Bowers & Wilkins P3

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,681
Αθήνα
Αν και έχουν πάρει σχετικά καλες κρητικές, προσωπικά θα προτιμουσα κάτι λιγότερο ντιζαϊνατο και περισσότερο προσανατολισμένο στην ηχητική αποδοση... εκτος αν ΚΑΙ το design ειναι ζητουμενο...
ΙΜΗΟ παντα...
 

anima

Established Member
15 December 2009
196
Μόνο η απόδοση με απασχολεί και το να είναι τα ακουστικά ιδανικά για portable players :)
Λέω να πάω να τα ακούσω, εσένα γιατί δε σου γεμίζουν το μάτι :) ?
 

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,681
Αθήνα
δεν λέω πως δεν θα ειναι καλα... απλά ειναι πασιφανες οτι πληρωνεις ΚΑΙ design
αλήθεια ποσο κάνουν;
 

paulmarinis

Supreme Member
7 September 2007
4,531
τα ειχαν στο Public Στο συνταγμα παλια, δεν ξερω αν τα εχουν ακομα, τα ακουσα με το ipod μου και δεν με εντυπωσιασαν και πολυ. Εγω τα audiotechnica ath-m50 θα δοκιμαζα, εχουν και καλο ηχο ειναι και πολυ ομορφα, ειδικα σε ασπρο:)
 

panoso

Senior Member
18 April 2011
521
Τα Μ-50 πράγματι έχουν πολύ καλό ήχο και οδηγούνται εύκολα από portable συσκευές αλλά είναι μεγάλα και αρκετά σφιχτά στο κεφάλι. Δε ξέρω αν ο φίλος τα θέλει για το δρόμο βέβαια, αλλά εμένα ακόμα και στο σπίτι με σφίγγουν και δε θα με έλεγα κεφάλα. Και δε θα κυκλοφορούσα έξω με τα Μ50 στο κεφάλι έτσι? ... Με τίποτα μιλάμε, είναι για πολλά γέλια..
 

paulmarinis

Supreme Member
7 September 2007
4,531
εγω παντως τα εχω πετυχει στο μετρο:))
εχω δει και καπιους με τα σενχεισερ25, akg K77:))
Για εξω προτιμω τα ινεαρ παντως, εχω τα shure215 και πιστευω για εξω ειναι μια χαρα ακουστικα
 

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,348
Και δε θα κυκλοφορούσα έξω με τα Μ50 στο κεφάλι έτσι? ... Με τίποτα μιλάμε, είναι για πολλά γέλια..

Και τα shure 840 δειχνουν υπερβολικα στο κεφαλι,λογω κυριως του headband που προεξεχει απο τις δυο πλευρες εντονα.Να φανταστειτε καποιες φορες εχω κουτουλησει σε μια βιβλιοθηκη οπως βγαινω απο το δωματιο,διοτι δεν υπολογιζω το οτι προεξεχουν εντονα απο τα πλαινα :D Προφανως αυτοι που σχεδιαζουν τετοιου τυπου ακουστικα εχουν στο μυαλο τους εφορμογες studio κτλ και οχι φορητη χρηση.Και τα κανουν και πιο σφιχτα για καλυτερη ηχομονωση.
Αντιθετως,τα Sony MDR 1R που εχω αγορασει τελευταια,εχουν πολυ ομορφη εμφανιση και καλυτερη εφαρμογη και ανεση,και θα τα φορουσα ανετα εξω.Ειναι καθε εταιρια με καθε μοντελο σε τι ακριβως στοχευει.
 

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,348
Over-ear στο δρόμο???? Τι να πω, γούστα είναι αυτά...

Και εγω θα προτιμουσα κατι πιο διακριτικο.Αλλα τα sony mdr 1r για παραδειγμα,παροτι over ear,ειναι ομορφα και ανθρωπινα στο κεφαλι.Εχουν σχεδιαστει με γνωμονα φορητη χρηση.

Σε δρομο-δρομο θα αισθανομουν ισως λιγο περιεργα,αλλα σε αλλες περιπτωσεις,οπως πχ στο σαλονι ενος πλοιου,σε ενα πουλμαν,για εναν περιπατο καπου οπου κυκλοφορει κοσμος για περπατημα/βολτα (πχ βλεπε Κουλε/Ηρακλειο),δε θα διστασω να τα παρω,ειδικα σε σχεση με τα "αστεια" στο κεφαλι shure 840.
 

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,681
Αθήνα
Οπως ειπε και ο φίλος panoso Senn HD 25 1-II
Εξαιρετικα ηχητικά, πολύ ανθεκτικά, ευκολα στο να οδηγηθουν και χωρις εν/τη, με πολύ καλή εως εξαιρετική απομονωση, και με εφαρμογή γυρω απο το κεφάλι χωρις κάτι να εξέχει κ να βγάζει μάτι...
Tα in-ear και εγω δεν τα "πάω" κ πολύ!!
 

panoso

Senior Member
18 April 2011
521
Τα 550 φορητά? Τώρα που το λές είχα δει κάτι φωτογραφίες στο site που τα φοράγανε στο ύπαιθρο. Είναι ωραία ακουστικά αλλά όσο ωραία είναι στο living room τόσο πεπόνια δείχνουν στο δρόμο.
 

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,348
Αρκετες εταιριες προωθουν full size,over ear μοντελα,ειδικα κλειστου τυπου,για φορητη χρηση. Επειδη το εψαχνα τελευταια το θεμα σε αυτη την κατευθυνση,εχω δει αρκετα.

Καποια παραδειγματα που συζητουνται τελυταια στο διαδικτυο,ειναι τα sony mdr 1r οπως ειπα ηδη (τα οποια μαλιστα βγαινουν και σε bluetooth wireless και σε noise canceling,τα οποια πρεπει να ειναι και ελαφρως μεγαλυτερα),τα logitech UE 6000 ΚΑΙ 9000,sennheiser momentum (αυτα πρεπει να ειναι οριακα over ear,οπως και τα focal spirit one),και αρκετα αλλα οπως πχ αυτα που ανεφερε ο Μιχαλης παραπανω,καθως και αλλα και απο αλλες εταιριες,γνωστοτερες και μη.

Τα K550 μου φανηκαν και εμενα μεγαλα για χρηση εξω,παροτι ειναι ομορφα και η στεκα δε προεξεχει εντονα ωστε να φαινονται αστεια.Εχουν ομως μεγαλη κυκλικη διαμετρο και φαινονται μεγαλα.Παντως η akg οντως τα προωθει για εξω,ειδικα και τα πιο νεα k551 με το χρωμα και τα καλωδια που επελεξε.

Να πχ ενα νημα που διαβαζα στο headfi τις προαλλες...

http://www.head-fi.org/t/639948/rev...ison-m50-z1000-tma-1-s-momentum-ue6000-mdr-1r
 
Last edited:

panoso

Senior Member
18 April 2011
521
Το ότι η εταιρεία τα προωθεί για έξω δε σημαίνει ότι θα πρέπει να απωλεσθεί η αίσθηση του γελοίου. Όπως λέει και ο φίλος mstr ειδικά τα Κ550 έχουν μεγάλη κυκλική διάμετρο και η όψη ενός ανθρώπου με αυτά στο κεφάλι μέσα στο δρόμο θα δώσει την αίσθηση ότι ή ότι είναι τηλεκατευθυνόμενος ή ότι συμμετέχει σε διαφήμιση...
 

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,681
Αθήνα
ε καλά έχει να κάνει και με το πόση σημασια δινεις στους άλλους... εγω αν κυκλοφορουσα με τα ποδια (που δεν κυκλοφορω μοτομανιακ γαρ) δεν θα ειχα πρόβλημα να πάω στο μετρο με on-ear (δλδ με τα 25αρια).... γιατι δλδ τα beats by dre που ειναι της μοδός -κ εχω δει κοσμο να τα φοράει- ειναι πιο μικρά ή διακριτικά;
αλλα εχουμε ξεφυγει κάπως απο το θέμα θαρώ..