πιθανό πρόβλημα σε ολοκαινουργια philips 39''

vasiliki

New member
10 July 2013
1
Kαλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Αγόρασα πριν λίγες μέρες μια philips 39'' συγκεκριμένα την PHILIPS 39PFL3008H/12 μετά κόπων και βασάνων καθώς τα οικονομικά μου δεν είναι καθόλου καλά και η συγκεκριμένη ήταν η πιο φθηνή μακράν... Το πρόβλημα ξεκίνησε απ την αρχή καθώς εκεί που βλέπεις μια ωραιότατη εικόνα ξαφνικά η εικόνα γίνεται μια μάζα χρωμάτων και ο ήχος κάνει στιγμιαία ένα "μπουκωμα" σαν τσίριγμα. :bigcry: υτό που ήθελα να ρωτήσω, αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει είναι αν υπάρχει έστω και μια περίπτωση να φταίει η κεραία μου. Και κατά τα άλλα θα ήθελα να μου πείτε εντυπώσεις απ το σερβις (στην Αθήνα). Αυτά! Ευχαριστώ προκαταβολικά..
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Πριν λίγες ημέρες σημαίνει ότι παίρνεις το κατάστημα επιτόπου και επικαλείσαι Dead On Arrival , πράγμα που σημαίνει ότι παίρνεις είτε τα λεφτά σου πίσω είτε πιστωτικό , και στις δύο περιπτώσεις εννοείται ότι δεν ξαναγοράζεις την ίδια τηλεόραση αλλά ξεκινάς νέο νήμα στην "αγορά νέας τηλεόρασης" ώστε να σου προτείνουμε μια της προκοπής.
 

John_hasio

Established Member
8 April 2012
296
Βασιλική, να κάνεις αυτό που σου λέει ο φίλος Yperion που είναι και το σωστότερο!!
Μπορείς όμως και στα γρήγορα να κάνεις μια αναβάθμιση λογισμικού με usb στικάκι και να δεις αν στρώσει!
Έχω δει πολλές Philips τηλεοράσεις με προβλήματα να "συνέρχονται" με αναβάθμιση! Μπες από εδώ για να κατεβάσεις το αρχείο / έχει και οδηγίες!! Αν δεν ξέρεις πως, πάρε στα κεντρικά της εταιρείας να σου πουν ή μπες εδώ να σου πούμε εμείς!! :)