Καταρχην συγχωρεστε με που ανοιγω αλλο ενα τετοιο θεμα,που φανταζομαι οτι εχετε βαρεθει να βλεπετε,ειμαι ομως αρχαριος που τωρα μπαινω στο μαγικο κοσμο της καλης τηλεορασης....πριν ανοιξω το θεμα μου,εχω προσπαθησει να διαβασω καποια αλλα,ωστε να εχω μια ιδεα.Λοιπον καταρχην η αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 3 μετρα...η tv θα χρησιμοποιηθει 70%ταινιες,25% καναλια,5% ps3....να ρωτησω,ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να βλεπεις ταινιες?Απο στικακι,σκληρο κλπ ή απευθειας συνδεση του λαπτοπ με την tv?και πως μπορει να γινει αυτο,μονο με καλωδιο hdmi?Για καποιο λογο μου εχουν κολλησει οι 3 μαρκες:Samsung,lg,sony...απο αυτα που εχω διαβασει,ενα γενικο συμπερασμα ειναι οτι οι Σονυ εχουν καλυτερη ποιοτητα εικονας,ενω οι Σαμμυ πιο ευκολο χειρισμο και ευκολια στην αναπαραγωγη ταινιων...με ενδιαφερει και το 3d αλλα δεν ειναι πρωτη προτεραιοτητα...επισης ενα 'προβλημα' ειναι οτι η τηλεοραση ειναι λιγο ψηλα απο εκει που καθομαστε,υπαρχει δηλ μια καπως μεγαλη γωνια θεασης...Τελος η αγορα θα γινει με ατοκες δοσεις,οποτε αν θελετε προτεινετε μαγαζια που κανουν...
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!