Samsung EHS44ASSBE Handsfree in ear Headset. Η ευκαιρία των 7 Ευρώ!

Sonus Naturalis

Μέλος Σωματείου
12 July 2009
9,099
Αθήνα, Ηλιούπολη
Με τη διάδοση που έχουν λάβει τα σημερινά κινητά, smartphones, tablets κλπ, διεκδικούν ένα σοβαρό ποσοστό από την ψυχαγωγία μας με φορητά μέσα. Δύο-τρία μόλις χρόνια πίσω η κανονική έξοδος ήχου (σε Mini Jack Stereo) ήταν η εξαίρεση για τα κορυφαία μόνο μοντέλα Handsfree των εταιρειών, ενώ σήμερα έχει πια γενικευτεί.

Με τον πολλαπλασιασμό όμως των Multimedia κινητών έχουν πολλαπλασιαστεί και τα μοντέλα χαμηλής τιμής ακουστικών-Handsfree χαμηλής τιμής, που είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες. Είναι αδύνατο να διαλέξει κανείς κάποιο απ' αυτά ή να ζητήσει πληροφορίες. Σ' αυτή την κατηγορία ψωνίζουμε συνήθως στην τύχη.

Γι' αυτό αν μας τύχει και δοκιμάσουμε κάποιο απ' αυτά που να ξεχωρίζει απ' το σωρό, να διαθέτει κάποια ποιότητα, χρήσιμο είναι να το αναφέρουμε και να το γνωρίζουν περισσότεροι. Τέτοιο είναι και το Samsung EHS44ASSBE 3.5mm Handsfree Stereo Headphones Headset Earphones, Mic - Silver/Black, που η Samsung συνήθως δίνει ως αξεσουάρ μαζί με τα κινητά της, αλλά μπορεί ν' αγοραστεί και χωριστά.

Χαρακτηριστικά (Κατασκευαστή)
Technical data:
- 3.5mm jack
- Key for answering/ending calls
- Integrated microphone

The Samsung Stereo Portable Hands-free headset makes it easy to make private voice and video calls. The stylish stylish 3.5mm stereo headset provides awesome sound quality for movies, videos, music and more.
Compatible with Samsung Galaxy Tab GT-P1000, GT-P1010, Galaxy Player,
i9100 Galaxy S2, Galaxy S Pro, I9000 Galaxy S, I9003 Galaxy SL, I9020, I9023 Google Nexus S, I9103 Galaxy Z, I9300 Galaxy S3, S5360 Galaxy Y, I9250 Galaxy Nexus (Prime)


41%2BXfgj0XVL.jpg


1.jpg


Και η τιμή τους στη χώρα μας βρίσκεται σύμφωνα με το "θείο" Skroutz περίπου στα 7 Ευρώ.

Τα ακουστικά ανήκουν στο Γιάννη (warewolf73) καλό μου φίλο και μέλος του forum. Είχαμε συζητήσει γι' αυτά και μου είχε κινήσει την περιέργεια. Έτσι πριν μερικές εβδομάδες μαζί με άλλες δοκιμές που κάναμε, δοκιμάσαμε κι' αυτά.

Τα δοκιμάσαμε με πηγή τον Prism Sound Orpheus (!) και με κινητό και τα συγκρίναμε με μεγάλα ζευγάρια ακουστικών: Με Philips Fidelio, Focal Spirit One, AKG K271 Studio, Shure SE 215.
Πως παίζουν λοιπόν; Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι: -Αξιοπρεπέστατα, καθαρά, ξεκούραστα, δεν τονίζουν κάποιες συχνότητες. Πολύ, μα πολύ καλύτερα από τα ακουστικά που συνοδεύουν συνήθως τα κινητά μας. Καμία σχέση με τα φτηνιάρικα της κατηγορίας τους. Και στη χρήση τους ως in ear είναι ευκολοφόρετα, δεν δυσκολεύουν καθόλου.

Για την τιμή τους λοιπόν αποτελούν πραγματική ευκαιρία. Εάν γυρεύουμε ένα ζευγάρι ακουστικά σ' αυτή την κατηγορία τιμής αξίζει να τα ψάξουμε, να μην παίρνουμε ότι βρούμε μπροστά μας!

Υ.Γ. Χρωστάω ακόμα παρουσίαση από τις δοκιμές εκείνης της βραδιάς. Υπομονή! :smile:
 
Last edited: