Member

Quote Originally Posted by paN-baL® View Post
    το Fifa εχει γινει το Pro που αγαπησαμε...

και το Pro το Fifa που μισουσαμε...

βεβαια, ΟΛΑ ειναι θεμα προσωπικων προτιμησεων...

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

παιξε τα δυο demos... και δες με ποιο θα κολλησεις περισσοτερο...

ο σκοπος ειναι η διασκεδαση... λιγη σημασια παιζει απο ποια εταιρεια θα προερχεται...

την καλησπερα μου...

Συμφωνώ....

Έπαιξα και τα δύο ντέμο και παρόλο που θεωρώ το φιφα καλύτερο παιχνίδι σε όλους τους τομείς, αν αγοράσω ποδοσφαιράκι φέτος αυτό θα είναι το προ...

με το προ διασκεδάζω...βέβαια μόνο στο 2vsPC γιατί όταν παίζεις μόνος σου είναι πολύ χαζό...
    "Μόνο όταν το τελευταίο δέντρο έχει πεθάνει και ο τελευταίος ποταμός δηλητηριαστεί και το τελευταίο ψάρι πιαστεί θα συνειδητοποιήσουμε πως δεν μπορούμε να φάμε τα λεφτά"

Ινδιάνικη Παροιμία

AVClub Addicted Member

Ευχαριστώ Παιδιά για της απαντήσεις σας.
    Δυσκολεύομαι να αποφασίσω πιο από τα δυο και από ότι φαίνεται τελικά θα τα πάρω και τα δυο όπως πέρσι.

PS Πάντως στα Αγγλικά forum οι περισσότεροι προτιμούν το FIFA.
    ΓΙΩΡΓΟΣ!

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)