View Full Version : KMPlayer vs Zoom Player 1-0
dimitris84
14-02-2007, 06:16
δεν ξερω αν εχει ξαναγραφτει στο φορουμ αλλα εχω να πω οτι....
κατεβασα απο περιεργεια τον KMPlayer (ειναι κορεατικος) για windows (οχι ο KDE KMplayer που ειναι για linux) για να τον δοκιμασω..:chinscratch: :chinscratch:
επισης ειναι εντελως δωρεαν..
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/KMPlayer.shtml
ειναι λιγο μπερδεμα στην αρχη για το ρυθμισμα με τα φιλτρα που θελουμε να χρησιμοποιουμε επειδη εχει πολλα internal filters ο ιδιος ο player, αλλα η επειτα απο λιγο γινεται ευκολο..
γενικα ο ΚΜPlayer εχεις παρα πολλες επιλογες
τα γνωστα reclock, dscaler δουλευουν αψογα:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
εχω προβλημα με τον zoom player (δηλωνω φανατικος του zp) στο οτι δεν μπορω να τον παιξω με coreavc εχοντας πραγματικα δοκιμασει τα παντα για να το κανω να παιξει,μπορει βεβαια να κανω και κατι λαθος (στον mpc παιζω κανονικα με coreavc χωρις προβλημα), ε λοιπον στον KMPlayer απλα δηλωνεις τον coreavc απο την λιστα με τα external decoders, επειτα τον επιλεγεις για h.264 και ολα ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη..
το interface του ειναι πολυ καλυτερο απο του zp και γενικα εχει πολυ περισσοτερες επιλογες για διαφορα αλλα χρησιμα πραγματα
εγω αποφασισα να το γυρισω στον ΚΜPlayer-bye- -bye- -bye- -bye-
δοκιμαστε το και δε θα χασετε...
Γιώργος Κυριακαράκος
14-02-2007, 07:21
Είναι ported το γνωστό MPlayer του linux?
dimitris84
14-02-2007, 07:59
αν καταλαβα καλα τι ρωτας, ο ΚMPlayer που αναφερω δεν εχει καμια σχεση με τον KDE KMPlayer ή MPlayer απο linux..
δεν εχει καμια σχεση με linux γενικα (το ονομα ειναι ιδιο μονο)
καπου διαβασα οτι αυτος ο ΚΜPlayer ειναι απο κορεα μερια
http://www.kmplayer.com/forums/index.php
official site http://www.kmplayer.com/kbbs/
http://en.wikipedia.org/wiki/The_KMPlayer
και για download http://www.softpedia.com/get/Multime...KMPlayer.shtml
λίγο αργός μου φάνηκε? πάντως έχει πολύ πολύ ψαχνό
dimitris84
14-02-2007, 08:31
εμενα δεν μου φαινεται αργος σε σχεση με zp..
οσο αναφορα για το ψαχνο, συμφωνω 1000%
εχει παρα πολλες επιλογες και καποια πραγματα γινονται αρκετα ευκολα..
μπορεί να φταίει το ζαβό πισί μου.. κοίταξε και λίγο στην σελίδα του player, στα anouncements έχει links για download (μπορεί να είναι άλλη έκδοση απο το softpedia)
dimitris84
14-02-2007, 09:15
στα announcements του kmplayer εχει την 2.9.3.1214 maintanance release ίδια με softpedia
νομιζω εχουν επισης και μια beta εκδοση αλλα δεν θα την κατεβασω..
Δοκιμασες αν παιζει και με τηλεκοντρολ?
dimitris84
14-02-2007, 16:35
δεν εχω τηλεκοντρολ....εχω ποντικακι.
dimitris84
14-02-2007, 16:36
δυστηχως δεν ξερω αν υποστηριζει τηλεκοντρολ
Μαλλον Σ/Κ θα δοκιμασω εγω και απο τριτη θα ενημερωσω.Ρωτησα γιατι με τον zoom αυτο το προβλημα εχω (ασε που και με ποντικι παλι δυσχρηστος ειναι).
Μπελλος Ευαγγελος
14-02-2007, 17:36
to κατεβασα ..... θα το κανω ινσταλ μετα να δω τι παιζει .....
dimitris84
14-02-2007, 17:39
πετα απανω του τα γνωστα reclock, ffdshow, dscaler και εισαι jet..
Μαλλον Σ/Κ θα δοκιμασω εγω και απο τριτη θα ενημερωσω.Ρωτησα γιατι με τον zoom αυτο το προβλημα εχω (ασε που και με ποντικι παλι δυσχρηστος ειναι).
Το zoom δουλευει μια χαρα με το streamzap που εχω -bye-
dimitris84
14-02-2007, 22:42
Το zoom δουλευει μια χαρα με το streamzap που εχω -bye-
εισαι ευχαριστημενος απο το streamzap?
Τι να σου πω? Ποιο πολυ ευχαριστημενος δεν γινεται.
Μονο εγκατασταση τους drivers εχω κανει, και οτι player εχω ανοιξει , δουλευει με ολα.
Τι αλλο να πω?;)
dimitris84
14-02-2007, 22:52
Τι να σου πω? Ποιο πολυ ευχαριστημενος δεν γινεται.
Μονο εγκατασταση τους drivers εχω κανει, και οτι player εχω ανοιξει , δουλευει με ολα.
Τι αλλο να πω?;)
δεν χρειαξεται να πεις κατι αλλο:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
με επεισες και θα το χτυπησω και γω επειδη ηθελα ενα για το καινουργιο μου HTPC :firstprize:
Αν καταφερεις και κανεις και καμμια μοντια , να βαλεις το δεκτακι μεσα στο κουτι , εισαι αρχηγος !!!
dimitris84
14-02-2007, 23:06
εχω το γνωστο lc20 silverstone case, λιγο δυσκολο μου φαινεται...
dimitris84
14-02-2007, 23:09
μου βαζεις ιδεες τωρα.....
Ελα, ελα, ολο software και πολυθρονα ?
Θελει και κανα κατσαβιδι και κανα τρυπανακι το θεμα :grinning-smiley-043 :aktion033: :hippy:
dimitris84
14-02-2007, 23:35
οριστε βρηκα την λυση χωρις τρυπανακι..(νομιζω)
στις δυο θεσεις που εχει μπροστα για τα drives (dvd κλπ) ισως να μπορει να αντικατασταθει η πορτιτσα που πεφτει και αποκαλυπτει τις υποδοχες για τα drives με μια αλλη πλαστικη φιμε και απο μεσα στην πανω υποδοχη να φυγει το καλυμα του drive και να μπει ενα αλλο ιδιο πλαστικο φιμε και απο πισω να κατσει το receiver...ετσι και αλλιως την μια υποδοχη χρησιμοποιω αυτην την στιγμη..για αργοτερα εχει ο θεος, και οσο αναφορα το καλωδιο αυτο λυνεται απο μεσα..
το θεμα ειναι αν αυτο που σκεφτηκα τωρα ειναι εφικτο να βρω καποιον να μου κοψει το τζαμακι που θα χρειασθει ετσι ωστε να ερθει και να κατσει ακριβως
φαντασια που την εχω ε??:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :earmuffs: :earmuffs:
Παντως θεση για i/r εχει. Εκει που ειναι το vfd.
Για ριξε μια ματια μπας και το βαλεις εκει !!
Τι ειναι αυτο που λετε ρε παιδια, καποιο τηλεκοντρολ?
Τι ειναι αυτο που λετε ρε παιδια, καποιο τηλεκοντρολ?
Γιες!
Το KMPlayer υποστηριζει VMR9 Renderless? Διοτι αυτο ειναι το μεγαλο ατου του Zoom player και του Theatertek.
dimitris84
15-02-2007, 13:29
τακη δες την φωτο που δειχνει τα filters παιζουν στα dvd
τακη δες την φωτο που δειχνει τα filters παιζουν στα dvd
http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon14.gifhttp://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon14.gif
http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon14.gifThanks!
dimitris84
15-02-2007, 13:36
:ernaehrung004: :ernaehrung004: -bye-
Μπελλος Ευαγγελος
18-02-2007, 17:42
λοιπον το κατεβασα το εβαλα και επαιξα το STAR WARS 1080p που το εχω στο σκληρο μου ....
με ΟΛΑ τα αλλα πλαυερ (με το ηλιθιο WinDVD 8 ετσι και αλλιως δεν επαιζε τιποτα και το πεταξα ..)
με ολα τα αλλα μου επαιζε με Σπασιματα και με ηχο χωρις ενταση ......
με το ΚΜΡ παιδες ΕΠΑΙΞΕ ΧΩΡΙΣ σπασιματα κινηση καταπλικτηκη και ηχος φοβερος !!! και ολα αυτα με ενα πι σι απλο του σπιτιου ....... 3,2 Ιντελ πεντιουμ 4 Γουιντοους ΧΡ ΗΟΜΕ εντισιον καρτα γραφικων κατηγοριας Ξ ( μπορει και χειροτερη......) μνημη 1 γιγα και το κομπιουτερ φορτωμενο με προγραματα !!!!!!
ο Επεξεργαστης βεβαια εφτανε το 75 % .....
αυτα παιδες !!!!!
HI DEFINITION και για τον μη προνομιουχο ....
Νίκος Σχ.
18-02-2007, 18:06
Η εικόνα είναι καλή όμως; ή τρώει κάτι ;
Μπελλος Ευαγγελος
18-02-2007, 18:07
Η εικονα ειναι φοβερη !! μου φαινεται ομως οτι τα χρωματα ειναι λιγο κορεσμενα .....
ισως βρω τον τροπο να το φτιαξω αυτο !
dimitris84
18-02-2007, 18:08
ολα ειναι μια χαρα:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
δεν τρωει τιποτα..
απο την μερα που τον βρηκα και ανοιξα αυτο το θρεντ μονο με τον kmplayer παιζω....
dimitris84
18-02-2007, 18:11
Η εικονα ειναι φοβερη !! μου φαινεται ομως οτι τα χρωματα ειναι λιγο κορεσμενα .....
ισως βρω τον τροπο να το φτιαξω αυτο !
να απενεργοποιησεις ολα τα εσωτερικα φιλτρα του kmplayer και να χρησιμοποιεις μονο τα γνωστα ffdshow, reclock, dscaler, vmr9, coreavc για την καθε περιπτωση βεβαια..
επισης να ενεργοποιησεις και το superspeed mode
dimitris84
18-02-2007, 18:14
θελετε να ανεβασω screenshots με τις ρυθμισεις που εχω μολις βρω χρονο??
Βασίλης Σωκρατίδης
18-02-2007, 18:36
λοιπον το κατεβασα το εβαλα και επαιξα το STAR WARS 1080p που το εχω στο σκληρο μου ....
Τι εχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςς??? ?????????:BXVZCBXZ6:
Το θελωωωωωωωωωωωωωωω:bigcry::bigcry:
Μπελλος Ευαγγελος
18-02-2007, 20:00
Τι εχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςς??? ?????????:BXVZCBXZ6:
Το θελωωωωωωωωωωωωωωω:bigcry::bigcry:
μωρε εσυ το θες αλλα πως το βγαζω απο το σκληρο μου ;;;;;;
αν μπορουσα θα εκανα δυο τρια.. ψυχικα .....:flipout:
και ενα για τον αδερφο μου που με εφαγε στα Γιαννενα .....:argue:
Μπελλος Ευαγγελος
18-02-2007, 20:01
θελετε να ανεβασω screenshots με τις ρυθμισεις που εχω μολις βρω χρονο??
ναι !!!!!! αν βρεις καποια μερα χρονο βαλε ενα σκρεεν σιοτ με τις ρυθμισεις καλο θα κανεις ...-bye- -bye- :guitarist: :BDGBGDB55:
dimitris84
18-02-2007, 20:26
δεσμευομαι να ειναι ετοιμα αυριο!!
Μπελλος Ευαγγελος
18-02-2007, 22:00
δεσμευομαι να ειναι ετοιμα αυριο!!
κατσε παιδακι μου πετα κανα χαρταετο και πηγαινε καμια βολτα αυριο !
μεθαυριο το κανεις η πιο περα ......
δεν βιαζομαι .... ετσι και αλλιως μονο αυτη την ταινια εχω......-bye-
dimitris84
18-02-2007, 22:22
χαχαχαχ..μακαρι..............
δουλευω αυριο..εδω δεν εχει καθαρες δευτερες:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
Μπελλος Ευαγγελος
18-02-2007, 23:22
χαχαχαχ..μακαρι..............
δουλευω αυριο..εδω δεν εχει καθαρες δευτερες:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
ααααα δεν ειδα απο που εισαι .....
εσυ εισαι ακομα χειροτερα εκει !! εδω τουλαχιστον εχουμε και λιγο ηλιο ......
dimitris84
19-02-2007, 03:18
αυτες ειναι οι ρυθμισεις που εχω εγω..οποιος δοκιμαζει και βρει κατι καλυτερο πανω στις ρυθμισεις να το πει για να πετυχουμε το καλυτερο αποτελεσμα..
οσες καρτελες δεν τις δειχνω παει να πει οτι εχω τις default ρυθμισεις..
εξαιρεση για τις καρτελες video processing και audio processing οπου εχουν εκεινο το ''+'' και εχουν και αλλες υποκαρτελες μεσα τους. Σε αυτες τις καρτελες εχω ξετικαρει οτι εχει enable επειδη τα φιλτα αυτα ειναι τα εσωτερικα φιλτρα του KMPlayer και δεν χρειαζονται απο την στιγμη που θα χρησιμοποιηθει το ffdshow για αυτες τις δουλειες...
(για την καρτελα video processing ομως εχω αλλαξει μονο της υποκαρτελες input και output colorspace τις οποιες και εχω ανεβασει)
dimitris84
19-02-2007, 03:20
επισης
dimitris84
19-02-2007, 03:23
και τελος-bye- -bye-
δεν εχω παιξει καθολου με τα color controls
καθε βοηθεια και update δεκτα
Μπελλος Ευαγγελος
19-02-2007, 12:54
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!
Παιδες το KMPlayer ειναι οντως ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Πολλα μπραβο στον Δημητρη που το "ανακαλυψε"!
dimitris84
20-02-2007, 21:26
ΓΙΑ ΤΗΝ AVCLUBARA MAS ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ:fahne90: :fahne90: :fahne90:
Ηλίας Σ.
21-02-2007, 18:04
Σε αυτες τις καρτελες εχω ξετικαρει οτι εχει enable επειδη τα φιλτα αυτα ειναι τα εσωτερικα φιλτρα του KMPlayer και δεν χρειαζονται απο την στιγμη που θα χρησιμοποιηθει το ffdshow για αυτες τις δουλειες...
Να 'σαι καλά που μας βρήκες το καταπληκτικό ΚΜPlayer!! :worshippy:
Αλλά το βλέπω τόσο καλοφτιαγμένο που αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τα εσωτερικά φίλτρα του ΚΜPlayer θα μπορούσαν να παίξουν ίσως και ακόμη καλύτερα απ' το ffdshow. Μάλλον βέβηλη σκέψη, ξέρω, αλλά τολμώ να αναρωτιέμαι...!
Πώς θα μπορούσαμε όμως να μετρήσουμε με κάποια ακρίβεια τις σχετικές διαφορές? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Πώς θα μπορούσαμε όμως να μετρήσουμε με κάποια ακρίβεια τις σχετικές διαφορές? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Συναδελφε Σωτηροπουλε το επιασες το υπονοουμενο, ετσι;;;;;;;
dimitris84
21-02-2007, 20:19
Να 'σαι καλά που μας βρήκες το καταπληκτικό ΚΜPlayer!! :worshippy:
Αλλά το βλέπω τόσο καλοφτιαγμένο που αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τα εσωτερικά φίλτρα του ΚΜPlayer θα μπορούσαν να παίξουν ίσως και ακόμη καλύτερα απ' το ffdshow. Μάλλον βέβηλη σκέψη, ξέρω, αλλά τολμώ να αναρωτιέμαι...!
δεν εχω κανει τετοια συγκριση ακομα (να ειμαι ειλικρινης δεν το σκεφτηκα) αλλα ειναι καλη ιδεα:idea: :idea: που εριξες στο τραπεζι..αλλα ακομα και αν την κανω δεν ξερω αν θα δω σοβαρες διαφορες στην tv επειδη δεν εχω ακομα προβολεα...
ειμαι στο ψαξιμο ενος μεταχειρισμενου 720p (προς το benq μερια) για να μπω και εγω στο σπορ αυτο (ασχετος)
Παιδιά γειά σας κ΄από μένα(Δημήτρης) σας παρακολουθώ -διαβάζω- πολύ καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω-συγχωρέστε μου τυχών λάθη-εγκατέστησα λοιπόν τον ΚΜ και τα φίλτρα όπως τα είχα στον ΖΟΟΜ. Πάρα πολύ καλό ΄νομίζω και λίγο καλύτερη εικόνα από τον zoom. Στα δε αρχεία HDTV όπωσ 24,prison,με διαφορά.
προβολέαs hitachi pj-tx 100
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
24-02-2007, 15:05
Χωρίς την προσθήκη των γνωστών προγραμμάτων πώς παίζει? Δηλαδή είναι καλύτερο από το win & power dvd? Μιλάω βέβαια πάντα για SD DVD
Χωρίς καμία ρύθμιση δηλαδή οπως γίνεται η εγκατάσταση ναι ειναί καλύτερο από το POWER οχι όμως από το WIN DVD 8-είμαι και λίγο FAN του trimension-
Μπελλος Ευαγγελος
25-02-2007, 22:48
to Win DVD 8 το ειχα και μου εσπαγε τα νευρα με τα Σπασιματα και το οτι ανοιγε ααααααααααργα .....
τι να το κανω το τριαμενσιον αφου δεν παιζει .....
dimitris84
25-02-2007, 22:50
to Win DVD 8 το ειχα και μου εσπαγε τα νευρα με τα Σπασιματα και το οτι ανοιγε ααααααααααργα .......
ειχα και εγω το ιδιο προβληματακι και το εδιωξα :twoguns: το win dvd 8
Για το αργό άνοιγμα του windvd δεν ξέρω σ'εμένα ανοίγει κανονικά.Αλλά για το trimension επιλέγουμε από το VIDEO CENTER-DISPLAY-στην 2επιλογή DEINTERLACE το force weave--TRIMENSION DNM το ON. Και έτσι λειτουργεί σε ολα τα DVD
To trimention καλο ειναι να το αφηνετε στο off διοτι, αν και εντυπωσιακο ειναι ιδιαιτερα ψευτικο...
Το KMPlayer αν σεταριστει σωστα ειναι πολυ καλυτερο απο το windvd και το powerdvd.
dimitris84
26-02-2007, 15:38
To trimention καλο ειναι να το αφηνετε στο off διοτι, αν και εντυπωσιακο ειναι ιδιαιτερα ψευτικο...
Το KMPlayer αν σεταριστει σωστα ειναι πολυ καλυτερο απο το windvd και το powerdvd.
θα συμφωνησω..
Ηλίας Σ.
26-02-2007, 19:00
Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο δοκιμασμένο σετάρισμα του KMPlayer?
Ο dimitris84 νομίζω έδωσε ένα εύκολο σετάρισμα για ξεκίνημα. Αρκεί ή θέλει παραμετροποίηση ανάλλογα με το PC;
Υποθέτω ότι το σετάρισμα λεπτομερειών σχετίζεται και με την ικανότητα της cpu αλλά και της κάρτας γραφικών. Σε παλιότερα PC τι ρυθμίσεις αλλάζουν?
Μπελλος Ευαγγελος
26-02-2007, 19:11
Για το αργό άνοιγμα του windvd δεν ξέρω σ'εμένα ανοίγει κανονικά.Αλλά για το trimension επιλέγουμε από το VIDEO CENTER-DISPLAY-στην 2επιλογή DEINTERLACE το force weave--TRIMENSION DNM το ON. Και έτσι λειτουργεί σε ολα τα DVD
εγω οταν το εκανα αυτο το μονο που εβλεπα να αλλαζει ηταν το ποσοστο του επεξεργαστη .....
τιποτα στην εικονα ....:ADFADF1:
dimitris84
26-02-2007, 20:29
Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο δοκιμασμένο σετάρισμα του KMPlayer?
Ο dimitris84 νομίζω έδωσε ένα εύκολο σετάρισμα για ξεκίνημα. Αρκεί ή θέλει παραμετροποίηση ανάλλογα με το PC;
Υποθέτω ότι το σετάρισμα λεπτομερειών σχετίζεται και με την ικανότητα της cpu αλλά και της κάρτας γραφικών. Σε παλιότερα PC τι ρυθμίσεις αλλάζουν?
εγω εδωσα ενα βασικο σεταρισμα με τα κλασικα καλουδια..τωρα αναλογα με το htpc μπορεις να χρησιμοποιησεις και αλλα φιλτρα μεσα στο ffdshow οταν γινεται η αναπαραγωγη ή αμα θελεις μπορεις να παιξεις και με τα εσωτερικα φιλτρα του ΚΜΡ..
αναλογα με τις προτιμησεις του καθενος
Ηλίας Σ.
26-02-2007, 20:43
εγω εδωσα ενα βασικο σεταρισμα με τα κλασικα καλουδια..τωρα αναλογα με το htpc μπορεις να χρησιμοποιησεις και αλλα φιλτρα μεσα στο ffdshow οταν γινεται η αναπαραγωγη ή αμα θελεις μπορεις να παιξεις και με τα εσωτερικα φιλτρα του ΚΜΡ..
αναλογα με τις προτιμησεις του καθενος
Εσύ μια χαρά μας έβαλες σε καλό δρόμο και σε ευχαριστώ! :grinning-smiley-043
Απλά έχω παλιό PC που ψιλοζορίζεται και κοιτάω να το χαλαρώσω λιγάκι...
Είναι πολλά ακόμα που θέλω να δοκιμάσω και οι συνδυασμοί τους ακόμα περισσότεροι φυσικά.
Έψαξα να βρώ πρόγραμμα να δείχνει το GPU load αλλά δεν πέτυχα κάτι παρά μόνο κάτι θερμόμετρα. Έτσι το ψάχνω μόνο από το CPU load αλλά δεν πολυβολεύει...
Πρός το παρόν κατέληξα να χρησιμοποιώ το εσωτερικό SUB player κυρίως γιατί με βολεύει όπως μπορεί να παρουσιάζει τους υπότιτλους εκτός εικόνας (overlay surface) και νομίζω έτσι κάτι γλυτώνω και από cpu και από μνήμη.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
28-02-2007, 13:37
Τάκη όταν λες σεταριστεί σωστά εννοείς με όλα τα υπόλοιπα προγράμματα? Μ ενδιαφέρει να το τρέξω μόνο του . Τι πρέπει να πειράξω και τι όχι ?
Κωστα, και μονο του καλα παιζει, απλα μπορεις να διαλεξεις τους decoders που επιθυμεις και τα φιλτρα που επιθυμεις για καλυτερα αποτελεσματα.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
28-02-2007, 16:15
οκ Κατάλαβα πάλι σε περιπέτειες θα μπω.
Thanks Takis
dimitris84
28-02-2007, 16:44
καλη επιτυχια..
αν και ειναι ευκολη:guitarist: :guitarist:
Τσιριγώτης Στάθης
01-03-2007, 10:59
Εμένα γιατί δεν μου βγάζει στη κάτω μπάρα των Windows το εικονίδιο του FFDshow (οπως κάνει π.χ το Zoom) ενώ το εικονίδιο του Reclock το βγάζει κανονικά? Θέλω να πειράξω αρκετά το sharpness γιατι βλέπω πολύ θολούρα σε σχέση με το Zoom και δεν μπορώ αν δεν εχω το ffd στην οθόνη για να το επιλέξω.Επίσης το Haali πρέπει να το απενεργοποιώ οταν ειναι απλό dvd γιατι μου βγάζει error ενω με HD κλιπάκια παίζει κανονικά. Καμμιά ιδέα? (εννοείται πως εχω ηδη βάλει τα προτεινόμενα settings).
chrisxitos
02-03-2007, 12:36
Πολυ καλη δουλεια.Μπραβο.
Μπελλος Ευαγγελος
04-03-2007, 13:42
Εμένα γιατί δεν μου βγάζει στη κάτω μπάρα των Windows το εικονίδιο του FFDshow (οπως κάνει π.χ το Zoom) ενώ το εικονίδιο του Reclock το βγάζει κανονικά? Θέλω να πειράξω αρκετά το sharpness γιατι βλέπω πολύ θολούρα σε σχέση με το Zoom και δεν μπορώ αν δεν εχω το ffd στην οθόνη για να το επιλέξω.Επίσης το Haali πρέπει να το απενεργοποιώ οταν ειναι απλό dvd γιατι μου βγάζει error ενω με HD κλιπάκια παίζει κανονικά. Καμμιά ιδέα? (εννοείται πως εχω ηδη βάλει τα προτεινόμενα settings).
στειλε ενα πμ στον ΔΗΜΗΤΡΗΣ 84 πιο πανω για να δει την ερωτηση σου γιατι δεν πηρα χαμπαρι ισως το ποστ σου !! αυτος θα σου πει ....
πες του ομως να το γραψει εδω αν μπορει την απαντηση ...
dimitris84
06-03-2007, 00:52
για το Haali δεν ξερω να σου απαντησω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο σε μενα
για το ffdshow ανοιξε το χωρις να εχεις ανοιξει καποιον player (π.χ. απο το start menu) και κανε αυτο που σου δειχνω στην φωτο..
masteripper
18-05-2007, 10:04
Βρε παιδια ολα καλά όλα χρυσά με τον KMPlayer αλλά έτυχε να τον έχω απο πολύ παλιά και υπότιτλους δεν μου έπαιξε ποτέ....όλο τετραγωνάκια έβγαζε η καινούργια έκδοση είναι εντάξει σε αυτό το θέμα.
Τέλος εαν ψάχνετε για τον πιο γρήγορο player η λύση που είχα όταν είχα τον @λαμενο AMD 3700+ ήταν μόνο το Koala Player....εκτος αν έχεις κάρτα με Hardware Acceleration
Πάντα μιλάμε σε συνδυασμό με υπότιτλους που σκίζουν τα μονοπύρηνα συστήματα.
Βρε παιδια ολα καλά όλα χρυσά με τον KMPlayer αλλά έτυχε να τον έχω απο πολύ παλιά και υπότιτλους δεν μου έπαιξε ποτέ....όλο τετραγωνάκια έβγαζε η καινούργια έκδοση είναι εντάξει σε αυτό το θέμα.
Τέλος εαν ψάχνετε για τον πιο γρήγορο player η λύση που είχα όταν είχα τον @λαμενο AMD 3700+ ήταν μόνο το Koala Player....εκτος αν έχεις κάρτα με Hardware Acceleration
Έχει επιλογή να διαλέξεις Greek Encoding. Δεν θυμάμαι ακριβώς που είναι γιατί δεν το έχω μπροστά μου. Εμένα μια χαρά παίζουν οι υπότιτλοι.
dimitris84
18-05-2007, 11:52
δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει επειδη σε εμενα απο την πρωτη φορα που τον εβαλα να παιξει δεν ειχα ποτε προβλημα με υποτιτλους!!
τσεκαρε αυτο που σου λεει ο nektar!! μπορει εκει να ειναι το προβλημα
masteripper
21-05-2007, 23:59
Θα το κοιτάξω αν και και πριν απο λίγο είχα ξανα την χαρά της εμφάνισης του εικονίδιου απο το PureVideo .......
Πάντως εγώ μιλάω για εκδόσεις τουλάχιστον περσινές αν έχει κάποια σημασία.
Πως μπορω να παρω DD & DTS σε εξωτερικο αποκωδικοποιητη ?
widescreenman
29-05-2007, 00:00
Παιδιά μήπως να έμπαινε στα guides o KMPlayer και οι ρυθμίσεις του? Είναι και freeware.
Για οσους εχουνε ακομα XP (σαν κι εμενα) και χρησιμοποιουν το KMPlayer για να βλεπουνε τα αρχεια τους ισως τους ενδιαφερει οτι εχουνε κυκλοφορησει μερικες νεες beta εκδοσεις του εν λογω player εδω (http://www.myfolder.net/search3/?tag=KMP) τα οποια εχουνε τα εξεις 2 νεα οφελη.
- Κανονικη υποστηριξη του EVR σαν Video Renderer με αρκετα καλα αποτελεσματα (εμενα στην KMPlayer 2.9.3.1214 εκδοση δεν μου δουλευε) και στην εικονα αλλα και στην αποδοση της CPU. Με το preset high quality (VMR9 Renderless (HQ Subtitles)) που χρησιμοποιουσα τοσο καιρο ειχα πολυ καλη αποδοση στα .mkv που βλεπω και η CPU μου ητανε γυρω στο 70%.
Στο μενου video renderer αναφερεται ακομα σαν EVR (Vista only) αλλα τουλαχιστον σε αυτην την εκδοση παιζει σωστα και στα XP (εαν δεν σας παιζει ουτε σε αυτην την εκδοση τοτε μπορει και να οφειλεται και στο γεγονος οτι πλεον εχω κανει και εγκατασταση του .Net 3.0 (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=10CC340B-F857-4A14-83F5-25634C3BF043&displaylang=en) στο PC μου και λαθος νομιζα οτι ητανε απλα θεμα της εκδοσης..)
- Επιπλεον υποστηριξη για διπυρινους επεξεργαστες μεσα στον player ωστε να πεσει και αλλο η χρηση της CPU..Εχω βαλει και φωτο για το πως θα το ενεργοποιησετε. Εχω την εντυπωση οτι δουλευει καλυτερα στην εκδοση v.2.9.3.1305 Beta. Με αυτες τις αλλαγες εχω τωρα 30-40% CPU και ιδια και ισως καλυτερη εικονα. Το συστημα μου ειναι core2 duo 6600 στα 3ghz και η καρτα μου ειναι μια MSI 1650 Fanless και εχω πανω Catalyst 7.2. Ειμαι πολυ περιεργος τι αποδοση θα ειχε η CPU αμα ειχα πανω καμμια 8600??
Δεν το παιζω ειδικος στο θεμα, απλως ψαχνομαι λιγο και ειπα να ενημερωσω οσους μπορει και να ενδιαφερονται. Επισης εχει και υποστηριξη για να παιξει και HDDVD αλλα επειδη δεν εχω βγαλει ακρη ακομα να το δουλευω χωρις να τα παιζει η CPU μου δεν εχω ποσταρει κατι σχετικο.
Να ειναι καλα ο dimitris84 που αρχισε το θρεαντ αυτο, ποσταρε και τις ρυθμισεις και γενικως με εβαλε στο τριπακι να την ψαξω λιγο παραπανω..
Και ενα τελευταιο. Εχει βγει επισης και μια modded εκδοση για το μεχρι προτινος αγαπημενου μου Media player classic που λεγεται mplayerc_homecinema_v1.0.8.0 (http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=170561). Εχει και αυτο υποστηριξη για HDDVD και EVR. Ριξτε και σε αυτο μια ματια..
dimitris84
17-06-2007, 18:21
ωραιος ο greg!!!!
εδω ειναι και το λινκ με τις betα που εδωσε ο greg μεταφρασμενο!
Μπελλος Ευαγγελος
25-02-2008, 17:43
ρε παιδια που μπορω να βρω την εκδοση του ΚΜΡ πουεγραψε ο greg πιο πανω ;;;;;;;;;
δεν ανοιγει το ** εδω ** !!!!!!!!!!!!
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/KMPlayer.shtml
θα την δοκιμασω καποια στιγμη,την εχει δει καποιος αλλος?
Μπελλος Ευαγγελος
25-02-2008, 19:02
οκ το κατεβασα ! παιδες τι σημαινει ΒΕΤΑ ;;;;;
ειναι δωρεαν αλλα για 1 μηνα και μετα παυει να λειτουργει ; η δεν ειναι ολοκληρωμενο ;;;;
και για να το εγκαταστησουμε πρεπει να απεγκαταστησουμε το παλιο ;;;;;;
η το βαζουμε απο πανω .......