Μέχρι τώρα είχα μια αμφιβολία για το εάν θα αυξήσει την τιμή του ο ΟΤΕ αλλά πλέον το έχω στανταράκι ότι θα αυξήσει την τιμή του από το ερχόμενο φθινόπωρο.
Μέχρι τώρα είχα μια αμφιβολία για το εάν θα αυξήσει την τιμή του ο ΟΤΕ αλλά πλέον το έχω στανταράκι ότι θα αυξήσει την τιμή του από το ερχόμενο φθινόπωρο.
Από που προέρχονται οι πληροφορίες σου; Ξέρεις κάτι ή απλά δεν είχες τι να κάνεις και είπες να ανοίξεις έναν νέο τοπικ να φαίνεται και 1ο το όναμά σου?
Δε βρίσκω λογική σε αυτή τη συλλογιστική πορεία.Γενικά διαβάζω πως επειδή πήρε την premier league,θα αυξηθεί η τιμή.Δηλαδή αυτός που δεν ενδιαφέρεται για τα αθλητικά,αλλά τα φορτώνεται αναγκαστικά γιατί θέλει τα otecinema,είναι ο μαλάκας της υπόθεσης;Τι εντυπώσεις θα δημιουργηθούν,αν αυξήσει την τιμή μόνο και μόνο λόγω premier league;Αρνητικές και ανθρώπους σαν εμένα θα με αναγκάσουν να φύγω και να καταφύγω κατά al jazeera.Ας χωρίσει στην τελική τα πακέτα καλύτερα,στη τελική,για να ξέρουμε κι εμείς τι θα πληρώνουμε και για ποιο προιόν.Απο τι ακουγεται δεν υφίσταται αύξηση συνδρομής μέσα στο 2013.
Μέχρι τον Αύγουστο θα έχει αυξηθεί η συνδρομητική βάση κατα 45.000 νέων τουλάχιστον συνδρομητών και θα καλύψει τα 8.5εκ ετησίως που έχει δώσει ο ΟΤΕ για τη premier league.
Τι εξυπηρετεί ρε παιδιά η ύπαρξη αυτού του thread ?
+10000000000
Παιδια, σκεφτείτε το, να το σβήσουμε όλο......!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.