FragFX the new Playstation 3 controller

kdgonida

Established Member
26 November 2007
135
Νικαια
The FragFX features a separate right hand mouse controller and detachable left hand grip controller, ideal for experiencing the traditional PC mouse and keyboard style gameplay of shooter games in a console environment. Key FragFX controller features include:

- The right hand mouse controller has the complete set of PS3 controller buttons. The mouse is used during game play to shoot, look left, right, up and down for that same PC style game play experience on the PlayStation 3.

- The mouse is optimized for navigation within the recently announced PlayStation Home virtual world.

- A menu mode on the mouse allows it to double as a regular mouse during menu selections. A lap mouse pad and left hand grip cradle is included with the FragFX to allow for comfortable play in a living room setting.

- The left hand re-programmable grip (nicknamed the "FragChuck" by G4TV) has the full range of 6-axis motion control providing Wii-like motion sensitivity for the PlayStation 3. In games like Resistance: Fall of Man, to reload a weapon or to rifle butt an opponent, the user can swing the FragChuck.

- The FragChuck also offers a game speed dial and frag button. When the frag button is pressed it slows the mouse down to incremental movement for smooth sniper shots. The speed dial allows for instant fast or slow overall game play. These two additional features let the user get out of battles as fast as they get into them.
 

Attachments

  • fragfx.jpg
    fragfx.jpg
    7.7 KB · Views: 102

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,396
t3.large
Υποψιάζομαι ότι δεν θα δουλεύει ακριβώς σαν mouse...Το μονό παιχνίδι που θα υποστηρίζει mouse / keyboard θα είναι το ερχόμενο UT3.
 
Last edited:

NassosT

Supreme Member
17 June 2006
4,700
Υποψιάζομαι ότι δεν θα δουλεύει ακριβώς σαν mouse...Το μονό παιχνίδι που θα υποστηρίζει mouse / keyboard θα είναι το ερχόμενο UT3.
Μα γι' αυτό ακριβώς υποστηρίζεται από όλα τα παιχνίδια.
BTW τα περιμένω και τα δύο.
 

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,396
t3.large
Ναι αλλά δεν ειναι σαν κανονικο mouse... Απλά μεταφράζει τις κινήσεις του χεριού σε πάτημα του μοχλού. Σίγουρα καλύτερο όμως από το sixaxis!
 

kdgonida

Established Member
26 November 2007
135
Νικαια
Δηλαδη αξιζει με χιλια αν εισαι fps fan,και απο οτι ειδα και σε βιντεακια στο youtube και με call of duty 4 εδειχνε τελειο!Απο που το εχετε παραγγειλει?????
 

w2vc

New member
6 November 2007
50
Τελικά το πηρε κανεις το χειριστηριο?

Παιζω Medal of Honor Airborne και το sisaxis δεν με βολευει καθολου. Αν καποιος το εχει ας μας πει την εμπειρια του. Αν αξιζει να παω να το χτυπησω μηπως και μπορεσω να παιξω σαν ανθρωπος.
 

w2vc

New member
6 November 2007
50
Re: Απάντηση: FragFX the new Playstation 3 controller

Ακόμα δεν μου έχει έρθει αν κ το έχω παραγγείλει καιρό τώρα από play.com.

Αν σου ειναι ευκολο κανε ενα mini review μολις το παρεις και το χρησιμοποιησεις.

Εχω σταματησει να παιζω το Medal of Honor γιατι μου την σπαει το gamepad. Αν τουλαχιστον με αυτο βγαινει ακρη, θα το παρω και εγω να παιξω σαν ανθρωπος. Αλλιως... με βλεπω να το πουλαω το παιχνιδακι.
 

Amaretto9845

New member
28 July 2007
51
Λάρισα
Ακόμα ένας προς αναμονή review.
Πάντως παίζει σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά στο Cod4 λένε ότι είναι lethal weapon.
Αναμένουμε ...
 

mpalakis

New member
12 March 2007
75
Ν.ΙΩΝΙΑ
Χρονιά πολλά σε όλους!!
Επειδή έχω πρόβλημα με το δεξί μου χέρι μπορώ να παίξω με mouse καποια παιχνίδια?
 

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,476
Πειραιάς
Το χειριστήριο αυτό αντικαθιστά το sixaxis της κονσόλες. Το πσ3 δεν καταλαβαίνει τι είναι, νομίζει ότι είναι το sixaxis. Με το ποντίκι λοιπόν θα μπορείς να παίξεις τα πάντα. Προσοχή όμως γιατί το ποντίκι είναι στην ουσία το δεξί μέρος του χειριστηρίου του sixaxis. Το αριστερό μέρος παραμένει κ είναι ένα μικρό χειριστηριάκι. Οπότε στην ουσία κάποια παιχνίδια, για να μην πω όλα, χρειάζονται κ τα δύο χέρια, το ένα να ελέγχει το ποντίκι κ το άλλο το άλλο χειριστήριο. Με ποντίκι βολεύει όπως στους υπολογιστές, ειδικά στα παιχνίδια first person.
 

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,476
Πειραιάς
Εντυπώσεις :

Πολύ θετικές οι εντυπώσεις μου από την χρήση με το Resistance και το Call of Duty 3.
Καταρχήν, το σύστημα όλο είναι από καλούτσικο πλαστικό, τα κουμπάκια είναι μεγάλα κ εύκολα στην χρήση, το ποντίκι είναι οπτικό, ενώ το καλώδιο σύνδεσης με την κονσόλα είναι αρκετά μακρύ.
Όταν το βάζεις στην κονσόλα σου αναβοσβήνει ένα μπλέ λαμπάκι, το πατάς κ ενεργοποιείται. Όταν πας σε παιχνίδι το σύστημα παίζει σαν να έχεις συνδέσει πάνω του χειριστήριο κανονικό.
Το ωραίο είναι ότι υπάρχει μια μικρή ροδέλα ρύθμισης της ευασθησίας κ σε μερικά παιχνίδια μάλιστα σου προτείνουν μέσα από τις οδηγίες τι να βάλεις. Σίγουρα με δοκιμές βρίσκουμε άνετα τι μας βολεύει.
Στην χρήση τώρα το ποντίκι είναι άνετο, μεγάλο κ ακριβές. Τα κουμπιά του είναι αρκετά μεγάλα κ αντιδρούν άμεσα στο πάτημα.
 

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,476
Πειραιάς
Η ένσταση όμως που έχω είναι ότι εμένα τελικά δεν με βολεύει ! Το ποντίκι είναι οπτικό οπότε χρειάζεται το δικό του mousepad. Το δε τραπέζι μου στο σαλόνι είναι γυάλινο οπότε το mousepad κρίνεται απαραίτητο.

Έλα όμως που το mousepad έχει στα αριστερά του μια θήκη αν θες να έχεις εκεί το αριστερό μέρος του χειριστηρίου, οπότε όπως φαίνεται καθαρά σην φωτογραφία.....το mousepad δεν είναι ίσιο......αν το χρησιμοποιήσω έτσι όπως είναι το πιο πιθανό είναι να το σπάσω πάνω στην ένταση του παιχνιδιού.....είναι ή δεν είναι χαζό τώρα αυτό ? :bang:

Ενώ λοιπόν σαν σύστημα το βρίσκω πολύ έξυπνο κ απαραίτητο για τέτοια παιχνίδια, με αναγκάζει να κοιτάξω για άλλες λύσεις τελικά....:bigcry:
 
Last edited: