State of the art system (Ypsilon included)

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Ανεβαζω το παραπανω συστημα, ενα απο τα εντυπωσιακοτερα για τα οποια εχω μονο διαβασει, οχι για το κοστος του αλλα γιατι ειναι στημενο με 3 μηχανηματα της Υψιλον. Το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι ποσο εντυπωσιακο γεγονος αποτελει η καταξιωση ελληνων κατασκευαστων στο εξωτερικο.

για λογους πληρωτητας τα υπολοιπα μηχανηματα: Wilson audio XLF+Thor, Claiburn continuum+ Lyra, DCs Vivaldi

http://www.theabsolutesound.com/articles/state-of-the-art-in-dc/


 

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Τρομερό σύστημα υπεράνω κριτικής.. Το Continuum έτσι κιαλλιώς είναι το αγαπημένο μου υπεράνω κόστους πικάπ το οποίο βεβαίως δεν τολμώ ούτε να ονειρευτώ γιατι και το ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο TZOKER να κέρδιζα 100.000 ευρώ για πλατώ βραχίονα είναι αρκετά για να πάω να κρεμαστώ αμέσως μετά..

Τεσπά αυτό που πραγματικά ζηλεύω είναι ο χώρος, εκεί πραγματικά μου τρέχουν τα σάλια.. και πάω στοίχημα οτι και το δικό μου ..παιχνιδάκι.. (σε σύγκριση με τα τέρατα) να είχα σε έναν τέτοιο χώρο θα ακουγόταν θεικά, ενώ σίγουρα θα με είχε χωρίσει η γυναίκα μου αφού δεν θα ξανάβγαινα ποτέ απο εκει μέσα..
 

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,689
Αθήνα
και ο ιδιοκτήτης του συστηματος ως ενας απο τους κορυφαιους reviewers του TAS σιγουρα εχει ακουσει πολλάααα μηχανάκια ... το οτι κατέληξε στα Ypsilon λέει ακομα πιο πολλά!!!



Οντως ο χώρος ειναι απιστευτος!!!!!!