Lemm HD-900 S

nickgeo22

New member
11 October 2009
13
Καλησπερα σε ολους μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει firmware για αυτον τον δεκτη ευχαριστω πολυ
 

talos_2002

Supreme Member
27 January 2010
5,393
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα!
Ο δέκτης σου είναι της Δελφιτζής Α.Ε.. Δεν έχουν σελίδα αναβαθμίσεων, αλλά θα μπορείς να μάθεις αν έχουν διαθέσιμη αναβάθμιση επικοινωνώντας μαζί τους.

Αν έχεις την διάθεση, έλεγξε ποιά από τα προβλήματα της λίστας της υπογραφής μου έχει και πες μας ώστε να αποκτήσουμε μια εικόνα του δέκτη. Φυσικά μερικές φωτογραφίες θα ήταν ακόμη καλύτερες (κι αν γίνεται και μια της πλακέτας). Πάρε όσο χρόνο χρειαστείς για την λίστα, δεν χρειάζεται βιασύνη.
Όσα προβλήματα και ελλείψεις εντοπίσεις θα τους τα δώσω για να τα προωθήσουν στον προμηθευτή τους, μήπως και υπάρξει αναβάθμιση.
Αν ακόμη και πάλι δεν υπάρξει αναβάθμιση και είναι σοβαρό το πρόβλημα, θα μπορούσες να δοκιμάσεις firmware άλλων δεκτών με τον ίδιο επεξεργαστή σε συνδυασμό με ένα φθηνό προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο όπως το TELE USB-300.
 

daimonios

New member
6 September 2012
62
Παιδια η τηλεόρασή μου δεν έχει scαrt.Θα λειτουργήσει με τον lemm hd 900 s με rf in και rf out και σε ποια συχνότητα πρέπει να τον συντονίσω;
 

DOOM_NX

Senior Member
17 January 2010
488
Καρδίτσα
Κόλλησε κι αυτός στο logo της εταιρείας όταν ανοίγει. Όπως βγήκε knockout και ο CDVB-HD της Crystal Audio. Τι γίνεται ρε guys? Ένας ποιοτικός HD δέκτης με HDMI δεν υπάρχει;