AKG K601 Made in China ?

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,329
Αθήνα...
Καλησπέρα,

Μόλις σήμερα αγόρασα το K601 της AKG,ωστόσο,δεν αναφέρει το Made in Austria αλλά αντιθέτως Made in China.Επιπλέον,το κουτί (κανονικά σε ζελατίνα και το ''περίβλημα'' του να λέει AKG,το μοντέλο,φωτογραφίες κλπ),το εσωτερικό του είναι απλώς άσπρο αν και συνοδεύεται κανονικά από εγγύηση και οδηγίες.Απλά,η AKG,τις κορυφαίες σειρές της (Reference class) σταμάτησε να τις παράγει στην Αυστρία;

Ανδρέας
 

Sokratis

Senior Member
24 March 2013
325
Αθήνα
Δεν ξέρω, πάντως το q701 που μόλις παρελαβα και στρωνω γράφει made in Austria. Πάντως μη σου φαίνεται παράξενο αν κάποια μοντέλα παράγονται στην Κίνα, δε σημαίνει πως είναι κατώτερα. Εχω δυο ακομα ζευγαρια ακουστικά τα B&W P5 και τα Klipsh X10i που είναι κινεζικα, πράγμα που με ξένισε στην αρχή. Ο ήχος τους όμως σε κάνει να ξεχνάς την προέλευση.
 

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Και τα akg k550 ενώ γράφουν designed in Austria είναι made in China. Η ποιότητα κατασκευής τους πάντως είναι υπεράνω κριτικής.
 

Sokratis

Senior Member
24 March 2013
325
Αθήνα
Θα βγω οφτοπικ αλλα μετα απο 2 μερες ακροασης με τα q701 τα άλλα δυο ακουστικά που ανέφερα πριν μου φαινονται σαν ηχειακια υπολογιστή.
Μπορει καποιος να πει ποια ειναι η διαφορά μεταξύ της σειράς K και Q της AKG;
 

Sokratis

Senior Member
24 March 2013
325
Αθήνα
Δεν ξερω αν είναι νωρις για αυτο το ποστ μετά απο δυο μόνο μέρες χρήσης αλλα θα το γράψω.
Ακουγοντας μουσική απο το mac book pro μέσω Audirvana plus ο ήχος μου φαίνεται καλύτερος απο ότι όταν ακούω απο την έξοδο ακουστικών του naim dac v1 πάλι μεσω audirvana. Θεωρητικα θα επρεπε να ήταν ανώτερος. Τι μπορει να φταίει;
Επίσης πως μπορω να αυξήσω την ένταση όταν ακουω απο το mbp χωρις συμβιβασμούς στην ποιότητα;
 

Sokratis

Senior Member
24 March 2013
325
Αθήνα
Στην πρώτη ερώτηση βρέθηκε η αιτία, ήταν ένας ελαττωματικος προσαρμογέας του mini jack, ο οποίος μάλιστα συνόδευε τα ακουστικά. Οταν αντικαταστάθηκε η ποιότητα επανηλθε .