Απο πού να αρχίσω;
Λοιπόν ξεκίνησα το 1979 όταν σε ηλικία 14 χρόνων πήρα την πρώτη μου μηχανή μια Nikon FM.Αφορμή τα τεύχη του N.G που αγόραζε σωρηδόν ο αδερφός μου, είχα ψαρώσει τότε με την ποιότητα των εικόνων πού έβλεπα.
Μου την έφερε καινούρια ο πατέρας μου απο το Λονδίνο, τιμή 16.500 δρχ με τον 50άρη 1.8!!!!
Με το τέλος του Λυκείου μετέβην εις Βέρνην Ελβετίας:blush: και παρακολούθησα 6μηνα σεμινάρια φωτογραφίας σε studio φωτογράφισης αυτοκινήτων.
Μετά το στρατιωτικό εργάστηκα σε δύο κατα σειρά στούντιο φωτογραφίας (Λιζάρδος, Studio Δέλτα) και από το 1990 μέχρι το 2004 διατηρούσα δικό μου στούντιο στο Παγκράτι.
Ασχολήθηκα με το πορτραίτο το still life και την φωτογραφία τοπίου.
Η τελευταία με κέρδισε και απο τότε ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά μαζί της.
Εργασίες μου έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά life style και ειδικού τύπου πχ Οξυγόνο, Γεω και σε agencies εξωτερικού
Το 1998 κυκλοφόρησα το πρώτο μου φωτογραφικό λεύκωμα για τα Δρακόσπιτα της Εύβοιας.
Στην Εύβοια κατοικώ μόνιμα τα 4 τελευταία χρόνια.
Απο τα χέρια μου έχουν περάσει αρκετά μηχανήματα (κάμερες και studio flash)όπως Cambo Legend 5'x7', Arca Swiss 10x15cm με φακούς Schneider-Kreuznach, Mamiya RB67 και φακοί απο 50mm-250mm, διψήφιος αριθμός σωμάτων Νikon και κάμποσοι φακοί.
Επίσης ένα σετ Leica R4 με τους 28mm, 50mm kai 70-210mm.
Απο studio flashes γεννήτρια Bowens Quad με 2 κεφαλές 3200W, 2 Monoblock Elinchrome 1000W και 2 μικρα monoblock Quantaray 250W
Κάποια απο αυτά έχουν πουληθεί πια γιατί δεν μου χρειάζονται.
Πλέον, σημάδια των καιρών, έχω στραφεί στίς ψηφιακές μηχανές.
Απο το 2002 έχω την Fuji S2Pro, μετά ακολούθησαν η D70, η D200 (την οποία κράτησα μόνο 2 μήνες, δεν μου άρεσε καθόλου!!) και 2 σώματα Canon EOS 5D (σήμερα υπάρχει μόνο το ένα).
Αυτά.....αλλά έπονται και άλλα...ΕΟS 1DsMk3 ας πούμε