Samsung PS51E550

bullseyemambo

New member
9 August 2012
69
Λοιπόν δεν θα το πιστέψετε τι έγινε πριν από λίγο. Ενώ είχα μπει στο electroworld για να τσεκάρω τιμές βρήκα την Samsung PS51E550 στα 150 ευρώ. τρώω το πρώτο φλας και τρέχω να πάρω τη πιστωτική για να την αγοράσω όπως και έγινε. Μετά από 2 λεπτά κάνω μια ανανέωση στη σελίδα της Samsung PS51E550 και την είχε από 999 ευρώ στα 849 με 150 ευρώ έκπτωση. Λέτε να μου την ακυρώσουν?

Τρόπος πληρωμής : Πιστωτική κάρτα 6 δόσεις των 25,00
Tιμή : 121,95
ΦΠΑ : 28,05
Εξ. Αποστολής : 0,00
Σύνολο : 150,00
Προϊόντα Παραγγελίας Electroworld
Προϊόν Τεμάχια Ποσό
108977 Samsung PS51E550
1 150,00
Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας πηγαίνοντας στην Εξέλιξη Παραγγελίας

Αν υπάρχει κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε το συντομότερο μαζί μας στη διεύθυνση [email protected] ή καλώντας μας στο 210 2899800 (επιλογή 2 στο τηλεφωνικό μενού).
Οι συνάδελφοι από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.
Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 και Σάββατο 09:00 - 20:00

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας.

Η ομάδα του electroworld.

Το μεσημέρι είχα πει για το elctroworld...

Όντως η τιμή άλλαξε και προφανώς ήταν λάθος (γι' αυτό και μετέφερα τα post εδώ), αν κάνουν τίποτα αλλαγές λόγω των εκπτώσεων, προτείνω όσοι ψάχνουν για τηλεόραση να ρίχνουν μια ματιά. Στο πρόσφατο παρελθόν υπάρχουν παραδείγματα που αποφάσισαν γρήγορα και εκμεταλεύτηκαν το λάθος, πριν προλάβουν να το διορθώσουν.

H παραγγελία της PS51E6500 στα 500 που είχαμε κάνει με τον αδερφό μου τον Ιούνιο είχε εκτελεστεί κανονικά.

Για να δούμε τι θα γίνει...κράτα μας ενήμερους ;)

Ε προφανώς πήγε παραπάνω πλέον από την τιμή προ εκπτώσεων για να βγάλει τη χασούρα και με εσάς έτσι έγινε 1400 την πήγε την 6500

Σου είχα πει να πατήσεις το κουμπί....:aetsch:

....για το αν σου βγήκε σε καλό στη συνέχεια...:chinscratch:
...δεν σου λέω...:flipout:
:chinese::chinese::chinese:

Δεν μου το είπες. Απλώς μέχρι να ψάξω να βρώ το βάθος της βάσης για να πέφτει το πανί μην φάμε καμμία πατάτα πέταξε το πουλάκι.

Τέσπα έχω και από δαύτην.

Με +6 φωτεινότητα γίνεται σαν την παρολίγο πατημένο το κουμπί.
Μη με ρωτήσεις που μου ήρθε αυτό δεν θα σου πώ δεν θα σου πώ δεν θα σου πώ
Με +8 γίνεται σαν την g10
Κατά τα άλλα έχουμε ένα κοινό μπάλα στην g10 εσύ στην s30 εγώ :flipout::flipout:

Θα την ακυρώσουν.Το ίδιο έγινε και με μένα με την EH6030 το καλοκαίρι...Δυστυχώς!!!
Ο czoun που πήρε την 6500 στο 500 ευρώ,απλά κοιμήθηκε ο θεός :)

Θα την ακυρώσουν.Το ίδιο έγινε και με μένα με την EH6030 το καλοκαίρι...Δυστυχώς!!!

Ίδωμεν. Θα σας κρατήσω ενήμερους :)

Απάντηση: Re: Samsung PS51E550

Πήραμε από μία εγώ με τον αδερφό μου και μία ένας ξάδερφός μου.

Από το νήμα της 6500... http://www.avclub.gr/forum/showthre...E6500-Plasma-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page12 και σύμφωνα με τις αναφορές στα 507 την πήραν και οι...

shadowf
And62
gtr77
lmiltos
ivyhae ...ο οποίος ενώ είχε παραγγείλει την προηγούμενη μέρα στα 987 ακύρωσε την παραγγελία και έκανε νέα στα 507
Afam.....ένας φίλος του για καφετέρια

...για κάποιον άλλο κοιμήθηκε ο Θεός και πήρε και μένα η μπάλα, γενικά εγώ δεν το 'χω :flipout:

Έχω την εντύπωση ότι είχε γίνει αναφορά εκτέλεσης παραγγελίας και από κάποιο άλλο μέλος με λάθος τιμή σε 46άρα SONY κάτω από 500 (δεν θυμάμαι μοντέλο).

Μακάρι να μην ακυρωθεί η παραγγελία του φίλου ;)

Στοιχεία Παραγγελίας
Κωδικός Παραγγελίας: GX-xxxxxxxx
Τρόπος πληρωμής : Αντικατάβολη
Tιμή : 67,48 €
ΦΠΑ : 15,52 €
Εξ. Αποστολής : 0,00 €
Σύνολο : 83,00 €

Προϊόν Τεμάχια Ποσό
113011 Samsung UE46EH6030
1 83,00 €

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας πηγαίνοντας στην Εξέλιξη Παραγγελίας

Αν υπάρχει κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε το συντομότερο μαζί μας στη διεύθυνση [email protected] ή καλώντας μας στο 210 2899800 (επιλογή 2 στο τηλεφωνικό μενού).
Οι συνάδελφοι από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.
Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 και Σάββατο 09:00 - 20:00

Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2013, 16:59

Electroworld.gr

Μακάρι να μην ακυρωθεί η παραγγελία του φίλου ;)

Εννοείται,αλλά στη δικιά μου περίπτωση που δεν ήταν και τόσο μεγάλη η διαφορά στην τιμή όπως στη δικιά σας περίπτωση,ακύρωσαν την παραγγελία με την δικαιολογία ότι η εταιρία λέει δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη στο site.Το ίδιο είχε γίνει και με κάποιους άλλους φίλους που είχαν εκτελέσει τη συγκεκριμένη παραγγελία...

Στοιχεία Παραγγελίας
Κωδικός Παραγγελίας: GX-xxxxxxxx
Τρόπος πληρωμής : Αντικατάβολη
Tιμή : 67,48
ΦΠΑ : 15,52
Εξ. Αποστολής : 0,00
Σύνολο : 83,00

Προϊόν Τεμάχια Ποσό
113011 Samsung UE46EH6030
1 83,00

Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2013, 16:59

Electroworld.gr

Σηκώνω τα χέρια ψηλά !!!!

Απάντηση: Re: Samsung PS51E550

Εννοείται,αλλά στη δικιά μου περίπτωση που δεν ήταν και τόσο μεγάλη η διαφορά στην τιμή όπως στη δικιά σας περίπτωση,ακύρωσαν την παραγγελία με την δικαιολογία ότι η εταιρία λέει δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη στο site.Το ίδιο είχε γίνει και με κάποιους άλλους φίλους που είχαν εκτελέσει τη συγκεκριμένη παραγγελία...

Σηκώνω τα χέρια ψηλά !!!!

Όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν για τα τυχών λάθη στην τιμολόγηση.....

Οι εταιρείες μπορούν να γράφουν ότι θέλουν για να καλύψουν τον πισινό τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων οι όροι χρήσης είναι πανομοιότυποι.

Σε περίπτωση που μια εταιρεία αποδεχθεί την συναλλαγή,π.χ. με e-mail επιβεβαίωσης, είναι υποχρεωμένη να εκτελέσει την παραγγελία.

Ο νόμος,για κάποιον που θέλει να το κυνηγήσει,είναι σαφέστατος.

Η διάθεση ενός προϊόντος μέσο μιας ιστοσελίδας,αν θυμάμαι καλά αναφέρεται και σαν συναλλαγή εξ αποστάσεως, αποτελεί διαφήμιση με σκοπό την πρόκληση ενδοιαφέροντος από τον καταναλωτή, με απώτερο σκοπό την αγορά αυτού.

Όταν ο ένας συμβαλλόμενος,στην προκειμένη περίπτωση πωλητής,προχωράει στην μονομερή ακύρωση της παραγγελίας με την δικαιολογία του λάθους στην τιμολόγηση, ή ακόμα και στην διάθεση του προϊόντος, αυτομάτως η συναλλαγή κατατάσσεται στις περιπτώσεις των παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών και εφόσον λοιπόν περιλαμβάνει εσφαλμένες πληροφορίες χαρακτηρίζεται ως αναληθής.
Με αυτόν το τρόπο λοιπόν ,ο καταναλωτής οδηγήθηκε σε μια συναλλαγή την οποία κάτω από διαφορετικές συνθήκες, δεν θα ελάμβανε.

Επαναλαμβάνω,το θέμα είναι κατά το πόσο είναι διατεθειμένος κάποιος να το κυνηγήσει

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ρασεις?p=1056475016&viewfull=1#post1056475016

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS51E550

Αγαπητέ κύριε

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε σε ολική ακύρωση της παραγγελίας, καθώς επίσης και στην πίστωση του αντιστοίχου ποσού στην πιστωτική σας κάρτα.
Η πίστωση θα πραγματοποιείται σε δόσεις ανάλογες των δόσεων της αγοράς και θα εμφανίζεται στους επόμενους, ισάριθμους με τις δόσεις, μηνιαίους λογαριασμούς.
Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Με εκτίμηση
Internet Sales electroworld
URL: www. electroworld.gr
email: internetsales@ electroworld.gr
Τηλ. Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών: 2102899800
Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 20:00

Δυστυχώς! Έγινε κάποιο λάθος στο σύστημα από ότι μου είπανε και για 10 λεπτά όλες οι τηλεοράσεις είχαν σαν τιμή το ποσό έκπτωσης τους. Next time.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS51E550

Όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν για τα τυχών λάθη στην τιμολόγηση.....

Οι εταιρείες μπορούν να γράφουν ότι θέλουν για να καλύψουν τον πισινό τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων οι όροι χρήσης είναι πανομοιότυποι.

Σε περίπτωση που μια εταιρεία αποδεχθεί την συναλλαγή,π.χ. με e-mail επιβεβαίωσης, είναι υποχρεωμένη να εκτελέσει την παραγγελία.

Ο νόμος,για κάποιον που θέλει να το κυνηγήσει,είναι σαφέστατος.

Η διάθεση ενός προϊόντος μέσο μιας ιστοσελίδας,αν θυμάμαι καλά αναφέρεται και σαν συναλλαγή εξ αποστάσεως, αποτελεί διαφήμιση με σκοπό την πρόκληση ενδοιαφέροντος από τον καταναλωτή, με απώτερο σκοπό την αγορά αυτού.

Όταν ο ένας συμβαλλόμενος,στην προκειμένη περίπτωση πωλητής,προχωράει στην μονομερή ακύρωση της παραγγελίας με την δικαιολογία του λάθους στην τιμολόγηση, ή ακόμα και στην διάθεση του προϊόντος, αυτομάτως η συναλλαγή κατατάσσεται στις περιπτώσεις των παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών και εφόσον λοιπόν περιλαμβάνει εσφαλμένες πληροφορίες χαρακτηρίζεται ως αναληθής.
Με αυτόν το τρόπο λοιπόν ,ο καταναλωτής οδηγήθηκε σε μια συναλλαγή την οποία κάτω από διαφορετικές συνθήκες, δεν θα ελάμβανε.

Επαναλαμβάνω,το θέμα είναι κατά το πόσο είναι διατεθειμένος κάποιος να το κυνηγήσει

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ρασεις?p=1056475016&viewfull=1#post1056475016

Αγαπητέ κύριε

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε σε ολική ακύρωση της παραγγελίας, καθώς επίσης και στην πίστωση του αντιστοίχου ποσού στην πιστωτική σας κάρτα.
Η πίστωση θα πραγματοποιείται σε δόσεις ανάλογες των δόσεων της αγοράς και θα εμφανίζεται στους επόμενους, ισάριθμους με τις δόσεις, μηνιαίους λογαριασμούς.
Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Με εκτίμηση
Internet Sales electroworld
URL: www. electroworld.gr
email: internetsales@ electroworld.gr
Τηλ. Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών: 2102899800
Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 20:00

Δυστυχώς! Έγινε κάποιο λάθος στο σύστημα από ότι μου είπανε και για 10 λεπτά όλες οι τηλεοράσεις είχαν σαν τιμή το ποσό έκπτωσης τους. Next time.

Οπως έγραψα παραπάνω είναι στην διακριτική ευχέρια του καθενός εάν θα κυνηγήσει το λάθος τους.

Μιάς και οι περισσότεροι αντιπρόσωποι και οι αλυσίδες καταστημάτων δεν έχουν στοκ λόγω κρίσης καλό θα είναι να το λάβουμαι ολοι σοβαρά υπ οψιν

Νομίζω πώς άν διαλέξει κανείς αντικαταβολή είναι ευκολότερο να ακυρωθεί η παραγγελία παρά απο το άν γίνει έμβασμα απευθείας σε λογαριασμό του καταστήματος ή χρήση κάρτας.