From Dusk Till Dawn

18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
FromdusktildawnA.jpg

Απ' Το Σούρουπο Ως Την Αυγή
From Dusk Till Dawn

Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 1996
Είδος: Παρωδία τρόμου
Διάρκεια : 108
Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez
Πρωταγωνιστούν: HarveyKeitel, GeorgeClooney, QuentinTarantino, JulietteLewis, Salma Hayek
Εικόνα: 1,85:1
Ήχος: d.d 5.1

Η ταινία που έκανε τον Robert Rodriguez γνωστό στο ευρύ κοινό με την βοήθεια βέβαια του κολλητού του QuentinTarantino. Μια ταινία που μέχρι τη μέση εξελίσσετε ως μια σκληρή περιπέτεια με ληστεία και στο δεύτερο ήμισυ κάνει μια τεραστία ανατροπή στέλνοντας μας πακέτο. Θεωρήθηκε με την μια cultκαι δικαίως αφού παντρεύει την περιπέτεια , τη δράση , το θρίλερ, το roadmovie και την κωμωδία. Ακολούθησαν και άλλες δυο συνέχειες όμως χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

from_dusk_till_dawn5.jpg
996DTD_George_Clonney_034.jpg
http://www.hotflick.net/pictures/Harvey_Keitel_004.html

Το story

Ο Σεθ Τζέκο και ο ιδιόμορφος μικρότερος αδερφός του, Ρίτσαρντ (τον υποδύεται ο Ταραντίνο!) μετά από μία ληστεία στο Τέξας προσπαθούν να καταφύγουν στο Μεξικό. Για να το καταφέρουν αυτό οι δύο φυγάδες θα απαγάγουν την οικογένεια Φούλερ και το τροχόσπιτο-αμάξι τους, η οποία αποτελείται από τον μπαμπά Φούλερ, που είναι παπάς, την κόρη Φούλερ που ξυπνάει τις άγριες διαθέσεις του ολίγον... ψυχανώμαλου Ρίτσαρντ και το γιο Φούλερ που είναι και ο μόνος Κινέζος της οικογένειας, καθότι υιοθετημένος! Όταν καταφτάνουν στο Μεξικό τα δύο αδέρφια, Σεθ και Ρίτσαρντ, έχουν συνάντηση με τους άλλους συνεργάτες τους σε ένα στριπ μπαρ στην μέση του πουθενά. Μπαίνουν μέσα κρατώντας ακόμα μαζί τους τους Φούλερ και εκεί αφού κάνει την εμφάνιση της η καυτή Σαντάνικο Παντεμόνιουμ (η Σάλμα Χάγιεκ στην πιο αισθησιακή στιγμή της!), θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης! Τώρα, θα πρέπει να αντέξουν μέσα στο κλειδωμενο μπαρ μέχρι την αυγή, αφού όλοι όσοι δουλεύουν εκεί είναι στην πραγματικότητα βαμπίρ που μόνος τους σκοπός είναι να στραγγίξουν και την τελευταία σταγόνα αίματος των ανυποψίαστων θαμώνων
 

Δημήτρης Ιωάννου

Moderator
Staff member
18 June 2006
15,854
Αθήνα-Κέντρο
Απάντηση: Re: From Dusk Till Dawn

Ntinos1972 said:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! (Η Σαλμα)



Υγ. Πως και την "ξεθαψες" αυτη?


Την ξέθαψε γιατί το καλοκαίρι κυκλοφόρησε με ελληνικούς υπότιτλους επιτέλους.Στο εξωτερικό έχουν βγεί διπλά Special editions εδώ και χρόνια και εμείς ..αγρόν ηγοράζαμε.

Η Σάλμα-Satanicum Pandemonium-όντως όλα τα λεφτά !-bye-
 

Beavis

AVClub Addicted Member
25 August 2006
2,256
AΘΗΝΑ
Φοβερη!
Θυμαμαι οταν την ειχα πρωτοδει μου αρεσε παρα πολυ το γεγονος οτι για αρκετη ωρα δεν παει το μυαλο σου το τι προκειται να γινει μετα,ειχα κουφαθει εντελως
 

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
25,525
Land of Dystopia
Μόλις χθες την είδα, ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ ξεκινάει υπέροχα προδιαγράφοντας μια εξαιρετική συνέχεια που κατά κύριο λόγο οφείλεται στα βαριά ονόματα, Clooney, Tarantino και Caitel, με απογοητεύει οικτρά στο επόμενο μισό, μιας και η ανατροπή με όλα αυτά που ακολουθούν.....με ξενέρωσε:ernaehrung004:
 
Last edited:

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,651
Συμφωνώ καρα-καλτ!
Δε πα να την έχω δει κάμποσες φορές, ακόμα την παρακολουθώ ευχάριστα :D