Panasonic Plasma 3D για σαλόνι...

elgreco

New member
20 February 2008
47
Παιδιά καλημέρα σε όλους.
Ετοιμάζομαι για αγορά Panasonic Plasma 3D για το σαλόνι μου. Η κύρια χρήση της θα είναι για προβολή ταινιών μέσω media player, nova αθλητικά και κυρίως μπάσκετ ευρωλίγκα και θα έλπιζα σε streaming ποδοσφαιρικών αγώνων μέσω διαδικτύου. Απόσταση από την Tv γύρω στα 3-3,5 μέτρα. Σαν κονδύλι κοιτάζοντας το skroutz με βλέπω max στα 1500 άρα αυτή τη στιγμή που γράφω φτάνω κοντά σε μια P50VT50. Η διαφορά της με την VT60 (ποιές οι διαφορές στο γυμνό μάτι απλού θεατή?) είναι στα 250 και οι περισσότερες ίντσες P55ST60 στα 50 λιγότερα. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε λίγο? Ευχαριστώ.

Re: Panasonic Plasma VT60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάρε την 55ST60 , μπορεί να μην έχει την εικόνα της VT60 (ειδικά σε τηλεοπτικό) αλλά πλησιάζει και 5" επιπλέον είναι μεγάλη υπόθεση στις ταινίες.

Για το streaming όμως μέσω της ST60 (ή και της VT60) δεν ξέρω αν θα μπορείς να δεις , γενικά σαν smart tv δεν φημίζονται οι Panasonic για τις δυνατότητες τους.

Καλύτερα την 55" ST60, αν και ακριβή αν τη συγκρίνεις με LCD στο ίδιο μέγεθος. Για streaming θα χρειαστείς μάλλον και τη βοήθεια από κάποιο laptop.

Πάρε την 55ST60 , μπορεί να μην έχει την εικόνα της VT60 (ειδικά σε τηλεοπτικό) αλλά πλησιάζει και 5" επιπλέον είναι μεγάλη υπόθεση στις ταινίες.

Για το streaming όμως μέσω της ST60 (ή και της VT60) δεν ξέρω αν θα μπορείς να δεις , γενικά σαν smart tv δεν φημίζονται οι Panasonic για τις δυνατότητες τους.

Σαν απόσταση θέασης που ανέφερα, οι 50" δε με καλύπτουν (για την P50VT50 μιλάω) ? Είναι προτιμότερο να αγοράσω 5" μεγαλύτερη TV και να μην έχω ΤΗΧ certification? Η VT60 από ότι καταλαβαίνω είναι καλύτερη αλλά και 250 αξίζουν για to Νεοπλασμα Black 3000?

Στο streaming αναφέρομαι πάντα μέσω Laptop και DLNA δίκτυο. Βασικά ρωτάω αν μπορώ να κάνω ελευθερη πλοήγηση στο Internet και να δω οποιοδήποτε video!

Επίσης η P50VT50 έχει 4 HDMI και θα συνδέσω nova/western digital mplayer/panasonic 5.1 BTT775 κρατώντας ένα ελεύθερο. H νέα τηλεόραση θα αντικαταστήσει μια εξαιρετική Panasonic plasma 42G30E η οποία θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο του σπιτιού. Θα είναι η τρίτη μου Pana μετά από την πρώτη 37LZD70.

Απλά θεωρώ πως έφτασε η ώρα του 3D. Είναι το όνειρό μου. Είμαι ταινιάκιας και φίλαθλος του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma 3D για σαλόνι...

σε LED/LCD με τα ίδια λεφτά κερδίζω σε ίντσες και χάνω σε ποιότητα μαύρου?

σε μεγαλες ιντσες θα προτιμουσα μια πλασμα εαν δεν βλεπω τηλεοπτικο προγραμμα (θεμα ir) και δεν ειναι ιδιαιτερα φωτεινος ο χωρος...(καλυτερη ομοιομορφια,καλυτερο μαυρο πιο πιστα χρωματα ,καλυτερη αντιθεση,καλυτερες γωνιες θεασης.οι led οσο πιο μεγαλη τοσο πιο μεγαλη η ανομοιομορφια στην εικονα clouding,banding torching αλλα δεν σε νοιαζει ουτε ποση καταναλωση ουτε στρωσιματα ουτε να αγχωνεσαι να μην αφηνεις στατικη εικονα...ζυγιασε τα υπερ και τα κατα και επελεξε

σε μεγαλες ιντσες θα προτιμουσα μια πλασμα εαν δεν βλεπω τηλεοπτικο προγραμμα (θεμα ir) και δεν ειναι ιδιαιτερα φωτεινος ο χωρος...(καλυτερη ομοιομορφια,καλυτερο μαυρο πιο πιστα χρωματα ,καλυτερη αντιθεση,καλυτερες γωνιες θεασης.οι led οσο πιο μεγαλη τοσο πιο μεγαλη η ανομοιομορφια στην εικονα clouding,banding torching αλλα δεν σε νοιαζει ουτε ποση καταναλωση ουτε στρωσιματα ουτε να αγχωνεσαι να μην αφηνεις στατικη εικονα...ζυγιασε τα υπερ και τα κατα και επελεξε

δεν με νοιάζει η κατανάλωση. τα στρωσίματα θα τα κάνω όπως τα έκανα στην plasma 42G30. το σαλόνι μου είναι βορεινό, αρκετά σκοτεινός ο χώρος αν και τηλεόραση βλέπω το βράδυ οπότε πέφτει μαύρο σκοτάδι στο χώρο.
Εν τέλει πρέπει να πάω για 55+ ίντσες για να ευχαριστηθώ αυτά που ζητάω. Άρα κινούμαστε προς την 55ST60 με 1360 . Αν έχεις 2100 πας στην P65ST60 (ή στην P55VT60) και αν πουλήσεις και το κορμί σου περνάς στην P65VT60 me 3098 ...τιμές skroutz.

δεν με νοιάζει η κατανάλωση. τα στρωσίματα θα τα κάνω όπως τα έκανα στην plasma 42G30. το σαλόνι μου είναι βορεινό, αρκετά σκοτεινός ο χώρος αν και τηλεόραση βλέπω το βράδυ οπότε πέφτει μαύρο σκοτάδι στο χώρο.
Εν τέλει πρέπει να πάω για 55+ ίντσες για να ευχαριστηθώ αυτά που ζητάω. Άρα κινούμαστε προς την 55ST60 με 1360 . Αν έχεις 2100 πας στην P65ST60 (ή στην P55VT60) και αν πουλήσεις και το κορμί σου περνάς στην P65VT60 me 3098 ...τιμές skroutz.
εμ αφου τα ξερεις βρε!!χεχε καλα το πας.. st60 φαινεται γαντι για τα δεδομενα σου...

Ότι και να αποφασίσεις καλύτερα να βιαστείς γιατί λόγω παύσης της παραγωγής πλάσμα από την Panasonic μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις διαθέσιμα κομμάτια.

Ότι και να αποφασίσεις καλύτερα να βιαστείς γιατί λόγω παύσης της παραγωγής πλάσμα από την Panasonic μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις διαθέσιμα κομμάτια.

δηλαδή τέλος το πλάσμα? μήπως χάσουμε και την υποστήριξη? και ποια θα είναι η αντίστοιχη νέα τεχνολογία από την Πανα?

η Samsung PS60F5500 τι λεει?

Last edited:
Αν μπορεις να ανέβεις 65 στην ST δεν θα το μετανιώσεις και αν μπορεις να ανεβεις ακόμα περισσοτερο σε VT τότε πραγματικά θα εκπλαγείς!

Αν μπορεις να ανέβεις 65 στην ST δεν θα το μετανιώσεις και αν μπορεις να ανεβεις ακόμα περισσοτερο σε VT τότε πραγματικά θα εκπλαγείς!

το σκεπτικό είναι αυτό. σίγουρα 3000 είναι πολλά λεφτά. θα δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. με 6-40 άτοκες δόσεις όλα γίνονται. ακόμα και την P65VT60 σκέφτομαι. θα ήθελα να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για να πετύχω κάποια προσφορά αλλά η παύση παραγωγής πλάσμα με προδιαθέτει για έλλειψη τεμαχίων στην αγορά. οψόμεθα. ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. :2thumb22sup:

Αν φτασεις τοσο ψηλα σε χρηματα κανε και μια 5 ετη εγγυηση γιατι αν σου χαλασει μετα τα 2 χρονια θα κλαις τα 2.000-3000 που εχεις δωσει και θαχεις και δοσεις να πληρωνεις

Παιδιά καλημέρα σε όλους.
θα έλπιζα σε streaming ποδοσφαιρικών αγώνων μέσω διαδικτύου.

Αν σ' ενδιαφερει καποιο σιγκεκριμενο stream πες μου ποιο να δοκιμασω να σου πω. Σε γενικες γραμμες το streaming που δοκιμασα στην VT60 ειναι απολυτα ικανοποιοητικο. Συγκεκριμενα stream απο κοντρα channel και εχτρα 3 που δεν επαιζε στην samsung F6400 στην panasonic επαιζε μια χαρα..

Αν φτασεις τοσο ψηλα σε χρηματα κανε και μια 5 ετη εγγυηση γιατι αν σου χαλασει μετα τα 2 χρονια θα κλαις τα 2.000-3000 που εχεις δωσει και θαχεις και δοσεις να πληρωνεις

Ο κωτσοβολος για 5 χρονια για την 65VT60 θελει 399 ευρω.. Δεν ξερω αν αξιζει για τοσα λεφτα....

Μια βλάβη στο πάνελ να πάθει η VT60 όμως στα 2 χρόνια και και τα έβγαλες στο πολλαπλάσιο τα 399 ευρώ. Αλλιώς γλιτώνεις τα λεφτά αλλά απλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσεύχεσαι να μην πάθει κάτι.