Ο projector θα μπει μπροστά απο το γωνιακό μου καναπέ σε τραπεζάκι με ύψος 50cm ,δεν θα μπει σε ταβάνι ,η απόσταση θέαση 3;80 με 4 μέτρα το πολυ νομίζω 100" δεν θα με κουράζουν,τώρα για 3d φοβάμαι μήπως είμαι πολυ κοντά και ειναι κουραστικό,παιδιά δεν ξέρω δεν τα ΕΧΩ δει απο κοντά σε λειτουργία μόνο τον optoma ΕΧΩ δει σε ταβάνι αλλα δεν τον είχαν ρυθμίσει σωστά για να τον καταλάβω μου έκανε εντύπωση ότι ήταν αθόρυβος γιατί o benq δεν τον ΕΧΩ ακούσει αλλα λένε ότι κάνει θόρυβο αρκετο
Ο benq w1070 δίνει καλό 3d?εχει βάθος;δεν ΕΧΩ δει 3d σε projector και δεν ξέρω αν κρίνω όμως απο την lg 42" που την ΕΧΩ στα δυο μέτρα δεν μου άρεσε το 3d αυτό όχι ότι με ζαλίσε αλλα καμία σχεση με το βάθος επίσης γνωρίζει κανείς που μπορω να δώσει τον benq σε λειτουργια;υπάρχει κανένα κατάστημα;
Αν δεν ήταν καλιμπραρισμενα δεν θα έκανα αναφορά !Το vesa με τα συγκεκριμένα γυαλιά rf έχει περισσότερο βάθος!!!Ο w1070 για τον χώρο σου φαίνεται καταλληλότερος. Από την απόσταση θέασης που έχεις νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις για 106" και πάνω. Ειδικά για το 3d χρειάζεσαι αρκετές ίντσες.
Για το βάθος να ξέρεις ότι δεν έχουν όλες οι ταινίες συνέχεια σκηνές που να το αναδεικνύουν. Αν θες να το τσεκάρεις θα δεις κάποιο συγκεκριμένο βίντεο όπως αυτό της LG.
Όσον αφορά τους dlp όντως ένα από τα δυνατά τους σημεία είναι το 3d. Στην ερώτηση σου αν είναι καλύτεροι από τους LCD σίγουρα δεν υπάρχει απάντηση (άσε που μπορεί να ξεκινήσεις άθελα σου και "πόλεμο" μεταξύ των υποστηρικτών των 2 - και παραπάνω - τεχνολογιών). Σε αυτό που θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι είναι ότι στην low budget κατηγορία μάλλον πας για dlp. Πάντως επειδή βλέπω ότι το ψάχνεις, ρίξε μια ματιά στον Epson 5200 ο οποίος είναι κοντά στις τιμές των υπολοίπων. Επίσης αν μπορείς δες κάποιον dlp από κοντά για να τσεκάρεις μήπως έχεις πρόβλημα με το rainbow effect.
Πάντως φίλε Μάκη μου φαίνεται λίγο περίεργο που λες ότι ο optoma έχει πιο φυσικά χρώματα. Οι περισσότεροι λένε το αντίθετο. Ήταν καλιμπραρισμένοι και οι δύο? Και όντως είναι καλό που ο optoma υποστηρίζει και την τεχνολογία vesa για το 3d. Αν και μάλλον όταν πάω για γυαλιά θα πάρω κάποια φθηνά dlp-link επειδή τα rf είναι πανάκριβα.
Αν δεν ήταν καλιμπραρισμενα δεν θα έκανα αναφορά !Το vesa με τα συγκεκριμένα γυαλιά rf έχει περισσότερο βάθος!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.