O γιόκας μου το καμάρι μου, έμοιασε τον μπαμπά...
Ήτοι τα χέρια του πιάνουν και είναι μουσικόφιλος.
Βέβαια αυτός ως όφειλε... προχώρησε περαιτέρω και έγινε και μουζικάντης.
Ευτυχώς δεν μπλέχθηκε με κονσέρβες... και μηχανάκια...
Του αρέσουν όμως άλλα μηχανάκια.
Παλιά και όμορφα και ας είναι μόνο 16.
'Ετσι αποφάσισε να σιάξει την παλιά Ζούνταπ του παππού του.
Μονδέλλα του '55!
Δυστυχώς οι κοντινοί της πρόγονοι είχανε φάει πολύ κόσμο καθώς η Ζούνταπ ήταν άμεσος προμηθευτής της Βέρμαχτ...
Με έδρα τη Νυρεμβέργη και μετόχους από το KRUPPπέϊκο... που ως γνωστόν βγάλανε πολύ αιματοβαμμένο... χρήμα.
Έκλεισε το '84.
Ο παππούς την έφερε το '61 από την Ολλανδία όπου είχε πάει να γίνει τεχνικός τηλεόρασης!
Προχώ πολύ ο παππούς.
Βέβαια επειδής έπρεπε να βάζει και κάτι στην κοιλιά του... κατέληξε να δουλεύει σε εργαστάσιο παραγωγής μελαμίνης.
Βλέπετε ο πατήρ του και παππούς μου ήτουνε ξυλουργός και του ντάντη του φαινόταν η μπίζνα πης οβ κέικ.
Ο γιόκας λοιπόν έχει έναν καλό φίλο και γείτονα.
45 ετών!
Είναι απίστετη μια τέτοια φιλία αλλά λειτουργεί.
Εξ' άλλου ο 45άρης Γιώργος εκτός από ηλεκτρολόγος και μηχανουργός είναι και εξαίρετος ντράμμερ.
Ο μικρός κιθαρίστας, οπότε έδεσε το γλυκόν.
Έτσι αποφάσισαν απο κοινού να φτιασιδώσουν την κυρία.
Ουσιαστικά ο Γιώργος είναι ένα ανοιχτό σχολείο, ο γιόκας απορροφά με εξαιρετική ταχύτητα γνώσεις ενώ παράλληλα βοηθά όπου μπορεί.
Εγώ προσωπικά δεν έκανα τίποτα παρά μόνο μικρές χρηματοδοτήσεις για τα απαραίτητα.
Τολμώ να πω όμως πως κάτι έμαθε και μένα η γκλάβα μου από μηχανολογικά.
Η 200S είναι φυσικά δίχρονη, 200cc και 12 ίππων.
Νοτ μπαντ για την εποχή.
Πάρτε μερικές φωτό που θα εμπλουτίζονται στην πορεία
Ήτοι τα χέρια του πιάνουν και είναι μουσικόφιλος.
Βέβαια αυτός ως όφειλε... προχώρησε περαιτέρω και έγινε και μουζικάντης.
Ευτυχώς δεν μπλέχθηκε με κονσέρβες... και μηχανάκια...
Του αρέσουν όμως άλλα μηχανάκια.
Παλιά και όμορφα και ας είναι μόνο 16.
'Ετσι αποφάσισε να σιάξει την παλιά Ζούνταπ του παππού του.
Μονδέλλα του '55!
Δυστυχώς οι κοντινοί της πρόγονοι είχανε φάει πολύ κόσμο καθώς η Ζούνταπ ήταν άμεσος προμηθευτής της Βέρμαχτ...
Με έδρα τη Νυρεμβέργη και μετόχους από το KRUPPπέϊκο... που ως γνωστόν βγάλανε πολύ αιματοβαμμένο... χρήμα.
Έκλεισε το '84.
Ο παππούς την έφερε το '61 από την Ολλανδία όπου είχε πάει να γίνει τεχνικός τηλεόρασης!
Προχώ πολύ ο παππούς.
Βέβαια επειδής έπρεπε να βάζει και κάτι στην κοιλιά του... κατέληξε να δουλεύει σε εργαστάσιο παραγωγής μελαμίνης.
Βλέπετε ο πατήρ του και παππούς μου ήτουνε ξυλουργός και του ντάντη του φαινόταν η μπίζνα πης οβ κέικ.
Ο γιόκας λοιπόν έχει έναν καλό φίλο και γείτονα.
45 ετών!
Είναι απίστετη μια τέτοια φιλία αλλά λειτουργεί.
Εξ' άλλου ο 45άρης Γιώργος εκτός από ηλεκτρολόγος και μηχανουργός είναι και εξαίρετος ντράμμερ.
Ο μικρός κιθαρίστας, οπότε έδεσε το γλυκόν.
Έτσι αποφάσισαν απο κοινού να φτιασιδώσουν την κυρία.
Ουσιαστικά ο Γιώργος είναι ένα ανοιχτό σχολείο, ο γιόκας απορροφά με εξαιρετική ταχύτητα γνώσεις ενώ παράλληλα βοηθά όπου μπορεί.
Εγώ προσωπικά δεν έκανα τίποτα παρά μόνο μικρές χρηματοδοτήσεις για τα απαραίτητα.
Τολμώ να πω όμως πως κάτι έμαθε και μένα η γκλάβα μου από μηχανολογικά.
Η 200S είναι φυσικά δίχρονη, 200cc και 12 ίππων.
Νοτ μπαντ για την εποχή.
Πάρτε μερικές φωτό που θα εμπλουτίζονται στην πορεία