Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο 13-4-2013

peperr

AVClub Addicted Member
25 May 2011
1,532
Marathon Lake
Τι θα λέγατε εσείς οι Αθηναίοι - Πειραιώτες συνφορουμίτες για μια συνάντηση στον Βοτανικό Κήπο το επόμενο Σάββατο 13-4; Θα φωτογραφίσουμε, θα μακροφωτογραφίσουμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα γνωριστούμε καλύτερα κλπ

I'm in αν και για μακρο αν έχει κόσμο θα έχουμε πρόβλημα στα λουλούδια

Ωραία, συμπληρώσαμε τετράδα ήδη. Οπότε και να βρέχει θα το ρίξουμε στη μπιρίμπα...

Απάντηση: Re: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββατο

Καιρός είναι να δοκιμάσω για πρωτη φορά εκείνο το Olympus Macro Τween Flash στην ΟΜ-D σετάκι με το ZD 50αρη/2 macro, σήμερα στην Photovision δοκίμασα στα πεταχτα τον μ4/3 macro ZD 60mm/2.8, ελαφρυς πολύ, ειπα να τον πάρω μαζί για περισσοτερες δοκιμες αλλά δεν με πίστεψαν.:bigcry:

Γίναμε μισή ντουζίνα :)
Πλάκα θα έχει, θα δούμε συνδυασμούς απείρου κάλλους!! Ειδικά αυτό το σετάκι του kbouk θέλω πολύ να το δω από κοντά!

Re: Απάντηση: Re: Συνάντηση συνφορουμιτών για μακροφωτογράφηση, Βοτανικός Κήπος, Σάββ

Ποιες εταιρειες απεχουν φετος απο την εκθεση ?
Αξιζει να παμε?

Καιρός είναι να δοκιμάσω για πρωτη φορά εκείνο το Olympus Macro Τween Flash στην ΟΜ-D σετάκι με το ZD 50αρη/2 macro, σήμερα στην Photovision δοκίμασα στα πεταχτα τον μ4/3 macro ZD 60mm/2.8, ελαφρυς πολύ, ειπα να τον πάρω μαζί για περισσοτερες δοκιμες αλλά δεν με πίστεψαν.:bigcry:

Μιλώντας σήμερα στην έκθεση (photovision) με την υπεύθυνη marketing της Olympus κα Μπελεσιώτη, εξασφάλισα την υπόσχεσή της να μας δώσει τον 60/2.8 Macro προκειμένου να τον δοκιμάσουμε στον Βοτανικό. Υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θεματάκια, καθόσον είναι εκθεσιακός φακός που πρέπει να επιστραφεί στην Olympus Europe, αλλά μάλλον θα ξεπεραστούν και θα τον έχουμε στη διάθεσή μας

Θα έχω μαζί μου και τον 35/3,5 macro να τον δοκιμάσουν όσοι ψάχνονται για φθηνή λύση.

Edit: Γιάννη δυο μεγάλες απουσίες είναι η Pentax και η Panasonic.

Last edited:
Να σας ρωτησω? Μιλαμε για τον Βοτανικο κηπο Διομηδους στο Χαιδαρι?

Ακριβώς, στο τέρμα της Ιεράς Οδού, εκεί που συναντιέται με τη Λεωφ. Αθηνών απέναντι από το Δαφνί

Ξερω ξερω.Πηγαινω συχνα γιατι μενω σχετικα κοντα.
Αν τα καταφερω θα περασω να τα πουμε.
Τωρα για φωτο θελει να εισαι εκει απο νωρις γιατι μετα γινεται χαμος(εκτος και αν ανηφορισεις προς το Ποικιλο) και ο κηπος ειναι ανοιχτος μεχρι τις 3.

Βρε παιδιά απο αυτά που βλέπω στις υπογραφές σας οι περισσότεροι έχετε olympus , εγώ και άσχετος και χωρίς φακό και με nex:chinscratch::hmmmm2::hmmmm2:

Γιατι τι εχει η ΝΕΧ?
Αν ερθω θα σου δωσω κανα close up που εχω για 49mm γιατι με βλεπω να ερχομαι για συλλογη περισσοτερο.

Last edited:
Δεν είπα πως εχει κάτι η νεχ ,για να δανειστώ κάνα φακό το είπα, από κάνα φίλο με νεχ .

Μπορείς να βρεις και αντάπτορα Olympus OM to NEX! Ευκολότερο θαρρώ πως θα είναι από το να βρεις και φακό! Θα σου δώσω εγώ τον ΟΜ 50/3.5 Μacro να ..παίξεις