LG LM615S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

kleanthis1

AVClub Enthusiast
27 July 2013
913
Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω.
Εδώ και καμιά εικοσαριά μέρες είναι στην κατοχή μου η συγκεκριμένη tv lg 47lm615s. Εδώ και πολλά χρόνια ήμουν κάτοχος μιας plasma tv της lg στις 42 ίντζες αλλά μιας και ούτε 3d ήταν και το βασικότερο δεν ήταν HD είπα να προχωρήσω λίγο παρακάτω αλλά χωρίς να ξεπαραδιαστώ όπως τότε με την plasma μιας και οι μέρες που βιώνουμε οι περισσότεροι είναι αρκετά εως πολύ δύσκολες. Ετσι λοιπόν αρχισα την μελέτη στο συγκεκριμένο forum και απ'ότι κατάλαβα η επιλογή μιας edge led tv είναι κατά κάποιο τρόπο και λαχείο :guitarist: Η ιστορία της αγοράς έχει το λοιπόν ως εξής. Μιά Παρασκευή απόγευμα πίνοντας καφεδάκι στην βεράντα και σερφάροντας για διάφορες tv έπεσε το μάτι μου στην συγκεκριμένη σε αλυσίδα καταστημάτων και μάλιστα με ένα τηλεφωνάκι smartphone δώρο !!! Λέω το λοιπόν στην σύζυγο ότι πάω να την κοζάρω μιας και η τιμή ήταν μόλις στα 649 ευρωπουλάκια. Πριν καλά-καλά να καταλάβει τι της έλεγα την είχα κάνει για το κατάστημα :2thumb22sup::2thumb22sup:
Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχω και έναν παλήκαρο φιλαράκι και μιας και τα είπαμε την ξεπακετάραμε και την βάλαμε σε λειτουργία να την δω. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε και εκει τελείωσε το θέμα την τυλίξαμε περάσαμε και απο το ταμείο, πήραμε και το τηλεφωνάκι και την έκανα για το σπίτι. (ΚΑΛΑ ΕΕΕΕΕΕ !!!!! ΟΥΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ)
Λοπόν μιας και είπα πολλά και σας ζάλισα να μπω στο ψητό.
Ενα μεγάλο υπέρ πιστεύω ότι είναι η τιμή, Το 3d μου άρεσε πολύ μιας και μια sony του αδερφού ενεργή δεν μου άρεσε και τόσο, τα χρώματα μετά απο σκάλισμα τα έφερα στα γούστα μου. η κίνηση παρόλο το τι έχω διαβάσει μπορώ να πω ότι ήταν καλή παρόλο τα 50hz που κατά πάσα πιθανότητα έχει.
Στα ΚΑΤΑ μπορώ να πω ότι είναι ο ηχος που ανεβάζοντας τον λίγο έχει τριξίματα στο σασί αλλά μιας και υποστηρίζεται με home cinema δεν με χαλάει και τόσο. η βάση δεν μπορώ να πώ ότι εμπνέει εμπιστοσύνη μιας και κουνάει πολύ, αλλά εντάξει δεν θα παλέψουμε κιόλας.
Μετά απο μέρες διαβάζοντας πολλά μπήκα και γω στο τρυπάκι να ψάξω όχι για τις αρετές αλλά για τα κουσούρια της τεχνολογίας.
Ενώ δεν βλέπω σκιές clouding bleeding παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι έχει ομοιομορφία στο πάνελ. Εκείνο που παρατήρησα και θέλω κάποιες γνώμες είναι το εξής. Παρατηρώ αμυδρές κάθετες γραμμές λίγων εκατοστών σε διάφορα σημεία του πάνελ του ιδίου χρώματος απλά ελαφρώς πιο σκούρες οι ανοιχτές. Να επισημάνω δε ότι αν την βομβαρδίσω σε φωτεινότητα φωτισμό και κοντράστ δεν γίνονται καν αντιληπτές αλλά σε θέαση νορμάλ ρυθμίσεων και ειδικά σε μονόχρωμο φόντο ξεχωρίζουν για κάποιον που ξέρει τι κοιτάει ειδικά σε γκρί χρώμα και γαλάζιο του ουρανού. Θέλω γνώμες για το αν είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο ?????????
Το media player το δικό του εννοείται ότι ότι έχω δοκιμάσει με εξωτερικό σκληρό τα παίζει όλα τουλάχιστον σε mkv 720p 1080p 3d υποστηρίζοντας srt αρχεία υποτίτλων, δεν υποστηρίζει dts αλλά την παλεύω μιας και τα μετατρέπω σε ψηφιακά ac3. Πάντως όταν κάνεις χρήση του δικού του media player δεν έχεις και μεγάλες δυνατότητες να παραμετροποιήσεις τις λειτουργίες της εικόνας ειδικά στο 3d. Με εξωτερικό media player wdtv gen1 που έχω τουλάχιστος εκτος των 3d μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Λυπάμαι αν κούρασα και φυσικά είμαι στην διάθεση όλων όσων θα χρειαστουν πληροφορίες του συγκεκριμένου μοντέλου. Καλές θεάσεις σε όλους.................