Απάντηση: Panasonic 50st50 vs sony 55hx750
.... απλά δεν λέει όλη την αλήθεια αλλά την μισή.
Κατά τη γνώμη μου, και η μισή αλήθεια να λέγετε στα forum καλά είναι, τουλάχιστον υπάρχουν περιθώρια, για όποιον θέλει, να ψάξει και να βρει την υπόλοιπη μισή.
Θα μου πεις, όποιος θέλει να ψάξει να βρεί την αλήθεια, θα την βρει κι ας διαβάζει ψέματα ή μισοαλήθειες, δεκτόν και ορθόν.
Έλα όμως που στα forum κυκλοφορούν και κάτι τύποι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει με τα μάτια τους κάτι, ενώ στη πραγματικότητα δεν έχουν δει ούτε την τύφλα τους. Κάτι τέτοιοι κουτοπόνηροι, συνήθως υποτιμάνε τη νοημοσύνη των γύρω τους, σκεπτομένοι ότι "σιγά μην καταλάβει ή ψάξει κανένας ότι λέω παραμύθια". Με την πρώτη ευκαιρία λοιδωρούν, αυτούς που πραγματικά έχουν δει αυτό που δεν έχουν δει αυτοί, προσπαθούν να "θολώσουν τα νερά", κάθε φορά που κάποιος ανακαλύπτει κάτι σχετικά με το παραμύθιασμα που πουλάνε και με έπαρση τους χαρακτηρίζουν με διάφορα π.χ. "ράδιο αρβύλες".
Τις περισσότερες φορές, κάπου , κάπως , κάποτε, αργά ή γρήγορα, αποδεικνύεται ότι τα λεγομένα τους ήταν παραμύθια και ότι αυτοί είναι οι πραγματικοί "ράδιο αρβύλες", τότε χαζογελάνε και το γυρνάνε στη πλακίτσα (αποδεικνύοντας περίτρανα το μέγεθος της κουτοπονηριά τους), αντί να πουν, έστω και τυπικά, ότι τόσο καιρό σας παραμύθιαζα και νόμιζα ότι ήσασταν τόσο χαζοί που θα το καταπίνατε αμάσητο.
Για όσους είναι "θαμώνες" στα διάφορα forum αυτά τα forumοειδή , αργά-γρήγορα, γίνονται αντιληπτά, μια και με την πάροδο του χρόνου φάσκουν και αντιφάσκουν, πότε έτσι - πότε γιουβέτσι, βαδίζουν και παραμιλούν, όπου φυσάει ο άνεμος πάνε, πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κ.λ.π. και σε βάθος χρόνου....... απαλλάσονται.
Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα ξεκινάει αν κάποιος δεν έχει σκοπό να ψάξει να βρει την αλήθεια και πέσει σε κάποιον τέτοιο τύπο, τότε ο Θεός βοηθός, αλλά όπως είπα και πριν ..."όποιος θέλει να ψάξει, να βρεί την αλήθεια, θα την βρει κι ας διαβάζει ψέματα ή μισοαλήθειες".
Για μένα αν θέλει κάποιος να καταλήξει σε δικά του συμπεράσματα, το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσει λίγο χρόνο και με υπομονή να διαβάσει τα νήματα κατόχων του μοντέλου που τον ενδιαφέρει.