Εκτός θέματος μηνύματα από το θέμα "νέα για τον ΟΤΕ TV"

kourmpa

New member
30 May 2013
29
οντως αυτο για τις ταινιες κ το κοστος το ρωτησαν,,,ρωτησαν αναλυτικα για ολα τα πρωταθληματα, για τα θεματικα καναλια αν παρακολουθουμε τα συμβατικα καναλια κ σε τι ποσοστο..που νομιζουμε οτι πρεπει να βλετιωθει η υπηρεσια συγκριτικες ερωτησεις για την NOVA επειδη τους ειπα οτι παλια ειχα NOVA επισης ρωτησαν ποια πιστευω οτι ειναι η τιμη στην οποια θα ξαναγυριζα εκει .ακομα κ αν πληρωσα τεχνικο για την εγκατασταση...

η τιμή του οτε που θα σε έκανε να φύγεις δηλαδή ή η τιμή της νοβα που θα σε έκανε να πας πάλι εκεί;
πολύ σημαντικό να κάνουν τέτοιες κινήσεις και να αφουγκράζονται τον κόσμο.
πείτε κ σεις λίγο χαμηλότερες τιμές να τους ζορίσετε λίγο :p

Re: Νέα για τον OTE TV

Αν σου πω ότι εγώ κατάλαβα ότι ψάχνουν το περιθώριο αύξησης για την τιμή του ΟΤΕ;
Κατάλαβα ότι η ερώτηση ήταν "ποια είναι η τιμή που αν πήγαινε η νόβα θα επέστρεφες σε αυτή", να φροντίσουν ώστε να είναι φθηνότεροι, αλλά ακριβότεροι από ότι είναι τώρα...

Αν το NOVA Full pack πάει φτηνότερα από τον ΟΤΕ , δηλαδή πχ. 19 ευρώ , εγώ θα ξαναγυρίσω πάντως.

Από 20 ευρώ και πάνω δεν αξίζει.

Εγώ όχι. Με ενδιαφέρουν πολύ τα αθλητικά και θέλω να βλέπω κάθε ΣΚ Premier League (ε ε έρχεται), bundesliga και Primera.

Αν το NOVA Full pack πάει φτηνότερα από τον ΟΤΕ , δηλαδή πχ. 19 ευρώ , εγώ θα ξαναγυρίσω πάντως.

με 19 ευρώ το μήνα θα κρατήσουν μόνο το novalife και την ert world. άντε και κανα discovery στο τσακίρ κέφι :Banane0:

η τιμή του οτε που θα σε έκανε να φύγεις δηλαδή ή η τιμή της νοβα που θα σε έκανε να πας πάλι εκεί;
πολύ σημαντικό να κάνουν τέτοιες κινήσεις και να αφουγκράζονται τον κόσμο.
πείτε κ σεις λίγο χαμηλότερες τιμές να τους ζορίσετε λίγο :p

καλα αυτο εννοειται....αλλωστε ειναι κ η πραγματικοτητα.....αν ανεβουν οι τιμες....πολυ ισως να μην μπορουν.....

ο οτετβ ποσο κοστιζει κατ εσενα?

Έχουμε ξεφύγει εντελώς από τον τίτλο του νήματος....

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Καλωσηρθες αυξηση τιμης...για τους ρομαντικους που πιστευανε οτι απλα θα βαζανε συνεχεια περιεχομενο και νεα καναλια με την ιδια τιμη.

Ότι θα γίνει μια μικρή αύξηση, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει…, εκτός και αν ο ΟΤΕ αποφασίσει να απορροφήσει το έξτρα κόστος της Premier League, από αυτά που κερδίζει, από τα ακριβά του τιμολόγια στο διαδίκτυο… Το ζήτημα είναι εάν θα διαχωριστεί το κινηματογραφικό πακέτο από το αθλητικό πακέτο, ώστε την όποια ενδεχόμενη μικρή αύξηση λόγο της Premier League, να μην χρειαστεί να την πληρώσουν και οι κινηματογραφόφιλοι συνδρομητές του OTE TV! Επαναλαμβανόμενη λάθη του παρελθόντος που ταυτίζονται με την "μονοπωλιακή εποχή της nova", δεν επιτρέπονται…