Logitech UE 6000 / UE 9000

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,352
Διαβαζα το review των δυο αυτων noise canceling μοντελων στο innerfidelity,και μου εκαναν εντυπωση τα καλα λογια για τον ηχο τους,οταν η ακυρωση θορυβου ειναι απενεργοποιημενη.Μαλιστα στο βιντεακι αναφερει οτι προτιμα τον ηχο τους εναντι και του AKG K550,που ειναι ενα απο τα αγαπημενα του κλειστα μοντελα οπως λεει.

http://www.innerfidelity.com/content/surprisingly-good-logitec-ue6000-and-ue9000

Τα εχει ακουσει καποιος?Μηπως επειδη ειναι γνωστη εταιρια,να μπορει να τα ακουσει καποιος σε κανενα πλαισιο/Multirama τιποτα?Προσωπικα στην παρουσα φαση δεν ενδιαφερομαι,αλλα επειδη στην τιμη που παιζουν ρωτουν πολλοι εδω,ειπα να τα αναφερω,να τα εχουν υποψιν τους ατομα που ψαχνουν.Πληροφοριακα παντα,με καθε επιφυλαξη,καθως δεν τα εχω ακουσει.
 

vadim1

New member
18 January 2012
10
Τα ψαχνω κι εγω ,αλλα δυστυχως στην Ευρωπη στα επισημα site της Logitech μαλλον ειναι out of stock ή δεν εχει ξεκινησει ακομα η διανομη τους. Προς το παρον νομιζω τα βρισκεις μονο απο Αμερικη στο το επισημο site ή απο τα APPLE stores.
 

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,352
Χθες εκανα μια ερωτηση σε ενα πλαισιο,και σε ενα multirama,να δω απο περιεργεια την τιμη τους,αλλα δε τα ειχαν και αυτοι στο συστημα τους.Μπορει να μην εχουν ερθει ακομη Ευρωπη οπως λες.