Scandal

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0
Δε βρήκα αντίστοιχο θρεντ, αν υπάρχει, mea culpa.

scandal_2012_624x351.jpg


imdb | Website

Η σειρά εκ πρώτης όψεως απ'τα πρώτα trailers μοιάζει ως σαπουνόπερα της απελπισίας. Γι'αυτό και δεν την ξεκίνησα ποτέ παρά μόνο πριν λίγες μέρες όπου είχα ξεμείνει από άλλες επιλογές και με τράβηξε το 8αράκι του imdb. Και μαντέψτε, τελείωσα και τις 3 σεζόν μέσα σε 4 μέρες. Αυτό διότι εξελίσσεται σε ένα πολιτικό θρίλερ τύπου House of Cards, χωρίς να το φτάνει βέβαια, αλλά παραμένοντας σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Η υπόθεση έχει να κάνει με τις υποθέσεις ενός γραφείου "fixers", ανθρώπων δηλαδή που κατά βάση είναι νομικοί, όμως ουσιαστικά αναλαμβάνουν να βοηθούν τους πελάτες τους να ξεφύγουν από δύσκολες καταστάσεις (από απαγωγές στις οποίες οι πελάτες φοβούνται να καλέσουν την αστυνομία μέχρι σεξουαλικά σκάνδαλα). Αφεντικό του γραφείου είναι η Olivia Pope, μια τετραπέρατη νομικός με φυσική κλίση στο image making, τέτοια που την οδήγησε να είναι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του νυν Προέδρου των ΗΠΑ, με τον οποίο διατηρεί "στενές" σχέσεις.

Κατά τα λοιπά, η σειρά διατηρεί τη λογική του Fringe, δηλαδή ενώ έχει αυτοτελή επεισόδια, σιγά σιγά ξετυλίγεται ένα background story που από τη μέση του 2ου κυκλου και μετά αρχίζει να αποτελεί τον βασικό κορμό, με τις υποθέσεις της ομάδας να είναι δευτερεύοντα side stories που απλά γεμίζουν ένα κεντρικό πολιτικό - κατασκοπικό θρίλερ.

G.jpg


'Εχουν βγει 3 σεζόν, οι οποίες κατά μία έννοια "κλείνουν" το στόρυ. Ωστόσο εξ'όσων διαβάζω, μάλλον θα δούμε τέταρτη σεζόν φέτος.
 
Last edited:

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,732
Πάτρα
δυστυχώς δεν έχουν βγει υπότιτλοι,την έβλεπα στο fox όταν είχα οτε tv αρκετά καλή θα έλεγα
 

jimran47

New member
9 October 2012
13
Εχει τον πρώτο κύκλο διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες το HOL TV.
 

buffos

Senior Member
17 July 2006
675
Θεσσαλονίκη
Re: Απάντηση: Scandal

Μια χαρούλα είναι για χαλάρωμα και διασκέδαση. Έχει και καλές στιγμές και βέβαια στιγμές κλασικής σαπουνόπερας αλλά γενικά βλέπεται ευχάριστα.

Εντάξει ώρες ώρες οι παράλληλοι μονόλογοι είναι λίγο εκνευριστικοι και προβλέψιμοι, αλλά από χαρακτήρες τα σπάει η σειρά
 

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
27,851
Παλλήνη
Την είχα ξεκινήσει και την είχα παρατησει. Κακως! Διοτι, όταν την ξανάπιασα κόλλησα και τώρα πάω παράλληλα με Αμερικη. Πολυ ευχάριστη σειρά με πολλές ανατροπές.
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,592
Αθηνα
Μεσα στον πανικο καλων σειρων εχει χαθει αυτη. Ειχα δει 1-2 επεισοδιο πριν καιρο και την αφησα, αλλα επανηλθα δριμυτερος. Βλεπεται πολυ ευχαριστα και μου αρεσει το γεγονος οτι, μεχρι στιγμης τουλαχιστον, δεν παιρνει τον εαυτο της τοσο σοβαρα, αλλα εχει και ελαφριες στιγμες. Στο ατοπημα αυτο θεωρω οτι υπεπεσαν το House of Cards και το How to get away with murder και εφτασαν στα σημεια γελειοτητας.
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,592
Αθηνα
S02E01 air date sep 27, 2012
"The american people don't want donald trump, [as their president]"

να τους το ελεγε καποιος 4 χρονια πριν και θα τον περνουσαν για τρελλο :)