The most advanced mini HI-FI system in the world.

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Έτσι τουλάχιτον το λανσάρει η Teac και για καλούς λόγους..

Αρχικά είχα προσέξει το Teac UD-501 κλικ εδώ> http://www.teac.com/product/ud-501/specifications/ ένα πολύ σοβαρό Dac-Pre με δυνατότητα streamαρίσματος DSD64 και τιμή κάτω απο χιλιάρικό!!!
Όταν ανακάλυψα οτι το Dac δεν ήταν παρα ένα κομμάτι μιας νέας σειράς η οποία νομίζω οτι θα βάλει τον ανταγωνισμό σε πολύ δύσκολη θέση ενθουσιάστηκα τόσο που δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μην την παρουσιάσω κλικ εδώ> http://www.whathifi.com/news/ces-20...-most-advanced-mini-hi-fi-system-in-the-world

Δέν ξέρω κατα πόσο ο ισχυρισμός του marketing των συσκευών ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα είμαι σίγουρος όμως οτι με αυτό το Dac με το CDplayer που πίζει και DSD δισκάκια (προσοχή όχι SACD) και με τον διακοπτκό ενισχυτή είναι πολύ κοντά.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι με αυτήν την υπεροχη εμφάνιση και όπως δείχνουν τα πράγματα την ποιότητα του το σετάκι αυτό θα κλέψει καρδιές και θα μπεί σε πολλά σπίτια αφου δεν ζητάει και καμια περιουσία για να αποκτηθεί, ότι πρέπει για τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε δηλαδή...

Επίσης είνα πλέον σίγουρο οτι σε δέκα χρόνια απο τώρα αυτό που λέμε στερεοφωνικό θα έχει εξελιχθεί σε κάτι καινούριο και σίγουρα πολύ πιο λογικά τιμώμενο για τα προσφερόμενα αλλα και οτι το 2013 θα είναι η χρονιά του DSD..

Ήταν να μην ξυπνήσουν οι γιαπωνέζοι, τώρα όλοι θα τρέχουν απο πίσω..
 
Last edited:

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
WANT WANT WANT

Σπύρο ήδη στο computer audiophile forum οι πρώτες εντυπώσεις λένε οτι οι διαφορές με το mytek είναι δυσδιάκριτες.. Πάντως αν δεν μου είχε βγεί το mytek "πεντάστερο" θα κοπάναγα το κεφάλι μου τώρα με αυτά που βλέπω, ευτυχώς στάθηκα πολύ τυχερός!..