Τηλεοπτικά δικαιώματα Premier League 2013-2016

Απάντηση: Τηλεοπτικά δικαιώματα premier league 2013-2016

λεγανε μες τον οκτωβρη αλλα τιποτα,αρα πιστευω αυτο το μηνα οτι πρεπει να ανακοινωθουν.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Τηλεοπτικά δικαιώματα premier league 2013-2016

Άντε να δούμε.. έχει αρκετό ενδιαφέρον τι θα γίνει τελικά.

Τηλεοπτικά δικαιώματα premier league 2013-2016

απο οτι διαβαζω σε αρθρα στο ιντερνετ η πρεμιερ λινγκ παει στον οτε!!!!

Απάντηση: Δικαιώματα premier league 2013-2016

Αν μπορεις παραθετεις μερικα;;;:ears:

Απάντηση: Δικαιώματα premier league 2013-2016

Αυτο που μου εστειλες απο το λινκ το εχω διαβασει κ εγω!!Νομιζα οτι το διαβασες σε καποιο site,blog!!!

Μια ερωτηση,υπαρχει περιπτωση ο ΟΤΕ να παρει τα διακωματα της Πρεμιερ Λιγκ για την περιοδο 2013-2016?

Μακάρι να τα καταφέρει ο οτε να τα πάρει. Μήπως γνωρίζουμε περίπου πότε θα ανακοινωθεί ποιος θα πάρει τα δικαιώματα;

ξερω απο τωρα ποιος θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα :p
όλοι ξέρουμε ποσό χαλιά οικονομικά είναι στην νοβα σιγά μην κρατά τόσα λεφτά για να ανανεώσει το αγγλικό...αν το χάσει και αυτό που είναι το μοναδικό που αξίζει σε εκείνο το πακέτο θα κλείσει η νοβα αντιθετα ο οτε ειναι οκ οικονομικα εχει μια σταθερη βαση συνδρομη και το βασικο δεν πειρατευετε αρα καταλαβατε ποιος θα παρει τα δικαιοματα εκτος και αν η νοβα κανει την εκπληξη ! τοτε νιπτω τας χειρας μου που λει και μια αρχαια φρασει!

και έτσι να είναι δεν πειράζει,θα τα πάρει το Καλοκαίρι σαν φιλέτο από την nova ο ΟΤΕ:laugh:

ποτέ θα ξέρουμε?

για φιλε το βλεπεις για νοβα?
πρέπει να επιβεβαιώσει οτι θα συμμετέχει και μετά αν και ισος η νοβα αυτο το κανει κριφα δεν βγαζει ανακοινώσει οτι θα συμμετέχει για απόκτηση τον δικαιωμάτων!

Μην ξεχναμε τα θεματα πειρατείας και μην ξαχναμε ότι τη βολευει την αγγλικη ομοσπονδια η 9 μοίρες για πολλούς λόγους . Επίσης πιο ασφαλές όπως ειπωθει είναι το πακέτο και μην ξεχνάμε ποιος είναι από πίσω στη Γερμανία ....