Believe

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
jiSof.jpg


Imdb | Wikipedia | NBC | Facebook

Levitation, telekinesis, the ability to control nature, even predict the future... since she was two years old, Bo has had gifts she could neither fully understand nor control. Raised by a small group known as the "True Believers," the orphaned girl has been safeguarded from harmful outsiders who would use her forces for personal gain. But now that she is 10, her powers have become stronger, and the threat has grown more dangerous.

With her life and future now in jeopardy, the "Believers" turn to the only person they see fit to be her full-time protector. That is, once they break him out of jail. Tate, a wrongfully imprisoned death row inmate who's lost his will, is initially reluctant - until he witnesses one of her extraordinary abilities. Bo sees people for who they truly are... and who they may become.

Tate and Bo begin their journey, one in which trust must be earned. Traveling from city to city, every place they stop and everyone they meet will be changed forever. But they'll have to keep going to stay one step ahead of the sinister forces after Bo's power... because it will take a miracle to keep them safe forever.

The powers of a young girl may hold the fate of our world in "Believe," from executive producer J.J. Abrams ("Revolution," "Star Trek: Into Darkness") and executive producer/writer/director Alfonso Cuarón ("Harry Potter and the Prisoner of Azkaban," "Children of Men"). One-hour drama.


Αιώρηση, τηλεκίνηση, ικανότητα να ελέγχει την φύση, ακόμα και να προβλέπει το μέλλον. Από τα 2 της χρόνια η Bo (Johnny Sequoyah) είχε ικανότητες που δεν μπορούσε να τις καταλάβει, πόσο μάλλον να τις ελέγχει. Μεγαλωμένη από μια μικρή ομάδα γνωστή ως “True Believers”, το ορφανό κορίτσι βρισκόταν πάντα υπό συνεχή προστασία από όλους αυτούς που ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις δυνάμεις της για προσωπικό όφελος.

Τώρα όμως που είναι 10 και οι δυνάμεις της έχουν μεγαλώσει πολύ ο κίνδυνος είναι ακόμα πιο μεγάλος. Με τη ζωή και το μέλλον της σε κίνδυνο οι Believers στρέφονται στον μοναδικό άνθρωπο που θεωρούν ότι είναι κατάλληλος για να είναι full time προστάτης της.Αρχικά πρέπει να τον βγάλουν από τη φυλακή. Ο Tate (Jake McLaughlin), που έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή του, είναι έναν θανατοποινίτης που έχει καταδικαστεί άδικα και αρχικά δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει την Bo.

Όταν όμως γίνεται μάρτυρας των εξωπραγματικών της ικανοτήτων πείθεται. Η Bo βλέπει τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι αλλά και πως θα μπορούσαν να γίνουν. Ο Tate και η Bo ξεκινούν το ταξίδι τους στο οποίο όμως αρχικά θα πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Ταξιδεύοντας από πόλη σε πόλη, κάθε μέρος που σταματούν και κάθε άνθρωπο που συναντούν τον αλλάζουν για πάντα. Όμως πάντα πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά από την απειλή των ανθρώπων που θέλουν την δύναμη του κοριτσιού. Η Bo είναι τόσο σημαντική που μπορεί να κρατά στα χέρια της ακόμα και το μέλλον του κόσμου.

Πίσω από την σειρά βρίσκεται ο γνωστός J.J. Abrams και ο Alfonso Cuaron (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Children of Men) ως παραγωγός/συγγραφέας/σκηνοθέτης. Η σειρά θα προβληθεί από το κανάλι NBC

http://www.abouttvseries.gr/


Believe - Comic-Con 2013

Νέα Drama / Fantasy σειρά από το NBC που αρχίζει τον Μάρτιο!



 

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
Re: Believe (2014)

Facebook Video : Believe: In Her Own Words

https://www.facebook.com/photo.php?v=793957703965081

More Videos :

https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.604712722889581

Λοιπόν καλός ήταν ο πιλότος, θα δούμε και την συνέχεια..
Είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που μπορείτε να δείτε και οικογενειακώς! ;)

Πάντως δεν ξέρω ποιός προστατεύει ποιον.. ο Tate είναι και λίγο "μπουνταλάς" .. ούτε να παλέψει δεν ξέρει! :p
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Re: Believe (2014)

Καλούτσικο το πρώτο επεισόδιο , όχι κάτι εξαιρετικό αλλά βλέπεται. Η μικρή όντως κλέβει την παράσταση.
 

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Απάντηση: Believe (2014)

Φόλα, κλασσική αμερικανιά. Ο πρωταγωνιστής δεν φτουράει. Το κοριτσάκι δεν πείθει μέσα στην τρελή χαρά. Μόνο η εκτελέστρια δείχνει επαγγελματίας ηθοποιός, καλή, απ'όπου κι αν την δεις. Η σειρά απ'ότι κατάλαβα είναι μαλλον αυτοτελή επεισόδια σε διαφορετικές πόλεις και μέρη, με συνεχείς αποπειρες των κακών να πάρουν το κορίτσι.
Στο πρωτο επεισόδιο μου έκανε εντύπωση πως μπορείς να σκοτώνεις μισή ντουζίνα ανθρώπους, να κυνηγας κάποιον με το οπλο στο χερι μέρα μεσημέρι σε ενα νοσοκομείο, να έχεις παραβιάσει όλο τον ΚΟΚ μιας αμερικάνικης πόλης και η αστυνομία να είναι άφαντη. Η ενας θανατοποινίτης, την ώρα που πάει στην ηλ.καρέκλα να δραπετεύσει χρησιμοποιώντας ενα φρεάτιο υπονόμου αν έχει τον χρόνο - απλά το σηκώνεις, αν προλάβεις, μπαίνεις μέσα και σε 1 λεπτό είσαι ελεύθερος. Η να βρίσκεις το αντίδοτο σε μια αγνωστη ένεση που σου έκαναν, στην πρώτη βιτρίνα με φάρμακα που θα βρεθεί μπροστά σου...
Μάλλον η σειρά θα πάει άκλαυτη...
 
Last edited:

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
Re: Believe (2014)

Λοιπόν είδα και το 2ο..
Αν και η ιδέα της σειράς είναι ενδιαφέρουσα, νομίζω ότι χάνει στην υλοποίηση τελικά..
Δεν είναι δυνατή και σφικτά δεμένη η ιστορία θα έλεγα, όπως παρουσιάζεται..

Και αυτό το συνεχές τρέξιμο, ίσως κουράσει.. με σκόρπιες σκηνές από εδώ και από εκεί..

Όντως η σειρά έχει κάποιες σκηνές που δεν φαίνονται πολύ λογικές..
Στο 2ο ας πούμε σημείωσα 2 σκηνές..
Στην μία παίζει ζάρια με κάτι 10-δόλαρα και φεύγει με 30.000 ?? :p
Και στην 2η στο βενζινάδικο ο κακός πετάγετε από το πουθενά.. αποκλείεται να τους είχε ακολουθήσει!

Η πιτσιρίκα πάντως για μένα είναι η καλύτερη από όλο το Cast!
 

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
Re: Believe (2014)

Τελικά η σειρά ακυρώθηκε..

Έχουν ετοιμάσει 13 επεισόδια.. και ίσως να τα δείξουν μετά από μία μικρή διακοπή..
 
Last edited: