Επιχείρηση: Argo

Ψηφίστε την ταινία:


  • Total voters
    0

superfly

Moderator
Staff member
21 November 2008
15,735
πετρουπολη
avclub1argo.jpg



Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το "Argo" αποτελεί το χρονολόγιο μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης έξι Αμερικανών,
που διαδραματίζεται στα παρασκήνια της κρίσης του Ιράν – μια αλήθεια που επί σειρά δεκαετιών δεν έφτανε στην κοινή γνώμη.

Ο Βραβευμένος με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ ("The Town", "Good Will Hunting") σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία, της οποίας
υπογράφει και την παραγωγή. Στην παραγωγή συναντούμε, επίσης, τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ ("Syriana"), και
τον υποψήφιο για Όσκαρ, Γκραντ Χέσλοφ ("Good Night, and Good Luck").

Στις 4 Νοεμβρίου του 1979, καθώς η επανάσταση στο Ιράν φτάνει στην κορύφωσή της, μια ομάδα Ιρανών στρατιωτών εισβάλει
στην Αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατά όμηρους 52 Αμερικανούς. Μέσα στον πανικό, έξι Αμερικανοί καταφέρνουν
να διαφύγουν και να βρουν καταφύγιο στην κατοικία του Καναδού πρέσβη. Γνωρίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν
και να θανατωθούν, ο ειδικός «απομακρύνσεων» της CIA Τόνι Μέντεζ (Άφλεκ) καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο προκειμένου
να τους φυγαδεύσει με ασφάλεια από την χώρα. Το σχέδιο είναι τόσο παράτολμο που μόνο σε ταινία θα μπορούσε κανείς να το
δει.

Μαζί με τον Άφλεκ. Στην «Επιχείρηση Αργώ» συμπρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ, Άλαν Άρκιν ("Little Miss Sunshine"),
ο Μπράιαν Κράνστον (τηλεοπτικό "Breaking Bad") και ο Τζον Γκούντμαν ("You Don't Know Jack"). Το καστ συμπληρώνουν οι Κέρι
Μπισέ, Κάιλ Τσάντλερ, Ρόρι Κόκρεϊν, Κρίστοφερ Ντέναμ, Τέιτ Ντόνοβαν, Κλέα Ντιβάλ, Βίκτορ Γκάρμπερ, Ζέλικο Ιβάνεκ, Ρίτσαρντ
Κάιντ, Σκοτ ΜακΝέρι, Κρις Μεσίνα, Μάικλ Παρκς και Τέιλορ Σίλινγκ.

Το σενάριο του Κρις Τέριο βασίζεται στο The Master in Disguise του Αντόνιο Τζ. Μέντεζ και στο άρθρο του Τζόσουα Μπέαρμαν,
"The Great Escape" που δημοσιεύτηκε στο Wired Magazine. Σε ένα νέο βίντεο-featurette Μπε Άφλεκ και Μπράιαν Κράνστον
εστιάζουν όχι μόνο στην αλήθεια της ιστορίας, αλλά και στην εξερεύνηση των ανθρώπινων ορίων που πραγματικά υπερβαίνει
το πρώτο επίπεδο της πλοκής, την κατασκοπική ίντριγκα και την κυβερνητική γραφειοκρατεία.

Ο αμερικανικός Τύπος μιλάει για μια από τις καλύτερες ταινίες της σεζόν, που συνδυάζει pop corn με ερμηνείες επιπέδου και
σκηνοθετική μαεστρία.

Στις 10 Ιανουαρίου 2013 η ταινία έρχεται στις ελληνικές αίθουσες από τη Village.









[Cinemag.gr]
 
Last edited by a moderator:

superfly

Moderator
Staff member
21 November 2008
15,735
πετρουπολη
Απάντηση: Argo

Ο Μπεν Αφλεκ παντως,μεχρι στιγμης,αποδεικνυεται πολυ καλυτερος ως σκηνοθετης παρα ως ηθοποιος (καλα εδω γελαμε).
Οι ταινιες που εχει γυρισει ειναι πραγματικα καλες.
Αναμενουμε...
 
Last edited:

alfie

AVClub Enthusiast
8 October 2012
752
Απάντηση: Argo

Πολύ ωραία φαίνεται πάντως!
Ωραίοι ηθοποιοί παίζουν, ελπίζω να είναι όσο καλή όσο περιμένουμε! Θα δείξει...
10 Ιανουαρίου θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα!
 

superfly

Moderator
Staff member
21 November 2008
15,735
πετρουπολη
Απάντηση: Argo

Tελικα τριτωσε το....κακο.
Μετα το καλο Gone Baby Gone και το κατωτερο σεναριακα-αλλα οχι σκηνοθετικα-The Town,το Argo ειναι η καλυτερη ταινια του Αφλεκ.
Ο οποιος δειχνει οτι κατεχει καλα τους κωδικες του κινηματογραφου.
Και αν οι προηγουμενες 2 ηταν υφολογικα και "κατασκευαστικα" κοντα στο στυλ του Κλιντ Ιστγουντ,στο Argo κανει μια θεαματικη στροφη προς το κινηματογραφικο στιλ των θριλερ των 70'ς του Αλαν Πακουλα και του Σιντνευ Πολλακ.
Και αποδεικνυεται πολυ καλος μαθητης αφου μας παραδιδει μια ταινια με αψογη αφηγηση,η οποια εξελισεται προοδευτικα και με το τελευταιο 20λεπτο να γκαζωνει,καρφωνοντας σε στο καθισμα.
Μεχρι εκεινη την ωρα θα σε εχει βαλει σε ενα πολιτικο κλιμα στο οποιο ο ιδιος ως σκηνοθετης θα ξεκαθαρισει τη σταση του στο πρωτο πενταλεπτο της ταινιας.
Εκει οπου με τη χρηση storyboards και voiceover θα επικρινει καθαρα την σταση των ΗΠΑ στο Ιραν,αφηνοντας μαλιστα σαφεις αιχμες για το ποσο κοντοφθαλμη ειναι αφου το αποτελεσμα τους γυρισε μπουμερανγκ.
Στη συνεχεια η ταινια αποστασιοποιειται απο την οποια πολιτικη (τουλαχιστον στα δικα μου ματια) και ασχολειται με το ανθρωπινο μερος,που ειναι η ιστορια καποιων ανθρωπων που βρεθηκαν μπλεγμενοι σε πολιτικα παιχνιδια,χωρις μαλιστα να εχουν λογο στα τεκταινομενα.Και αν καποια στιγμη ισως δημιουργηθει μια εντυπωση οτι οι Ιρανοι ειναι οι "κακοι" στην ιστορια,εξ'αιτιας της οργης τους,ο Αφλεκ θα την δικαιολογησει-την οργη-βαζοντας τους ιδιους τους γραφιαδες της CIA να μιλανε για τους βασανισμους του Σαχη.
Απο εκει και περα,αποστασιοποιειται οπως εγραψα,και θα χτισει την ιστορια του σαν ενα καθαρο θριλερ στο οποιο η αγωνια των ιδιων των πρωταγωνιστων για την τυχη τους,τροφοδοτει με κηροζινη την αφηγηση με το τελευταιο 20 λεπτο να σε απορροφα τελειως (ακομα και αν εισαι απο αυτους που εχουν ενστασεις).

Ο ιδιος ο Αφλεκ που κρατα και τον πρωταγωνιστικο ρολο,σοφα παιζει υποτονικα,αφου η ιστορια ειναι πιο σημαντικη απο τον ηρωα,και τονιζει ολους τους περιφερειακους χαρακτηρες.Οι οποιοι ειναι πολυ σωστα μοιρασμενοι και λαμπουν.Ο Brian Cranston στιβαρος οπως παντα και οι John Goodman και Alan Arkin κλεβουν την παρασταση δινοντας την χιουμοριστικη νοτα (αλλα και εναν καλως εννοουμενο κυνισμο που περιγραφει τους μηχανισμους του Χολιγουντ).
Η αναπαρασταση της εποχης ειναι υπεροχη,με το απαραιτητο ρετρο στις σωστες δοσεις και τις καλες επιλογες στη μουσικη να βοηθανε (και με το When the Levee Breaks των Led Zeppelin να παιζει ακριβως πριν ξεκινησει η "αποδραση" τονιζοντας τη σημασια της τελευταιας σεκανς).

Ενα πολυ ωραιο δειγμα διασκεδασης και προβληματισμου αρκετα κοντα σ'αυτο που πετυχαιναν οι ταινιες του 70 και με πολυ καλη σκηνοθετικη δουλεια απο τον Αφλεκ ο οποιος γινεται απο ταινια σε ταινια ολο και καλυτερος.
 
17 June 2006
23,742
Αθήνα
Απάντηση: Argo

Εργάρα. Δεν κάνω καμιά πλάκα.

Επειδή δεν ήξερα το τέλος της ιστορίας, πραγματικά σε καθηλώνει στο κάθισμα από την αγωνία. Δεν το περίμενα έτσι. Εντάξει μπορεί να έδειξε υπερβολές σε σχέση με το πως έγιναν τα πράγματα στην πραγματικότητα, αλλά τα παρουσίασε πάρα πολύ ωραία.

Πολύ ωραίο δέσιμο. Οι ηθοποιοί άγνωστοί (κατ' εμέ) αλλά αυτό δεν με πείραξε καθόλου μιας και ο ρόλος τους δεν ήταν να αποδείξουν πόσο καλοί ηθοποιοί είναι.

Επίσης πολύ καλή αναπαράσταση της 80ίλας. Ντύσιμο, χτένισμα, αυτοκίνητα, γραφεία κλπ



ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ
 
18 June 2006
7,544
Απάντηση: Argo

Εξαιρετική ταινία!!!....
το θέμα το γνώριζα-και γνωρίζω-πολύ καλά γιατί εκείνη την εποχή (το 1979 ήμουν 15 ετών) παρακολουθούσα τα δελτία ειδήσεων των κρατικών καναλιών-στα οποία-ήταν πρώτη είδηση η ομηρία των αμερικάνων από τον Χομεϊνί....για πολύ καιρό...ένας από τους λόγους που έχασε ο Κάρτερ από τον Ρήγκαν ήταν και αυτός...

δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο στα παραπάνω...τα είπατε όλα!!! :)

ΥΓ: όταν άκουσα και το Sultans of Swing των Dire Straits....εε...είπα έχουμε θέμα...
 

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
Re: Απάντηση: Argo

Ο Μπεν Αφλεκ παντως,μεχρι στιγμης,αποδεικνυεται πολυ καλυτερος ως σκηνοθετης παρα ως ηθοποιος (καλα εδω γελαμε).
Οι ταινιες που εχει γυρισει ειναι πραγματικα καλες.
Αναμενουμε...


+10000 Σαν ηθοποιός αστα να πάνε.....
 

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Επιχείρηση «Αργώ» - Argo

MV5BMTc3MjI0MjM0NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTYxMTQ1OA@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg


Επιχείρηση «Αργώ»
Argo
του Μπεν Άφλεκ
με τους Μπεν Άφλεκ, Άλαν Άρκιν, Μπράιαν Κράνστον, Τζον Γκούντμαν, Τέιλορ Σίλινγκ, Κάιλ Σάντλερ, Βίκτορ Γκάρμπερ, Μάικλ Κάσιντι, Τέιτ Ντόνοβαν

Υπόθεση:
Στις 4 Νοεμβρίου του 1979, καθώς η επανάσταση στο Ιράν φτάνει στην κορύφωσή της, μια ομάδα Ιρανών στρατιωτών εισβάλει στην Αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατά όμηρους 52 Αμερικανούς. Μέσα στον πανικό, έξι Αμερικανοί καταφέρνουν να διαφύγουν και να βρουν καταφύγιο στην κατοικία του Καναδού πρέσβη. Γνωρίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να θανατωθούν, ο ειδικός «απομακρύνσεων» της CIA Τόνι Μέντεζ (Άφλεκ) καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο προκειμένου να τους φυγαδεύσει με ασφάλεια από την χώρα. Το σχέδιο είναι τόσο παράτολμο που μόνο σε ταινία θα μπορούσε κανείς να το δει.

IMDB (8,1) http://www.imdb.com/title/tt1024648/




Προσωπική άποψη η ταινία είναι εξαιρετική. Είναι τόσο καλογυρισμένη και υποβλητική που ταυτίζεσαι γρήγορα με τους πρωταγωνιστές και κάθεσαι στην άκρη του καθίσματος σου μέχρι το τέλος από την αγωνία.Το cast πλουσιότατο και πολύ καλές ερμηνείες .Με αυτή την ταινία ο Άφλεκ απέκτησε υπόσταση στα μάτια μου και ως σκηνοθέτης πλέον . Στους executive producers είναι και ο Clooney. Να μην πω περισσότερα την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να πάει να τη δει σε σινεμά για να την απολαύσει.
 
Last edited by a moderator:

Jimmy

AVClub Enthusiast
25 August 2006
779
Re: Επιχείρηση: Argo (2013)

ΕΠΟΣ!!!!

Ψηφισα 10/10 στο imdb γιατι δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να εχει κολλησει τοσο πολυ με μια ταινια σε βαθμο που κυριολεκτικα ουτε τα ποπ κορν μου δεν εφαγα απο το αγχος.

Εγω και η γυναικα μου βυθιστηκαμε στην δινη της ταχυτατης κινηματογραφισης που σε βομβαρδιζει με ανελεητο ρυθμο διχως να σε αφηνει ουτε δευτερολεπτο να χαλαρωσεις βρε παιδι μου,με κοστουμια και σκηνικα απολυτως ταυτισμενα με την τοτε εποχη και επισης πολυ καλη φωτογραφια που δενει την σουπα.

Για ακομα μια φορα ο Μπεν Αφλεκ μετα το The Town κατ εμε δείχνει οτι το χει το αθλημα πλαισιονοντας το cust με τους εξαιρετικους Alan Arkin και John Goodman οι δυο ωρες περασαν νερο!!!

Το περιμενω σε μπλε δισκακι να το ξαναματαυχαριστηθω....δηλαδη σημερα!!!!!
 

Photis

Supreme Member
4 July 2006
4,796
behind the camera
Re: Επιχείρηση: Argo (2013)

Αριστούργημα! Και χωρίς ίχνος υπερβολής. Σκηνοθεσια, φωτογραφία, ερμηνίες, production design, όλα 10/10. Περισσότερο απο όλα μου άρεσε ο αυτοσαρκασμός που έβγαλε η ταινία όσον αφορά την Αμερική του '79. Τσαλακωμένοι από την ήττα στο Βιετνάμ, δείχνουν πραγματικά απεγνωσμένοι και χωρίς να ξέρουν πως να χειριστούν μια κατάσταση τόσο εκρηκτική όσο τα γεγονότα της Τεχεράνης. Δίνω επίσης τεράστιο credit στον Αφλεκ και το team του, όσον αφορά το πως δικαιολογεί μέσα στην ταινία -τόσο στην αρχή όσο και στη μέση- το μίσος των Ιρανών για τους Αμερικάνους και τον Σάχη παρουσιάζοντας στα μούτρα του θεατή τα άπλυτα της CIA*. Και το κάνει χωρίς να μασάει τα λόγια του. Ένα τεραστιο μπράβο πάει και για την αναπαράσταση της εποχής αλλά και της ατμόσφαιρας. Τέλος να αναφέρω ότι εχει το καλύτερο trailer που έχω δει τα τελευταία χρόνια ενώ και το soundtrack τα σπάει.

*
Ειδικά στο σημείο που η αποστολή ακυρώνεται και αφήνεται να εννοηθεί ότι προτιμούν νεκρούς τους 6 και τον Αφλεκ στην οικεία του καναδού πρεσβη παρά να τους πιάσουν στο αεροδρόμιο, γιατι το τελευταίο θα ξεφτίλιζε τη CIA ενώ το πρώτο θα δημιουργούσε κατάλληλο κλιμα εντός και εκτός ΗΠΑ για αντίποινα και full scale επίθεση των αμερικανών στο Ιραν, είναι για εμένα η επιτομή της politically incorrect προσέγγισης του Αφλεκ στα γεγονότα.
 
17 June 2006
23,742
Αθήνα
Απάντηση: Επιχείρηση: Argo (2013)

Οπως επίσης και αυτοσαρκασμός και για τον ίδιο τον ευατό του....

Χαρακτηριστική ατάκα από τον goodman:

"......καλά σε κάνω σκηνοθέτη σε μια ώρα..... " :flipout:




Καλή θέαση εύχομαι σε όλους στην ποιότητα που του αρμόζει :a0210:
 

kartasdk

Established Member
2 October 2012
194
Re: Επιχείρηση: Argo (2013)

Διάβασα μερικά σχόλια και με πώροσαν παραπάνω. Πολύ δυνατή αυτή η χρονιά.
 

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,844
Ελλαδα
Απάντηση: Επιχείρηση: Argo (2013)

.

μερικα σχολια για το αριστουργημα που ειδατε
στα πραγματικα γεγονοτα

βρε Αφλεκ ξεχασες οτι το 1979 οι φρουροι στην τεχερανη δεν ειχαν κομπιουτερ
ουτε υπηρχαν τοτε ηλεκτρονικες καρτες επιβιβασης
το αστερι της cia ηταν Μεξικανος, νομιζω δεν το αναφερει στην ταινια
γιατι αραγε ?
η προσπαθεια του χαζοΑφλεκ να ριξει τα μαλλια μπροστα για να φανει Λατινος δεν μ επεισε
στο αεροδρομιο κανεις δεν παρενοχλησε τα 6 αμερικανοπουλα γιατι απλα δεν ανεκαλυψαν ποτε τις ταυτοτητες τους
στην απλη αυτη δραπετευση τον κυριοτερο ρολο επαιξε η Καναδικη πρεσβεια
και φυσικα δεν υπηρξε ποτε το αστειο φιναλε οταν οι ενοπλοι κυνηγανε το αεροπλανο με τα περιπολικα
ενω ηταν τοσο απλο να ειδοποιουσαν τον πυργο ελενχου να σταματησει την πτηση ...

υπηρξε ομως ενας πραγματικος ηρωας σ αυτο το περιστατικο
και ο μονος που πραγματικα διακινδυνευσε την ζωη του
για να σωσει 6 ξενες ψυχες


η απλη Ιρανη υπερετρια
που δεν ετυχε καρτα επιβιβασεως
και εφυγε κατατρεγμενη προσφυγας στο Ιρακ

δεν θελω να κανω κριτικη στην ταινια
Μπεν Γκουντμαν κα Αλλαν Αρκιν παντα υπεροχοι !

God Bless America
αντε και καλα Οσκαρ !!

.
 

kartasdk

Established Member
2 October 2012
194
Re: Απάντηση: Επιχείρηση: Argo (2013)

. μερικα σχολια για το αριστουργημα που ειδατε στα πραγματικα γεγονοτα βρε Αφλεκ ξεχασες οτι το 1979 οι φρουροι στην τεχερανη δεν ειχαν κομπιουτερ ουτε υπηρχαν τοτε ηλεκτρονικες καρτες επιβιβασης το αστερι της cia ηταν Μεξικανος, νομιζω δεν το αναφερει στην ταινια γιατι αραγε ? η προσπαθεια του χαζοΑφλεκ να ριξει τα μαλλια μπροστα για να φανει Λατινος δεν μ επεισε στο αεροδρομιο κανεις δεν παρενοχλησε τα 6 αμερικανοπουλα γιατι απλα δεν ανεκαλυψαν ποτε τις ταυτοτητες τους στην απλη αυτη δραπετευση τον κυριοτερο ρολο επαιξε η Καναδικη πρεσβεια και φυσικα δεν υπηρξε ποτε το αστειο φιναλε οταν οι ενοπλοι κυνηγανε το αεροπλανο με τα περιπολικα ενω ηταν τοσο απλο να ειδοποιουσαν τον πυργο ελενχου να σταματησει την πτηση ... υπηρξε ομως ενας πραγματικος ηρωας σ αυτο το περιστατικο και ο μονος που πραγματικα διακινδυνευσε την ζωη του για να σωσει 6 ξενες ψυχες η απλη Ιρανη υπερετρια που δεν ετυχε καρτα επιβιβασεως και εφυγε κατατρεγμενη προσφυγας στο Ιρακ δεν θελω να κανω κριτικη στην ταινια Μπεν Γκουντμαν κα Αλλαν Αρκιν παντα υπεροχοι ! God Bless America αντε και καλα Οσκαρ !! .
Αυτό συζητούσα πρόσφατα με έναν φίλο μου ότι οι πραγματικές ιστορίες σπάνια παρουσιάζονται όπως είναι αλλά τις μετατρέπουν έτσι ώστε να πουλήσει. Και η ταινία δεν βγήκε καθόλου τυχαία αυτή την εποχή που η κόντρα της Αμερικής με το Ιραν είναι στα πάνω της.
 

MoDis

Supreme Member
20 June 2006
3,660
στον κοσμο μου...
Re: Απάντηση: Επιχείρηση: Argo (2013)

.

μερικα σχολια για το αριστουργημα που ειδατε
στα πραγματικα γεγονοτα

βρε Αφλεκ ξεχασες οτι το 1979 οι φρουροι στην τεχερανη δεν ειχαν κομπιουτερ
ουτε υπηρχαν τοτε ηλεκτρονικες καρτες επιβιβασης
το αστερι της cia ηταν Μεξικανος, νομιζω δεν το αναφερει στην ταινια
γιατι αραγε ?
η προσπαθεια του χαζοΑφλεκ να ριξει τα μαλλια μπροστα για να φανει Λατινος δεν μ επεισε
στο αεροδρομιο κανεις δεν παρενοχλησε τα 6 αμερικανοπουλα γιατι απλα δεν ανεκαλυψαν ποτε τις ταυτοτητες τους
στην απλη αυτη δραπετευση τον κυριοτερο ρολο επαιξε η Καναδικη πρεσβεια
και φυσικα δεν υπηρξε ποτε το αστειο φιναλε οταν οι ενοπλοι κυνηγανε το αεροπλανο με τα περιπολικα
ενω ηταν τοσο απλο να ειδοποιουσαν τον πυργο ελενχου να σταματησει την πτηση ...

υπηρξε ομως ενας πραγματικος ηρωας σ αυτο το περιστατικο
και ο μονος που πραγματικα διακινδυνευσε την ζωη του
για να σωσει 6 ξενες ψυχες


η απλη Ιρανη υπερετρια
που δεν ετυχε καρτα επιβιβασεως
και εφυγε κατατρεγμενη προσφυγας στο Ιρακ

δεν θελω να κανω κριτικη στην ταινια
Μπεν Γκουντμαν κα Αλλαν Αρκιν παντα υπεροχοι !

God Bless America
αντε και καλα Οσκαρ !!

.

οντως ετσι ειναι
αλλα η πραγματικη ιστορια θα ηταν πολυ βαρετη για να γυριστει ταινια (ή τουλαχιστον ταινια στα πρότυπα των αμερικανων)

ο μεξικανος συμμετειχε και στο γραψιμο

και τον καλεσαν στα golden globes οπου τον "βαφτισαν" και παρουσιαστη αρα ο κοσμος τον εμαθε


τωρα αν ο αφλεκ επρεπε να παιξει τον ρολο τι να πω ... σιγουρα ειναι ομορφοτερος απο αυτον πχ

robin.jpg


και ο πραγματικος

Carter.gif



ο αφλεκ στα oscar δεν ειναι υποψηφιος ... τον εφτυσαν


και επι του πιεστηριου , τσιμπησε και το Directors Guild Award o πηγουνης
 
Last edited:

send

AVClub Fanatic
19 June 2006
30,947
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Επιχείρηση: Argo (2013)

Κανετε λαθος, το λεει το ονομα, "Μεντεζ" στον εναν ομηρο, για να τον εμπιστευτει. Τωρα εαν ο Αφλεκ δεν σας καθεται στην στερεοτυπικη, ισως, εικονα που εχετε για τους Μεξικανους, ειναι θεμα δικο σας.
 

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,774
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Re: Επιχείρηση: Argo (2013)

Λοιπον αριστουργημα δεν το λες , βρε παιδια μην ειμαστε υπερβολικοι , μια πραγματικα αξιολογη ταινια , που ξεχωριζει απο πολλα αλλα (αριστουργηματα)

των καιρων μας , το στοιχειο οτι τα γεγονοτα ειναι πραγματικα με τις οποιες αφαιροπροσθεσεις του σκηνοθετη σε ΚΑΘΥΛΩΝΟΥΝ .Ειχα ταχυπαλμια

στην τελευταια ωρα , ολιγον κουφη η καταδιωξη του boing με τα αγροτικα (το ωστικο κυμα των κινητηρων θα ειχαν συνθλιψει το παντα).

Ο Αfleck ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ καλυτερος απο το the town , επιτελους ωριμασε.

Με εντυπωσιασε σκηνοθετικα , ο φανατισμος των ιρανων στο παζαρι , ποσο αληθινα εδειχναν ολα!!!!!!

God bless America εεεεε Καναδα ηθελα να πω!


Ξαναβλεπετε ευκολα!
 

kartasdk

Established Member
2 October 2012
194
Re: Επιχείρηση: Argo (2013)

τωρα αν ο αφλεκ επρεπε να παιξει τον ρολο τι να πω ... σιγουρα ειναι ομορφοτερος απο αυτον πχ

XAXAXA. Καλά η σύγκριση δεν παίζεται. Αν και τον αγαπώ τον Guzman.
 

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
28,669
Αθήνα
Απάντηση: Επιχείρηση: Argo (2013)

The True Spy Story Behind Argo

Όχι οτι έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία δηλαδή. Δεν νομίζω οτι ισχυρίστηκε κανείς οτι έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα.
Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αλλά παραμένει ταινία, δεν είναι ιστορικό ντοκυμαντέρ.
 
Last edited: