Bγηκε επιτελους ενα απο τα θρυλικοτερα και πολυαναμενομενα παιχνιδια first person shooting ολων των εποχων . (παντα μου αρεσαν οι φανφαρες)
Released in North America on August 18 and Europe on August 21.
![]()
Bγηκε επιτελους ενα απο τα θρυλικοτερα και πολυαναμενομενα παιχνιδια first person shooting ολων των εποχων . (παντα μου αρεσαν οι φανφαρες)
Released in North America on August 18 and Europe on August 21.
![]()
Αυτο ηταν παντα η αρχη της φωτογραφιας: ενα αψυχο κουτι, ενας φακος ενα φιλμ -η ενας σενσορας πια- και πολυ ορεξη για δημιουργια.
Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες .
Δυο πίστες μόλις έβγαλα.Είναι ωραίο παιχνίδι.Μου έκανε εντύπωση ο ρεαλισμός των εκρήξεων από χειροβομβίδα,διαμελισμοί,σπασίματα κ.α Έχει βέβαια μια φουτουριστική άποψη το παιχνίδι,
το game.... απλά τα σπάει....!!!
που να φανταζόμασταν όταν παίζαμε στο "άχρηστο για games pc" κάπου στις αρχές του 90 το wolfstein 3D (που μόνο 3D δεν ήταν...) ότι θα δούμε και τη σημερινή έκδοσή του....
![]()
![]()
![]()
Και ποίος θυμάται το Wolfenstein με τα υποβρύχια.... Απίστευτα δύσκολο και τρομερά διασκεδαστικό όταν το έπαιζες με παρέα σε turntable mode!
Eπαιζε κανεις multiplayer ?
Αυτο ηταν παντα η αρχη της φωτογραφιας: ενα αψυχο κουτι, ενας φακος ενα φιλμ -η ενας σενσορας πια- και πολυ ορεξη για δημιουργια.
Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες .
δεν νομιζω να ειχανε internet οι πιο πολυ εκεινη την εποχη![]()
ωωππ! ποιο εννοείς ακριβώς ?
αν και "παλιός" στα pc games δεν το θυμάμαι !
από το wolfenstein 3d , δηλ. το 3ο και μετά τα είχα... λιώσει όλα ! χαχα
- Wolfenstein (series), includes:
- Castle Wolfenstein, a computer game released in 1981 by Muse Software
- Beyond Castle Wolfenstein, the sequel for the above game, released in 1984
- Wolfenstein 3D, a computer game released in 1992 by id Software
- Spear of Destiny, the prequel for the above game, released in 1992
- Return to Castle Wolfenstein, a computer game released in 2001
- Wolfenstein: Enemy Territory, a free multiplayer game based on Return to Castle Wolfenstein, released in 2003
- Wolfenstein (2009 video game), the sequel to 2001's Return to Castle Wolfenstein, it was released in 2009 by Activision.
τώρα σειρά έχει το τελευταίο αλλά δυστυχώς δεν έχουμε πλέον εκείνον τον ελεύθερο χρόνο όπως τότε!
κάτι θα κάνουμε όμως !![]()
I am not a number I am a free note
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)