Rogue

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,913
Θεσσαλονίκη
official site: http://www.directv.com/premiums/audience/rogue
Νέα σειρά, με πρωταγωνιστές την Thandie Newton :love: και τον Marton Csokas



Παραγωγή από τον Nick Hamm και Matthew Parkhill, Rogue αφηγείται την ιστορία της Grace Travis (Θάντι Νιούτον), μια μυστική ντετέκτιβ που βασανίζεται από την πιθανότητα, ότι προκάλεσε το θάνατο του γιου της. Στην αναζήτησή της για την αλήθεια, η Grace συνεργάζεται με ένα ισχυρό εγκληματία τον Jimmy Laszlo (Μάρτον Τσόκας) που πιστεύει ότι θα την οδηγήσει στον δολοφόνο του γιου της. Όπως η Γκρέις αγωνίζεται να γίνει η γυναίκα και η μητέρα της οικογένειας που χρειάζεται τώρα, η ζωή της περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από την απαγορευμένη σχέση της με τον Jimmy. Για να παραμείνουν ζωντανοί, η Γκρέις πρέπει να βοηθήσει Jimmy να βρουν τον προδότη ανάμεσά του, ενώ γνωρίζοντας ότι αυτό μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην τραγωδία της...


Οι δυο πρωταγωνιστές και η καλή παραγωγή ειναι δυο λόγοι για να την ξεκινήσει καποιός, γιατί το θέμα το έχουμε δει πολλές φορές.....μπράβο στην παραγώγη που μας δείχνει και πτυχές του ...."εσωτερικού κόσμου" της πρωταγωνίστριας :2thumb22sup:
Αν κατάλαβα καλά θα είναι σειρά 10 επεισοδίων ,υπάρχει μεχρι στιγμής ένα διπλό επεισόδιο.
 
Last edited:

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,913
Θεσσαλονίκη
Re: Rogue (direct-tv 2013)

Λοιπόν μπορεί η σειρά να έχει περάσει απαρατήρητη αλλά προσωπικά την βρίσκω αξιοπρεπεστατη, μπορεί να μην έχει κάτι το διαφορετικό αλλά σε όλους τους επιμέρους τομείς (παραγωγή, ηθοποιοί) είναι πολύ καλύτερη από πολλές άλλες πιο γνωστές.
 

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,913
Θεσσαλονίκη
Re: Rogue (2013)

Τελειωσα τον δευτερο κυκλο σε 3 μερες.Αν ο πρωτος κυκλος ηταν καλος ,τοτε ο δευτερος ειναι παρα πολυ καλος,αλλη ιστορια αλλα ιδια εξαιρετικη πρωταγωνιστρια.Αληθοφανης ιστορια με μικρες αλλα σημαντικες ανατροπες, πολυ καλυτερη απο πολλες πιο γνωστες αστυνομικες.
 
Last edited: