Οπως εγραψα και σε αλλο thread πριν απο λιγο, καμια φορα, οι φωτογραφιες απο 2 ή περισσοτερες τηλεορασεις, ακομα και στον ιδιο χωρο, οταν αυτες ειναι σβηστες, δεν ειναι και το καλυτερο συκγριτικο για ασφαλη συμπερασματα.
Για παραδειγμα αν δειτε τις sony HX-750 και ΗΧ-850 (led-lcd μοντελα) διπλα διπλα και σβηστες, λες κατευθειαν πως η 750 εχει πολυ καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο απο την 850. Κι'ομως στην πραξη ειναι αλλιως.
Για μενα στα μοντελα που αναφερομαστε πιο πανω, θα εβαζα σε σειρα απο την εντονοτερη ανακλαση προς την μικροτερη UT50-E550-ST50-GT50-E6500-VT50, με τις πρωτες 3 να παιζουν πολυ κοντα η μια στην αλλη.
Για το 3d τους πιστευω πως της smasung ειναι λιγο καλυτερο. Και εχει και πολυ πιο φτηνα γυαλια (15 με το πολυ 20 ευρω το ζευγαρι) ενω τις panasonic στοιχιζουν σχεδον τα τριπλασια χρηματα.
Βεβαια η συμβουλη μου θα ηταν να μην διαλεξεις τηλεοραση με βαση το 3d. Θα βλεπεις ελαχιστο υλικο σε σχεση με 2d.
Οπως σου εγραψε και πιο πανω ο Yperion
''Η Panasonic έχει καλύτερο μαύρο και αντίθεση σε σκοτεινό χώρο αλλά και πιο "ξεπλυμένη" εικόνα σε φωτεινό χώρο. Επίσης έχει καλύτερη κίνηση.
Η Samsung έχει πιο σύγχρονο σχεδιασμό , πιο εύχρηστα μενού και ρυθμίσεις και πιο "ζωντανά" χρώματα ενώ υπερτερεί και σε τηλεοπτικό σημα (λιγότερο contouring/posterisation με σήματα χαμηλής ανάλυσης).''
Οποτε τα βαζεις κατω και αποφασιζεις. Εγω οταν εψαχνα πριν απο κανα 2μηνο κατεληξα στην Ε550 γιατι απο τιην ut με απετρεψε πολυ το ξεθωριασμα των χρωματων που ειδα σε φωτεινο χωρο, και απο την st ο σχεδιασμος της που μου θυμισε τηλεοραση 10ετιας.