Subwoofer μέχρι 250-300 ευρώ

astrapogiannos

New member
19 October 2012
20
(Μήπως το thread πρέπει να πάει σε άλλη ενότητα?)

Καλησπέρα σας!
Εδώ και λίγο καιρό ψάχνομαι για καινούργιο σαμπ..δεν θέλω να πάει πολύ,μέχρι 300ευρώ max!
Έχω βρεί αρκετά κομμάτια που αξίζουν,αλλά το κυρίως πρόβλημα είναι πως --ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ-- :huh2::huh2::huh2:
Η χρήση θα είναι μόνο μουσική και κομμάτια με χαμηλές συχνότητες,οπότε θέλω κάτι να παίζει όσο χαμηλότερα γίνεται :rolleyes:

Συγκεκριμένα,τα BIC pl-200 και Polk PSW505 μου άρεσαν πιο πολύ,το 1ο όμως δεν μπορώ με την καμία να το φέρω Ελλάδα,το 2ο έχει σταματήσει να παράγεται,υπάρχουν κομμάτια διαθέσιμα αλλά φυσικά,κανένα στην Ελλάδα..(Γίνεται να το πάρω απο ebay,με τα έξοδα αποστολής βγαινει κοντα 300ευρω,σχεδόν τα διπλάσια της τιμής του)

Οπότε ρωτώ,τι έχετε να μου προτείνετε εσείς?

Last edited:
Re: Subwoofer μέχρι 250-300 ευρω

Επειδή οι επιλογές είναι πολλές (δόξα το θεό..) μετά από κάμποσο ψάξιμο που έκανα εδώ μέσα,είμαι κοντά στο Earthquake S-10..Πέρα από αυτό,μπορώ και να παραγγείλω το Polk PSW505 που μου βγαίνει στα ίδια λεφτά με το Earthquake με έξοδα αποστολής αλλά είναι κόπος η αποστολή απο Αμερική και δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια..
Άν το έχει κανένας σας,ας μου πεί εντυπώσεις!
Αλλιώς με βλέπω να πηγαίνω για το Earthquake,αξίζει?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Σημείωση: Δέν στήνω home cinema,το σαμπ θα παίζει περιστασιακά μαζί με τα Z2300+2 οβάλ 6x9 kenwood ηχεία αμαξιού (Όποτε μου ρχεται όρεξη για δυνατά πράγματα:guitarist:)

Last edited: