Vinyl is back

Το άλλο λινκ δεν ξέρω αν έχει σχέση... πάντως στο άρθρο του λινκ που έβαλα λέει μεταξύ άλλων '... καταστήματα δίσκων... ':hmmmm2:

Να οργανωθούμε λοιπόν.

Χρήστο, Sonus, Nick και οποίος άλλος, τι θα λέγατε για Σάββατο πρωί? μπορεί να ακολουθήσει και κανά μεζεδάκι στο γκάζι..

μάλλον για Σάββατο ή Κυριακή το συζητάω και γω. Πάντα κυνηγάμε τέτοια -ας μου επιτραπεί η έκφραση- "πανηγυράκια". Συμβουλές προς ναυτιλομένους: κρατάμε λίγα χρήματα για παν ενδεχόμενο και αφήνουμε στο σπίτι πιστωτικές αν και δεν είναι αποδεκτές σε ανάλογα μέρη.

Να οργανωθούμε λοιπόν.

Χρήστο, Sonus, Nick και οποίος άλλος, τι θα λέγατε για Σάββατο πρωί? μπορεί να ακολουθήσει και κανά μεζεδάκι στο γκάζι..

μέσα...

Δύσκολο έχω γάμο ρε γμτ.. Άν παει κάποιος Παρασκευή απόγευμα ας το πεί μήπως και δεν την βγάλω μονος..

Σιγα μην παρει ο Μιχαλης πικαπ !

Να σου παντως την αληθεια παλι καλα που ειχα μπει γερα στα αυλα και εχω μαζι μου στη Ulan Bator ενα δισκο με 2,000 albums (1 tera) και ακουω μουσικουλα . Μην ρωτησεις σε τι hi fi συστημα, η απλοτητα ξαναγυρισε στη ζωη μου και το χαιρομαι πολυ !!!

Σιγα μην παρει ο Μιχαλης πικαπ !

Να σου παντως την αληθεια παλι καλα που ειχα μπει γερα στα αυλα και εχω μαζι μου στη Ulan Bator ενα δισκο με 2,000 albums (1 tera) και ακουω μουσικουλα . Μην ρωτησεις σε τι hi fi συστημα, η απλοτητα ξαναγυρισε στη ζωη μου και το χαιρομαι πολυ !!!
Στην ποια;