LG LA6130 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

mariosss

New member
28 May 2008
14
γεια σας! πριν λίγες μέρες παρέλαβα την lg 42la6130.. ήθελα μια 3d οικονομική με dual play (για κανένα παιχνιδάκι).. η προηγούμενη τηλεόραση μου ήταν η 42lg4000 την οποία την κράτησα 5 χρονάκια μέχρι που τα έφτυσε τελείως.. οι εντυπώσεις μου λοιπόν έχουν σαν μέτρο την παλιά μου τηλεόραση.. σαν εικόνα είμαι πολύ ευχαριστημένος.. χρώματα,μαύρο κλπ.. το 3d επίσης είναι όλα τα λεφτά! η κατασκευή της τηλεόρασης δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ( την έχω σε τραπεζάκι με ροδάκια και όταν της αλλάζω θέση τρίζει ολόκληρη) και κάτι που με ενόχλησε είναι τα video games. στις γρήγορες σκηνές είναι σαν να τα βλέπω διπλά! αφού σκέφτηκα μήπως δεν βλέπω καλά.. το οτι το κατάλαβε και η γυναίκα μου σημαίνει ότι όντος ισχύει σε μεγάλο βαθμό και εδώ ήθελα να ρωτήσω γιατί γίνεται τόσο πολύ ενώ στην παλιά μου τηλεόραση δεν ενοχλούσε κάτι αντίστοιχο!
 

Dikakom

Established Member
20 December 2007
173
Δεν ξέρω αν υπάρχει επιλογή σχετικά αλλά μου μοιάζει ότι είναι ενεργοποιημένα κάποια επιλογή hertz οταν παίζεις. Δοκίμασε να αλλαξεις τις ρυθμίσεις και να απανεργοποιήσεις όλα τα περιττα.
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Καλές θεάσεις.

Όταν λες "κάτι που με ενόχλησε είναι τα video games" τι ακριβώς εννοείς? PC , Playstation , XBOX?

Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ αόριστη έκφραση.
 

mariosss

New member
28 May 2008
14
δεν έχω δει κάποια ρύθμιση! όταν πατάω το κεντρικό κουμπί μου λέει 60 hertz

video games παίζω σε pc και xbox360 με τα ίδια αποτελέσματα.. αν μπορούσε να διορθωθεί αυτό το θόλωμα στις γρήγορες σκηνές το οποίο κουράζει (ιδίως σε αθλητικά games) θα ήταν τέλεια!
 
Last edited by a moderator:

katsik

New member
8 November 2009
78
Αγόρασα την τηλεόραση και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε ποιότητα εικόνας σε sd και ειδικότερα σε hd...την πήρα 600 euro με 6 γυαλιά και 2 dual play..νομίζω καλή τιμή..Δοκίμασα από usb και παίζει τα πάντα..Δεν έχει επιλογή tru motion δυστυχώς και η κίνηση θα έλεγα ότι είναι μέτρια...Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο update για να δω εάν έχει βελτιωθεί κάτι..αν ξέρει κάποιος θα ήθελα να ρωτήσω ποία είναι η κατάλληλη ρύθμιση για το 3d..
 

katsik

New member
8 November 2009
78
Σας δίνω ρυθμίσεις που στα δικά μου μάτια είναι πολύ καλές και νομίζω ότι βελτιώνουν και την κίνηση πάρα πολύ..
expert 1
φωτισμός - 8
αντίθεση - 92
φωτεινότητα - 58
H/V ευκρίνεια - 10
χρώμα - 58
απόχρωση - 0
δυναμική αντίθεση - off
χρωματική κλίμακα - στάνταρ
βελτίωση εικόνας - off
θερμοκρασία χρώματος - θερμό 2
gamma - 2.2
μείωση θορύβου - off
μείωση θορύβου mpeg - off
στάθμη μαύρου - χαμηλό
real cinema - on