PDA

View Full Version : Παρουσίαση PLAYSTATION 3

Pages : [1] 2 3 4

JohnBougiou
15-03-2007, 06:02
P L A Y S T A T I O N 3

Την Δευτέρα το πρωί παρέλαβα το αμερικάνικο PS3.
Οταν σήκωσα την σακούλα η οποία είχε μέσα το PS3,ήταν βαριά,δεν το πίστευα...

Λοιπόν η πρώτη επαφή με το PS3 ήταν απίστευτη,είναι πανέμορφο και full style,όπως και παρά πολύ βαρύ,πραγματικά κτήνος...!
Πήρα ακόμα από Αμερική και το δεύτερο χειριστήριο,το καλύτερο HD καλώδιο που βρήκα και το WE:PES(PS2) .

Ας πάμε στο ψητό...

Το PS3 είναι συνδεδεμένο με HD καλώδιο στην Sony 32S2530.
Επίσης για on line είναι συνδεδεμένο με Ethernet Cable.
Τα χειριστήρια είναι πούπουλα και απίστευτα σχεδιασμένα για το χέρι του gamer.

Έχω κατεβάσει μέχρι στιγμής demo από το PS store, τα εξής : MotorStorm , F1,Resistance: Fall of Man,NBA 07 και το concert Gran Turismo HD.

Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο...!!!
(...που να έρθουν και τα games που περιμένω...)

-bye-

P L A Y S T A T I O N 3

Κακαλιός Στέργιος
15-03-2007, 07:26
Μπράβοοοο.

Φωτό θέλουμε.

Πόσο βγήκε το μαλλί?

JohnBougiou
15-03-2007, 13:01
Το μαλλί πήγε $850 δηλαδή 650 ευρό...

(Έχω φωτογραφίες αλλά δεν μου της κάνει upload,για πες καμιά ιδέα...).

Αλέξης
15-03-2007, 13:05

Μίκρυνε το μεγεθός τους (εάν θυμάμαι καλά μέχρι 160kb)

JohnBougiou
15-03-2007, 13:44
ok,να μερικές φωτογραφίες....

JohnBougiou
15-03-2007, 13:49
-bye-

ΑΡΗΣ
15-03-2007, 13:53
Φίλε johnBougiou επειδή χτές μίλαγα με εναν φίλο μου που εχει γνωστούς στην Αμερική, και λεμε να μας στείλουν δύο κομμάτια playstation3.
Η ερώτηση είναι η εξής- υπάρχει καποια ασυμαβατότητα ώς προς τις
movies και τα games; επειδή θα αγοράζουμε από ελλάδα ή απο το internet.

Κάθε βοήθεια θα μου ήταν πολλή χρήσιμη,Ευχαριστώ

Μιχάλης Κορ.
15-03-2007, 14:00
Καλορίζικο το μηχάνημα φίλε μου.
Το είδα κ εγώ από κοντά το μηχάνημα στο mediamarkt πριν λίγες ημέρες κ είναι πράγματι θηρίο αλλά προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο.
Έπαιξα το F1 που μάλλον ήταν συνδεδεμένο με απλό καλώδιο κ όχι hdmi κ δεν εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά του. Δεν ξέρω με hdmi αν θα είχε διαφορά βέβαια κ ΠΩΣ ήταν στην ουσία συνδεδεμένο γιατί η τηλ ήταν 'κολλημένη' σε μια κολώνα χωρίς οπτικό πεδίο...
Εμένα με ενδιαφέρει να μου πεις πως παίζει το pes αν κ είναι για ps2 μέχρι να βγει το pes για ps3. Επίσης πως σου φάνηκε το Resistance ?

JohnBougiou
15-03-2007, 14:29
Ευχαριστώ παλικάρια...

Αρη,πρώτα,πάντα μέχρι στιγμής θα μιλάμε για original games.
Για games του PS3 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Για απλά Ευρωπαϊκά DVD(PAL) movies,δεν ειναι συμβατά με το αμερικάνικο αλλά απο internet θα βρεις πολλά ...
Ακομα θα έχεις πρόβλημα με τα ευρωπαϊκά PS2 games.

Μιχάλη,με σύνδεση HD cable είναι απίστευτο,καμιά σχέση με τα απλά καλώδια.
Για το PES το πήρα και αυτό από Αμερική και δεν έχω πρόβλημα συμβατότητας,παίζει κανονικά αλλά είναι σε Standard Definition,καμιά σχέση με HD.Για να δούμε το τρελό PES θα το περιμένουμε στις αρχές του αλλού χρόνου.

Το resistance το είχα δει στο πλαίσιο και δεν μου άρεσε αλλά όταν το έπαιξα σπίτι μου είχα κολίσει ,πραγματικά πολύ καλό για τα πρώτα games του PS3.

-bye-

ΑΡΗΣ
15-03-2007, 14:45
Φίλε johnBougiou ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,μία ερώτηση ακόμα.τα
BD movies θα έχουμε και με αυτά πρόβλημα(PAL).Γιατί περισσότερο το θέλω για να βλέπω BD movies(με ελληνικούς υπότιτλους) και λιγότερο για games.

JohnBougiou
15-03-2007, 15:10
Φίλε Αρη,πολύ καλή ερώτηση ...

Μερικά BD movies είναι για όλες τις ηπείρους αλλά μερικά ευρωπαϊκά δεν είναι συμβατά.
Από ότι έχω ακούσει,λογικά,δεν είναι σίγουρο ,ότι οι επόμενες BD movies θα είναι συμβατές παντού.

Αυτό το θέμα θα το ψάξω καλύτερα και θα σε ενημερώσω.

-bye-

ΑΡΗΣ
15-03-2007, 15:41
Ευχαριστώ και πάλι για τις γρήγορες απαντήσεις σου:SFGSFGSF:

Νίκος Σχ.
15-03-2007, 16:49
AnyBR το έχεις ακουστά; το περνάς στο σκληρό και το βλέπεις με πλάγιο τρόπο. Προυπόθεση να έχεις BR drive στο pc και δίκτυο για να στείλεις το video στο ps3 ή να το κάνεις stream ( σε καμία περίπτωση wifi )

=silent=
15-03-2007, 20:16
600 euro στην Ελλαδα

http://www.net-electric.gr/catalog/sony-playstation-p-571.html

Yannis25
15-03-2007, 22:11

Καλά και γιατί δεν περίμενες να πάρεις την ευρωπαική έκδοση?

Βασίλης Παπαδημητρίου
16-03-2007, 01:27
_ΠΡΟΣΟΧΗ!! Θέλω να κρούσω τον κώδωνα στον φίλο που ρωτούσε για ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ PS3!! H Sony, ΝΑΙ ΜΕΝ δε κλειδώνει το PS3 κι έτσι μπορεί κάποιος να παίζει ευρωπαϊκά παιχνίδια σε Αμερικάνικο PS3 κ.ο.κ., ΑΛΛΑ, δεν ισχύει ότι και με το Nintendo DS ή το PSP.

__Με λίγα λόγια, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ DEVELOPER αν θα κλειδώσει αυτός το παιχνίδι ή όχι. Ετσι μπορεί κάποια αμερικάνικα παιχνίδια να παίζουν και κάποια άλλα όχι, γιατί έτσι αποφάσισε ο εκδότης τους... Δεν είναι θέμα Sony (όχι μόνο δηλαδή).

__Με λίγα λόγια... ΔΕΝ είναι region free το PS3 για τα παιχνίδια (για ταινίες, ούτε λόγος φυσικά), οπότε προχωράμε σε επιλογές μετά απο σκέψη (πάντα θα υπάρχουν "τρόποι", απλά εγώ κρούω τον κώδωνα παίδες).

JohnBougiou
16-03-2007, 04:58
Καλά και γιατί δεν περίμενες να πάρεις την ευρωπαική έκδοση?

Διότι αυτά που πήρα από Αμερική,εδώ θα τα έπαιρνα 840 ευρό.

Και το Αμερικανικό έχει καλύτερα υλικά κατασκευής.

JohnBougiou
16-03-2007, 05:03
_ΠΡΟΣΟΧΗ!! Θέλω να κρούσω τον κώδωνα στον φίλο που ρωτούσε για ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ PS3!! H Sony, ΝΑΙ ΜΕΝ δε κλειδώνει το PS3 κι έτσι μπορεί κάποιος να παίζει ευρωπαϊκά παιχνίδια σε Αμερικάνικο PS3 κ.ο.κ., ΑΛΛΑ, δεν ισχύει ότι και με το Nintendo DS ή το PSP.

__Με λίγα λόγια, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ DEVELOPER αν θα κλειδώσει αυτός το παιχνίδι ή όχι. Ετσι μπορεί κάποια αμερικάνικα παιχνίδια να παίζουν και κάποια άλλα όχι, γιατί έτσι αποφάσισε ο εκδότης τους... Δεν είναι θέμα Sony (όχι μόνο δηλαδή).

__Με λίγα λόγια... ΔΕΝ είναι region free το PS3 για τα παιχνίδια (για ταινίες, ούτε λόγος φυσικά), οπότε προχωράμε σε επιλογές μετά απο σκέψη (πάντα θα υπάρχουν "τρόποι", απλά εγώ κρούω τον κώδωνα παίδες).

Δίκαιο έχεις...
Αλλά τα games για το PS3 είναι όλα region free και δεν πρόκειται να τα κλειδώσουν,ποιος ο λόγος...
Αφού η Sony το είχε πει ότι τα games θα είναι όλα region free.

Νίκος Σχ.
16-03-2007, 11:06
John άμα σου είναι εύκολο θα ήθελα να δοκιμάσεις τον συνδιασμό PS3 + linux + MS HD-DVD μέσω usb , εφόσον υπάρχει κάτι τέτοιο ( προς το παρόν δεν υπάρχει ) εδώ μια σχετική συζήτηση (http://www.ps3forums.com/showthread.php?p=1156129) φυσικά η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους κατόχους PS3

Βασίλης Παπαδημητρίου
16-03-2007, 11:26
__Γιατί φίλε John, η Sony μία έλεγε το ένα και μία το άλλο... Ασε που αν η Capcom ή η Konami π.χ. που δεν είναι first ή second party εταιρίες της Sony αποφασίσουν να κλειδώσουν τα Resident Evil 5 και Pro Evolution..?

__ΜΑΚΑΡΙ να είναι και να παραμείνει region free όσο αφορά τα games, αλλά καλό είναι να ξέρουν οι φίλοι που το σκέφτονται, πως υπάρχει και μία άλλη παράμετρος που πρέπει να σκεφτούν πριν το τολμήσουν! Αααχ... καταραμένο region free και εκεί που λέγαμε πως με το blu-ray θα τέλειωναν τα βάσανά μας...

GeonX
16-03-2007, 14:47
…χθες το απόγευμα έπαιξα λίγο με το PS3 στο mall (υπήρχε demo στο fnac, mulitrama, plaisio κλπ ) εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά ΟΟΕΕΟΟΟΟΟ ίσως (και λέω ίσως μια και δεν υπήρχε αντιπαράθεση με xbox360…το PS3 ήταν καλύτερο… βεβαίως, εξακολουθεί να με χαλάει το θέμα συμβατότητας ως παλιού χρήστη PS2:tdown: :tdown: :tdown: :argue: :argue:

JohnBougiou
16-03-2007, 15:25
Φίλε Jos3ph δεν έχω MS HD-DVD...

Φίλε Βασίλη καλά κάνεις...
(να πέσει κεραυνός να τους κάψει αν τους καρφωθεί, να κλειδώσουν το WE:PES)

:ADFADF1:

Yannis25
16-03-2007, 17:03
Και το Αμερικανικό έχει καλύτερα υλικά κατασκευής.

Δεν έχεις κι άδικο........τα δικά μας θα είναι 99% made in China ενώ το δικό σου είναι made in Japan.............

stavros kamoulakos
16-03-2007, 19:55
Παιδια καποιος απο εσας που εχει παρει ηδη PS3 μηπως εχει αντιμετωπισει προβλημα με τα χειριστηρια,δηλαδη να χανουν το σημα οσο παιζεις και να χρειαζετε να κλεισεις την κονσολα και να την ξανανοιξεις για να ξαναδουλεψουν;Το λεω γιατι εξω στα φορουμ εχει αρχισει και γινετε ψιλοχαμος με το συγκεκριμενο προβλημα σε σημειο να ακουγετε εντονα οτι η Sony ετοιμαζει καινουργια χειριστηρια για τις επομενες παρτιδες αλλα πιθανοτατα χρειαζετε και επεμβαση μεσα στην κονσολα για να λυθει τελειως το προβλημα.

=silent=
16-03-2007, 20:14
Ολο προβληματα το PS3. Και ακομα test αντοχης δεν περασε. Σε μερικους μηνες να δουμε ποσες κονσολες θα πανε για service.

JohnBougiou
17-03-2007, 15:38
Βασικά τα χειριστήρια τα εχω περίπου μια εβδομάδα και μέχρι στιγμής παίζουν άψογα και τα δυο.

Βασίλης Παπαδημητρίου
17-03-2007, 17:19
__Κυρίως υπάρχει πρόβλημα με το Μπλε Δόντι!

__Γενικά, μακριά απο συσκευές που λειτουργούν με bluetooth καθώς τα χειρηστήρια του PS3 λειτουργούν με το ίδιο και υπάρχει πιθανότητα να "μπερδευτούν"...

__Τουλάχιστον αυτό έχω διαβάσει..!

JohnBougiou
18-03-2007, 15:11
Ακομα μπορείς να βαλεις στο PS3 το Linux(νόμιμα),αλλά το σκέφτομαι ακόμα,να δω αν αντιμετωπίζουν προβλήματα ...
Εχει κανείς ενημερωθεί γι'αυτό το θέμα...?

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
18-03-2007, 18:34
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΑΝ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ BD ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ,ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟ PS3 ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙ?

JohnBougiou
18-03-2007, 22:07
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΑΝ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ BD ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ,ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟ PS3 ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙ?

Μαλών εννοείς εξωτερικό σκληρό δίσκο και να το συνδέσεις στο PS3 με USB.
Αν τρέχεις στο PS3 το Linux σίγουρα,χωρίς το Linux δεν είναι σίγουρο.

Νίκος Σχ.
19-03-2007, 00:45
Εαν είναι coded σε ένα απο τα codecs που αποκωδικοποιεί το ps3 θα παίξει σίγουρα ... Με το linux απλά παίζεις τα πάντα ... Το σύστημα είναι πολύ πιο ισχυρό απο ότι φαίνεται ... εδώ το ταπεινό xbox ταπεινώνει τα θηρία ...

ΥΓ σημαντικές πληροφορίες (http://ps3.ign.com/articles/742/742009p1.html)

ΥΓ2 εαν και δεν το νομίζω , ίσως υποστηριχθεί και εγγενής αποκωδικοποίηση xvid , divx μέσω update , εαν δεν έχει ήδη γίνει ...

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
19-03-2007, 23:01
MAΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ!

JohnBougiou
20-03-2007, 13:38
Μερικές πληροφορίες για το Linux και όχι μόνο,πάντα για το PS3...

http://www.edepot.com/playstation3.html

Γιαννης Σπυρου
21-03-2007, 10:47
το θεμα δεν ειναι οτι "μπορει" , αλλα τι θα φτιαξουν γι αυτο να παιζει.
Στο xbox360 ας πουμε που εχω, δεν μπορω να παιξω κανενα φορματ video εκτος απο wmv !!!
Ki oxi fysika epeidh den mporei.

JohnBougiou
21-03-2007, 11:23
Δες μια μικρή παρουσίαση τι μπορεί να κάνει το PS3 με το Linux...

http://www.gametrailers.com/?p=ps3
(σελ.4,video Playstation 3 GDC 07 Yellow Dog Linux Interview)

Και είναι ακόμα η αρχή...

-bye-

Νίκος Σχ.
21-03-2007, 11:37
Τo PS3 δείχνει τα δόντια του απέναντι στα HTPC ... Αυτός ήταν και ο στόχος εξ'αρχής ...

Μιχάλης Κορ.
21-03-2007, 12:24
Κ από το βίντεο αυτό κ από άλλα διάφορα links στο ίντερνετ που σχολιάζουν την έκδοση του linux για ps3, αναφέρουν ότι το ps3 μεταμορφώνεται σε υπολογιστής που μπορεί να κάνει τα πάντα...
Πληροφορίες εδώ :
http://www.terrasoftsolutions.com/products/ydl/

Γιαννης Σπυρου
21-03-2007, 13:02
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι το ps3 εχει πολυ λιγη μνημη , και αυτο δυσκολευει τα πραγματα, οπως επισης οτι ακομη δεν εχουν καταφερει να ενεργοποιησουν το hardware acclelaration Της ενσωματωμενης καρτας γραφικων.
Αλλα υπαρχει δρομος ακομη.

Μιχάλης Κορ.
21-03-2007, 13:07
Πράγματι αυτό που λες έχεις δίκιο Γιάννη σε ότι αφορά την μνήμη.
Άκουσες στο βίντεο τι λέει για τον επεξεργαστή ?
Με τους 9 πυρήνες που έχει, τρέχει κάποιες εφαρμογές 80 φορές πιο γρήγορα από έναν διπλοπύρηνο της Intel.....!!!!
Για να δούμε......

Θάνος Φούντας
22-03-2007, 09:40
Επειδή έχω μπρερδευτεί... μια απλή ερώτηση: Μπορώ να συνδέσω το PS3 με το HTPC μου, να δω το BD Player και π.χ. να κάνω backup μιας ταινίας μου με το AnyDVD στο σκληρό του HTPC???

Μιχάλης Κορ.
22-03-2007, 10:28
Μέχρι στιγμής που μιλάμε, μέσω του linux Yellog Dog που αναφέραμε παραπάνω, μπορείς να κάνεις μέσω lan σύνδεση με υπολογιστή. Το blueray rip γίνεται από ps3 γιατί έχω "συναντήσει" στα γνωστά σημεία τέτοια rips. Δεν ξέρω όμως αν γίνεται μέσω του linux ή μέσω του lan κ του υπολογιστή μας. Εφόσον λοιπόν γίνεται σίγουρα rip, μετά μέσω του anydvd ή οποιουδήποτε άλλου προγράμματος που υποστηρίζει τέτοια αρχεία, τα βλέπουμε μια χαρά...

Θάνος Φούντας
22-03-2007, 11:02
Μήπως το rip / backup που αναφέρεις δε γίνεται μέσω του PS3 αλλά μέσω BD players για pc - π.χ. LG???

Pytzamarama
22-03-2007, 11:24
Παιδια το PS3 εχει βγει εδω και 6 μηνες και δεν εχει να επιδειξει ουτε ΕΝΑ παιχνιδι ανωτερο του 360 (ακομα και αυτα που βγηκαν κατα το launch του 360).
H CPU δεν ειναι τοσο ισχυρη οσο λενε(υπερεχει ελαχιστα απο την αντιστοιχη του 360),ειναι κολαση να βγαλεις "ιπποδυναμη" διοτι ειναι πολυ δυσκολο στον προγραμματισμο και δεν ειναι φτιαγμενη για gaming.
Στην καρτα γραφικων τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα μιας και τελευταια στιγμη του φορεσανε μια καρτα 1,5 χρονου παλια γιατι η CPU δεν τραβαγε...

Μιχάλης Κορ.
22-03-2007, 11:32
Έψαξα λοιπόν κ βρήκα ότι το rip γίνεται μέσω υπολογιστή αφού είναι το ps3 συνδεδεμένο πάνω του μέσω lan βέβαια.
Ο τρόπος μόνο με πμ όποιον ενδιαφέρει...

Θάνος Φούντας
22-03-2007, 11:50
Έψαξα λοιπόν κ βρήκα ότι το rip γίνεται μέσω υπολογιστή αφού είναι το ps3 συνδεδεμένο πάνω του μέσω lan βέβαια.

για στείλε...

Μιχάλης Κορ.
22-03-2007, 11:56
για στείλε...
Έστειλα... :music-smiley-005:

JohnBougiou
22-03-2007, 12:11

και σε μένα...

Μιχάλης Κορ.
22-03-2007, 12:23
και σε μένα...
Έστειλα κ εσένα φίλε μου. :cool4:

Γιαννης Σπυρου
22-03-2007, 12:50
Ki emena , please !

Γιάννης Χατζηγεωργίου
22-03-2007, 13:02
@Προς τους κατόχους PS3...

Παιδιά, όταν βρείτε χρόνο, ρίχτε του και ένα δισκάκι με αποσπάσματα ταινιών σε TS, x264, h264, mkv να δούμε παίζει τίποτα από αυτά ή τζάμπα ''χτυπιόμαστε'' για τα ratio στο HDbits.....

Thank you!!!!!:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Μιχάλης Κορ.
22-03-2007, 13:10
Ki emena , please !

οκ :Banane0:

Μιχάλης Κορ.
22-03-2007, 13:15
@Προς τους κατόχους PS3...

Παιδιά, όταν βρείτε χρόνο, ρίχτε του και ένα δισκάκι με αποσπάσματα ταινιών σε TS, x264, h264, mkv να δούμε παίζει τίποτα από αυτά ή τζάμπα ''χτυπιόμαστε'' για τα ratio στο HDbits.....

Thank you!!!!!:ernaehrung004: :ernaehrung004:
Έχω διαβάσει ότι μέσω linux παίζει τα πάντα πάντως.
Όλοι οι γνωστοί players VLC, mPlayer κτλ παίζουν μια χαρά.
Τώρα αν παίζει κατευθείαν χωρίς linux δεν ξέρω.

Νίκος Σχ.
22-03-2007, 13:26
Παιδια το PS3 εχει βγει εδω και 6 μηνες και δεν εχει να επιδειξει ουτε ΕΝΑ παιχνιδι ανωτερο του 360 (ακομα και αυτα που βγηκαν κατα το launch του 360).
H CPU δεν ειναι τοσο ισχυρη οσο λενε(υπερεχει ελαχιστα απο την αντιστοιχη του 360),ειναι κολαση να βγαλεις "ιπποδυναμη" διοτι ειναι πολυ δυσκολο στον προγραμματισμο και δεν ειναι φτιαγμενη για gaming.
Στην καρτα γραφικων τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα μιας και τελευταια στιγμη του φορεσανε μια καρτα 1,5 χρονου παλια γιατι η CPU δεν τραβαγε...

Δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη με σένα ...
α) έχω ακούσεις πολύ διαφορετικές γνώμες , αλλά από αυτούς που γνωρίζω ότι όντως έχουν δουλέψει και τα 2 μηχανάκια , λένε ότι το PS3 υπερέχει αρκετά στα launch games από τις 2 κονσόλες ...
β) Η CPU είναι πολύ πιο ισχυρή , απλά άργησε πολύ να βγει το developkit ώστε να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του ... Αντίθετα η MS το είχε δώσει πριν βγει η κονσόλα ... Η δυσκολία στον προγραμματισμό θέλει χρόνο και χρόνος = χρήμα, άρα πετάω μία βλακεία για τώρα και μετά βλέπουμε ( 3rd party )
γ) " Φτιαγμένη για gaming ... " CPU είναι , πως ξεχωρίζει ότι το ένα είναι πρόγραμμα και το άλλο παιχνίδι; Είναι μια πιπίλα , αλλά δεν μασάμε ...
δ)Για την κάρτα γραφικών δεν ξέρω ... Για ευκολία προγραμματισμού θα την έχουν μάλλον ... Δεν μπορώ να το σχολιάσω , αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν απαραίτητη ...

Όλα αυτά τα λέω φιλικά και με στόχο να δείξω ότι το PS3 αδικήθηκε με τα λεγόμενα πιο επάνω ...

Δεν λέω όμως ότι δεν έχουν προβλήματα όπως με τα χειριστήρια , αλλά έχουν ένα ακόμα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στο xbox360 , μπορείς να βάλεις linux χωρίς να χάσεις την εγγύηση που σημαίνει τα διάφορα κόλπα που συζητάμε εδώ ... Εδώ τελειώνει η σύγκριση , το offtopic και η αλαζονεία μου και πάμε στα νέα του PS3 , έχουμε και λέμε

Το νέο update 1.6 για το PS3 δίνει την δυνατότητα ανάγνωσης επανεγγράψιμων BR , επιλογή για auto-start για τις ταινίες και λειτουργίες download 6 αρχείων ταυτόχρονα και παύση αυτών όταν παίζεις online game.

Pytzamarama
22-03-2007, 14:21
α)αν μου βρεις ενα...
www.gamerankings.com τα εχει ολα μαζεμενα...
β)η CPU ειναι πιο ισχυρη στα χαρτια..συμφωνουμε!
γ)δεν ξερω αν εχεις διαβασει τις αρχες λειτουργιας του Cell.
Εχει εναν κεντρικο "μαεστρο" 7 "χαζους" δορυφορους.
Για να μην "ρεταρει" πρεπει και τα 7 να ταιζονται συνεχως
Κατασκευαστηκε για εφαρμογες multimedia (encoding,decoding) και "προβλεψιμες επεξεργασιες.
Τα παιχνιδια δεν ανηκουν στις παραπανω κατηγοριες.Με το πρωτο αστοχο βρογχο θα χαθει η μπαλα εκει μεσα(θα χαθουν κυκλοι)
Τα μεγαλα προβληματα ομως τα εχει στην πεπαλιωμενη CPU και στην λιγη μνημη...
Να μην αναφερω και την ελλειψη EDRAM που στο 360 δινει 4απλο antializing ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ σε frames

Εννοειται φιλικα.Μεσα απο τι κουβεντα ολοι μαθαινουμε πραγματα!

Νίκος Σχ.
22-03-2007, 16:16
α) απο φίλους σε αμερική και γαλλία ... Δεν βασίζομαι σε internet διότι είναι πηγή πληροφόρησης και παραπληροφόρησης ...
γ)ναι το γνωρίζω αυτό όπως γνωρίζω ότι έτσι θα μπορούσε να δωθεί διαφορετικότητα στο AI από τα γραφικά και τις πράξεις υποστολής ...
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα , έχουμε 2 ρομπότ σκυλιά , και τα 2 κουναν τα πόδια και έχουν διάφορες αισθητήρες. Το ένα σκέφτεται με 1 τρόπο και το άλλο με 7 τρόπους.

Και τα 2 σκυλιά μπορεί να πάει μπρος πίσω και να στρίψει δεξιά αριστερά. Οι αισθητήρες είναι για να βρίσκουν τυχόν εμπόδια.

Για το πρώτο σκυλί έχουμε ένα πρόβλημα , θα αλλάξει πορεία όταν συναντήσει εμπόδιο , αλλά δεν ξέρει ότι στην στροφή 30 μοιρών που θα κάνει δεν θα έχει εμπόδιο, έτσι σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης πρέπει πρώτα να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και μετά να αλλάξει ξανά πορεία. Εδώ έχουμε το φαινόμενο loop ... Για να εξαφανίσουμε το φαινόμενο αυτό θα πρέπει να σπάσουμε το loop σε μικρότερα loop , αλλά έτσι σπάει ο κύκλος και ρετάρει το μονοπύρηνο cpu. Εαν είχαμε ένα διαφορετικό loop σε διαφορετικό CPU , θα είχαμε μικρότερη ζήτηση από την CPU επειδή ακριβώς δεν χρειάζεται να επαναλάβει ξανά το loop αφού έχει επαναυπολογιστεί από διαφορετικό loop σε διαφορετική CPU ή άλλο πυρήνα σε πολυπύρηνο CPU.

Οπως καταλαβαίνεις ένα πέριπλοκο πρόγραμμα όπως το game χρειάζεται ένα πολυπύρηνο σύστημα ώστε να αναδομηθεί το πρόγραμμα σε πολύ πιο λεπτομερή loop χωρίς το loop να σπάει ...

Η πραγματική δύναμη είναι στο πολυπυρηνικό σύστημα επειδή ακριβώς ελαχιστοποιεί τα λάθη του loop σε λάθη επιμέρους loop ... Βέβαια αυτό σημαίνει 3πλάσιος και περισσότερο κώδικας ... αλλά ταυτόχρονα πιο ρεαλιστικά και λιγότερο απαιτητικά παιχνίδια ...

Αστοχους βρόγχους είχαμε πάντα σε απλό CPU , σε πολυπυρηνικό σύστημα απλά ελαχιστοποιούμε τους άστοχους βρόχους κερδίζοντας σημαντικό αριθμό κύκλων για περισσότερες πράξεις ...

Οσο για την μνήμη δεν έχουμε να κάνουμε με windows για να σέρνονται ... Το πρόβλημα με την ram ήταν πάντα στο λειτουργικό σύστημα και όχι με τα προγράμματα ...

Οσο για το hardware όταν ένα σημείο αποτελεί bottleneck , τότε ότι και αν βάλεις καλύτερο , θα περιορίζεται απο το bottleneck του συστήματος ...

Ενα ωραίο παράδειγμα είναι εαν έχεις εκτυπωτή σε σειριακή θύρα , βάλτο να εκτυπώσεις 20 σελίδες και παίξει ένα παιχνίδι ... Το παιχνίδι θα προχωράει κάθε φορά που ο εκτυπωτής πάει στην επόμενη σειρά και αυτό γίνεται λόγω CPU ... 1 επεξεργαστής για όλες τις δουλειές , δλδ ένα χέρι για να γράφεις , να μαγειρεύεις , να μιλας στο τηλέφωνο , να πληκτρολογείς και πολλά άλλα ...

Pytzamarama
22-03-2007, 16:58
Ωραιο παραδειγμα.Μονο που και το 360 ειναι πολυπυρηνο και μαλιστα με το "ευκολο approach".Δεν υπαρχει το αγχος του ταισματος των SPEs που εχεις στο PS3.
Μονο και μονο οτι πρεπει να γραψεις στο μεταλο για να βγαλεις αποτελεσμα στον Cell ειναι προβλημα...
Η μνημη ειναι 256+256 για CPU και GPU αντιστοιχα Δεν χωραει nextgen textures και αλλο ειναι να εχεις 1 και αλλο 2 memory pools...
Γενικα αν εξαιρεσεις τον Cell δεν εχει καποια νεα αρχιτεκτονικη που να ξεφευγει απο τη χολερα των PC.
Το 360 εχει unified memory,edram ως framebuffer...ενα συστημα που βλεπει μελλον.
Μιας και εχουμε μια ενδιαφερουσα κουβεντα για hardware δεν θα μιλησω καθολου για την online υλοποιηση οπου το 360 αποτελει μοντελο...

Νίκος Σχ.
22-03-2007, 17:38
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για το xbox360 αφού θεωρώ ότι εαν θέλει να λέγεται nxtG θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον το HD-DVD drive ενσωματομένο. Επίσης θεωρώ το linux απαραίτητο εργαλείο αφού αυτό θα μου δώσει την δυνατότητα να παίξω ότι του ρίξω μέσα όπως divx , stream και άλλα. Για το xbox γνωρίζω ότι παίζει μόνο δισκάκια και wmv, wma ... Αυτός και αν είναι περιορισμός.

Οσο για τα γραφικά έχεις ακούσει την διαδικασία σχεδιασμού γραφικών στην οθόνη, είναι 3 βασικά χρώματα χ ο αριθμός εικονοστοιχείων οριζόντια χ ο αριθμός εικονοστοιχείων κάθετα δλδ 3χ1920χ1080 = 6 mpixels ... Τα 6 mpixels θέλουν 6 mbytes χώρο και αν κάνουμε τον πολλαπλασιασμό επί 60 = 360 mbytes για το 1 δευτερόλεπτο ... όμως δεν χρειάζεται 1 δευτερόλεπτο , άρα και τα 6 mbytes μνήμης στην κάρτα γραφικών είναι επαρκέστατα για προβολή next generation graphics ... Βέβαια εμπλέκονται κάποια shaders και άλλα κόλπα τα οποία θέλουν την μνήμη τους , οπότε ο αριθμός 256 μου ακούγεται επαρκέστατος , ακόμα και σε ανάλυση 2560χ1440 ...

Και θα σου δώσω ένα ακόμα παράδειγμα, έχουμε τις 8800 GTS 320 και 640 ...
Σε αναλύσεις κάτω των 1600χ1200 έχουν τις ίδιες επιδόσεις και επειδή 1600χ1200 είναι περίπου ίσο με 1920χ1080 βγαίνει κοντά σε αποτέλεσμα.

Αρα η μνήμη θα χρειαζόταν σε dual screen η οποία λειτουργία καταργήθηκε ( ήταν στα πρώτα σχέδια του PS3 )
Δεν υπάρχει dual screen , η 256 είναι επαρκέστατη ...

Επίσης μου φαίνεται περίεργο που ο Cell πρέπει να ταίζεται με τον ίδιο ρυθμό ... Αυτό δεν το κάνει πολυ-επεξεργαστή , αλλά τούβλο ... Μήπως κάνεις λάθος; Τέσπα , ο PS3 έχει 3 ικανότητες και ο xbox360 μόνο μία .... το console gaming...

PS3 = HTPC , CONSOLE game , BR player αλλά όχι τόσο επεκτάσιμο όσο ένα HTPC πχ DVB-S card , αλλά που ξέρεις , ίσως παίξει το USB κανα κόλπο ...

=silent=
22-03-2007, 17:39
Τα παιχνιδια του PS3 στην Ευρώπη

Blast Factor
Blazing Angels: Squadrons of WWII
Call of Duty 3
Def Jam: Icon
Enchanted Arms
Fight Night Round 3
Formula One Championship Edition
Full Auto 2: Battle Lines
Genji: Days of the Blade
Gundam: Target in Sight
Gran Turismo HD Concept
Lemmings
Marvel: Ultimate Alliance
MotorStorm
NBA Street Homecourt
Need For Speed Carbon
NHL 2K7
Resistance: Fall of Man
Ridge Racer 7
Sonic the Hedgehog
Tekken: Dark Resurrection
The Godfather: The Don's Edition
Tiger Woods PGA Tour 2007
Tony Hawk's Project 8
Virtua Fighter 5
Virtua Tennis 3
World Snooker Championship 2007

Yperion
22-03-2007, 18:58
Εγω ειχα διαβασει μια πολυ ωραια αναλυση απο εναν ειδικο στους υπολογιστες περυσι που ανελυε τα θετικα και τα αρνητικα του XBOX 360 και του PS3. Με λιγα λογια ελεγε οτι στην καρτα γραφικων υπερισχυει το πρωτο και στο επεξεργαστη το δευτερο οποτε εχουμε ισοπαλια. Βεβαια ως γνωστον το 360 ειναι πιο ευκολο στον προγραμματισμο που ειναι πολυ βασικο. Οποιος εχει δει το Need for Speed και τα δυο συστηματα θα ξερει οτι η εκδοση για 360 εχει πολυ καλυτερα γραφικα κυριως γιατι το Frame rate ειναι πολυ μεγαλυτερο.

Με λιγα λογια το PS3 δεν ειναι τιποτα το φοβερο σαν παιχνιδομηχανη οπως θελουν να μας το παρουσιασουν τα παπαγαλακια της Sony. Τωρα αν εχει blu ray η καποιες δυνατοτητες media center αυτο ειναι μια αλλη ιστορια αλλα η αληθεια ειναι οτι και 650 ευρω δεν εχει η μεγαλη μαζα των καταναλωτων να τα δωσει (μιλαω για την μεγαλη μαζα των gamer που ειναι εφηβοι η φοιτητες απο 16-25 ετων).

Pytzamarama
22-03-2007, 21:33
Φιλε Jos3ph πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λες.
Ομως η αναγκη της GPU για μνημη δεν ειναι τοσο απλη.
Ηδη πολλοι developers (βλ πχ Epic που δηλωσε οτι το GearsOfWar ΔΕΝ μπορει να γινε σε PS3 κυριως λογω μνημης) εξαφρασαν τη δυσαρεσκεια τους μιας και τους περιοριζει το μεγεθος των texturing,τα shaders (τα οποια σε αυτη τη μνημη τρεχουνπου τρεχουν)
Δεν ειναι τυχαιο που σε ολα τα cross-platform games το 360υπερισχυε κυριως στα textures,στα frames per second και στο AA(το οποιο οπως προειπα δεν εχει κοστος στην αποδοση αφου γινεται στο 10Mb edram framebuffer)
Παρε ενα προχειρο link που μολις googla-αρα με συγκριση games στις 2 πλατφορμες
http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html

Oι out of the box media δυνατοτητες του PS3 ειναι μεγαλο συν...
Οταν "σπασουν" και η PS3 GPU γινει accesible αλλα και το 360 λαβει το δικο του XBMC απο το πρωτο xbox θα εχουμε ισοδυναμια...

Δημήτρης Αντωνόγλου
22-03-2007, 21:47
Βιάζεστε να καταδικάσε τε το PS3 πριν καλά καλά δείτε παιχνίδια που αναπτύχθηκαν ειδικά για αυτό. Έχετε δει τρέιλερ από το Heavenly Sword και το Killzone?

Έχω το 360 από τη μέρα που κυκλοφόρησε. Μέχρι να βγει το Gears (μετά από 1 χρόνο), τα παιχνίδια του ήταν της πλάκας. Το PS3 που έχει και πιο δύσκολη αρχιτεκτονική δε θα του πάρει τουλάχιστον το ίδιο διάστημα να δείξει ισάξια ή καλύτερα παιχνίδια; Μέχρι τότε δεν μπορούμε να κρίνουμε. Ας είμαστε επιφυλακτικοί. Μην το κρίνουμε σαν PC και συζητάμε για GPUs και RΑΜ. Θεωρώ πως κανείς μας δεν έχει ιδέα για τις πραγματικές δυνατότητες της κονσόλας. Εδώ οι developers δεν την έχουν καταλάβει πλήρως ακόμα.

Σαν media pc στο 360 θεωρώ απαράδεκτη την έξοδο component αντί HDMI και την αδυναμία αναπαραγωγής όλων των format video μόνο και μόνο για να προωθήσει η microsoft το wmv.

Ενώ το PS3 τρέχει linux. Οι δυνατότητες απεριόριστες.

Από στιγμή σε στιγμή περιμένω το PS3 μου και το resistance. Μόλις μου τηλεφώνησαν από το μαγαζί πως μου το φέρνουν.

Νίκος Σχ.
22-03-2007, 23:13
Χμμμ όσον αφορά το κόστος , όποιος μπορεί να πάρει HDTV μπορεί να πάρει και ένα PS3 ...

Rivers αυτό με τα παπαγαλάκια με πείραξε λίγο :) το ίδιο παπαγαλάκια είναι και για το xbox360 οπότε να μην το αναφέρουμε ξανά ...

Οσον αφορά το gears of war μάλλον μπαρούφες λένε ... Το να ζητάς περισσότερη μνήμη ως developer είναι ακριβώς το να ζητάς μεγαλύτερο overbuffer για να έχει περιθώριο για περισσότερα λάθη... Η βιαστική δουλειά που λέγαμε πιο πάνω ...

Οσον αφορά τα cross-platform λογικό είναι να έχει καλύτερο Fps επειδή είχαν το developkit πριν κυκλοφορήσει ενώ η SONY το έδωσε μετά την κυκλοφορία ...

Τα καλά παιχνίδια θα αργήσουν στο PS3 κακά τα ψέμματα ... μετά το 2007-8 ...

Yperion
23-03-2007, 01:02
Rivers αυτό με τα παπαγαλάκια με πείραξε λίγο :) το ίδιο παπαγαλάκια είναι και για το xbox360 οπότε να μην το αναφέρουμε ξανά ...

Δεν ηθελα να προσβαλω κανενα και σιγουρα δεν εννοουσα οτι ο τελικος χρηστης που θα αγορασει PS3 ειναι παπαγαλακι.:grandpa:

H Sony με την πολιτικη που εφαρμοζει δεν δειχνει σεβασμο στον καταναλωτη κατα την αποψη μου. Η Microsoft ειναι πιο "τιμια". Δες και εδω τι δηλωνει ο εκπροσωπος για την τιμη του PS3:

http://kotaku.com/gaming/ps3/whys-that-euro-ps3-so-damn-pricey-233345.php

Σαν πρωην κατοχος PS1 και PS2 (με τα οποια ειχα περασει απειρες ωρες) μπορω να πω οτι το PS3 δεν με εχει ενθουσιασει οσο τα δυο προηγουμενα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα αγορασω ενα στο μελλον (μπορει και συντομα) για Blu Ray player.

JohnBougiou
23-03-2007, 01:45
Ετοιμάζει η SplitFish το πρωτοποριακό χειριστήριο για το PS3.
Το λεγόμενο FragFX. (Τον επόμενο μήνα)
Θα χρησιμοποιήσει τον ανιχνευτή κινήσεις σε games όπως το Resistance για να κάνεις reload στο όπλο σου και άλλες τέτοιες δυνατότητες.
Η έκδοσή με το Bluetooth θα είναι στα $69.99.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ
23-03-2007, 02:11

Nα το ζητησω και εγώ Μιχάλη;

Pytzamarama
23-03-2007, 09:39
Jos3ph εχουν ακουστει μπαρουφες αλλα το να λεμε οτι ο CliffyB ή ο Carmack λενε μπαρουφες...
To gears ειναι τσιτα στα Νmbit textures και στα shaders με AA!
Θυμισου να το συγκρινεις με το επερχομενο Unreal στο PS3 που χρησιμοποιει την ιδια μηχανη γραφικων...και εδω θα ειμαστε να κανουμε τη συγκριση και των 2 πλατφορμων σε αυτο το παιχνιδι
Νομιζω πως μεσα σε ενα 6μηνο θα επρεπε να ειχαμε εναν topclass PS3 τιτλο παντως...

Ειναι νομιζεις τυχαιο που ολα τα παραδοσιακα franchise της Sony γυρνανε προς MS μερια?

=silent=
23-03-2007, 09:57
Αντε εφτασε η μερα
23-03-2007

Μιχάλης Κορ.
23-03-2007, 10:47
Nα το ζητησω και εγώ Μιχάλη;
:antlers:

Μιχάλης Κορ.
23-03-2007, 10:48
Αντε εφτασε η μερα
23-03-2007

Ψήνομαι μου φαίνεται........... :slapface:

Αλέξης
23-03-2007, 11:05
Ψήνομαι μου φαίνεται........... :slapface:

Μη Μιχάλη μη

άσε να πληρώσουν άλλοι τα σπασμένα:grandpa:
Λίγο υπομονή για να το πάρουμε στην σωστή τιμή
300 EUR:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Μιχάλης Κορ.
23-03-2007, 15:21
Όσοι Άγγλοι πήγαν να πάρουν το δικό τους ps3 μόλις άνοιξαν τα μαγαζιά κ περίμεναν στην ουρά, η Sony τους έδωσε δωρεάν μια 46" lcd τηλ κ ένα ταξί για να γυρίσουν σπίτι........................!!!!!!!!

"At the London launch everyone who bought a PS3 also received a free 46-inch HD television and a taxi home."

Πηγή : http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/6474045.stm

Geoha
23-03-2007, 15:40
Παντως από οτι φαινεται δεν είχαμε τον πανικό που παρατηρήθηκε στην Αμερική... Οι Ευρωπαίοι αντεδρασαν ψύχραιμα.. επισης ηταν σχετικά εύκολο να βρεθεί το μηχάνημα (ούτε προπαραγγελιες ούτε τιποτα)

Πριν λιγο μίλησα με φιλο που ζεί στην Μαδρίτη.. Πήγε στις 11:00 περίπου περίμενε 10 λεπτά και το πήρε.. Κανένα προβλημα διαθεσιμοτητας και οχι μεγάλες ουρές...

Αναρωτιέμαι πάντως εσν η Sony θα δώσει δώρο οντως - όπως διαφημίζεται - από μια ΒR κοπια του Casino Royale στους πρώτους 500000 Ευρωπαίους αγοραστές του PS3 που θα εγγραφουν στο playstation network...

johnyosfp
23-03-2007, 15:46
Πάλι καλά δηλαδή, γιατί εδώ είχαμε τον συμπαθέστατο Άρη Σερβετάλη να ουρλιάζει "This is Living", τέσπα καλά έκανε και τους τα τσέπωσε ο άνθρωπος.

Όσον αφορά για την σύγκριση των δυο συστημάτων και τα τεχνικά χαρακτηριτικά τους, θα αποφύγω να εμπλακώ, νομίζω πως το θέμα έχει αναλυθεί από αρκετούς σε αυτή την συζήτηση, έχω άποψη υπέρ του 360, αλλά δεν θα επιμείνω γιατί δεν είναι επί της ουσίας.

Επειδή στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, τις μάχες τις κερδίζει το Software και όχι το Hardware "It's all about the Game" που λένε και Βρετανοί συνάδελφοι, στην παρούσα φάση το XBOX 360 στα επί κοινού συγκρίσεως παιχνίδια, παρουσιάζει καλύτερο αποτέλεσμα, όμως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για το τι θα δείξει το PS3 στο μέλλον.
Αλλωστε και το XBOX ήταν αισθητά καλύτερο από το PS2 σε τεχνικά χαρακτηριστικά, το οποίο PS2 όμως πούλησε 40εκάτ.κονσόλες παγκοσμίως.

Για το κομμάτι του Gaming, δείτε το τελευταίο τμήμα από το άρθρο του GameSpot
Conclusion
The Xbox 360 had better graphics in almost all the games we examined. The 360's biggest victories were in Madden 07 and Fight Night Round 3, where the differences in texture detail and lighting stood out in our comparison shots. We couldn't capture this in the screenshots, but the Xbox 360 games generally offered better framerates too.

We're going to give the PS3 the benefit of the doubt in this initial round since developers might need more time to figure out how to maximize performance from the Cell and the RSX. If you look at the Xbox 360's first Madden game, Madden 06, you'll notice that it doesn't offer very realistic stadium shadows, either. The trouble with buying a console at launch is that you often have to wait for the second or third generation of games for the system to fulfill its potential. The PS3 didn't beat the 360 in this first comparison, but the games do look fine for first-generation titles. The real graphics battle will likely come next year.

Για το θέμα του Home Entertainment, δεν θα πάρω θέση, Όπως δεν έβλεπα ποτέ ταινίες DVD με το PS2 ή το XBOX, έτσι και τώρα δεν πρόκειται να πράξω το ίδιο με το Blu Ray του PS3 ή το HD DVD Player του 360. Προτιμώ τα AV parts όσο ακριβότερα και αν είναι.

Γιάννης Χατζηγεωργίου
23-03-2007, 18:10
Αδέρφια βοήθεια!!!!!!!

Η ιστορία έχει ως εξής:

Ξετυλίγεται το ρημαδοplaystation και συνδέεται με HDMI με τον Infocus 76..... όλα καλά. Κλειδώνει αμέσως σε σήμα 1080p και όλα πάρα πολύ ωραία.

Την επόμενη μέρα, φεύγει το ρημαδοplaystation και πάει στο σπίτι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος το συνδέει με HDMI σε μια LG 37LC25R.

Αποτέλεσμα: Μαύρη οθόνη ''χωρίς σήμα''. Τα απλά DVD τα βλέπει και τα διαβάζει κανονικά. Μόλις βγάλεις το DVD .... μαύρη οθόνη ''χωρίς σήμα''. Με λίγα λόγια ούτε εικόνα, ούτε ήχος, ούτε τίποτα.....δηλαδή ούτε στο μενού μπορείς να μπεις για να πειράξεις την ανάλυση, άρα...
Το ''κουφό'' είναι ότι και με scart σύνδεση....δεν....Μαύρη οθόνη ''χωρίς σήμα''.

Δεδομένα: Το καλώδιο δουλεύει γιατί το τσεκάραμε στον προβολέα μου. Είναι θέμα HDCP????????????????

Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.........
Γ$#@@#@ τη Sony.....

Βοηθάτε συνάνθρωποι............THANKSSSSSSSSSSSSSS-bye- -bye-

Νίκος Σχ.
23-03-2007, 18:36
Θα πρέπει να το συνδέσεις πάλι σε κάποια συσκευή που διαβάζει 1080p και να το αλλάξεις σε 1080i ή 720p ... Αλλη λύση είναι το hard reset , εαν υπάρχει κάτι τέτοιο ...

Γιάννης Χατζηγεωργίου
23-03-2007, 18:44
Θα πρέπει να το συνδέσεις πάλι σε κάποια συσκευή που διαβάζει 1080p και να το αλλάξεις σε 1080i ή 720p ... Αλλη λύση είναι το hard reset , εαν υπάρχει κάτι τέτοιο ...

Φίλε μου Jos3ph, το σκέφτηκα αυτό που έγραψες, αλλά είπα δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν μπορεί οι άνθρωποι να είναι τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ....
Αλλά, άμα μπλέξεις με τη Sony ποιος σε σώζει......
Το άλλο το κουφό δε, είναι ότι ο Infocus δεν δέχεται 1080p σήμα μέσω hdmi, κι' όμως κλείδωσε κανονικά...

Το hard reset τι είναι??

Νίκος Σχ.
23-03-2007, 19:21
Επειδή έχω ξαναδιαβάσει τέτοια περίπτωση ισχύει ... Είναι αλήθεια ...

Δεν είναι ηλιθιότητα , απλά φαντάζομαι για λόγους κόστους δεν πρόσθεσαν κάποιο αυτόματο μηχανισμό αναγνώρισης ... Δεν είναι mobile άρα προορίζεται να συνδιαστεί με 1 σύστημα στο 95% των περιπτώσεων ...

Το ότι ο προβολέας είδε σε 1080p είναι θέμα θύρας , αλλά εαν η επόμενη συσκευή δεν μπορεί να δεχθεί 1080p ( κλασσικό παράδειγμα είναι οι philips ) τότε δεν λειτουργεί σωστά ...

Ο infocus δέχεται σήμα 1080p ...

Οσο αφορά το hard reset είναι ορολογία που σχετίζεται με όλα τα όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές , είναι το γνωστό επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ... Αυτό μπορείς να το δεις στο εγχειρίδιο του PS3 , δεν μπορώ να μαντέψω ...

Γιάννης Χατζηγεωργίου
23-03-2007, 21:07
Επειδή έχω ξαναδιαβάσει τέτοια περίπτωση ισχύει ... Είναι αλήθεια ...

Δεν είναι ηλιθιότητα , απλά φαντάζομαι για λόγους κόστους δεν πρόσθεσαν κάποιο αυτόματο μηχανισμό αναγνώρισης ... Δεν είναι mobile άρα προορίζεται να συνδιαστεί με 1 σύστημα στο 95% των περιπτώσεων ...

Το ότι ο προβολέας είδε σε 1080p είναι θέμα θύρας , αλλά εαν η επόμενη συσκευή δεν μπορεί να δεχθεί 1080p ( κλασσικό παράδειγμα είναι οι philips ) τότε δεν λειτουργεί σωστά ...

Ο infocus δέχεται σήμα 1080p ...

Οσο αφορά το hard reset είναι ορολογία που σχετίζεται με όλα τα όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές , είναι το γνωστό επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ... Αυτό μπορείς να το δεις στο εγχειρίδιο του PS3 , δεν μπορώ να μαντέψω ...

Κατά τη γνώμη είναι θέμα ηλιθιότητας της Sony για τον εξής απλό λόγο. Δεν είναι δουλειά της Sony ή της κάθε Sony να καθορίζει με ποια συσκευή θα συνδέσω το PS3 ή αν θα το μετακινήσω για να παίξω σε συσκευή ενός ή δέκα φίλων μου. Την περίπτωση λάθους την σκέφτηκε η κυρία Sony ή όποιοι αγοράζουν τα μηχανήματά της πρέπει να είναι addicted members του φόρουμ μας και να παίζουν στα δάχτυλα αναλύσεις, συνδέσεις και λοιπές εφαρμογές????

Όσον αφορά το κόστος, επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω. 600 και ευρώ κοστίζει η κονσόλα όχι 600 στραγάλια. Δεν είναι καθόλου λίγα για μια τέτοια απαραίτητη διαδικασία που η Sony έκρινε άχρηστη....

Όσον αφορά τα λοιπά....
Η κονσόλα (out of the box) δεν παίζει Divx, Xvid, wmv, avi, mpeg και κανένα φορμά σε HD. Παίζει dvd video κανονικά. Δεν παίζει τα παιχνίδια του ps2 εκτός από μερικά τα οποία η Sony σε παραπέμπει, για θέματα ασυμβατότητας, σε ιστοσελίδα που δεν υπάρχει....
Κατά τα άλλα, όλα καλά!!!!!!!!!

oranje
23-03-2007, 21:38
H Sony με την πολιτικη που εφαρμοζει δεν δειχνει σεβασμο στον καταναλωτη κατα την αποψη μου. Η Microsoft ειναι πιο "τιμια".

Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι
:hanged: Windows :hanged:

Δεν ειμαι συνηγορος της Sony, απλα καποιες εταιριες οφειλουν να ειναι πιο προσεκτικες.

Ntinos P
23-03-2007, 21:45
Βρε Γιανν, πηρες PS3 ή κατι δεν καταλαβα καλα???

Αν πηρες, δεν ερχεσαι καμια βολτιτσα απο δω?

GeonX
23-03-2007, 22:49
SONY PS2 Compatibility List...

http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm;ZSESSIONID=GG7yvXT1snFkN4j5w8vgJ4p61L2 1TLFghMpvQnL9mrm11ncrN3QL!1129527845?locale=en_GB

or

http://faq.eu.playstation.com/bc/

Νίκος Σχ.
23-03-2007, 22:57
Κατά τη γνώμη είναι θέμα ηλιθιότητας της Sony για τον εξής απλό λόγο. Δεν είναι δουλειά της Sony ή της κάθε Sony να καθορίζει με ποια συσκευή θα συνδέσω το PS3 ή αν θα το μετακινήσω για να παίξω σε συσκευή ενός ή δέκα φίλων μου. Την περίπτωση λάθους την σκέφτηκε η κυρία Sony ή όποιοι αγοράζουν τα μηχανήματά της πρέπει να είναι addicted members του φόρουμ μας και να παίζουν στα δάχτυλα αναλύσεις, συνδέσεις και λοιπές εφαρμογές????

Όσον αφορά το κόστος, επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω. 600 και ευρώ κοστίζει η κονσόλα όχι 600 στραγάλια. Δεν είναι καθόλου λίγα για μια τέτοια απαραίτητη διαδικασία που η Sony έκρινε άχρηστη....

Όσον αφορά τα λοιπά....
Η κονσόλα (out of the box) δεν παίζει Divx, Xvid, wmv, avi, mpeg και κανένα φορμά σε HD. Παίζει dvd video κανονικά. Δεν παίζει τα παιχνίδια του ps2 εκτός από μερικά τα οποία η Sony σε παραπέμπει, για θέματα ασυμβατότητας, σε ιστοσελίδα που δεν υπάρχει....
Κατά τα άλλα, όλα καλά!!!!!!!!!

Μίλησα για το 95% των περιπτώσεων ... Εαν εσύ είσαι στην εξαίρεση τι να πω ... Δεν θα κάτσω να μιλήσω για μία έλλειψη που στο κάτω κάτω δεν θα με απασχολήσει και ποτέ , δεν σκοπεύω να πηγαίνω το PS3 βόλτες , όποιος θέλει να δει , ας έρθει σπίτι μου ...

Μιχάλης Κορ.
23-03-2007, 23:13
Τελικά δεν κρατήθηκα κ σήμερα το αγόρασα...…:afro:

Είπα στην αρχή να περιμένω λίγο, τελικά περνώντας από έναν Κωτσόβολο μπήκα μέσα κ έπαιξα λίγο call of duty 3 κ εκεί έγινε το μοιραίο...:flipout: Το ερωτεύτηκα το ρημάδι...:AFADF0:
Στον Κωτσόβολο όμως δεν έκαναν άτοκες δόσεις, οπότε κατεβαίνοντας σπίτι μου Πειραία, λέω δεν πάω από το Carrefour που ξέρω ότι το έχει κ κάνει 24 άτοκες...πάω αλλά μου λέει το παληκάρι εκεί είχα αλλά τα πούλησα όλα...από δευτέρα έλα...εμένα όμως με έτρωγε...λέω δεν πάω Carrefour Αλίμου...αν δεν έχει τότε τα παρατάω κ από δευτέρα...πάω κ τελικά είχε...:slapface:

Οπότε το αγόρασα 659 σε 24 άτοκες. Πήρα κ το Call of duty 3 αλλά όχι από εκεί αλλά από το Mediamarkt Φαλήρου όπου το είχε 59 ευρώ αντί για 64 που το είχε το carrefour.

Η πλάκα είναι ότι στο carrefour που ήμουν κ περίμενα να μου το φέρουν, μου λέει ένας τύπος εκεί, πελάτης κ αυτός, σε πειράζει να το ανοίξουμε κ να το συνδέσουμε σε μια τηλ, για να δω αν παίζει blueray region 1...???...!!! Είχε στα χέρια του Casino Royal. Του λέω οκ, συνδέουμε σε Sony 46" X με hdmi κ βάζουμε το δισκάκι...τζίφος βέβαια...έβγαλε μήνυμα το μηχάνημα είναι διαφορετικού region από αυτό του δίσκου...

GeonX
23-03-2007, 23:33
Η πλάκα είναι ότι στο carrefour που ήμουν κ περίμενα να μου το φέρουν, μου λέει ένας τύπος εκεί, πελάτης κ αυτός, σε πειράζει να το ανοίξουμε κ να το συνδέσουμε σε μια τηλ, για να δω αν παίζει blueray region 1...???...!!! Είχε στα χέρια του Casino Royal. Του λέω οκ, συνδέουμε σε Sony 46" X με hdmi κ βάζουμε το δισκάκι...τζίφος βέβαια...έβγαλε μήνυμα το μηχάνημα είναι διαφορετικού region από αυτό του δίσκου...:grinning-smiley-043 :flipout: …βρε σε με έκανες και έπεσα από τη καρεκλά…ρε θηρίο το άνοιξες μέσα στο μαγαζί και το δοκιμάζατε ? δε πάμε καλά… τουλάχιστον έπρεπε να ζητήσεις έκπτωση μια και ήταν ανοιγμένο το κουτί :flipout: :flipout: -bye-

Μιχάλης Κορ.
23-03-2007, 23:46
:grinning-smiley-043 :flipout: …βρε σε με έκανες και έπεσα από τη καρεκλά…ρε θηρίο το άνοιξες μέσα στο μαγαζί και το δοκιμάζατε ? δε πάμε καλά… τουλάχιστον έπρεπε να ζητήσεις έκπτωση μια και ήταν ανοιγμένο το κουτί :flipout: :flipout: -bye-
Αφού με ρώτησε αν μπορούμε το παληκάρι, τι να έλεγα όχι....???? :flipout::flipout:
Οπότε το άνοιξα, το σύνδεσα στην 46"χ, του έκανα κανονικά setup, χώρα, ώρα, μέρα, ονοματεπώνυμο, ανάλυση (βρήκε 1080p κατευθείαν) κ μετά το BR....πολύ πλάκα σου λέω...είχαν μαζευτεί κ κόσμος γύρω-γύρω...

Γιάννης Χατζηγεωργίου
24-03-2007, 00:37
Βρε Γιανν, πηρες PS3 ή κατι δεν καταλαβα καλα???

Αν πηρες, δεν ερχεσαι καμια βολτιτσα απο δω?

Όχι Ντίνε μου, ένας φίλος από τις Σπέτσες είχε έρθει Αθήνα για να το αγοράσει από τον Κωτσόβολο και το έφερε σπίτι να το δοκιμάσουμε, that's all.....

Δημήτρης Ιωάννου
24-03-2007, 01:30
ΤΟ ΠΗΡΑ !!!!!

τΟ ΠΗΡΑ !!!!!!:firstprize: :BDGBGDB55:

Βαράτε όσο θέλετε,είναι καταπληκτικό ως blu-ray..:grinning-smiley-043

Μιχάλης Κορ.
24-03-2007, 11:30
Έχει γίνει μια συζήτηση ότι κάποια μηχανήματα είναι made in china κ άλλα made in japan. Μάλιστα λέγανε ότι όλα τα ps3 PAL θα είναι 'κινέζικα'. Το δικό μου τώρα το κοίταξα κ είναι made in Japan. :BDGBDGB53:

JohnBougiou
24-03-2007, 11:42
Καλορίζικο, σε όσους δεν κρατήθηκαν και το πήραν...!!!

Μπείτε στο Folding@home για να βοηθήσουμε και εμείς τις έρευνες,φυσικά όταν δεν λιώνουμε το PS3.Στην Ελλάδα μας, είναι στο πρόγραμμα μόνο 4 άτομα,ενώ Αγγλία,Αμερική,Ιαπωνία γίνετε πανικός...

Έχω και ομάδα,την Greek_Team με τον αριθμό 55831.
Οποιος θέλει να βοηθήσει και να μπει στην ομάδα.
Κάνει τα παρακάτω βήματα:
Identity,
Join an Existing Team,
55831.

Completed 1 work Units.

-bye-

Δημήτρης Αντωνόγλου
24-03-2007, 12:31
Έχει κανεις καμιά πληροφορία για το τι γίνεται με το Playstation store και γιατί δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα;

Δημήτρης Ιωάννου
24-03-2007, 12:31
Με γειά μας παιδιά,με γειά μας !

Μιχάλη το δικο μου δεν το τσέκαρα να δώ που είναι made in..

Σε μερικά πράγματα είμαι αυθόρμητος,σαν μικρό παιδί.Τώρα λοιπόν με την καινούρια μου τηλεόραση 55'' Full High Definition , δεν κρατιόμουν και το πήρα.Ξέρω οτι θα πέσουν οι τιμές του,θα αυξηθούν οι τίτλοι,θα βελτιωθούν τα παιχνίδια αλλά εγώ το ήθελα το blu-ray τώρα !

Με το καλό και οι υπόλοιποι.:firstprize:

Νίκος Σχ.
24-03-2007, 12:44
Επ , την θέλω την 55Α2000 δώρο ... Αντε μεγειά το εργαλείο !

Νίκος Σχ.
24-03-2007, 12:47
Ερώτηση , από DVD πως πάει; Θα μπορούσε να αντικαταστήσει το dvd player ;

Δημήτρης Ιωάννου
24-03-2007, 12:53
Επ , την θέλω την 55Α2000 δώρο ...

Αμέ..Πότε γιορτάζεις ????:BDGBGDB55:

Δημήτρης Ιωάννου
24-03-2007, 12:56

DVD δεν δοκίμασα,αφού έχω απ τον Σεπτέμβριο το Denon 3930 (upscaling 1080p) που κεντάει..:firstprize:

Θα δοκιμάσω απόψε και θα σας πώ..(αν και δεν νομίζω να αντέχει σε μεγάλες ίντσες,θα δείξει..):operator:

Μιχάλης Κορ.
24-03-2007, 13:11
Το dvd playback του μέχρι τώρα δεν κάνει upscale.

Στο παρακάτω όμως :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8304

αφήνουν να εννοηθεί ότι σύντομα θα γίνεται κ αυτό...:BDGBDGB53:

Νίκος Σχ.
24-03-2007, 13:26
Μία ακόμα απορία , όσοι αγοράσατε το ευρωπαικό PS3 σας ήρθε με το 1.6 firmware μέσα;

Δημήτρης Αντωνόγλου
24-03-2007, 13:54
Μία ακόμα απορία , όσοι αγοράσατε το ευρωπαικό PS3 σας ήρθε με το 1.6 firmware μέσα;

Εμένα όχι, έκανε update

Δημήτρης Ιωάννου
24-03-2007, 15:32
Και εγώ update έκανα..:antlers:

Βασίλης Παπαδημητρίου
24-03-2007, 19:32
Έχει κανεις καμιά πληροφορία για το τι γίνεται με το Playstation store και γιατί δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα;

" Editorial: Madness? This is living!
Ή αλλιώς, ο αετός προσγειώθηκε, έστω και κάπως αδέξια.

[...] Στον χάρτινο κόσμο του promotion, κανείς δεν θα περίμενε κάτι περισσότερο. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μετά την ενθουσιώδη παρουσίαση-πάρτι δεν ακολούθησε κάποια συνέντευξη Τύπου ή έστω μια περίοδος ερωταπαντήσεων. Το πάρτι διαλύθηκε και οι καλεσμένοι οδηγήθηκαν στο μπουφέ και στα PS3 που είχαν στηθεί για τους παρευρισκομένους.

Έτσι, κανείς δεν είχε την ευκαιρία να ρωτήσει ενώπιον κοινού τους ακριβείς λόγους για τους οποίους οι Έλληνες early adopters καλούνται να πληρώσουν εξήντα ευρώ περισσότερο από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Εντάξει, σε ιδιωτικές συζητήσεις έχει αναφερθεί πως η αύξηση της τιμής οφείλεται σε υψηλότερα δασμολόγια και κρατικές επιβαρύνσεις, όμως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει το ζήτημα του πως κατάφεραν οι ανταγωνιστές της Sony να απορροφήσουν τα επιπλέον έξοδα. Μια άλλη ερώτηση που δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αφορά το χρονοδιάγραμμα διαθεσιμότητας του Playstation Network. Γνωρίζουμε (και επικροτούμε το γεγονός) πως η δικτυακή υπηρεσία του Playstation θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του μηχανήματος, ενώ επιπλέον είναι και επίσημα διαθέσιμη, δεν υπάρχει λόγος πλέον να... αυξάνουμε τεχνητά τον πληθυσμό της Ιρλανδίας. Από την άλλη πλευρά, είναι ευρέως γνωστό πλέον, έστω και χωρίς επίσημη ανακοίνωση, πως το Playstation Store δεν θα λειτουργεί στη χώρα μας από τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του μηχανήματος. Αυτό σημαίνει πως οι Έλληνες κάτοχοι του PS3 δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πλαισιώσουν τους τίτλους που θα επιλέξουν στην αρχή με downloadable παιχνίδια όπως το Tekken DR ή ακόμα και το flow. Το πρόβλημα που υπάρχει με την εγγυοδότηση των πιστωτικών καρτών (το οποίο παρέκαμψαν Microsoft και Nintendo) δεν επιτρέπει στο χρήστη ούτε καν την πρόσβαση στο δωρεάν περιεχόμενο, ενώ δυστυχώς η υπηρεσία ελέγχει την IP του μηχανήματος, επομένως δεν υπάρχει τρόπος παράκαμψης των τοπικών περιορισμών, όπως σε ανταγωνιστικό μηχάνημα. Όπως και να το δει κανείς, είναι ειρωνικό μια υπηρεσία που δεν διατίθεται επίσημα στη χώρα να είναι πληρέστερη και πιο χρήσιμη από μια που διατίθεται επίσημα. [...]"

(Από το newsletter του Gamelife.gr, 22 Μαρτίου 2007) (http://www.gamelife.gr/cPages/articles.asp?id=96)

__Επίσης, πληροφορίες για όποιον δεν ξέρει τι είναι το "Folding@home" που αναφέρθηκε... "κλικ" ΕΔΩ (http://www.gamelife.gr/cPages/news.asp?id=1067).

Μιχάλης Κορ.
24-03-2007, 20:04
Κ το δικό μου με το 1.5 ήρθε.
Οπότε έκανα ενημέρωση.-bye-

Μιχάλης Κορ.
24-03-2007, 20:09
Αποτέλεσμα: Μαύρη οθόνη ''χωρίς σήμα''. Τα απλά DVD τα βλέπει και τα διαβάζει κανονικά. Μόλις βγάλεις το DVD .... μαύρη οθόνη ''χωρίς σήμα''. Με λίγα λόγια ούτε εικόνα, ούτε ήχος, ούτε τίποτα.....δηλαδή ούτε στο μενού μπορείς να μπεις για να πειράξεις την ανάλυση, άρα...
Το ''κουφό'' είναι ότι και με scart σύνδεση....δεν....Μαύρη οθόνη ''χωρίς σήμα''.

Βρε Γιάννη, διάβασε λίγο το εγχειρίδιο του μηχανήματος....:slapface:

Λοιπόν, σελίδα 68 γράφει κάτω δεξιά :

"Εαν αλλάξετε τον τύπο καλωδίου που χρησιμοποιείται για σύνδεση του συστήματος, η εικόνα ενδέχεται να μην εμφανιστεί. Εαν σύμβεί αυτό, απενεργοποιήστε το σύστημα και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το ξανά πατώντας το κουμπί λειτουργίας στην πρόσοψη του συστήματος μέχρι να ακουστεί ένας σύντομος ήχος. Η εικόνα θα εμφανιστεί στην προεπιλεγμένη ανάλυση του συστήματος". :grinning-smiley-043

Εγώ που έκανα πειράματα εδώ, έβαλα hdmi 1080p κ μετά συνέδεσα το καλώδιο composite. Εκεί λοιπόν είχα μαύρη οθόνη! Οπότε το κλείνω από πίσω το ρεύμα. Κρατάω πατημένο όπως λέει το κουμπί στην πρόσοψη κ ανάβω το ρεύμα από πίσω. Κάνει μπιπ το μηχάνημα κ κρατάω πατημένο το κουμπί μέχρι το 2ο μπιπ. Εκεί εμφάνισε το μενού το μηχάνημα κ όλα οκ. :BDGBDGB53:

Νίκος Σχ.
24-03-2007, 21:20
Αυτό μάλλον είναι το soft reset ειδικά για την εικόνα ...

Οπως είπα και πιο πάνω , δεν είναι κακό να διαβάζεις το εγχειρίδιο χρήσης ...

JohnBougiou
25-03-2007, 18:54
Από ότι φαίνεται το Blu Ray τελικά θα κερδίσει την μάχη για τα HD δισκάκια...
Οπως παραδέχτηκε και ο Neil Thompson(MS) στο BBC,όπου θα τα υποστηρίξει και η Microsoft.Άραγε αυτοί που δεν άντεξαν και πήραν HD player της Microsoft,τι θα το κάνουν...?

Yperion
25-03-2007, 19:10
Ειναι πολυ νωρις για να πουμε ποιος κερδισε. Mε τα double format disks (blu ray +HD DVD σε ενα δισκακι) ισως τελικα να μην ειναι κανενας χαμενος.

JohnBougiou
27-03-2007, 13:49
Σε λίγες μέρες το trailer του Grand theft Auto IV...

http://www.rockstargames.com/IV/

Γιάννης Χατζηγεωργίου
27-03-2007, 14:25
Βρε Γιάννη, διάβασε λίγο το εγχειρίδιο του μηχανήματος....:slapface:

Λοιπόν, σελίδα 68 γράφει κάτω δεξιά :

"Εαν αλλάξετε τον τύπο καλωδίου που χρησιμοποιείται για σύνδεση του συστήματος, η εικόνα ενδέχεται να μην εμφανιστεί. Εαν σύμβεί αυτό, απενεργοποιήστε το σύστημα και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το ξανά πατώντας το κουμπί λειτουργίας στην πρόσοψη του συστήματος μέχρι να ακουστεί ένας σύντομος ήχος. Η εικόνα θα εμφανιστεί στην προεπιλεγμένη ανάλυση του συστήματος". :grinning-smiley-043

Εγώ που έκανα πειράματα εδώ, έβαλα hdmi 1080p κ μετά συνέδεσα το καλώδιο composite. Εκεί λοιπόν είχα μαύρη οθόνη! Οπότε το κλείνω από πίσω το ρεύμα. Κρατάω πατημένο όπως λέει το κουμπί στην πρόσοψη κ ανάβω το ρεύμα από πίσω. Κάνει μπιπ το μηχάνημα κ κρατάω πατημένο το κουμπί μέχρι το 2ο μπιπ. Εκεί εμφάνισε το μενού το μηχάνημα κ όλα οκ. :BDGBDGB53:

Μιχάλη, δεν είναι δικό μου το μηχάνημα. Μόνο μισή ωρίτσα το τσέκαρα. Μου φάνηκε περίεργο, γι' αυτό το ανέφερα. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε τρόπος να διορθωθεί. Δικό μου λάθος και ζητώ συγγνώμη από τη Sony και τους συμφορουμίτες....

Μιχάλη, σ' ευχαριστώ....:ernaehrung004: :ernaehrung004:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
27-03-2007, 14:34
θα μας κανει καποιος μια ψιλο-παρουσιαση ή ειναι νωρις ακομα...????

Νίκος Σχ.
27-03-2007, 14:39
Συγνώμη δεκτή , άλλωστε και εγώ ενίοτε δεν δείχνω μεγάλο ενδιαφέρον στο εγχειρίδιο αλλά τελικά όταν το διαβάζεις , γλιτώνεις από πολλά εμπόδια ...

Μιχάλης Κορ.
27-03-2007, 15:34
Προσωπικά διαβάζω πάντα το εγχειρίδιο γιατί σίγουρα κάτι περίεργο πάντα γίνεται...

Γιάννη δεν τρέχει κάτι...-bye-

JohnBougiou
27-03-2007, 19:04
Εδω μπορείτε να δείτε σε παράλληλο video σε HD,να συγκρίνονται το PS3 και το X-Box 360, στο Virtua Tennis 3,Elder Scrolls IV...

http://www.gametrailers.com/?p=ps3

Δημήτρης Αντωνόγλου
27-03-2007, 19:47
Δηλαδή σε παιχνίδια που ο κώδικας γράφτηκε για 360 ή PC και έγιναν port σε PS3, μια σύγκριση πέρα για πέρα άδικη

Pytzamarama
27-03-2007, 20:53
το Virtua Tennis 3 γραφτηκε πρωτα σε PS3 και μετα σε 360/PC...

Ισιδωρος Γιαμαιος
27-03-2007, 22:43
Ρε παιδια σημερα ακουσα το εξης,οτι το PS3 θα παιζει μονο ταινιες που ειναι εγγραφη της SONY?Ειναι δυνατον?:jester:

Νίκος Σχ.
28-03-2007, 00:00
Μάλλον λάθος άκουσες ...

=silent=
28-03-2007, 00:31
Ρε παιδια. Εμαθα πως οι πρωτοι 500.000 που θα κανουνε register το PS3 στην Ευρώπη θα παρουνε 1 James Bond - Casion Royale Blu-Ray Free. Που ειναι αυτη η σελιδα και δεν την βρισκω?

Δημήτρης Ιωάννου
28-03-2007, 00:51
Εχει "πέσει" η σελίδα.
Δεν κάνω πλάκα.
Την πρόλαβα λίγο το μεσημέρι της Παρασκευής,όπου είδα και την V 1.60.

Εκτοτε μου βγάζει error server.Φαίνεται δεν άντεξε την πίεση των ευρωπαίων αγοραστών και κατέρρευσε..:grandpa:

Μιχάλης Κορ.
28-03-2007, 00:56
Για να πάρουμε την ταινία δωρεάν δεν το κάνουμε μέσω ίντερνετ...
Μέσω της κονσόλας, φτιάχνουμε αληθινό ελληνικό 1ο χρήστη κ μετά πάμε κ κάνουμε register στο playstation network. Από εκεί αυτοί θα στείλουν τις κόπιες. Μάλιστα όταν κάνουμε register βγάζει μήνυμα ότι ανάλογα με την διαθεσιμότητα θα μας σταλεί ή όχι η κόπια. Αν πάμε να κάνουμε register με 2ο χρήστη τότε βγάζει μήνυμα ότι μόνο στον 1ο χρήστη της κονσόλας μπορεί να σταλεί η κόπια. Τέλος αν η διεύθυνση του 1ου χρήστη είναι λάθος, πρώτα διορθώστε την κ μετά κάντε register.

Μιχάλης Κορ.
28-03-2007, 00:57
Ρε παιδια σημερα ακουσα το εξης,οτι το PS3 θα παιζει μονο ταινιες που ειναι εγγραφη της SONY?Ειναι δυνατον?:jester:
Πράγματι αυτό είναι αδύνατον...:flipout:

Μιχάλης Κορ.
28-03-2007, 01:54
Sign up now for PLAYSTATION®Network and obtain a free copy of Casino Royale on Blu-ray Disc.

For a limited time PS3 owners that sign up for PLAYSTATION Network using their PLAYSTATION 3 will receive a Blu-ray Disc movie of Casino Royale, starring James Bond newcomer Daniel Craig.
Please note that only the first Master Account for each PS3 system is eligible for this offer and that you will be asked for a valid home address during the process so that the film can be delivered to you.
SCEE will deliver the Disc within 45 days of a qualifying registration on the PLAYSTATION Network. Public release of the Disc is not expected in Belgium, France or Italy until May 2007 and SCEE will deliver the Disc to qualifying registrants within 45 days of public release of the Disc in those countries.
You will receive your copy in Belgium (French version), France and Italy following the respective release dates in May. See below for release dates
Additional benefits of signing up for PLAYSTATION Network include:-

Free online gaming
Access to exclusive game and High Definition video content on the PLAYSTATION®Store*
Stay in touch with friends and family around the world
How to sign up to PLAYSTATION Network
Firstly, ensure your PS3 system is hooked up to your broadband connection. Then navigate across the Home Menu to the Friends category and select [Sign Up for PLAYSTATION Network].
Once into the first page of PLAYSTATION Network Account Registration, simply follow the on-screen instructions. Please note, that the Online ID is the nickname you will be known as through online games, friends messaging, etc. so choose carefully. The ID that you select must be globally unique.

Sign up to PLAYSTATION Network now to take advantage of this offer.
In addition to signing up for PLAYSTATION Network, you can register your hardware and create an account here to receive email newsletters packed with information on the latest games, movies, accessories and multimedia entertainment for PS3*.
You will be entered into the PLAYSTATION 3 Prize Draw**, which takes place four times a year and gives you the chance to win an HD ready Sony Bravia, and you'll have the opportunity to sign up for other exciting third party offers.
In order to create an account, you will need:

valid email address
PLAYSTATION 3 Serial Number Note:
The Serial Number can be found on the base of the PS3.
* Available in Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherland, New Zealand, Norway, Portugal, Russia, Sweden, South Africa, Spain, Switzerland, UAE and UK
** No purchase necessary route also available. For details, please see prize draw rules.

Πηγή : http://uk.playstation.com/ps3/registration/

Hardware registration εδώ :
https://www.ps3registration.com/user/ps3_registration/welcome.jhtml?locale=%2522en_GB%2522

:BDGBDGB53:

=silent=
28-03-2007, 11:52
Θα το τσεκαρω Μιχαλη. Ευχαριστω:guitarist:

Browser
28-03-2007, 12:46
Να ρωτησω μια κοτσανα ?

Εχει δει κανεις πουθενα , αν γινεται streaming μεσω ethernet και κανα vlc σε πισακι ???

Μιχάλης Κορ.
28-03-2007, 12:57
Να ρωτησω μια κοτσανα ?

Εχει δει κανεις πουθενα , αν γινεται streaming μεσω ethernet και κανα vlc σε πισακι ???
Ναι Χρήστο κάνει κανονικά streaming μέσω vlc κ παίζει 'νερό' τα 720p/1080i. Στα 1080p έχει ψιλοπροβλήματα γιατί ακόμα για το linux δεν έχουν βγάλει drivers για την κάρτα γραφικών του. Λένε όμως ότι θα βγάλουν σύντομα. :afro:

Browser
28-03-2007, 13:04
Πλακα κανεις ??

Εχεις κανενα λινκ να δω τι γινεται ?

Θελει plugin στο ps3 για να γινει αυτο ?

JohnBougiou
28-03-2007, 13:17
Τhis is living... (tv)

Κάντε check εδώ...

http://uk.playstationmail.com/Key=2110.FWhT.F.C.K3CZDG

JohnBougiou
28-03-2007, 13:19
Τhis is living... (tv)

Κάντε check εδώ...

Μιχάλης Κορ.
28-03-2007, 13:24
Πλακα κανεις ??

Εχεις κανενα λινκ να δω τι γινεται ?

Θελει plugin στο ps3 για να γινει αυτο ?

Δεν θέλει plugin...Θέλει linux... :worshippy:

Δες εδώ :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9098

Browser
28-03-2007, 13:25
Μαλιστα,.....

=silent=
28-03-2007, 13:49
Ερωτηση

1)Εχω κανει δυκτιο με το PC ωραια
Μπορω να κανω browsing αρχεια απο το pc?

2)Πως μπορω να κατεβασω αυτο το demo παιχνιδι που υπαρχει για το PS3?

JohnBougiou
28-03-2007, 14:22
Για την 2) ερώτηση...Αν έχεις PS3 πηγαίνεις στο Αγγλικό PS store και εκεί τα έχει όλα με κατηγορίες ...
Αν κατάλαβα την ερώτηση σου...

Τhis is living... (tv)

Κάντε check εδώ...

=silent=
28-03-2007, 18:13
Λοιπον λιγο την προσοχη σας

Εκανα account απο το menu friends

Μετα πηγα και εκανα activate το PS3

Τωρα για να καταλαβω δηλαδη

Εχω κανει registration για να παρω το Casino Royale σε Blu-Ray?

Μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο ας πουμε?

Η ειμαι οκ?

=silent=
28-03-2007, 18:28
Οκ εκανα registration απο εδω
http://uk.playstation.com/ps3/registration/

JohnBougiou
29-03-2007, 01:51
Έρχονται περιφερειακά για το PS3,δεν έχει ανακοινωθεί το πότε,αλλά σύντομα...

1)Bluetooth Wireless Headset: $49.99
2)Communicator Headset: $19.99
3)DataMAX: $24.99 (Μεταφορά από PS1,PS2 στο PS3)
4)HD Component Cable: $19.99
5)MAX Drive 160G : $169.99 ( USB connection )
6)WiFi MAX: $39.99
7)PowerBoard: $19.99

Για πιο αναλυτικά εδώ: http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=4326

=silent=
29-03-2007, 16:13
Παιδια το PS3 μπορει να παιξει Blu-Ray Region 1? Βλεπω εχει στο amazon.com κατι ταινιες Region 1 και σκεφτομαι να παρω καμια αλλα μην την βαλω στην tv και τα δω ασπρομαυρα.

Η tv μου παντως παιζει Region 1

JohnBougiou
29-03-2007, 17:13
To θέμα είναι να το παίζει το PS3 σου...
Αν έχεις ευρωπαϊκό δεν παίζει region 1.
To region 1 είναι μόνο για Αμερικάνικα και Ιαπωνικά PS3...

-bye-

Νίκος Σχ.
29-03-2007, 20:42
Αμα χώσεις όμως linux , μπορείς να το ριπάρεις και μετά να το επαναπροβάλεις στο ps3 , απαραίτητο για την χρήση είναι ένα pc σε δίκτυο.

thiseas
29-03-2007, 21:19
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα κάποιες πληροφορίες ως υποψήφιος αγοραστής PS3:
1.- Η σύνδεση στο ιντερνετ γινεται ασύρματα μέσω wifi;
2.- Η ταχύτητα περιήγησης είναι ικανοποιητική (adsl 1024) ή σέρνεται;
3.- Υποστηρίζονται ασύρματα πληκτρολόγια και αν ναι ποια;
Σας ευχαριστώ πολύ

JohnBougiou
29-03-2007, 21:56
Καλωσόρισες...

1)Η σύνδεση στο Internet γίνετε με Ethernet ή με wifi.
2)Ολες η DSL συνδέσεις είναι μια χαρά και δεν σέρνεται.
3)Για πληκτρολόγια υποστηρίζονται κανονικά (usb και bluetooth)αλλα να μην ειναι mac.

-bye-

thiseas
29-03-2007, 22:10
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση:grinning-smiley-043

JohnBougiou
30-03-2007, 01:18
Βγήκε το trailer του Grand theft Auto IV.

Check this out...

http://www.rockstargames.com/IV/

Υπάρχει τώρα υπερφόρτωση του Server,αλλά αν προσπαθήσετε θα το δείτε...

=silent=
30-03-2007, 09:15
Αμα χώσεις όμως linux , μπορείς να το ριπάρεις και μετά να το επαναπροβάλεις στο ps3 , απαραίτητο για την χρήση είναι ένα pc σε δίκτυο.

Για να καταλαβω. Βαζεις linux φορτωνεις το anyhd dvd ριπαρεις στον δισκο την ταινια και μετα την βλεπεις μεσα απο linux.

To δευτερο pc που αναφερεις σε τι χρειαζεται?

Νίκος Σχ.
30-03-2007, 10:08
Tο anyhd dvd δουλεύει σε περιβάλλον windows ...

Εκτός εαν υπάρχει και για linux ...

Browser
30-03-2007, 13:24
Παντως οφειλω να ομολογήσω οτι ειναι πολυ γερη κατασκευη.....

4CTy7Nx0oPI

:grinning-smiley-043-bye-

=silent=
30-03-2007, 15:11
Οδηγος καταστροφης PS3 λεγεται αυτο.

JohnBougiou
31-03-2007, 15:44
Το πληκτρολόγιο που έψαχνα εδώ και καιρό,με ενσωματωμένο mouse...
Αλλα ποτε θα ερθει στην Ελλαδα...

Logitech PlayStation 3 Wireless Mediaboard,
H τιμη του στα $79.99.

JohnBougiou
03-04-2007, 02:40
Αυτό θα το χρειαστούμε σίγουρα...

PS3 Air Flo Cooler στα $40.

ARGIC
04-04-2007, 21:24
Για την 2) ερώτηση...Αν έχεις PS3 πηγαίνεις στο Αγγλικό PS store και εκεί τα έχει όλα με κατηγορίες ...
Αν κατάλαβα την ερώτηση σου...

sorry ενδεχομένως για το γελοίο της ερώτησης αλλα πώς πας στο english store??
πρέπει να τη δηλώσεις την Αγγλία ως χώρα διαμονής στις ρυθμίσεις???
οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή
ευχαριστώ

Μιχάλης Κορ.
05-04-2007, 09:53
sorry ενδεχομένως για το γελοίο της ερώτησης αλλα πώς πας στο english store??
πρέπει να τη δηλώσεις την Αγγλία ως χώρα διαμονής στις ρυθμίσεις???
οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή
ευχαριστώ
Λίγο πιο πίσω στο ίδιο θέμα γράφω το παρακάτω :
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=159622&postcount=118

Αναφέρεται στο casino royale αλλα στην ουσία είναι η ίδια διαδικασία για το playstation store.-bye-

ARGIC
05-04-2007, 15:26
[QUOTE=JohnBougiou;161003]To θέμα είναι να το παίζει το PS3 σου...
Αν έχεις ευρωπαϊκό δεν παίζει region 1.
To region 1 είναι μόνο για Αμερικάνικα και Ιαπωνικά PS3...

έχεις δίκιο σε αυτο που λες αλλα ας έχουμε υπόψη μας πως πολλά από τα πρώτα αμερικάνικα ΒD που κυκλοφόρησαν είναι all region. Αγόρασα το black hawk και το ΜΙ3 απο Αμερική και παίζουν μια χαρά στο PAL PS3. Το τίμημα είναι η απουσία ελληνικών υποτίτλων αλλά υπάρχουν οι αγγλικοί.
η άλλη όψη και ο κανόνας είναι:
Είχα παραγγείλει και το Casino Royale από Αμερική αλλα πριν το ανοίξω είδα ότι έλεγε region A ai διάβασα σε site ότι το συγκεκριμένο ΔΕΝ παίζει σε ευρωπαικά οπότε το έστειλα πίσω (το είχα στα χέρια μου πριν πάρω το PS3!!!!!!!!!!)

NassosT
05-04-2007, 16:16

1) Θέλεις PS3 reader για το PC
2) To Linux στο PS3 δε φαίνεται προς το παρόν ικανό να παίξει HD με αποδεκτά αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ ως δεδομένο το αποτέλεσμα που είχα επιχειρώντας να δω .ts 1080i μέσω δικτύου με το VLC. Πολλά σπασίματα και καθόλου ήχος.
Δεν δοκίμασα να μεταφέρω το αρχείο στον σκληρό του ps3 (στο Linux partition φυσικά), αλλά όυτως ή άλλως κάτι τέτοιο δεν θα με εξυπηρετούσε. Αμφιβάλλω δε ότι θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Νίκος Σχ.
05-04-2007, 16:50
Επειδή έχω καλή επαφή με το linux , γνωρίζω ότι μια χαρά θα παίζει στο ps3 , απλά τίθεται θέμα optimising ... Πιστεύω πως το φθινόπωρο θα έχουμε optimised επιδόσεις κοντά στο 90% ...

ΥΓ ps3 reader ? τι είναι αυτό; εγώ μιλάω για ethernet και linux ...

JohnBougiou
09-04-2007, 14:05
Έρχεται η Ferrari στο Grand theft Auto IV ...

http://ps3.qj.net/The-real-life-Grand-Theft-Auto-IV-Ferrari-ride/pg/49/aid/88902

NassosT
09-04-2007, 23:06
Επειδή έχω καλή επαφή με το linux , γνωρίζω ότι μια χαρά θα παίζει στο ps3 , απλά τίθεται θέμα optimising ... Πιστεύω πως το φθινόπωρο θα έχουμε optimised επιδόσεις κοντά στο 90% ...

ΥΓ ps3 reader ? τι είναι αυτό; εγώ μιλάω για ethernet και linux ...
Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί μελλοντικά να παίξει καλά το HD (αντίθετα, είμαι βέβαιος), αλλά τώρα το παίζει όπως περιέγραψα, με μια διόρθωση: ο ήχος ακούγεται κανονικά.

Φυσικά το "ps3 reader" δεν είναι τίποτα, ή μάλλον ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας μου και στον δαίμονα του πληκτρολογίου. BD-ROM για το PC ήθελα να γράψω.

andrdive
10-04-2007, 14:05
Γνωρίζει κανείς αν η ασύρματη σύνδεση δικτύου του PS3 λειτουργεί κάτω από LINUΧ;

amnik
13-04-2007, 21:24
To PRO 6 πάντως τραβάει κολλήματα συνεχώς...
Και έχω κάνει κανονικά update v.1,60...
Ξέρει κανείς γιατί?

tzino
13-04-2007, 22:30
Το PRO 6 έχει μεγάλο πρόβλημα συμβατότητας με το PS3.Το λέει και στην επίσημη ιστοσελίδα του ps3
faq.eu.playstation.com/bc/bcGames. htm
Ψάξε συγκεκριμένα για όποιο τίτλο θες

JohnBougiou
14-04-2007, 15:31
Ναι το Ευρωπαϊκό PES έχει κάποια προβλήματα αλλά στο Αμερικανικό PS3 μαζί με το Αμερικάνικο PES τρέχει άψογα...!

-bye-

Μιχάλης Κορ.
15-04-2007, 18:51
Δοκίμασα κ εγώ το proevo6 και παίζει χάλια. Κάνει συνέχεια κολλήματα...
Αυτό που ξέρω είναι ότι στο ps3 μια μπαλίτσα ΔΕΝ υπάρχει...

=silent=
15-04-2007, 19:19
Αυτό που ξέρω είναι ότι στο ps3 μια μπαλίτσα ΔΕΝ υπάρχει...

Επισης 1 σοβαρο παιχνιδι racing εκτος απο την Formula 1 ΔΕΝ υπάρχει...

Κατι Colin McRay και κατι Wrc θα βγουνε τον Οκτωβριο. Να μην μιλησω για το Gran Tourismo... 2008 και βλεπουμε. Απαραδεκτοι !!!!!!!!!!!!!!:argue: :slapface:

JohnBougiou
16-04-2007, 14:33
Από Σεπτέμβριο και μέχρι στις αρχές του 2008 θα έρθουν τα best games έως τότε υπομονή...
Το καλό πράγμα αρχή να γίνει...

vezouvios
16-04-2007, 15:26
Καλησπερα!
Εχω την εξης απορια!
Προσφατα αγορασα μια 42 plasma και για να ολοκληρωσω θα πρεπει να αγορασω καποιο DVD PLAYER ΜΕ HDMI,αφου το παλιοτερο μου δεν εχει θυρα!
Εφοσων βρηκα συχρονως και καποιον που του πουλησα το PS2 (τσιπαρισμενο)με 120ευρω,σκεφτομαι την αγορα του PS3!
οπωτε λεω να συνδιασω την αγορα μιας παιχνιδοκονσολας και ενος Dvd player toy test in PS3!
Αλλα ηθελα να ξερω ΑΞΙΖΕΙ???
Εκτος του οτι εχει υψηλη τιμη σαν συσκευη,βλεποντας και τα παιχνιδια του ειναι και αυτα σε υψηλα επιπεδα!
Μηπως να περιμενω καποια πτωση στην τιμη του εντος του ετος?

ultraex2003
16-04-2007, 17:33
το θεμα ειναι ποσο μπορεις να περιμενεις
οταν βγηκαν τα πρωτα dvd και πηρα
εβλεπα το demo για κανενα τριμηνο
αρα μην βιαζεσαι

JohnBougiou
16-04-2007, 19:44
Αν μπορείς να περιμένεις,περίμενε μέχρι το καλοκαίρι που θα έχει πέσει αλλά όχι πολύ.Το καλύτερο είναι να το πάρεις στις αρχές του άλλου χρόνου.
Οτι αξίζει,αξίζει αλλά όχι με την τιμή που έχει στην Ελλάδα τώρα...

JohnBougiou
16-04-2007, 20:30
Το 20G στην Ιαπωνία ζει ακόμα...

http://ps3.qj.net/?pg=49&aid=89268

Το Mortal Kombat II προς $5 στο PS store.

PS360 Controller:
http://ps3.qj.net/?pg=49&aid=89491

JohnBougiou
17-04-2007, 01:45
Η Sony θα βγάλει τελικά PS3 80G...?
Για να δούμε...

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=24212

=silent=
17-04-2007, 09:11
Ρε παιδια μισο λεπτο γιατι τα 60gb δεν ειναι καθολου 60. Εγω οταν πειρα την κονσολα την 1 μερα εκει που εψαχνα βρηκα σε 1 menu και ελεγε remaining 45gb. Δηλαδη πολυ απλα απο τα 60 μονο τα 45 ειναι ελευθερα. Τα 15 ειναι δεσμευμενα μαλλον για το λειτουργικο. Αυτο ομως η Sony δεν το λεει πουθενα. Δηλαδη για να καταλαβω η κονσολα των 20gb δεν κανει για τιποτα. Ουτε linux ουτε τιποτα.

vezouvios
17-04-2007, 11:03
Τελικα μαλλων η σωστη κινηση ειναι να περιμενω!
Και η πιο σωστη κινηση ειναι η αγορα του απο το carrefour που κανει και 24 ατοκες δοσουλες!!
Παντως τα ps3 του careefour ειναι ΜADE ΙΝ ΨΗΙΝΑ!!(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ)

Μιχάλης Κορ.
17-04-2007, 11:05
Τελικα μαλλων η σωστη κινηση ειναι να περιμενω!
Και η πιο σωστη κινηση ειναι η αγορα του απο το carrefour που κανει και 24 ατοκες δοσουλες!!
Παντως τα ps3 του careefour ειναι ΜADE ΙΝ ΨΗΙΝΑ!!(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ)
Εδώ θα διαφωνήσω φίλε μου, γιατί κ εγώ από το carrefour Αλίμου το πήρα με 24 άτοκες αλλά είναι Ιαπωνικό !

vezouvios
17-04-2007, 12:47
Εδώ θα διαφωνήσω φίλε μου, γιατί κ εγώ από το carrefour Αλίμου το πήρα με 24 άτοκες αλλά είναι Ιαπωνικό !

carrefour θεσσαλονικης ΜΑDE IN CHINA!!!
Α ρε καταραμενο κατεστημενο!!!:violent-smiley-030::flipout:

JohnBougiou
17-04-2007, 20:33
Μην το δένετε και κόμπο,πολλά Ιαπωνικά PS3 που έχουν έρθει στην Ευρώπη βγήκαν προβληματικά ενώ τα αντίστοιχα Made in China δεν δημιούργησαν προβλήματα.

ARGIC
17-04-2007, 23:59
εγώ το δικό μου το πήρα απο Πλαίσιο και ήταν Jap made.Από ό,τι έμαθα η πλειονότητα από τα πλαίσιο (τουλάχιστον αυτοί που το ανέφεραν) είχε κινεζικα. Άρα...........

ασε που το δικό μου στις 13/4 εντελώς ξαφνικά δεν δεχόταν κανένα δίσκο στο drive

όλα σχετικα είναι.............

Διονύσης
18-04-2007, 00:56
Ρε παιδια μισο λεπτο γιατι τα 60gb δεν ειναι καθολου 60. Εγω οταν πειρα την κονσολα την 1 μερα εκει που εψαχνα βρηκα σε 1 menu και ελεγε remaining 45gb. Δηλαδη πολυ απλα απο τα 60 μονο τα 45 ειναι ελευθερα. Τα 15 ειναι δεσμευμενα μαλλον για το λειτουργικο. Αυτο ομως η Sony δεν το λεει πουθενα. Δηλαδη για να καταλαβω η κονσολα των 20gb δεν κανει για τιποτα. Ουτε linux ουτε τιποτα.
Ίσως γι αυτό να κατάργησαν την έκδοση των 20G, την οποία ούτε καν στην Ευρώπη δεν ήρθε, και τώρα ετοιμάζονται να βγάλουν έκδοση των 80G, προκειμένου να είναι ΚΑΘΑΡΑ τα 60-65 G ..... :grandpa:

Πάντως, 15 giga, ούτε Vista να ήτανε .... :flipout:

Pharmex
18-04-2007, 15:30
Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει upscaling στα απλά DVDs (πάντα μέσω HDMI εννοώ);
Sorry, αν έχει ήδη απαντηθεί!

Μιχάλης Κορ.
18-04-2007, 15:32
Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει upscaling στα απλά DVDs (πάντα μέσω HDMI εννοώ);
Δεν το υποστηρίζει ακόμα.
Έχουν πει ότι με firmware update σύντομα θα το κάνει, χωρίς όμως να δίνουν ημερομηνία!

stavros kamoulakos
18-04-2007, 15:33

Πιθανον γιατι δεν εχει scaler:flipout:

Μιχάλης Κορ.
18-04-2007, 15:39
Πιθανον γιατι δεν εχει scaler:flipout:
Γιατί τα PC έχουν scaler ???
Το ps3 έχει linux ! :worshippy:

Babis K.
18-04-2007, 15:48
Και ποιός σας βεβαιώνει οτι θα έχει καλύτερο Scaler από τις τηλεοράσεις ή τα προβολικά σας;
Παίρνω αφορμή για να εκφράσω μια απορία που την έχω εδώ και πολύ καιρό.
Γιατί όλοι έχουν φαγωθεί να κάνουν upscaling στην πηγή και κυνηγάνε ακόμα και μηχανάκια των 150 € αρκεί να κάνουν upscaling;
Το να ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο τσιπάκι-που αποδεδειγμένα κάνει καλή δουλειά-το καταλαβαίνω.
Το να κυνηγάς όμως οποιοδήποτε μηχανάκι κάνει upscaling δεν το καταλαβαίνω. Μιλάμε για τσιπάκια των 30 € το πολύ τώρα...
Δηλαδή οι τηλεοράσεις και τα πεοβολικά τί έχουν μέσα; Σκουπίδια;

Γιάννης Χατζηγεωργίου
18-04-2007, 16:03
Δηλαδή οι τηλεοράσεις και τα πεοβολικά τί έχουν μέσα; Σκουπίδια;

Το ήξερα ότι ο JVC γ...... αλλά τόσο πια!!!!!!!!

Μην απολογηθείς, Μπάμπη....

Γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια!!!!!!!!!!!:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

monsoon
18-04-2007, 17:35
Δύο παρατηρήσεις:

To PS3 (αλλά και οποιοδήποτε έστω και στοιχειωδώς αξιοπρεπές PC) δε χρειάζεται scaler σε επίπεδο υλικού για να κάνει scaling.
Αποτελεί κοινό μυστικό, ότι ένα HTPC μπορεί άνετα να ξεπεράσει σε ποιότητα scaling και deinterlacing ακόμα και το Realta HQ, το κορυφαίο ανάλογο τσιπ σήμερα..

H απορία του κ. Κολέζα είναι εύστοχη και δικαιολογημένη..
Φαίνεται όμως ότι, τουλάχιστο στις μετρίου ή χαμηλού κόστους υλοποιήσεις συσκευών απεικόνισης, οι κατασκευαστές επιλέγουν να κάνουν οικονομία, είτε χρησιμοποιώντας τις δικές τους υλοποιήσεις, είτε επιλέγοντας κατασκευές τρίτων, χαμηλού όμως κόστους (π.χ. οι D5 προβολείς χρησιμοποιούσαν τα μέτρια τσιπ της Pixelworks..)

Διονύσης
18-04-2007, 23:22
Πάντως, ο Epson 700 με τα 1000 ευρώ, και το pioneer 696 με τα 150 ευρώ, κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά .....ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΑ και καλή ποιότητα μετά από πολύωρες δοκιμές που έχω κάνει..... :antlers:
Αυτό δεν σημαίνει, ούτε ότι ο προβολέας έχει scaller της πλάκας, αλλά ούτε και ότι το pioneer των 150 ευρώ με το τσιπάκι των 30 ευρώ, ΔΕΝ κάνει καλή δουλειά.....

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι που θα πέσει κανείς και ότι δεν πρέπει να τα μετράμε όλα ΜΟΝΟ με βάση το κόστος .... :grandpa:

Babis K.
18-04-2007, 23:27
Το ήξερα ότι ο JVC γ...... αλλά τόσο πια!!!!!!!!

Μην απολογηθείς, Μπάμπη....

Γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια!!!!!!!!!!!:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Γιάννη δεν θα απολογηθώ, σίγουρα ήταν λάθος αλλά μούδωσες καλή ιδέα.... :grinning-smiley-043 :flipout: :flipout:

JohnBougiou
21-04-2007, 03:30
Hacking στο PS3...

Δείτε το παρακάτω video...

http://ps3mods.blogspot.com/2007/02/ferrox-v10-iso-loader.html

Και είναι αρχή ακόμα...

Μιχάλης Κορ.
21-04-2007, 11:26
Μόλις είδα το βίντεο.
Δείχνει λοιπόν ότι φορτώνει ο τύπος έναν διαφορετικό loader κ μετά απλά φορτώνει το παιχνίδι...πολύ ενδιαφέρον...

JohnBougiou
21-04-2007, 13:52
Ναι, Μιχάλη φορτώνει τον Ferrox V1.0 που είναι iSO Loader και από ότι μπορούμε να δούμε παίζει χωρίς προβλήματα...

Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω...:operator:

Μιχάλης Κορ.
21-04-2007, 18:07
Ναι, Μιχάλη φορτώνει τον Ferrox V1.0 που είναι iSO Loader και από ότι μπορούμε να δούμε παίζει χωρίς προβλήματα...

Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω...:operator:
Το έχεις ??? :slapface:
Στείλε μου πμ αν... :BDGBDGB53:

Βασίλης Σωκρατίδης
21-04-2007, 19:35
Να κανω μια ερωτηση?

Το δικο μου δεν συνδεεται με ιντερνετ, μου βγαζει error, εχει καποιο προβλημα με το DNS. Συνδεεται μια χαρα με το ασυρματο μου δικτυο παντως.

βαζω τους DNS servers του ΟΤΕΝΕΤ

Γνωριζει κανεις?

Μιχάλης Κορ.
21-04-2007, 20:30
Βασίλη αν το αφήσεις στο αυτόματο να βρει τις ρυθμίσεις σου, δεν δουλεύει ?
Εγώ έτσι το έκανα κ δούλεψε κατευθείαν.

JohnBougiou
21-04-2007, 22:45
Μιχάλη τελικά δεν το έχουν δώσει ακόμα αλλά πιστεύω σύντομα...

Βασίλης Σωκρατίδης
22-04-2007, 03:17
Βασίλη αν το αφήσεις στο αυτόματο να βρει τις ρυθμίσεις σου, δεν δουλεύει ?
Εγώ έτσι το έκανα κ δούλεψε κατευθείαν.

Δυστυχως, δεν δουλευει. Και εψαξα σε αλλα φορουμ, εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα, αλλοι το εχουν λυσει, αλλοι παλι οχι...

Βασίλης Σωκρατίδης
22-04-2007, 03:55
Διορθωση: Αμα ειναι κανεις απροσεκτος....

Ειχα βαλει λαθος WEP key, ενα παλιο που ειχα και δεν το ειχα προσεξει. Μολις εβαλα το τρεχον.. δουλεψε σωστα...

Απλα δεν το ελεγε πουθενα οτι δεν μπορουσε να συνδεθει...λογω WEP.

Μου μπηκαν ψυλλοι στ'αυτια οταν ειδα οτι απο κανενα απο τα 4 PC του σπιτιου δεν μπορουσα να κανω ping στο PS3

JohnBougiou
23-04-2007, 11:42
Harrison hints at PlayStation 3 homebrew plans :

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=24363

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
23-04-2007, 22:20
μπορω να συνδεσω το ps3 με το htpc και να κανω rip μια ταινια στον σκληρο μου??(backup).

JohnBougiou
24-04-2007, 00:28
μπορω να συνδεσω το ps3 με το htpc και να κανω rip μια ταινια στον σκληρο μου??(backup).

Φίλε σε λίγο καιρό θα το δοκιμάσω και θα κάνω πλήρη οδηγό για αυτό το θέμα,αν τα καταφέρω...

Γίνετε αλλά ακόμα είναι λίγο πολύπλοκο...

Σύντομα θα έχεις ενημέρωση...

-bye-

Δημήτρης Ιωάννου
24-04-2007, 00:35
Νομίζω με το DVDFab HD-Decrypter κάνεις ριπ τόσο σε Blu-ray όσο και σε HD-DVD και είναι και δωρεάν..:grinning-smiley-043

Βασίλης Σωκρατίδης
24-04-2007, 03:28
Να ρωτησω και κατι αλλο:

Παιζω το Casino Royale BD, kai o BENQ 7700 που εχω, μου το γυρναει συνεχεια σε 525Ρ

Τι κανω λαθος? Πριν ξεκινησει η ταινια, η αναλυση λεει 720ρχ60

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
24-04-2007, 09:13
Φίλε σε λίγο καιρό θα το δοκιμάσω και θα κάνω πλήρη οδηγό για αυτό το θέμα,αν τα καταφέρω...

Γίνετε αλλά ακόμα είναι λίγο πολύπλοκο...

Σύντομα θα έχεις ενημέρωση...

-bye-

ειναι λιγο βιαστικο το θεμα γιατι θα εχω για μια μερα την κονσολα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
24-04-2007, 09:14
Νομίζω με το DVDFab HD-Decrypter κάνεις ριπ τόσο σε Blu-ray όσο και σε HD-DVD και είναι και δωρεάν..:grinning-smiley-043

μεσω δικτυου ή usb.μπορω να εχω μια συντομη περιγραφη??-bye-

Μιχάλης Κορ.
24-04-2007, 09:45
Να ρωτησω και κατι αλλο:

Παιζω το Casino Royale BD, kai o BENQ 7700 που εχω, μου το γυρναει συνεχεια σε 525Ρ

Τι κανω λαθος? Πριν ξεκινησει η ταινια, η αναλυση λεει 720ρχ60
Λάθος δεν κάνεις πουθενά Βασίλη. Απλά το ps3 δεν υποστηρίζει 720p στα blu-ray ! :BDGBGDB55:
Αν ο 7700 σου υποστηρίζει στην εισοδό του 1080i/p, τότε γύρνα το ps3 σε αυτή την ανάλυση κ άσε τον scaler του 7700 να κάνει downscale το σήμα σε 720p.

Βασίλης Σωκρατίδης
24-04-2007, 11:23
To κανει ομως?

Μιχάλης Κορ.
24-04-2007, 11:45
To κανει ομως?
Πιστεύω ότι ο προβολέας σου θα δέχετε 1080i. Οπότε ρυθμίζεις το ps3 εκεί, κ προβάλει κανονικά ο προβολέας στα 720p αφού το κάνει downscale.

Βασίλης Σωκρατίδης
24-04-2007, 12:03
Μωρε το κανει, και το ειδα. Κανει Downscale σε 720p ομως?

edit: Τωρα το ειδα... thanks Μιχαλη

JohnBougiou
25-04-2007, 22:48
Μιχάλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υποστηρίζει το 720p και βλέπω τα Blu Ray σε 1080i.

:chinscratch:

=silent=
25-04-2007, 23:52
Δεν ξερω για Blu-Ray 720p αλλα σε παιχνιδια υποστηριζει 720ρ.

Μιχάλης Κορ.
26-04-2007, 09:49
Το πρόβλημά του είναι στις ταινίες blu-ray, που δεν υποστηρίζει 720p, παρά μόνο 1080i/p κ πολύ υποδεέστερες μετά...

=silent=
26-04-2007, 10:15
Λοιπον εγω παρατηρησα κατι αλλο που δεν μου αρεσε. Με τον internet explorer εχει να κανει. Ο explorer οποτε κλικαρεις 1 φωτογραφια την ανοιγει παντα σε νεο παραθυρο. Ο explorer ομως μπορει να ανοιξει εως 5 παραθυρα. Στην περιπτωση που εχουνε ανοιξει ηδη 5 παραθυρα και εσεις συνεχιζετε να ανοιγετε φωτογραφιες επειδη δεν μπορει να ανοιξει επιπλεον παραθυρα σε παραπεμπει σε 1 menu οπου και πρεπει εκει να επιλεξεις μια απο τις 5 σελιδες που ειναι ηδη ανοιχτες για να ανοιξει η φωτογραφιες σε μια απο αυτες. Επιλεγεις λοιπον μια απο αυτες και περιμενεις να ανοιξει η φωτογραφια. Αμ δε. Δεν ανοιγει :argue: Δυστηχως!!! Το εχω τσεκαρει δεν μου εχει συμβει μονο μια και 2. Για καντε και οι υπολοιποι μια δοκιμη να δειτε συμβαινει το ιδιο?

Stergios Giotas
26-04-2007, 15:25
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει η κονσόλα ελεύθερη περιοχών για αναπαραγωγή ταινιών μπλού-ρέυ;

=silent=
26-04-2007, 15:47
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει η κονσόλα ελεύθερη περιοχών για αναπαραγωγή ταινιών μπλού-ρέυ;

Προς το παρον δεν γινεται. Το εψαχνα και εγω πριν λιγες μερες

JohnBougiou
27-04-2007, 13:59
Νέα download για τo Αμερικάνικο PS store :

# Calling All Cars Video 37 mb
# Gauntlet III Video 62 mb
# The Godfather The Don's Edition Trailer 89 mb
# Ninja Gaiden Sigma Demo 983 mb
# Ninja Gaiden Sigma Trailer 27 mb
# Stanglehold Trailer 47 mb
# Virtua Tennis Demo 819 mb
# The Wheelman Trailer 159 mb

Βασίλης Σωκρατίδης
28-04-2007, 01:34
Καλορίζικο, σε όσους δεν κρατήθηκαν και το πήραν...!!!

Μπείτε στο Folding@home για να βοηθήσουμε και εμείς τις έρευνες,φυσικά όταν δεν λιώνουμε το PS3.Στην Ελλάδα μας, είναι στο πρόγραμμα μόνο 4 άτομα,ενώ Αγγλία,Αμερική,Ιαπωνία γίνετε πανικός...

Έχω και ομάδα,την Greek_Team με τον αριθμό 55831.
Οποιος θέλει να βοηθήσει και να μπει στην ομάδα.
Κάνει τα παρακάτω βήματα:
Identity,
Join an Existing Team,
55831.

Completed 1 work Units.

-bye-
Μπηκα και εγω στο team με το Donor name Billyboy απο το 1 pc. Μολις τελειωσει το ps3 το δικο του που με εβαλε απο μονο του, θα βαλω και αυτο..

Βασίλης Σωκρατίδης
28-04-2007, 02:26
....και εβαλα και αλλους 3 υπολογιστες μου (συνολο 4) να κανουν και λιγη δουλεια τα τεμπελοσκυλα...:offtopic:

JohnBougiou
28-04-2007, 03:10
:grinning-smiley-043

-bye-

JohnBougiou
29-04-2007, 01:59
Δείτε το PlayStation Eye τη μπορεί να κάνει ...

http://ps3mods.blogspot.com/

Αξίζει το δεύτερο και τρίτο video.

techie
29-04-2007, 20:13
Το πρόβλημά του είναι στις ταινίες blu-ray, που δεν υποστηρίζει 720p, παρά μόνο 1080i/p κ πολύ υποδεέστερες μετά...

Μισο λεπτο ρε παιδια δηλαδη εμεις που εχουμε HD Ready τηλεορασεις θα πρεπει να αρκεστουμε στα 1080ι με το ζορι? 720p με τιποτα?

JohnBougiou
29-04-2007, 23:07
X-Box360 VS PS3 ,part 1 :

http://www.cnettv.com/9710-1_53-26047.html&tag=prizefight_300X250

Διονύσης
30-04-2007, 13:18
Μισο λεπτο ρε παιδια δηλαδη εμεις που εχουμε HD Ready τηλεορασεις θα πρεπει να αρκεστουμε στα 1080ι με το ζορι? 720p με τιποτα?

Δυστυχώς έτσι είναι φίλε μου ... :grandpa:
Μακάρι αυτό να διορθωθεί με μελοντικό firmware του PS3 και να υποστηρίζει και 720p !

JohnBougiou
06-05-2007, 16:37
Οι πρώτες φωτογραφίες από το Playstation ΗOΜΕ...

PlayStation Home screens continue to leak in bunches :
http://ps3.qj.net/PlayStation-Home-screens-continue-to-leak-in-bunches/pg/49/aid/91488

Νίκος Σχ.
07-05-2007, 22:06
Εχουμε θέμα με το PS3 κύριοι , μόλις σε άλλο τόπικ ο Rivers ανέφερε ότι δεν έχει έξοδο 1080p24 , κάτι που σημαίνει όχι σωστό παίξιμο στις ταινίες 1080p24.

techie
07-05-2007, 22:15
Εχουμε θέμα με το PS3 κύριοι , μόλις σε άλλο τόπικ ο Rivers ανέφερε ότι δεν έχει έξοδο 1080p24 , κάτι που σημαίνει όχι σωστό παίξιμο στις ταινίες 1080p24.

Που ειναι αυτο που λες?

τα αλλα Hi def players που κυκλοφορουν υποστηριζουν 1080p24?

Νίκος Σχ.
07-05-2007, 22:33
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=183733&postcount=57

Χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα για αυτό το κομμάτι ...

JohnBougiou
09-05-2007, 21:50
Η Sony ανακοίνωσε τις προπληρωμένες κάρτες (PlayStation Network Tickets) όπου μέσα στον Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της Ιαπωνίας και έπειτα σε Αμερική και Ευρώπη.

Πηγή : http://ps3.ign.com/articles/786/786300p1.html

Μιχάλης Κορ.
10-05-2007, 09:46
Κ εγώ το διάβασα αυτό κ είναι πολύ ευχάριστo γιατί θα μπορούμε να αγοράσουμε(μάλλον) από το αγγλικό ή άλλο playstation store χωρίς πιστωτική κάρτα.

Σταθης
10-05-2007, 16:54
Καλησπέρα,

λέω να πάρω ένα ασύρματο mouse + keyboard για να εγκαταστήσω τα Linux.

Να πάρω oποιοδήποτε ή πρέπει να προσέξω κάτι;:damnyou:

Μιχάλης Κορ.
10-05-2007, 17:06
Καλησπέρα,

λέω να πάρω ένα ασύρματο mouse + keyboard για να εγκαταστήσω τα Linux.

Να πάρω oποιοδήποτε ή πρέπει να προσέξω κάτι;:damnyou:
Δυστυχώς δεν υπάρχει κανόνας με τα ασύρματα για το ποιά παίζουν κ ποιά όχι...:frown:
Εάν σου κολλήσει η εγκατάσταση τότε δεν παίζει...

Βασίλης Σωκρατίδης
10-05-2007, 17:16
Εγω λεει να παρεις καλωδιωμενα και αφου εγκαταστησεις, δοκιμασε ασυρματα

Σταθης
10-05-2007, 17:19
Desktop EX110 (Logitech)

Αυτό θέλω να πάρω, λες να παίζει;

Εχεις πάρει κι εσύ ασύρματο;

Μιχάλης Κορ.
10-05-2007, 17:20
Εγώ αγόρασα ένα microsoft ενσύρματο με 8 ευρώ κ ένα ποντίκι με 7 ευρώ οπτικό ενσύρματο κ αυτό...

Βασίλης Σωκρατίδης
10-05-2007, 17:21
Δεν εχω δοκιμασει με ασυρματο, να πω την αμαρτια μου. Σε PC με Linux θα επαιζε, στο PS3 δεν εχω ιδεα..
Σορρυ που δεν μπορω να σε βοηθησω...

Σταθης
10-05-2007, 17:28
Εγω λεει να παρεις καλωδιωμενα και αφου εγκαταστησεις, δοκιμασε ασυρματα

Παίζει και αυτό, να πάρω δηλαδή ένα usb keyboard μόνο γιατί το mouse που έχω

είναι usb.

Τα ασύρματα κολάνε μόνο κατά την εγκατάσταση;

Αμα περαστούν τα Linux δηλαδή μετά δεν υπάρχει πρόβλημα;

Να πάω να τα πάρω όλα μαζι να τελειώνω αν είναι έτσι.

Σταθης
10-05-2007, 17:40
Ευχαριστώ παίδες -bye-

JohnBougiou
11-05-2007, 23:26
Μια πολύ ενδιαφέρον παρουσίαση από την Nyko για τον Intercooler του PS3.

Nyko Intercooler PlayStation 3 Review :
http://gear.ign.com/articles/787/787314p1.html

Προσωπικά κάποια στιγμή θα πάρω έναν intercooler είναι πολύ χρήσιμος για το PS3.

JohnBougiou
14-05-2007, 20:35
Σε λίγο έρχεται το νέο PS3 Firmware 2.0.

Details:
The PLAYSTATION®3 system software version 2.00 update includes the following:

* Users
o You can now password-protect user accounts.

* Settings
o [Dynamic Normalizer] has been added as an option under [Sound Settings].
o [Energy Saver] has been added as an option.
o [Equalizer] has been added as a feature under [Music Settings].
o [Full] has been added as an option for [DVD Wide Display] under [BD / DVD Settings].
o [Photo Settings] has been added as an option.
o [PS / PS2 Settings] has been added as an option.
o [RSS Channel Settings] has been added as an option.
o [Sample Rate] has been added to [Audio CD Import] under [Music Settings].
o [Screen Saver] has been expanded under [Display Settings].
o The method of selecting an output resolution has been changed in [Video Output Settings] under [Display Settings].
o [Theme Settings] has been added as an option.
o [Zero Unused Disk Space] has been added as an option under [System Settings] > [Format Utility].

* Photo
o Additional slideshow effects have been added.
o [Photo Effects] have been added as a feature.
o Wallpaper feature has been added.
o [Zoom] has been added as a feature.

* Music
o Additional visualization effects have been added.
o CD information can now be entered.
o Three-speed fast forward and fast reverse has been added as a feature.

* Video
o Files can now be played sequentially.
o Three-speed fast forward and fast reverse has been added as a feature.
o You can now select [Zoom] under [Screen Mode] when playing video files saved on the hard disk or storage media.*.
*An appropriate USB adapter (not included) is required to use storage media with some models.

* Game
o Support for PLAYSTATION®3 format software titles has been expanded.
o XMB™ (XrossMediaBar) is now accessible during gameplay.

* Network
o [RSS Channel] has been added as a feature.

* Friends
o You can now have multiple chat sessions.
o You can now select an image to use as your Avatar from [Photo].

* Other
o Date and Time is now shown when the PS button is pressed.
o File sorting has been changed.
o [Help] has been added as a feature.
o Playability status with the PS3™ system has changed for some PlayStation® and PlayStation®2 format titles.
To check on the latest status, visit the search site for compatible titles.
o [Secure Delete] has been added as an option.
o Some PLAYSTATION®Network features have been revised.

Περιμένουμε Sony :grinning-smiley-043

Μιχάλης Κορ.
14-05-2007, 20:49
Γιάννη τώρα ετοιμαζόμουν να ανεβάσω το θέμα αυτό.
Σύμφωνα με ότι διαβάζω στο διαδίκτυο, το παραπάνω είναι φήμες κ όχι επίσημη δήλωση της Sony. Κάποιος το ανέβασε στην σελίδα της κ αμέσως το κατέβασαν.
Σίγουρα πάντως κάποια πράγματα είναι πολύ ενδιαφέροντα όπως τα : energy saver, equalizer, screen saver, themes, wallpaper, zoom κ το πιο σημαντικό ότι θα έχουμε πρόσβαση στο μενού του όταν παίζουμε παιχνίδια...

=silent=
14-05-2007, 20:53
http://www.t3.co.uk/news/247/games/playstation_2/ps3_firmware_details_leaked

JohnBougiou
14-05-2007, 20:56
Λένε ότι αυτός που το ανέβασε είχε πηγές μέσα από την Sony και υποστηρίζουν ότι θα βγει αληθινό, θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την Sony, σίγουρα θα υπάρξει της προσεχές μέρες...

mpokeRas
15-05-2007, 01:33
..άμα δεν παίζει τα divX μέσα από το μενού του PS3...τι να το κάνω το "energy saver";

Μιχάλης Κορ.
15-05-2007, 13:26
Ο ρυθμός νέων firmware είναι ταχύτατος κ συνέχεια προσθέτουν κ στοιχεία, οπότε divx, dvd upscale πιστεύω θα έρθουν σύντομα...

=silent=
15-05-2007, 13:55
Ρε παιδια εγω εχω ενα προβλημα με το dvd playback. Μου δειχνει την εικονα καπως σαν να ειναι κυρτη. Εκατσα το εψαξα αλλα ακρη δεν βρηκα. Με τα blu-ray δεν εχω προβλημα βεβαια. Με ζαλιζει η εικονα στα dvd. Ωρες ωρες βλεπω τεραστιες παραμορφωσεις. Υπαρχει κατι που κανω λαθος. Η tv μου ειναι 16/9

JohnBougiou
15-05-2007, 21:03
Ρε παιδια εγω εχω ενα προβλημα με το dvd playback. Μου δειχνει την εικονα καπως σαν να ειναι κυρτη. Εκατσα το εψαξα αλλα ακρη δεν βρηκα. Με τα blu-ray δεν εχω προβλημα βεβαια. Με ζαλιζει η εικονα στα dvd. Ωρες ωρες βλεπω τεραστιες παραμορφωσεις. Υπαρχει κατι που κανω λαθος. Η tv μου ειναι 16/9

Silent τα DVD που βλέπεις υποστηρίζουν 16/9 ...?

=silent=
16-05-2007, 09:01
Silent τα DVD που βλέπεις υποστηρίζουν 16/9 ...?

Καποια ναι και καποια το αλλο format

JohnBougiou
20-05-2007, 16:12
PS3 Ferrari SX02 GT by Simworx

Μια επαγγελματική θέση για οδήγηση στο PS3 με την συνεργασία της Ferrari...

Πηγή:

http://ps3mods.blogspot.com/2007/05/ps3-ferrari-sx02-gt-by-simworx.html

smoothbore
20-05-2007, 19:58
με κανα 5000 χιλιαρο ευρα ?:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
βγαζεις σε συνεργασια με οποιον θες.
και με καμμια 80.000 τους πεθαινεις ολους:flipout::flipout:
http://www.f1showcar.com/

JohnBougiou
21-05-2007, 18:08
Λοιπών αγόρασα το τηλεχειριστήριο για το PS3.

Έχει ωραίο design , Bluetooth και extra για τον χειρισμό μέσα στην ταινία...

Δείτε μερικές φωτογραφίες...

=silent=
21-05-2007, 20:18
Πολυ καλο το remote οντως!

Βασίλης Σωκρατίδης
22-05-2007, 00:54
Οντως πολυ καλο, το χρησιμοποιω και εγω και το θεωρω must!!!

Δημήτρης Ιωάννου
22-05-2007, 00:55
Me too..:operator:

JohnBougiou
27-05-2007, 15:07
Η MadCatz έβγαλε το Bluetooth 2.0 Headset για την επικοινωνία των χρηστών στο PS3.
H τιμή του στα $49.99 .

JohnBougiou
31-05-2007, 21:17
Ενα χρήσιμο πρόγραμμα για μετατρέπεις τα διάφορα format σε format που υποστηρίζει το PS3.

To λεγόμενο PS3 Video Converter 3 .

Όποιος ενδιαφέρετε να μου στήλη pm,για ευνοήτους λόγους.

:operator:

geodengr
01-06-2007, 23:59
Παιδιά ξέρει κανένας να πουλιέται κάπου (εντός Ελλάδος) το μηχανάκι σε τιμή καλύτερη από την κλασική: 659 ευρώπουλα?

Γιώργος Δενδρόπουλος

JohnBougiou
02-06-2007, 00:23
Φίλε καλωσόρισες...

Εντός Ελλάδας δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις λιγότερο από 659 ευρό,εκτός αν πουλάει κανείς το δικό του PS3. Κανε υπομονή εως τον Σεπτέμβριο που λογικά θα πάει στην standard τιμή του στα 600 ευρό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

-bye-

Yperion
02-06-2007, 10:04
Λοιπών αγόρασα το τηλεχειριστήριο για το PS3.

Έχει ωραίο design , Bluetooth και extra για τον χειρισμό μέσα στην ταινία...

Δείτε μερικές φωτογραφίες...

Βλεπω και το κοντρολ απο την 32S2530 εκει διπλα.-bye-