View Full Version : Στις 23 Μαρτίου στην Ευρώπη το PS3.
Μιχάλης Κορ.
25-01-2007, 11:58
Ανακοινώθηκε επίσημα ότι στις 23 Μαρτίου το PS3 θα είναι στα ράφια της Ευρώπης.
Αντιγράφω από το : http://news.contra.gr/Technology/140509.html
"Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι φήμες για την κυκλοφορία του PlayStation 3 στην αγορά της Ευρώπης έδιναν κι έπαιρναν. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρίας που δημοσιεύτηκε στις 2 τα ξημερώματα, το PlayStation 3 θα βρίσκεται στα ράφια των ευρωπαϊκών (και των ελληνικών) καταστημάτων στις 23 Μαρτίου 2007. Το μοναδικό από τα δύο πακέτα που θα φτάσει στην Ευρώπη αρχικά είναι αυτό με τον σκληρό δίσκο των 60GB με την τιμή του να αγγίζει τα ¤599. Για το πακέτο των 20GB η Sony διαβεβαίωση ότι πιθανότατα θα ακολουθήσει μέσα στην χρονιά, αν και εφόσον βέβαια δημιουργηθεί η απαιτούμενη ζήτηση.
Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι το σύστημα θα συνοδευτεί από 30 παιχνίδια (είτε που θα προσφέρονται με την μορφή δίσκων στα καταστήματα, είτε μέσα από το PlayStation Store, το δικτυακό κατάστημα του PS3). Αναλυτικά, τα παιχνίδια που θα διατίθενται από την πρώτη μέρα είναι τα ακόλουθα:
Blast Factor (SCEE – PlayStation Network)
Blazing Angels Squadrons of WWll (Ubisoft Entertainment SA – Disc)
Call of Duty 3 (Activision UK Ltd – Disc)
Def Jam: Icon (EA – Disc)
Enchanted Arms (Ubisoft Entertainment SA – Disc)
F.E.A.R. (Vivendi Universal Games Intl SA – Disc)
Fight Night Round 3 (EA – Disc)
flOw (SCEE – PlayStation Network)
Formula One Championship Edition (SCEE – Disc)
Full Auto 2: Battle Lines (SEGA Europe Ltd – Disc)
Genji: Days of the Blade (SCEE – Disc)
Go! Puzzle (SCEE – PlayStation Network)
Go! Sudoku (SCEE – PlayStation Network)
Gripshift (Sony Online Entertainment – PlayStation Network)
Gundam - Target in Sight (Namco Bandai Games – Disc)
Lemmings (SCEE – PlayStation Network)
Marvel: Ultimate Alliance (Activision UK Ltd – Disc)
MotorStorm (SCEE – Disc)
NBA 2K7 (Take 2 International SA – Disc)
NBA Street 4 Homecourt 2007 (EA – Disc)
Need for Speed Carbon (EA – Disc)
NHL 2K7 (Take 2 International SA – Disc)
Resistance: Fall of Man (SCEE – Disc)
Ridge Racer 7 (SCEE – Disc)
Sonic the Hedgehog (SEGA Europe Ltd – Disc)
Super Rub'a'Dub (SCEE – PlayStation Network)
Tekken: Dark Resurrection (SCEE – PlayStation Network)
The Godfather: The Don's Edition (EA – Disc)
The Elder Scrolls lV: Oblivion (Ubisoft Entertainment SA – Disc)
Tiger Woods PGA Tour 2007 (EA – Disc)
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (Ubisoft Entertainment SA – Disc)
Tony Hawks Project 8 (Activision UK Ltd – Disc)
Untold Legends: Dark Kingdom (EA – Disc)
Virtua Fighter 5 (SEGA Europe Ltd – Disc)
Virtua Tennis 3 (SEGA Europe Ltd – Disc)
World Snooker Championship 2007 (SEGA Europe Ltd – Disc)
Πέραν των παιχνιδιών, στα καταστήματα θα βρίσκεται και μια αρκετά μεγάλη γκάμα περιφερειακών με τις ακόλουθες τιμές:
AV καλώδιο – ¤16.99
Blu-ray Disc Remote Control – ¤24.99
Component AV καλώδιο – ¤24.99
HDMI καλώδιο – ¤24.99
S-Video καλώδιο – ¤16.99
SIXAXIS ασύρματο χειριστήριο – ¤49.99"
Μιχάλης Κορ.
25-01-2007, 12:13
Επίσης εδώ : http://uk.videogames.games.yahoo.com/8d/news/uk-playstation-3-arrives-23-march-2007-f1e28d.html
"£425 for the 60GB model, with the lower priced 20GB model to follow later in the year “dependent on demand.” Sony Computer Entertainment Europe has finally ended the speculation and set a date for PlayStation 3 in Europe: 23 March. A million units are being forecast for all of Europe to cover whatΆs sure to be a hectic launch period, it hasnΆt been specified how many of these will reach the UK. For everyone who manages to secure one of these first machines, there will be 30 software titles to choose from within the “launch period” (this can mean several months).
Sony claims that retail and consumer demand has influenced the decision to leave the 20GB version out of the equation to begin with. This leaves UK punters with no option but to go the whole hog and pay £425 for the 60GB system, but apparently we asked for this so no complaints right?
The launch games seem identical to that of the US and Japanese line-up, with Resistance: Fall of Man, MotorStorm, Genji: Days of the Blade, FORMULA ONE CHAMPIONSHIP EDITION and Ridge Racer 7 leading the charge through SCEE. Sony is also brandishing a wealth of third party support from the worldΆs foremost publishers – Electronic Arts, Activision, Namco Bandai, Sega, Take 2, Ubisoft, Vivendi Universal, and Sony Online Entertainment.
No false starts for the PlayStation Network; this will be up and running from day one with the much vaunted demo of “Gran Turismo HD Concept” to download alongside a demo of Tekken: Dark Resurrection. PlayStation Network will also be geared up to cater for more casual players with a ΅coffee-breakΆ roster that includes Go! Sudoku, Go! Puzzle, and arcade style action in the form of Blast Factor and flow. An extra treat, if you can call it that, will be a new System Update as soon as you join PlayStation Network for the first time."
Μιχάλης Κορ.
25-01-2007, 12:23
Η επίσημη ανακοίνωση της SONY : http://www.joystiq.com/2007/01/24/playstation-3-launches-march-23-in-europe-425/
SCEE press release:
London, 24 January 2007 – Sony Computer Entertainment Europe today announced that PLAYSTATION®3 will be launched in the PAL territories including the United Kingdom on 23rd March 2007 at a price of £425.
Responding to retail and consumer demand, SCEE confirmed that initially only the 60GB model would be available, with the 20GB model to follow later in the year dependent on demand.
An expected one million PS3 units will be made available during the initial launch period to all SCEE territories.
SCEE also announced a stellar launch line-up of over 30 game titles for PS3, including eagerly awaited titles published by SCEE such as Resistance: Fall of Man™, MotorStorm™, Genji™: Days of the Blade, FORMULA ONE CHAMPIONSHIP EDITION and Ridge Racer™ 7. An exceptional range of titles in every genre will also be available at launch from the world's leading third party publishers, including Electronic Arts, Activision, Namco Bandai, Sega, Take 2, Ubisoft, Vivendi Universal, and Sony Online Entertainment.
In addition to games on disc, an exciting range of fully-featured downloadable games will debut on the PLAYSTATION®Network. These will include gaming icons such as Tekken®: Dark Resurrection and Gran Turismo® HD Concept; the fully-featured PS3 debut of the best-selling franchise Gran Turismo, realised with full HD (1080p) visual quality. Created by Polyphony Digital Inc and published by Sony Computer Entertainment, Gran Turismo® HD Concept has been downloaded by more than 350,000 users since it was released in December 2006 in North America and Japan.
Also available on the PLAYSTATION®Network will be brainteasers such as Go! Sudoku and Go! Puzzle, and innovative games such as Blast Factor™ and flOw™, designed exclusively for PLAYSTATION 3 and delivering on the promise to provide original content created by non-traditional developers and publishers.
Concurrent with the European launch, a new System Update to further enhance the entertainment potential of PS3 will be issued.
Announcing the launch details, Ray Maguire, SVP and MD of SCEUK said, "Following the hugely successful launches of PS3 in Japan and North America, we are absolutely delighted to be able to bring significant numbers of PS3 to the UK. To be able to launch with over 30 titles including retail versions and great downloadable gaming experiences across every genre shows that this is our strongest launch line-up in the history of PlayStation, and is what PlayStation fans in the UK have been crying out for."
Μιχάλη,
καλά αυτά που μας λές.
Πότε θα με χωρίσει η γυναίκα μου,
μπορείς να μου πείς?
Ε ρε γλέντια:Banane0: :music-smiley-005:
Μιχάλης Κορ.
25-01-2007, 12:43
Για αυτό εγώ είμαι εργένης ακόμα...
Θα σκεφτώ το οτιδήποτε μαζί της μετά τις 28 Μαρτίου, να έχω προλάβει να παίξω λίγο....
:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
=silent=
25-01-2007, 13:32
Μιχάλη,
καλά αυτά που μας λές.
Πότε θα με χωρίσει η γυναίκα μου,
μπορείς να μου πείς?
Ε ρε γλέντια:Banane0: :music-smiley-005:
23 Μαρτιου κατα τις 12:30 το βραδυ που θα εχεις γυρισει απο τον Κωτσοβολο :flipout: :flipout: :flipout:
=silent=
25-01-2007, 13:34
Βλεπω να ανοιγουνε τα μεσανυχτα παλι
23 Μαρτιου κατα τις 12:30 το βραδυ που θα εχεις γυρισει απο τον Κωτσοβολο :flipout: :flipout: :flipout:
EEEEEΤΣΙ EEEEEΤΣΙ
:Banane0: :Banane0: :Banane0:
ΝΟΙΚΙΑΖΟΥME ρεφενε μια γκαρσονιερα να παιζουμε ησυχα χωρις εξωθεν οχλησεις?
Μιχάλης Κορ.
25-01-2007, 13:50
Δεν χρειάζεται.
Μένω μόνος μου οπότε από τώρα σας περιμένω...:music-smiley-005:
Οι εγγραφές άρχισαν:
havoc
Αλέξης
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Ήθελα να ΄ξερα που θα βρουν
παιδιά για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Η 23η Μαρτίου δεν επιλέχθηκε τυχαία.:grandpa:
Είναι προβοκάτσια της SONY.
:flipout: :flipout: :flipout:
knight_77
25-01-2007, 14:02
Δυστυχως καθυστερησε αρκετα ενω και η τιμη του για αρχη ειναι αρκετα τσιμπημενη @600 ευρο....
Eυχαριστω αλλα προσωπικα δεν θα παρω....:twoguns:
=silent=
25-01-2007, 14:03
Παρελαση?!?!?! I dont know this word
=silent=
25-01-2007, 14:05
Βλεπω να πεφτουνε μαπες μεσα στον Κωτσοβολο και απο εξω βλεπω να εχουμε το φαινομενο του τσαντακια με ειδικοτητα PS3. Θα πεσει ξυλο λεμε
=silent=
25-01-2007, 14:05
Βεβαια πολλα τα 600 ευρω για τον μεσο Ελληνα.
Μιχάλης Κορ.
25-01-2007, 14:25
Το αν είναι πολλά ή όχι είναι κάτι σχετικό κ χωρά πολύ συζήτηση.
=silent=
25-01-2007, 14:42
Το αν είναι πολλά ή όχι είναι κάτι σχετικό κ χωρά πολύ συζήτηση.
Για το blu-ray που εχει ειναι πολυ καλη η τιμη του αλλα ο Ελληνας μπαμπας που μαλλον δεν ξερει τι εστι blu-ray και που μαλλον δεν τον ενδιαφερει κιολας θα το σκεφτει πολυ για να παρει μια κονσολα για να παιζει ο γιος του παιχνιδια. Ειναι και θεμα marketing φυσικα.
Ενα αλλο προβλημα που θα δημιουργηθει ειναι με ολους αυτους που δεν εχουνε HD Tv. Θα πρεπει να μπουνε στο τρυπακι να δωσουνε λεφτα και για TV. Μετα το κοστος ξεφευγει. Βεβαια δεν αμφιβαλω οτι πολοι θα το παρουνε και δεν θα παρουνε tv. Απο ασχετους μεχρι και σχετικους
Μιχάλης Κορ.
25-01-2007, 14:59
Καλά τα λες φίλε μου.
Για κάποιον γονιό που θα θέλει ο πιτσιρικάς μια παιχνιδομηχανή για παιχνίδια είναι πολλά τα 600 ευρώ.
Για τα πιτσιρίκια εμάς όμως είναι σούπερ !
Νανόπουλος Γιάννης
25-01-2007, 15:51
28 Μαρτίου έχω τα γενέθλιά μου....ευτυχώς βρήκα το δώρο που θα πρέπει να μου κάνει η Αννα!!!:music-smiley-005:
Για αυτό εγώ είμαι εργένης ακόμα...
Θα σκεφτώ το οτιδήποτε μαζί της μετά τις 28 Μαρτίου, να έχω προλάβει να παίξω λίγο....
:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
.....χε χε χε για πόσο ακόμα θα χαίρεσαι μόνος τη ΑΜΟΙ?-bye-
Μιχάλης Κορ.
25-01-2007, 15:59
.....χε χε χε για πόσο ακόμα θα χαίρεσαι μόνος τη ΑΜΟΙ?-bye-
:violent-smiley-011::flipout::ernaehrung004:
=silent=
25-01-2007, 16:18
Παντως η 1η γενια δεν θα ειναι και οτι καλυτερο. Μαλλον σε κανα χρονο θα ελεγα για οποιους δεν βιαζονται. Αν υπαρχουνε δηλαδη που δεν το βλεπω
stavros kamoulakos
25-01-2007, 17:39
Ουτε εγω βλεπω να μπαινω στη διαδικασια να το παρω,μια χαρα ειναι το XBOX 360 ασε που απο οτι βλεπω ουτε στην Ιαπωνια δεν πουλαει καλα...
=silent=
28-01-2007, 02:34
Στο Plaisio εχει ηδη βγει προς πωληση με προπαραγγελια και αναφερει τα εξης:
ΠΡΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Και οποιος προλαβει...:music-smiley-004:
Διονύσης
30-01-2007, 01:21
Έλεος βρε παιδιά !!!!!!!! 50 ΕΥΡΩ για ένα χειριστήριο !!!
:violent-smiley-030:
Και πείτε μου ότι η συσκευασία ΔΕΝ θα περιλαμβάνει ασύρματο χειριστήριο μέσα, για να το πάρουμε όλοι ξεχωριστά και αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα..... !!!!
Επίσης, θυμάστε που έλεγαν κάτι για πτώση τιμών στα 399 και 499 ευρώ (για τα 60GB) αντίστοιχα ???? ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ
Δεν φτάνει που εμάς τους Ευρωπαίους μας το δίνουν τελευταία από όλους.... μας γδέρνουν κιόλας ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!!!
Και η έκδοση των 20 GB γιατί ΔΕΝ κυκλοφορεί παρακαλώ ???? Για να ΜΗΝ πάρουν όλοι αυτήν ε ????
ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!! :slapface:
AX ρε, χακεριά που τους χρειάζεται, έτσι ώστε να ΜΗΝ αγοράσει ΚΑΝΕΙΣ ούτε ένα παιχνίδι αυθεντικό !!!
Τους αξίζει να τους πατήσουν κάτω οι πωλήσεις του Xbox360 και ας είναι χειρότερο τεχνολογικά... ( Αλλά τι λέω ??? Εδώ ακόμα και το WII θα ξεπεράσει σε πωλήσεις το PS3, λόγω πρωτοπορίας του Gameplay, και ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ούτε το ένα δέκατο των γραφικών του PS3..... ΘΑ μου το θυμηθήτε.... ) :em04special_8:
Y.Γ. Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου, αλλά ΠΑΡΟΤΙ φανατικός οπαδός του Playstation και της SONY.... πιστεύω ότι τίθεται ΠΛΕΟΝ θέμα εκμετάλευσης ! :violent-smiley-011:
Παντως η 1η γενια δεν θα ειναι και οτι καλυτερο. Μαλλον σε κανα χρονο θα ελεγα για οποιους δεν βιαζονται. Αν υπαρχουνε δηλαδη που δεν το βλεπω
Κι όμως υπάρχουν φίλε μου.... :ernaehrung004: Έχεις απόλυτο δίκιο, ότι σε ένα χρόνο από τώρα (Χριστούγεννα 2007) θα είναι η καλύτερη περίοδος αγοράς του PS3 όπου θα έχουν και όλοι HD τηλεοράσεις, και που θα πέσουν και οι τιμές, αλλά θα βγουν και καλύτερες παρτίδες ( αν και εφόσον φυσικά υπάρξει συνεχής υποστήριξη και κυκλοφορήσουν και πιο καλοί τίτλοι που θα αξιοποιούν ΠΛΗΡΩΣ τις δυνατότητες του μηχανήματος..... :Banane0: )
Το σίγουρο είναι πάντως οτι η sony το έχασε το παιχνίδι γιατί ο κόσμος απλά βαρέθηκε να περιμένει το ps3!!! (ασε που πήραν ολοι wii και 360!)
(Φιλε πιο πανω, το wii τείνει να ξεπεράσει σε πωλήσεις το 360 που είναι στην αγορά εδω και ενάμιση χρόνο!)
=silent=
30-01-2007, 10:59
Αναφορικα με το PS3 να πω οτι λεγοντας σε προηγουμενο μου Post οτι καλυτερο ειναι να περιμενουμε κανα χρονο αναφερομουνα στις παρτιδες. Γιατι οι πρωτες ειναι συνηθως απαραδεκτες. Παντως νομιζω οτι η συσκευασια περιλαμβανει χειριστηριο το οποιο δεν ειναι με dual shock. Η επισημη δικαιολογια της Sony ειναι οτι δεν ηταν πιστη η αναπαραγωγη των κραδασμων για αυτο το λογο και αποσυρθηκε:flipout: :flipout: :flipout: Καλο... ε?
Και ερωτω. Αφου δεν ηταν πιστη η αναπαραγωγη γιατι δεν το εξελιξατε ρε μαγκες??? Τι σοι κολοσος ειστε???:nounder:
Φυσικα οι λογοι ειναι αλλοι οπως ειναι γνωστο. Copyright problems
=silent=
30-01-2007, 11:06
Το Plaisio στην σελιδα του PS3 βλεπω προσθεσε μια παραγραφο ακομα η οποια δεν υπηρχε την τελευταια φορα.
"Η τιμή διάθεσης είναι ενδεικτική. Υπάρχει πιθανότητα να διαφοροποιηθεί μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του προϊόντος. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή"
Προς τα πανω?
Απορω πως βγαζουνε 1 προιον προς πωληση το οποιο δεν εχει οριστικη τιμη???:slapface: :slapface: :slapface:
Αυτο ειναι ανικουστο:slapface:
Νίκος Σχ.
30-01-2007, 13:38
Silent απλά καλύπτουν το πισινό τουτς σε περίπτωση που η SONY τους πουλήσει ... Ειναι μακριά η ουρά της γαιδούρας οπότε καλό είναι να υπάρχει ... Ανήκουστο είναι να πουλάει το plaisio σε τιμές κάτω της χονδρικής ...
Τους αξίζει να τους πατήσουν κάτω οι πωλήσεις του Xbox360 και ας είναι χειρότερο τεχνολογικά...
Ποιο ειναι χειροτερο τεχνολογικα? Στο Πλαισιο εχουν PS3 και 360 διπλα διπλα και το δευτερο εχει πολυ καλυτερα γραφικα, Αφου πολλοι που ξερω και δεν ειχαν παρει 360 εως τωρα γιατι περιμεναν το PS3 σπευδουν να διορθωσουν το λαθος τους.-bye-
Μιχάλης Κορ.
31-01-2007, 12:08
Το βασικό που ξεχνάτε όμως είναι ότι το χβοχ360 υπάρχει στην αγορά πολύ καιρό κ οι προγραμματιστές έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά μεν αλλά το ξέρουν το μηχάνημα πολύ περισσότερο καιρό από το ps3.
Πιστεύω είναι λίγο άδικο να συγκρίνουμε λοιπόν τα νέα παιχνίδια του ps3 με τα τελευταίας γενιάς παιχνίδια του χβοχ360.
Όταν ωριμάσει το ps3 σίγουρα θα βγάλει καλύτερα παιχνίδια από τα τωρινά.
Σπύρος Προδρόμου
31-01-2007, 12:19
Συμφωνώ με τον Μιχάλη . ¶μεση σύγκριση θα μπορεί να γίνει μετά απο ένα χρόνο τουλάχιστον . :grandpa:
Μην ξεχνάμε οτι το πρώτο δείγμα απο next-gen παιχνίδια για το xbox 360 υπήρξε τον Μάρτιο του 2006 (Ghost Recon Advanced Warfighter) ενώ η κονσόλα κυκλοφόρησε Νοέμβριο .
Και φυσικά το πρώτο παιχνίδι που ανέδειξε πολλές (όχι όλες όπως είπαν οι προγραμματιστές που το έφτιαξαν) δυνατότητες της κονσόλας βγήκε μετά απο ένα χρόνο ( Gears of War , απλά έπος ) . :Banane0: :Banane0: :Banane0:
stavros kamoulakos
31-01-2007, 16:14
Συγνωμη Βρε Σπυρο και το Ridge racer που κυκλοφορησε και στα 2 συστηματα,πως γινετε στο Ps3 να ειναι χειροτερο αφου και το μεν και το δε κυκλοφορησαν οταν πρωτοβγηκαν οι κονσολες στα ραφια αντιστοιχα;Και εχει περασει και ενας χρονος εννοειτε...
Μιχάλης Κορ.
31-01-2007, 16:18
Αν κ δεν με λένε Σπύρο, απαντώ εγώ.
Οι προγραμματιστές ξέρουν τα 'κατατόπια' καλύτερα στο χβοχ360 λόγω της πείρας που έχουν αποκτήσει από το ps3 που δεν το γνωρίζουν καλά ακόμα.
Μιλάω ως προγραμματιστής...
stavros kamoulakos
31-01-2007, 16:27
Μιχαλη το ridge racer κυκλοφορησε μαζι με το Xbox 360 οποτε απο οτι καταλαβαινεις δεν εχει να κανει με πειρα.Οσο καιρο ειχαν να μαθουν το ενα μηχανημα αλλο τοσο ειχαν και για το αλλο.για Launch τιτλους μιλαμε και στις δυο περιπτωσεις.
antonios
31-01-2007, 16:33
Προσωπικά θα έδινα μέχρι 200-250 ευρώ για αγορά παιχνιδομηχανής τύπου xbox360 ή PS3 (full πακέτου).
¶κου 600ευρώ...ούστ...
Μιχάλης Κορ.
31-01-2007, 16:41
Μιχαλη το ridge racer κυκλοφορησε μαζι με το Xbox 360 οποτε απο οτι καταλαβαινεις δεν εχει να κανει με πειρα.Οσο καιρο ειχαν να μαθουν το ενα μηχανημα αλλο τοσο ειχαν και για το αλλο.για Launch τιτλους μιλαμε και στις δυο περιπτωσεις.
αααα....δεν ήξερα ότι ήταν launch game κ για το χβοχ 360...:slapface: :lehrer:
Οπότε ναι έχεις δίκιο αν είναι χειρότερο στο ps3. Δεν το έχω δει για να το γνωρίζω.
stavros kamoulakos
31-01-2007, 17:14
Mιχαλη μου ουτε και εγω ειμαι κανας ειδικος απλα σε ολα τα μεγαλα sites του ειδους ηταν το πραγμα που καναν και ειδα τις φωτο που ειχαν διπλα διπλα.Παντως απο τα σχολια που βλεπω πλεον στα διαφορα forum ολοι εχουν καταληξει σε ενα συμπερασμα οτι το Ps3 ειναι πιο Multimedia κονσολα που θα την αγορασει καποιος για πολλες περρισοτερες εφαρμογες ενω το Xbox 360 θα υπερεχει σε gaming λογο οτι η Microsoft εχει ριξει ολο το βαρος εκει.Παραδειγμα,ενω ας πουμε το Live το Xbox ειναι χρονια μπροστα απο το Ps3 με το Xbox δεν μπορεις να κανεις surfing στο Internet κατι που γινετε στο Ps3,ενω ας πουμε στο Ps3 υπαρχει επανω και BR και HDMI που σημαινει οτι απογειωνει την ψυχαγωγια σε Multimedia εφαρμογες,η καρτα γραφικων του ειναι μονο στα 256Mb οταν του Xbox 360 ειναι 512Mb.Οποτε διαλεγεις και περνεις,η αν το φυσσας το παραδακι περνεις και τα 2 και ξεμπερδευεις...
Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι ελάχιστοι προγραμματιστές θα διαπρέψουν με τον cell,λόγω τις τεράστιας πολυπλοκότάς του. Σκεφτείτε ότι είναι μεγάλο ζόρι να φτιάξεις ενα multi-thread aware προγραμμα για 2πυρήνες, πόσο μάλλον για 7!!!
johnyosfp
01-02-2007, 16:37
Θα συμφωνήσω με τον Σάκη σε γενικες γραμμές με την μόνη διαφορά πως ο Cell δεν είναι ακριβώς multicore όπως είναι ο triple core επεξεργαστής του XBOX 360.
Όντος ο προγραμματισμός του αποτελεί πονοκέφαλο. Είχα την τύχη να πάρω συνέντευξη δουλεύντας σε ένα περιοδικό με θέμα το Gaming από έναν προγραμματιστή/developer βιντεοπαιχνιδιών από 3rd party company που αναπτύσει τίτλους και για τα δυο συστήματα. Η απάντηση ήταν λιτή και περιεκτική, ο επεξεργαστής του PS3 είναι αρκετά δύσχρηστος στον προγραμματισμό σε σχέση με τον αντιστοιχο του 360. Προσωπικά είμαι σε στάση αναμονής, η Sony όσον αφορά τις παιχνιδομηχανές και ένα τσουβάλι πέτρες να κυκλοφορήσει στην παρούσα φάση θα πουλήσει, αν όμως το product είναι προβληματικό...
JohnBougiou
08-02-2007, 17:54
Πρώτον το PS3 δεν έχει πουλήσει αρκετές κονσόλες διότι δεν υπάρχουν ούτε για δήγμα και στις πωλήσεις είναι πρώτο το PS2.
Δεύτερον το PS3 είναι πολύ καλύτερο τεχνολογικά από το Xbox 360.
Περιμένετε μέσα στο 2007 τίτλους που θα αλλάξουν σε πολλούς γνώμη για το PS3.Και μιλάμε για σοβαρούς τίτλους αλλιώς παίρνετε το Wii που είναι ότι πρέπει για διασκέδαση.
PS3 OR DIE.
:ADFADF1:
stavros kamoulakos
09-02-2007, 09:33
[quote=JohnBougiou;126762]Πρώτον το PS3 δεν έχει πουλήσει αρκετές κονσόλες διότι δεν υπάρχουν ούτε για δήγμα και στις πωλήσεις είναι πρώτο το PS2.
Ριξε μια ματια στο Ε-ΒΑΥ και τα ξαναλεμε περι διαθεσιμοτητας και το ποσο απατο παει ειδικα στην ΑμερικηΔεύτερον το PS3 είναι πολύ καλύτερο τεχνολογικά από το Xbox 360.
Πες εστω ενα σημειο που να του δινει τεχνολογικο προβαδισμα σαν παιχνιδομηχανη γιατι εγω απο οτι βλεπω μαλλον το αναποδο ισχυει.Περιμένετε μέσα στο 2007 τίτλους που θα αλλάξουν σε πολλούς γνώμη για το PS3.Και μιλάμε για σοβαρούς τίτλους αλλιώς παίρνετε το Wii που είναι ότι πρέπει για διασκέδαση.
Δεν χρειαζετε να περιμενουμε,εχουμε XBOX 360 και παιζουμε ηδη παιχνιδαρες
Δεύτερον το PS3 είναι πολύ καλύτερο τεχνολογικά από το Xbox 360.
Και οι δύο κονσόλες είναι ίδιας γενιάς με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν περιμένουμε πιο εντυπωσιακά παιχνίδια από αυτά του 360.
Τώρα όσο για το blueray, εκεί οι απόψεις διίσταντο για το ποιος το θέλει στην παιχνιδομηχανή του. (Εγω προσωπικά την παιχνιδομηχανή την θέλω για παιχνίδια ΜΟΝΟ!)
Πρώτον το PS3 δεν έχει πουλήσει αρκετές κονσόλες διότι δεν υπάρχουν ούτε για δήγμα
Μην εισαι σιγουρος γι'αυτο.-bye-
http://www.kotaku.com/assets/resources/2007/01/img264-thumb.jpg
Plenty O PS3s But No Takers (http://kotaku.com/gaming/ps3/plenty-o-ps3s-but-no-takers-225271.php)
JohnBougiou
12-02-2007, 15:11
Ελα ρε John,αφού σου λέω στην Αμερική τα περισσότερα μαγαζιά είναι Sold out.-bye-
Και στο φίλο που λέει για Blu-ray,το Blu-ray δεν είναι μόνο για ταινίες,αν έχεις υπόψη σου.
Και για σοβαρά game: PES παίζεις..?
Αν ναι, και το παίζεις σε Χ-Βοx 360 είσαι το λιγότερο αξιολύπητος.
:violent-smiley-030: :Banane0:
stavros kamoulakos
12-02-2007, 15:34
Ελα ρε John,αφού σου λέω στην Αμερική τα περισσότερα μαγαζιά είναι Sold out.-bye-
Και στο φίλο που λέει για Blu-ray,το Blu-ray δεν είναι μόνο για ταινίες,αν έχεις υπόψη σου.
Και για σοβαρά game: PES παίζεις..?
Αν ναι, και το παίζεις σε Χ-Βοx 360 είσαι το λιγότερο αξιολύπητος.
:violent-smiley-030: :Banane0:
Και δεν μου λες βρε συ, Pes που θα παιξει αν δεν παιξει στο 360 σε Ps2;Γιατι απο οτι ξερω δεν προκειτε να κυκλοφορησει σε PS3 το 2007.Α πες μας και που αλλου χρησιμευει το BR βρε φιλαρακο εκτος απο ταινιες;
stavros kamoulakos
12-02-2007, 15:36
Α να μη ξεχασω,οσο αναφορα το Sold out στην Αμερικη τις ιδιες Μ@#@ιες ελεγε και ο Προεδρος Αμερικης της Sony και εχει γινει ανεκδοτο στο Internet.
http://www.penny-arcade.com/comic/2007/02/10
JohnBougiou
12-02-2007, 16:58
Για τα games,που αλλού...
Το PES παίζει σε PS2 και PS3,έξυπνε...!!!
Και το game είναι ειδικά σχεδιασμένο για το χειριστήριο του playstation.
Στο PS2 και PS3 on line μπορείς να παίξεις 1-8 ενώ στο X-Box 360 1 vs 1...:flipout: :flipout: :flipout:
JohnBougiou
12-02-2007, 17:05
Ακομα αν θες, δες στα μαγαζιά(online) στην Αμερική οτι σχεδόν ολα τα PS3 ειναι Sold out.
Ψάξε και μετά πες μας ότι έχεις να μας πεις.
Και για PES στο Χ-Βοx 360 όλα είναι πετσοκομμένα.
:violent-smiley-030: :singer:
stavros kamoulakos
12-02-2007, 17:21
Για τα games,που αλλού...
Το PES παίζει σε PS2 και PS3,έξυπνε...!!!
Και το game είναι ειδικά σχεδιασμένο για το χειριστήριο του playstation.
Στο PS2 και PS3 on line μπορείς να παίξεις 1-8 ενώ στο X-Box 360 1 vs 1...:flipout: :flipout: :flipout:
Καλα πλακα μας κανεις;Ποσο χρονων εισαι;Θα σκασεις 700 ευρω για να παιζεις παιχνιδια που εχουν φτιαχτει για το Ps2 στο Ps3 και θεωρεις μετα τον αλλον που το παιζει στο 360 αξιολυπητο...Οσο για το Sold out αστα online μαγαζια και κοιτα τα κανονικα αγορινα μου...να δεις πως καθονται στα ραφια.οσο για το online του Ps2&Ps3 μονο σαν ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω.Για τα χειριστηρια τωρα κοιτα να συνιθιζεις την εμπειρια να παιζεις χωρις δονηση και μετα τα ξαναλεμε...
JohnBougiou
12-02-2007, 17:52
Καλα πλακα μας κανεις;Ποσο χρονων εισαι;Θα σκασεις 700 ευρω για να παιζεις παιχνιδια που εχουν φτιαχτει για το Ps2 στο Ps3 και θεωρεις μετα τον αλλον που το παιζει στο 360 αξιολυπητο...Οσο για το Sold out αστα online μαγαζια και κοιτα τα κανονικα αγορινα μου...να δεις πως καθονται στα ραφια.οσο για το online του Ps2&Ps3 μονο σαν ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω.Για τα χειριστηρια τωρα κοιτα να συνιθιζεις την εμπειρια να παιζεις χωρις δονηση και μετα τα ξαναλεμε...
Πρώτον θα το πάρω από Αμερική 600 ευρό όλα μαζί(console,2 χειριστήριο,HD καλώδιο και το PES/WE 2007(PS2). ).
Δεύτερον στις αρχές του 2008 θα βγει το καλύτερο PES ever για το PS3,σε λίγους μήνες το Metal Gear Solid 4 για το PS3.
Για τα χειριστήρια αν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το PRO και την Konami το έχουν δήλωσή επίσημα, ότι πάντα το δουλεύουν πάνω στο χειριστήριο της Playstation , αλλά τι λέω της Microsoft παιδί δεν είσαι,πήγαινε καλύτερα να παίξεις το Fifa σας.
stavros kamoulakos
12-02-2007, 18:21
Πρώτον θα το πάρω από Αμερική 600 ευρό όλα μαζί(console,2 χειριστήριο,HD καλώδιο και το PES/WE 2007(PS2). ).
Δεύτερον στις αρχές του 2008 θα βγει το καλύτερο PES ever για το PS3,σε λίγους μήνες το Metal Gear Solid 4 για το PS3.
Για τα χειριστήρια αν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το PRO και την Konami το έχουν δήλωσή επίσημα, ότι πάντα το δουλεύουν πάνω στο χειριστήριο της Playstation , αλλά τι λέω της Microsoft παιδί δεν είσαι,πήγαινε καλύτερα να παίξεις το Fifa σας.
Ολο θα εισαι βρε φιλε,τωρα τι παιζεις;Γιατι εγω παιζω και Pro και gears of war και lost planet και ενα σωρο παιχνιδια.Οσο για τα χειριστηρια δεν με ενδιαφερει τι λεει η konami εγω τι παιζω με ενδιαφερει.Για να ολοκληρωνουμε και να τελειωνουμε με 256Mb καρτα γραφικων που πας βρε Καραμητρο εν ετη 2007...μπορεις να μου εξηγησεις;
Νίκος Σχ.
12-02-2007, 18:23
Αμα θέλετε να κάνετε flame περί MS και SONY , να πάτε σε άλλα φόρα ...
Τώρα το τι γίνεται στην Αμερική , sold-out ή όχι , είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ,
και για το που θα είναι καλύτερο , αυτά είναι στα γούστα του καθενός πχ το βαρύ ασύρματο ( που το αγοράζεις χωριστά , εαν δεν κάνω λάθος ) χερηστήριο ή στο ελαφρύ του PS3 ... Γούστα είναι , και εμένα μου αρέσουν τα ελαφριά ...
stavros kamoulakos
12-02-2007, 18:33
1, Για το αν θα πρεπει να παμε σε αλλο φορα υπαρχει διαχειριστης να το κρινει.
2,Αμα θα δεις απαντησα στο οτι για να παιζει κανεις Pro στο 360 πρεπει να ειναι αξιολυπητος,εσενα που σου αρεσουν τα ελαφρια μπορει να μη σε θιγει αλλα εμενα που μου αρεσουν τα βαρια με θιγει.
3, Flame ειναι αυτο που κανεις εσυ λεγοντας χωρις να γνωριζεις το αντικειμενο, οτι μαλλον το ασυρματο χειριστηριο πωλειτε extra κατι που δεν ισχυει φυσικα.
Αλλη μια χρηση για το ps3! Διοτι αγαπητοι φιλοι η πολυαναμενομενη next gen κονσολα της sony μπορει να μην κανει καφε αλλα τα παει πολυ καλα με το μαγειρεμα!!!http://youtube.com/watch?v=xSFnUF-h4T4
JohnBougiou
12-02-2007, 21:42
Εσυ ρε κακομιρη χωρίς 1080p και ακόμα πρέπει να πάρεις HD play extra ,σε λίγο δεν θα έχεις console αλλά ολόκληρο super market .
To PS3 τα καταφέρνει μια χαρά και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από της δυνατότητες του .
Πατώσατε και δώσατε τόσα εκατομμύρια για να πάρετε τα δικαιώματα από την Konami,οπού σάς κορόιδεψε και σας πούλησε κατακρεουργημένο PES,και τούς λέτε και ευχαριστώ,καλά κορόιδα είστε...Το game play που έχει στο PS2 και PS3 δεν θα το δείτε ποτέ σας.Μην πεις το αντίθετο γιατί το official x-box 360 το έλεγε...(αν ασχολείσαι με το PES θα το ήξερες).
-bye-
Νίκος Σχ.
13-02-2007, 00:40
Σταύρο και John GET OVER IT ...
Mην κάνετε σαν παιδιά ... Ο καθένας θα πάρει/πήρε αυτό που του αρέσει , δεν θα κάτσουμε να συγκρίνουμε τους π......
John το 1080p θέλει 100 ίντσες για να φανεί , είναι άχρηστο κατεμέ στις 37 ίντσες ... Επίσης αμα κάποιος θέλει μόνο κονσόλα , ας πάρει το 360 για να παίξει , δεν έχει κάτι λιγότερο απο το PS3 όσον αφορά το gaming
Σταύρο , εαν κάποιος λέει την γνώμη του για το 360 , δεν μπορείς να τον κατακρίνεις , έχει μία άποψη και πρέπει να την δεχτείς , όπως ότι το 360 έχει αποδειχθεί αρκετά προβληματικό μέχρι τώρα ... Αυτά τα λένε σε forum του Xbox360 , όχι εγώ ...
stavros kamoulakos
13-02-2007, 00:53
Λοιπον επειδη εχεις καταντησει κουραστικος και επειδη δεν εχω καμια ορεξη να μαλωνω για μια κονσολα,παρε παρακατω να διαβασεις και την αποψη του δημιουργου του Pes για την εκδοση για το 360 και για τα σχεδια του για το μελλον.Μεσα αναφερει και ποτε θα το δεις στο Ps3,αφου δεις βεβαια πρωτα το Ps3 ετσι οπως το παει η Sony.Α και που σε 1080p εχουμε ,τωρα απο gameplay δεν νομιζω οτι χρειαζετε να μιλησω μαζι σου,καποτε θα μαθεις τι σημαινει αυτη η λεξη.Εγω δεν αρνηθηκα οτι θα παρω Ps3 ποτε εδω μεσα, αλλα απο τη στιγμη που με ενδιαφερει να παιζω παντα το καλυτερο, την δεδομενη στιγμη το καλυτερο ειναι το ΧΒΟΧ 360 και αυτο εχω.Κατσε να κυκλοφορησει το Ps3 να βγουν παιχνιδια και τοτε το παιρνω.Εσυ απλα πειθεις τον ευατο σου οτι το Ps2 ειναι καλυτερο απο το ΧΒΟΧ 360 ετσι απλα για να καλυψεις το κενο και παιζεις β διαλογης πλεον παιχνιδια, περιμενωντας τον Μεσσια(Ps3) και θες να μου πεις για gameplay.
odd Zuniga: Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 -- quite a title, length-wise! That mixes both the European title and the Japanese title into one lengthy titled package: why the change?
Colin Ferris: We felt a need to differentiate from the Winning Eleven product released in Japan, for a couple reasons. First, they release in the early summer with a much different product -- mostly based on the Japanese and Korean leagues. Second, Pro Evolution Soccer is so successful in Europe and with soccer fans worldwide, so we wanted US fans to know that they were getting the best of the best. And finally, we were rapidly approaching Winning Eleven 11 and Winning Eleven 12, which just gets confusing.
As for the title length, don't forget that Winning Eleven 8 was officially titled 'World Soccer Winning Eleven 8 International,' just most people didn't use the full title.
TZ:The game's making its Xbox 360 debut, which is thrilling for lots of hardcore soccer fans -- what were you able to do with the extra development time, as this released three months after FIFA 07?
CF:We were focused on giving the best soccer experience on the next-gen and building a whole new game engine from the ground up. This is not simply a port of our PS2 version -- we wanted to start over for this generation.
[/url]
TZ:In terms of beating the competition, what's the WEPES2007 development team most proud of in this installment?
CF:The team loves what we've been able to accomplish on the 360. In fact, all the screens and videos we have used for marketing the 360 version have been created using the in-game engine. There's no need to touch up the video when it looks this good.
TZ:For years FIFA has always had the licensing edge over you guys, and while they have my favorite team (Chelsea) and you guys sort of do (North London Blue, right?) you guys win out on number of teams: 179 to 154. Plus, you did include Zinedine Zidane, even though he retired after the World Cup (I'm overjoyed about this, as I'm a France fan, by the way). The biggest win, though, in my eyes, was the inclusion of all of the World Cup teams -- while FIFA left eight of those teams out. So, I'm guessing you guys sit around playing Angola versus Iran, high-fiving how you -- at least mildly -- beat FIFA at their own game, yeah?
CF:We work hard on including the licenses for the teams we know our fans want. We are very happy with the licensing successes we've had in recent years.
TZ:Speaking of licenses, one massive gripe I have to call out is the lack of the USA National team license (meaning the players all have goofy names) for a US release! What gives?
CF:As with all sports games, licensing is always difficult. In the case of soccer, you have the leagues, the teams, and the team's sponsors all to deal with. Do we get everything we want? Absolutely not, otherwise every single team in the world would be in the game. However, we are very focused on increasing the presence of North American teams in the game. Personally, the addition of Argentina in WE: Pro Evolution Soccer 2007 is one of my favorite new teams to play with.
TZ:As for gameplay, that's always been where Winning Eleven shines with fantastic control. I noticed that the ball played a lot looser on the 360, which was far more realistic, and truly separated players like Ronaldhino from, say, Claudio Reyna. When games go to a new generation of consoles, everyone throws around "built from the ground up" -- but is that what's happened here?
CF:We truly did build the 360 version from the ground up. I'll repeat: this is not a port of the PS2 game. Besides amazing graphics, the next generation of consoles allows us to get more realistic in terms of physics and gameplay. In order to take full advantage of new features in coming versions for next generation, the development team felt the need to start over and not burden themselves with code designed for the last generation. Pro Evolution Soccer is the best soccer series in the world, and you don't keep that position without planning for the future. We always plan on how to make the game bigger and better for our fans.
TZ:Gripe Alert: in the 360 version the player's hair and jerseys have no life to them -- the shirts don't move -- the players have used some serious hairspray to get that helmet-like hold. In FIFA 07, they've got this cloth and hair technology nailed. It only shows up in close-ups, but this is what the next-gen tech offers, and it didn't happen for you guys this year. Why not?
CF:While the potential for such features is there and we always look to incorporate as many beautiful graphical touches as we can in the game, the designers are focused on one thing: the gameplay. When playing a soccer game, what's more important: smooth and realistic gameplay or making sure the jersey and hair flop properly in the closeups? I'll pick gameplay any day of the week.
TZ:Your PS2 version of this game is simply better than ever, hence my 9.5 score on 1up. Plus, the new International Challenge is brilliant! Can you talk about the future of the series on PS2 -- is this the swan song?
CF:While not the swan song, we definitely didn't want the PS2 version to be lost in all the next-generation hype. Every year we try out new features, the best of which get incorporated into future versions. International Challenge is a mode that the designers have been thinking about for a long time, we're glad you like it. The PS2 has been the core platform for Pro Evolution Soccer for many years and we have built quite a following for it. We're not ready to leave those fans yet.
TZ:Speaking of the Sony, what's the plan for PS3 -- is 2008 going to be the Winning Eleven PES debut, or should we expect a 2007 version?
CF:WE: PES 2007 will not be released on the PS3, but Konami does support all the next generation consoles. You'll have to wait and see for future announcements.
TZ:Okay, there are 32 stadiums on PS2, only eight on 360. The editing of team names, and player's physical characteristics isn't available on next-gen. And there's no way to save my wonder-stunner goals. That's some serious strippage. Instead of asking why, can you promise me that not only will I be able to save my best goals in the 2008 version of the game, but that I'll be able to put them online for other people to ogle?
CF:What I can promise is that the current 360 version is our first step into the next-generation. Think of it as the first stone in our next-generation foundation. Now that we've accomplished bringing the award-winning soccer gameplay to the next-generation, we have the best base on which to make the game bigger and better every year.
TZ:Alright, it's no fun to end on a serious note in terms of the 360 (especially as I love the game--gave it an 8.0 on 1up/EGM), so I'll end on a life and death note: Who's going to win the Premiership title in real life, Chelsea or Manchester United, and why?
CF:Even though they lost a great game to Arsenal a couple weeks ago, I'm going to have to place my bet on Manchester United. With the lead they have and the solid play they ve been showing, I think its Man U's title to lose. In the end, I just want a good end to the season and to be able to watch at least the finals on an HD TV in the US. One can always dream...
Ζηταω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη για το Offtopic αλλα αυτο το ''αξιολυπητος'' μου κατσε καπως ...
stavros kamoulakos
13-02-2007, 00:57
Jos3ph εννοειτε οτι οποιος θελει να κανει κριτικη για το ΧΒΟΧ 360 μπορει να την κανει αλλα οχι να αναφερει οσους παιζουν 360 αξιολυπητους!εγω εκει πιαστηκα και τα πηρα με τον φιλο.Εχει αποφασισει να περιμενει το Ps3 σαν δεν ξερω και εγω τι, ε μη θεωρει και μας Μ@#@ες που πηγαμε και το πηραμε βρε φιλαρακι το 360 ...
Νίκος Σχ.
13-02-2007, 01:47
Εχεις δίκιο , αλλά όταν του δίνεις βήμα, μπαίνεις και εσύ στο λούκι , και καλύτερα να σταματήσει αυτός που έχει και λίγο μυαλό ... δλδ και οι 2 ... Ηδη μετάνιωσα που μπήκα εγώ στο λούκι ...
Οσον αφορά τις συνεντεύξεις και τα review , ανέκαθεν πίστευα ότι αποτελούν μέρος προπαγάνδας είτε της μίας είτε της άλλης παράταξης ( όπως ΝΔ ΠΑΣΟΚ ) και οι δυο θα πουν μισές αλήθειες μέσα απο τα μέσα τους ... Αντικειμενική άποψη δεν μπορώ να έχω, έχω όμως υποκειμενική άποψη , όπως επίσης εμπιστεύομαι περισσότερο τους απλούς χρήστες όταν λένε τα προβλήματα τους ( διότι εαν δεν είχαν προβλήματα , δεν θα καθόταν να τα συζητήσουν σε fora ή ακόμα χειρότερα να διαφημίσουν τα προτερήματα του απέναντι σε μία άλλη κονσόλα )
happy gaming ! :=========:~~~
για το PS3 πολύς θόρυβος για προβλήματα γίνεται , αλλά μόνο απο συντάκτες και απο developers ... Εγώ ακόμα έχω τις αμφιβολίες μου και για τις 2 κονσόλες για το πόσο αξίζουν ...
Λοιπόν για να μην μακρηγορούμε:
* PS3 + 360 = same generation, παρόμοιο IQ, πανομοιότυπα παιχνίδια (αν καταφέρει κανεις να προγραμματισει τον cell!)
* PS3 : πολλή φασαρία για το τίποτα. Εντάξει θα παίζει και blueray ,μέχρι εκεί όμως.
* 360 : Εαν βγει και η νέα έκδοση με hdmi όμως ακούγεται, τότε θα ειναι πολυ ανταγωνιστικό.
* Wii : όποιος πραγματικά θέλει να διασκεδάσει :BDGBGDB55:
JohnBougiou
13-02-2007, 17:23
Ναι ρε παλικάρια σαν παιδιά κάνουμε,δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον φίλο.
Απλώς οι πωλήσεις μιλάνε από μόνες τους...!
WE : PES = PLAYSTATION
-bye-
Νίκος Σχ.
13-02-2007, 19:13
Αμα το κάνουμε σε επίπεδο πόσες PS2 κονσόλες υπάρχουν και πόσο αναλογικά πάνε σε PS2 και σε Xbox360 , τότε χάνουμε την μπάλα ... Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής ...
John δεν μας νοιάζουν οι πωλήσεις , μας νοιάζει εαν αυτό που παίρνουμε αξίζει σαν αγορά ... Γενικά μην αντιπαραθέτεις τις κονσόλες , γίνεται που γίνεται μπ...... αλλού , ας μην γίνει και εδώ ...
JohnBougiou
13-02-2007, 19:25
Συμφωνώ απόλυτα,το τελειώνω εδώ.
:ernaehrung004:
Μιχάλης Κορ.
14-02-2007, 10:50
Προσωπικά θεωρώ την αγορά ενός PS3 πολύ καλή κ πριν προλάβετε να με φάτε όσοι δεν το πιστεύετε, απαντώ κατευθείαν : εγώ βλέπω την κονσόλα αυτή όχι μόνο ως παιχνιδομηχανή αλλά κ ως blueray μηχάνημα που θα έρθει να συμπληρώσει το home theater μου. Σύμφωνα με δοκιμές σε όλο το ίντερνετ παίζει πάρα πολύ καλά τα μπλε δισκάκια, ίσως κ καλύτερα από τα γνωστά μας samsung & panasonic players.
Γιαννης Σπυρου
14-02-2007, 13:02
Συμφωνω κι εγω με το Μιχαλη.
Εχω το χβοχ360+hddvd και ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος.
Πολυ ωραια παιχνιδια και τωρα με τη προσθηκη του hddvd , θα βλεπω και tainiew HD.
Μολις ερθει το PS3 θα το παρω κι αυτο.
Σιγουρα θα βγουν καλα παιχνιδι, ειναι θεμα χρονου.
Και θα εχω και BR player.
Νανόπουλος Γιάννης
14-02-2007, 20:14
Κατά μεγάλο βαθμό με ενδιαφέρει η χρήση σαν BR PLAYER και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος στην τοποθέτησή μου γιά αγορά.Επίσης ένας ακόμη σοβαρότατος λόγος είναι η απευθείας ψηφιακή σύνδεση με τον προβολέα.
Νίκος Σχ.
14-02-2007, 20:24
Οντως το PS3 απο όσα διαβάζω μπορεί να αντικαταστήσει ή ακόμα καλύτερα να είναι καλύτερο απο άλλους players της αγοράς ... Τα έχει όλα , και μετά έρχεται και το gaming , νομίζω πως προηγείται η Homecinema ιδιότητα στο PS3 , από την multimedia και την gaming ...
stephane
15-02-2007, 02:21
Εγώ απλά να αναφέρω πως υπάρχει μαγαζί στη Γλυφάδα που διαθέτει PS3 (Κινέζικη έκδοση) από τον Δεκέμβριο, σε εξωφρενική τιμή!
Eγώ που έχω μιλήσει με τον υπέυθυνο εισαγωγής όλων αυτών πάντως λέει ότι οι προοπτικές πωλήσεων του PS3 είναι ότ θα ανέβει στην κορυφή πάλι...
Εσυ που μιλας με τον υπευθυνο εισαγωγης, δεν κανονιζεις να παρουμε ενα κομματι αμεσα να το παρουσιασουμε στα μελη του avclub ?
Εσυ που μιλας με τον υπευθυνο εισαγωγης, δεν κανονιζεις να παρουμε ενα κομματι αμεσα να το παρουσιασουμε στα μελη του avclub ?
Πάρα πολύ καλή ιδέα!!! Δεν το είχα σκεφτεί! Θα δώ τί μπορώ να κάνω!
Οργανωσου και ενημερωσε τους διαχειριστες της αντιστοιχης κατηγοριας games-game consoles ,να δειτε τι μπορει να γινει !
Εσυ που μιλας με τον υπευθυνο εισαγωγης, δεν κανονιζεις κανα powerbuy σε προνομιακη τιμη?
Ntinos P
15-02-2007, 13:18
Ενα τεμαχιο και σε μενα.
Ntinos P
15-02-2007, 13:34
Τα δοντια σου τα επλυνες ομως????
:grinning-smiley-043 ΜΗΤΣ!!
Δημήτρης Ιωάννου
15-02-2007, 15:45
Πάρα πολύ καλή ιδέα!!! Δεν το είχα σκεφτεί! Θα δώ τί μπορώ να κάνω!
Εμ σκέφτεσαι και καθόλου ?????
Στα σοβαρά θέματα..αγρόν αγοράζεις..-bye-
Μόνο τα δόντια σου σκέφτεσαι !!!!:flipout: :flipout: :flipout:
Δημήτρης Ιωάννου
15-02-2007, 15:50
Εσυ που μιλας με τον υπευθυνο εισαγωγης, δεν κανονιζεις κανα powerbuy σε προνομιακη τιμη?
Και εγώ θέλω ένα,οπωσδήποτε !!!:grandpa:
Γιαννης Σπυρου
15-02-2007, 21:41
Me too !!!
Μιχάλης Κορ.
16-02-2007, 09:57
Κ εγώ θέλω ένα ! :grinning-smiley-043
Εμ σκέφτεσαι και καθόλου ?????
Στα σοβαρά θέματα..αγρόν αγοράζεις..-bye-
Μόνο τα δόντια σου σκέφτεσαι !!!!:flipout: :flipout: :flipout:
:flipout: :flipout: :flipout:
Λοιπόν και η ιδέα του powerbuy μμου άρεσε πολύ. Mέσα στο 3ήμερο θα κάνω τις κινήσεις μου και θα ενημερώσω.
=silent=
16-02-2007, 11:11
Παιδια το 2008 ή το 2009 καινουργιο PS3 (Σιγα μην περιμενετε)
Διαβαστε
http://www.t3.co.uk/news/247/games/playstation_2/ps3_put_on_a_diet
=silent=
16-02-2007, 11:12
ΜΗΤΣ για powerbuy ειμαι μεσα και εγω. Αλλα θελω σε silver. Για ρωτα εχει
ME TOO 1 BLACK .ENΗΜΕΡΩΣΤΕΜΕ ΜΕ ΠΜ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ
Νίκος Σχ.
18-02-2007, 16:45
PM και σε μένα ...
Aυτές τις μέρες μίλησα με τον φίλο μου. Tο powerbuy είναι out of the question γιατί τα κομμάτια που θα διατεθούν στην Eλλάδα είναι απειροελάχιστα και θα εξυπηρετηθούν πρώτα καλοί πελάτες κλπ οπότε δεν μπορούμε να την κάνουμε. (περίπου 2.000 τεμ.).
=silent=
20-02-2007, 10:59
Aυτές τις μέρες μίλησα με τον φίλο μου. Tο powerbuy είναι out of the question γιατί τα κομμάτια που θα διατεθούν στην Eλλάδα είναι απειροελάχιστα και θα εξυπηρετηθούν πρώτα καλοί πελάτες κλπ οπότε δεν μπορούμε να την κάνουμε. (περίπου 2.000 τεμ.).
2000!!! :BXVZCBXZ6:
Και οποιος προλαβει...
Νίκος Σχ.
20-02-2007, 13:03
τότε με το επόμενο ship δεν μπορούμε να κάνουμε powerbuy ; η ένα αποκλειστικό ship για μας !
JohnBougiou
22-02-2007, 12:01
H τιμή του PS3 αυξάνετε στην Ελλάδα ....
Αγγίζει τα 660 ευρό...
Δείτε το παρακάτω μαγαζί ....
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=832&product=931047
Νίκος Σχ.
22-02-2007, 12:32
Ναι το άκουσα ότι η SONY Hellas κανόνισε με πλαίσιο και Germanos να ανεβούν λίγο ακόμα οι τιμές με μικρή διαφορά ( 649-659) Λόγω του μικρού αριθμού shipment ( 2000 τεμάχια ; ) ίσως πρέπει να κάνουμε υπομονή ...
Ναι το άκουσα ότι η SONY Hellas κανόνισε με πλαίσιο και Germanos να ανεβούν λίγο ακόμα οι τιμές με μικρή διαφορά ( 649-659) Λόγω του μικρού αριθμού shipment ( 2000 τεμάχια ; ) ίσως πρέπει να κάνουμε υπομονή ...
Υπομονή μάγκες.
Δεν λέει να πληρώσουμε εμείς το promo της Sony.
Βασίλης Παπαδημητρίου
24-02-2007, 18:21
Μειωμένο backwards compatibility για το ευρωπαϊκό PS3
Νέο σχεδιασμό αλλά μειωμένη λειτουργικότητα όσον αφορά τους παλιούς τίτλους θα... απολαύσουν οι Ευρωπαίοι.
Σαν να μην έφτανε ο πόνος για την αύξηση της τιμής του ελληνικού (ας το έβαφαν τουλάχιστον γαλανόλευκο πριν του ανεβάσουν την τιμή) Playstation 3, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Sony Ευρώπης, οι ευρωπαίοι καταναλωτές θα απολαύσουν όπως φαίνεται άλλο ένα μεγάλο... προνόμιο: ένα επανασχεδιασμένο PS3 με νέο περίβλημα και αλλαγές στην αρχιτεκτονική του!
Το νέο αυτό PS3 έχει να προσφέρει στους αγοραστές που θα το αποκτήσουν τα εξής πλεονεκτήματα: είναι πιο φτηνό στην κατασκευή του και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι εξίσου συμβατό με τους παλιότερους τίτλους του PS2. Ναι, εννοούσαμε πλεονεκτήματα για τη Sony, όχι για τον καταναλωτή, τι νομίζατε;
Συγκεκριμένα, ο David Reeves, πρόεδρος της SCEE, δήλωσε πως «η εταιρεία απομακρύνεται βαθμιαία από τη διατήρηση της συμβατότητας με παλιότερους τίτλους και επικεντρώνεται στο σχεδιασμό της μελλοντικής εξέλιξης του μηχανήματος. Συγκεκριμένα, στην ευρωπαϊκή αγορά θα κυκλοφορήσει ένα νέο PS3, που με έναν συνδυασμό hardware και software emulation θα τρέχει μια μεγάλη ποικιλία από τίτλους του PS1 και μια περιορισμένη γκάμα τίτλων του PS2».
Τι να πούμε και εμείς... ¶ργησε, αλλά φαίνεται ότι τελικά η κατάρα της Sega χτύπησε και τη Sony.
http://www.gamelife.gr/admin/news/images_large/kutaragi.jpg
"Το παίρνετε έξι μήνες μετά, αρκετά ακριβότερο, χωρίς φτηνότερη εναλλακτική όπως οι Αμερικάνοι, με περιορισμένο backwards compatibility. Τι άλλο θέλετε; ¶ντε, θα βάλουμε σε κάθε πακέτο και μια άδεια ταξί για να ξεχρεώσετε!".
ΠΗΓΗ: www.gamelife.gr
__Μπράβο... ακόμα μία "υπέροχη" κίνηση... :twoguns: Πολύ κρίμα, με όλα αυτά και μία πιθανή πτώση της τιμής του 360, βλέπω το PS3 να μένει πίσω... Α! Με το θέμα τις τιμής έχουμε γίνει πλέον ρεζίλι και διεθνώς! "ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ" (http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=22975).
=silent=
24-02-2007, 19:06
Βρε ολοι την αρπαχτη τους θελουνε να κανουνε. Αφου τα 2000 κοματια θα φυγουνε που θα φυγουνε, και αλλα τοσα σιγουρα. Γιατι να μην βαλουμε αλλα 60 ευρω στη τσεπα μας? Μας Χαλαει? Δεν μας χαλαει.
Βρε ολοι την αρπαχτη τους θελουνε να κανουνε. Αφου τα 2000 κοματια θα φυγουνε που θα φυγουνε, και αλλα τοσα σιγουρα. Γιατι να μην βαλουμε αλλα 60 ευρω στη τσεπα μας? Μας Χαλαει? Δεν μας χαλαει.
120.000 ευρώπουλα έτσι για πλάκα μόνο από την πρώτη παρτίδα.:7SFGSFG:
Μάγκες και 200.000 ευρώπουλα (100 ευρώπουλα καπέλο) άμα θέλανε
θα τα μαζεύανε. Έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι.:7SFGSFG:
Όποιος γουστάρει ψωνίζει
όποιος δεν γουστάρει δεν ψωνίζει........
Όλα τα άλλα που λέμε είναι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες......
stavros kamoulakos
24-02-2007, 20:00
Αλεξη δεν παιζουν με την Sega αντιπαλο για να εχουν και το μαχαιρι και το καρπουζι...απο οτι φαινετε και σε Αμερικη και Ιαπωνια προς το δεν ψωνιζει παει ο κοσμος σιγα σιγα... και κοιτα τι γινετε στα ευρωπαικα φορουμ με τις περικοπες στην Ευρωπαικη εκδοση και θα καταλαβεις οτι πλεον βρισκονται σε πολυ δυσκολη θεση.
Αλεξη δεν παιζουν με την Sega αντιπαλο για να εχουν και το μαχαιρι και το καρπουζι...απο οτι φαινετε και σε Αμερικη και Ιαπωνια προς το δεν ψωνιζει παει ο κοσμος σιγα σιγα... και κοιτα τι γινετε στα ευρωπαικα φορουμ με τις περικοπες στην Ευρωπαικη εκδοση και θα καταλαβεις οτι πλεον βρισκονται σε πολυ δυσκολη θεση.
Δεν διαφωνώ Σταύρο,
αλλά μιλάμε για 2.000 κομμάτια και
για την Ελληνική αγορά.
Πιστεύεις δηλαδή ότι δεν θα βρεθούν 2.000
χαϊβάνια να τρέξουν σαν παλαβοί, όπως όταν
λέγανε για πόλεμο και τρέχανε για γάλατα και
κονσέρβες ..........
Εγώ πιστεύω ότι και 700 eur να το βγάλουν
τα 2.000 κομμάτια θα φύγουν για πλάκα.
Μετά τον πρώτο πανικό σίγουρα θα καταλαγιάσει
και θα επικρατήσει αυτό που εσύ περιγράφεις.
Εγώ προσωπικά πριν τον Σεπτέμβρη δεν το παίρνω.
Έκανα υπομονή τόσο καιρό και αντέχω και άλλο.
Ας γίνουν άλλοι αιμοδότες των βαμπίρ.......
Οποιος βιάζεται σκοντάφτει...με το ps3 θα ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!!!
Νίκος Σχ.
24-02-2007, 21:10
Εδώ υπάρχουν αρκετοί που πήραν γιαπωνέζικα και αμερικάνικα με 800 και 900 ευρώ ( μαζί με τα μεταφορικά βέβαια ή απο επιδοξους παραεισαγωγείς που κονομήσαν αρκετά ) στα 660 για την ευρωπαική θα κολλήσουν;
ΥΓ θα περιμένω να βγάλουν μία έκδοση ευρωπαική χωρίς πετσοκοψίματα , μάλλον θα γίνει κάποια στιγμή
stavros kamoulakos
25-02-2007, 13:53
Καλα οτι θα βρεθουν 2000 ατομα να πεσουν με τα μουτρα στα πρωτα 2000 κονσολακια που θα ερθουν δεν διαφωνω καθολου...αλλωστε στην Ελλαδα ξερεις ποσοι δεν εχουν Internet;Ασε που πολλοι ακομα στη χωρα μας το ΧΒΟΧ, playstation το λενε, μιας και νομιζουν οτι playstation λεγονται ολα τα μηχανηματα που παιζεις παιχνιδια στη Τηλεοραση...
Οποιος βιάζεται σκοντάφτει...με το ps3 θα ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!!!
Όντως τα 2.000 τεμ θα φύγουν αέρας όσο και να ανέβει η τιμή του γιατί πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα το θέλουν κάτι νέο μόλις βγεί. Φίλε sfortis όμως οι προβλέψεις για το PS3 μάλλον σε διαψεύδουν και μάλλον πάλι στην κορυφή θα βρεθεί...(από πηγές εκ των έσω)
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
27-02-2007, 19:07
Την κονσόλα την έχω στυμμένη από χθες το πρωί στο κατάστημα μου. Είναι Γιαπωνέζικη και τα δυο παιχνίδια που την συνοδεύουν επίσης.
Στα αρνητικά η θερμοκρασία που χτυπάει κόκκινα και όταν ζεσταθεί αρκετά γίνετε υπερβολικά θορυβώδης. . Τα παιχνίδια (NEED FOR SPEED CARBON - RESISTANCE FALL OF MAN ) είναι στα 720p κι έτσι δεν εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες της TV που είναι μια SONY στα 1080p . Παρόλα αυτά τα γραφικά της είναι απίστευτα με έντονό βάθος πεδίου, ο χειρισμός του εξαιρετικός και ο ήχος του απλά τρομερός για δεδομένα κονσόλας.. Περισσότερα θα σας πω μόλις το πάρω σπίτι για εκτενέστερη μελέτη.
Μιχάλης Κορ.
27-02-2007, 19:36
Κώστα πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που λες...:afro:
Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις βέβαια... :chinese:
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
27-02-2007, 21:30
Παρακάτω επισυνάπτω και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του
Νίκος Σχ.
28-02-2007, 00:11
Επειδή έχουν διαφορές hardware το ευρωπαικό απο το γιαπωνέζικο ή το αμερικάνικο, υπάρχει περίπτωση να μην κάνει τον θόρυβο που λες ή κάποιες άλλες λεπτομέριες;
Όντως τα 2.000 τεμ θα φύγουν αέρας όσο και να ανέβει η τιμή του γιατί πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα το θέλουν κάτι νέο μόλις βγεί. Φίλε sfortis όμως οι προβλέψεις για το PS3 μάλλον σε διαψεύδουν και μάλλον πάλι στην κορυφή θα βρεθεί...(από πηγές εκ των έσω)
Φυσικό ειναι η sony να την θέλει στην κορυφη...δεν χρειαζεται καν να έχεις πηγές για να το ξέρεις αυτο!! :D
...650¤ για να βλέπουν τα ανύπαρκτα blueray movies και να παίζουν τίτλους παιχνιδιών με γραφικά που μονό όσα ακούγαμε για PS3 δεν θυμίζουν, τι να πω...θα σκοντάψει!
[χωσιμο]
και καλά όλα αυτα... θα βάλει κανείς αυτό το ατσούμπαλο χονδρο πράγμα δίπλα απο τα ωραία μηχανηματάκια του!?!?
[/χωσιμο]
Δημήτρης Ιωάννου
28-02-2007, 04:21
Φυσικό ειναι η sony να την θέλει στην κορυφη...δεν χρειαζεται καν να έχεις πηγές για να το ξέρεις αυτο!! :D
...650¤ για να βλέπουν τα ανύπαρκτα blueray movies και να παίζουν τίτλους παιχνιδιών με γραφικά που μονό όσα ακούγαμε για PS3 δεν θυμίζουν, τι να πω...θα σκοντάψει!
[χωσιμο]
και καλά όλα αυτα... θα βάλει κανείς αυτό το ατσούμπαλο χονδρο πράγμα δίπλα απο τα ωραία μηχανηματάκια του!?!?
[/χωσιμο]..ΕΓΩ !
Βρε Σακη τα θες και τα λες ? Οχι και ανύπαρκτα blu -ray movies....:smash:
Και στην τελική τί χτυπιέστε ρε παιδιά όσοι δεν το γουστάρετε ? Σας το μπήξαν με το ζόρι ?Δεν σας καταλαβαίνω...:ADFADF1:
Σας μιλάει το "χαϊβάνι" που πολλοί αποκαλείτε, που σκοπεύει να το αγοράσει και που έχει ήδη τίτλους blu-ray και που έχει προπαραγγείλει παιχνίδια και που ΔΕΝ έχει playstation2 και δεν με ενδιαφέρει το drive του XBOX 360.:bigcry:
Ελπίζω να μην ενοχλώ, ε?
Συνεχίστε ελεύθερα τον λιθοβολισμό..:ernaehrung004:
..ΕΓΩ !
Βρε Σακη τα θες και τα λες ? Οχι και ανύπαρκτα blu -ray movies....:smash:
Και στην τελική τί χτυπιέστε ρε παιδιά όσοι δεν το γουστάρετε ? Σας το μπήξαν με το ζόρι ?Δεν σας καταλαβαίνω...:ADFADF1:
Σας μιλάει το "χαϊβάνι" που πολλοί αποκαλείτε, που σκοπεύει να το αγοράσει και που έχει ήδη τίτλους blu-ray και που έχει προπαραγγείλει παιχνίδια και που ΔΕΝ έχει playstation2 και δεν με ενδιαφέρει το drive του XBOX 360.:bigcry:
Ελπίζω να μην ενοχλώ, ε?
Συνεχίστε ελεύθερα τον λιθοβολισμό..:ernaehrung004:
Δημητρη, δεν παραγγέλνουν όλοι απο play.com και amazon ...υπάρχουν και αυτοί οι απλοι θνητοι που θα πάνε στο videoclub να ζητήσουν αυτα τααα πως τα λενε μπλουραϋ!! :D
Κατα τάλλα, λιγο flame war ,ε...ποτέ δε έβλαψε κανέναν. Υπάρχουν και παραδόσεις τι να κάνουμε! :ernaehrung004:
Αντε μεγεία προκαταβολικά...φύλαξε και λίγο χώρο σε ένα ντουλαπάκι να το βάλεις μέσα ε...μην πολυφάινεται! hehe
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
28-02-2007, 13:21
Το αν είναι όμορφο η όχι είναι στο γούστο του καθενός . Εμένα πχ μου φαίνεται αρκετά συμπαθητικό σε σχέση με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Μαύρο επιβλητικό χρώμα , πλήκτρα αφής , card reader κάτω απ το καπάκι στην πρόσοψη κλπ. ¨Οσο γι αυτούς που θα βιαστούν να πουν για τα χειριστήρια του που είναι εξωτερικά όμοια με του PS2 θα σας πω ότι κι εμένα αρχικά ξένισε αλλά η λογική του είναι ότι το έχει συνηθίσει πλέων ο κόσμος στην παλάμη του και ίσος κάτι πιο ογκώδες και ασύμμετρο να μην βόλευε στους μελλοντικούς χρήστες. Για ποίο λόγο λιπών να αντικαταστήσουν ένα ήδη πετυχημένο σχέδιο που έχει περάσει στην συνείδηση και στο χειρισμό του κόσμου ?
Να ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι γενικός είμαι αντίθετος σε όλες τις κονσόλες και γενικά στο video game όπως και στην sony , απλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο εργαλείο θα πετύχει απόλυτα.
Σας παραθέτω παρακάτω ένα κείμενο - παρουσίαση από την Sony άκρος κολακευτικό φυσικά για το προϊόν τους που όμως δεν απέχει και πολύ απ την πραγματικότητα.
SONY PLAYSTATION®3
Τεχνικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα, δυνατότητες
ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ PLAYSTATION®3
Το PlayStation®3 είναι το νέο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της Sony, το οποίο θα μεταφέρει την ψηφιακή διασκέδαση του 21ου αιώνα «στο επόμενο επίπεδο» συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής, πρωτοποριακές λειτουργίες και την αξιοποίηση του Διαδικτύου για να προσφέρει αλληλεπιδραστικές εμπειρίες πέρα από οτιδήποτε έχει μέχρι σήμερα εμφανιστεί στην αγορά. Τα κύρια χαρακτηριστικά του PlayStation®3 είναι τα παρακάτω:
• Ο επαναστατικός επεξεργαστής Cell Broadband Engine™ προσφέρει την απαραίτητη ισχύ για ψυχαγωγικές εμπειρίες πραγματικά «νέας γενιάς»
• Ο ενσωματωμένος οδηγός ανάγνωσης δίσκων Blu-ray επιτρέπει την αξιοποίηση περιεχομένου σε υψηλή ευκρίνεια, είτε πρόκειται για games, είτε για ταινίες, είτε για άλλες, μελλοντικές μορφές διασκέδασης.
• Η υποστήριξη υψηλής ευκρίνειας 1080p παρέχει ποιότητα εικόνας πραγματικά ασυναγώνιστη.
• Το νέο ασύρματο χειριστήριο SIXAXIS™ χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης για να προσφέρει «νέα διάσταση» στον τρόπο αλληλεπίδρασης με τα video games.
• O ενσωματωμένος σκληρός δίσκος προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες, μουσική, ταινίες, παιχνίδια και περιεχόμενο που προέρχεται από το Δίκτυο.
• Η ευρυζωνική διασύνδεση με το Internet προσφέρει άμεση και εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του PLAYSTATION®Network και, μέσα από αυτό, σε έναν νέο κόσμο Δικτυακής ψυχαγωγίας – από τα ανταγωνιστικά ή συνεργατικά παιχνίδια με πολλούς παίκτες, έως την συμμετοχή στην Δικτυακή κοινότητα του PlayStation καθώς και την άμεση φωνητική ή γραπτή επικοινωνία (chat).
• Η ασύρματη διασύνδεση προσφέρει μοναδικούς τρόπους «συνεργασίας» με το PSP® (PlayStation®Portable): μέσα από αυτήν, το PSP® μπορεί να εντοπίσει και να αναπαράγει αρχεία πολυμέσων που βρίσκονται αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο του PLAYSTATION®3.
Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BLU-RAY
Με το PLAYSTATION®3, εκατομμύρια φίλοι της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας έχουν ήδη «περάσει» σε έναν νέο κόσμο εικόνας, ήχου και επιλογών. Στον κόσμο του επαναστατικού οπτικού δίσκου τεχνολογίας επόμενης γενιάς, του Blu-ray.
• Εικόνα: Οι δίσκοι Blu-ray παρέχουν ψυχαγωγικές εμπειρίες νέας γενιάς με ταινίες και video games στην μεγαλύτερη ανάλυση υψηλής ευκρίνειας – την 1080p – μέσω του PLAYSTATION®3. Η εικόνα που είναι αποθηκευμένη και αναπαράγεται μέσω Blu-ray είναι πέντε φορές λεπτομερέστερη από αυτήν που προσφέρει ένα συμβατικό DVD, προσφέροντας εκπληκτική καθαρότητα και ρεαλιστική απεικόνιση στις σκηνές των ταινιών και στα γραφικά των video games.
• Ήχος: Οι δίσκοι Blu-ray προσφέρουν την απόλυτη πιστότητα ήχου, τόσο στις ταινίες όσο και στα video games, μέσω του PLAYSTATION®3. Σε συνεργασία, το PS3™ και οι δίσκοι Blu-ray παρέχουν για πρώτη φορά πραγματικά κινηματογραφικό, «ασυμπίεστο» ήχο σύμφωνα με το νέο πρότυπο Dolby True HD 7.1, διατηρώντας την συμβατότητα με το καθιερωμένο πρότυπο Dolby Digital 5.1 για την μουσική, τα εφέ και την ομιλία που οι θεατές ακούν στις ταινίες και στα μοντέρνα video games του PS3™.
• Αποθηκευτική ικανότητα: Αν δεν χρησιμοποιούνταν οι δίσκοι Blu-ray για το ψηφιακό περιεχόμενο του PLAYSTATION®3, θα ήταν απλώς αδύνατο να προσφερθούν οι πλούσιες σε οπτικοακουστικά ερεθίσματα, λεπτομερείς, ρεαλιστικές ψυχαγωγικές εμπειρίες που αυτό μπορεί να αποδώσει. Το στοιχείο-κλειδί στην χρήση των δίσκων Blu-ray είναι ο άφθονος αποθηκευτικός χώρος που προσφέρουν – 25 GB σε δίσκο μονής «στρώσης» και 50 GB σε «διπλής». Αυτό το ποσό δεδομένων είναι 77 φορές μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να αποθηκευθεί σε ένα τυπικό CD εγγραφής (700MB) και 6 φορές μεγαλύτερο από αυτό που αποθηκεύεται σε ένα τυπικό DVD (4.7GB).
PLAYSTATION®3: Οι δίσκοι Blu-ray είναι το μέλλον της ηλεκτρονικής διασκέδασης.
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ
Από το στάδιο του σχεδιασμού του κιόλας, το PLAYSTATION®3 «κοιτούσε μπροστά» όσον αφορά το τι σκοπεύει να προσφέρει στο μέλλον: είναι μεν συμβατό με τις συνήθεις τηλεοράσεις συμβατικής ευκρίνειας (SD), είναι όμως το μόνο σύστημα που εξ ορισμού υποστηρίζει την μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση σε οθόνες και προβολείς υψηλής ευκρίνειας (HD), αυτή των 1080p γραμμών. Η εικόνα υψηλής ευκρίνειας είναι πέντε φορές λεπτομερέστερη από αυτήν μίας τυπικής τηλεόρασης, επιτρέποντας στο PS3™ να προβάλλει γραφικά σε επίπεδο λεπτομέρειας που δεν ήταν ποτέ εφικτό στο παρελθόν.
Ποιές είναι οι «παραλλαγές» της υψηλής ευκρίνειας; Οι τρεις βασικές αναλύσεις που ορίζουν ένα μέσο απεικόνισης ως «υψηλής ευκρίνειας», είναι οι 1080i, 720p και 1080p. Οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν τις γραμμές που χρησιμοποιεί μία οθόνη ή ένας προβολέας για να απεικονίσει γραφικά, ενώ τα γράμματα «i» και «p» (από τις λέξεις interlaced και progressive αντίστοιχα) αντιπροσωπεύουν τον τρόπο με τον οποίο η οθόνη ή ο προβολέας ανανεώνουν την εικόνα αυτή. Η μέθοδος interlaced ανανεώνει την εικόνα γραμμή-γραμμή, ενώ η μέθοδος progressive ανανεώνει με μία «σάρωση» όλη την εικόνα, προσφέροντας έτσι σημαντικά διαυγέστερη, σταθερότερη και πιο λεπτομερή απεικόνιση.
Ποιές αλλαγές φέρνει η «επανάσταση της υψηλής ευκρίνειας»; Ως ένα ενιαίο σύνολο τεχνολογιών, η υψηλή ευκρίνεια θα ωθήσει σε πολύ υψηλά ποιοτικά επίπεδα την θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών, την εγγραφή video από το καταναλωτικό κοινό και την ενασχόληση με σύγχρονα video games. Το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού περιεχομένου και κάθε σχεδόν ταινία που δημιουργείται πλέον, εγγράφεται σε υψηλή ευκρίνεια, την οποία μπορεί πλέον να απολαύσει χωρίς απώλειες και συμβιβασμούς και το καταναλωτικό κοινό. Οπτικά μέσα όπως οι δίσκοι Blu-ray, που χρησιμοποιούνται από το PS3™, θα αναπαράγουν πλέον εξ ορισμού γραφικά υψηλής ευκρίνειας στα video games και εικόνα υψηλής ευκρίνειας στις ταινίες, προσφέροντας ψυχαγωγικές εμπειρίες εντυπωσιακότερες από ποτέ.
Το PLAYSTATION®3 υποστηρίζει τόσο τυπικές τηλεοράσεις συμβατικής ευκρίνειας, όσο και οθόνες ή προβολείς υψηλής ευκρίνειας. Για τους καταναλωτές, όμως, που θα «κάνουν το βήμα μπροστά» και θα επενδύσουν σε ένα μέσο απεικόνισης της δεύτερης κατηγορίας, ο κόσμος της ψυχαγωγίας που θα «αποκαλυφθεί» μπροστά στα μάτια τους - χάρις στο ασυναγώνιστο επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού που χαρακτηρίζει την εικόνα και τα γραφικά υψηλής ευκρίνειας - είναι πραγματικά εκπληκτικός. Μια ματιά στον κόσμο αυτό και... «δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής»!
PLAYSTATION®3: «Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας»!
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
Ο όρος «σε πραγματικό χρόνο» αναφέρεται στα διαφορετικά στοιχεία ενός σύγχρονου video game – τα γραφικά, τον ήχο, την κίνηση των αντικειμένων σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους κλπ – τα οποία δημιουργούνται την ώρα που ο παίκτης τα βιώνει. Τα στοιχεία αυτά, με άλλα λόγια, δεν είναι προ-δημιουργημένα σε κάποια άλλη χρονική στιγμή και απλώς αναπαράγονται με προκαθορισμένο τρόπο σε συγκεκριμένα σημεία της εξέλιξης του παιχνιδιού, αλλά προκύπτουν «επιτόπου» σύμφωνα με το τι συμβαίνει στην οθόνη. Ο υπολογισμός των στοιχείων αυτών σε πραγματικό χρόνο δεν είναι κάτι καινούργιο, στο παρελθόν όμως η διαθέσιμη τεχνολογία περιόριζε σε πολύ σημαντικό βαθμό το τι μπορεί να δημιουργηθεί μπροστά στα μάτια του παίκτη, καθιστώντας τα περισσότερα video games προβλέψιμα και «γραμμικά» στην εξέλιξή τους.
Με τα παραπάνω ως δεδομένα, οι δημιουργοί των video games έπρεπε να στηριχθούν σε τεχνικές, όπως οι προδιαμορφωμένες κινηματογραφικές σκηνές και η περιορισμένη γκάμα κινήσεων στους χαρακτήρες, προκειμένου να προσφέρουν μία αίσθηση πιστευτή για τα όσα ήθελαν να απεικονίσουν. Με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, αναγκαστικά περιόριζαν τον βαθμό στον οποίο τα games επέτρεπαν στους παίκτες να αλληλεπιδράσουν με όλα αυτά τα στοιχεία, με αποτέλεσμα η όλη εμπειρία να είναι σε σημαντικό βαθμό «παθητική» και σίγουρα παρόμοια σε πάρα πολλούς τίτλους. Αντιθέτως, αν κάτι δημιουργείται σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να είναι κάθε φορά διαφορετικό, να προσαρμόζεται και να προσφέρει πολύ περισσότερο την αίσθηση του «τυχαίου» και του «πραγματικού», όχι προκατασκευασμένου.
Για να συνθέσει, ωστόσο, ένα σύστημα ψυχαγωγικές εμπειρίες πραγματικά απρόβλεπτες και κάθε φορά μοναδικές, θα πρέπει να εκτελέσει εξαιρετικά περίπλοκους υπολογισμούς, οι οποίοι απαιτούν πολύ μεγάλη επεξεργαστική ισχύ. Αυτήν, το PS3™ την προσφέρει σε αφθονία. Ο επεξεργαστής Cell Broadband Engine™, ο σχεδιασμός πολλαπλών πυρήνων του και οι δυνατότητες πολυεπεξεργασίας που τον χαρακτηρίζουν, είναι η κινητήρια δύναμη που επιτρέπει στο PS3™ να διαχειριστεί απίστευτα μεγαλύτερο όγκο υπολογισμών σε πραγματικό χρόνο, απΆ ότι άλλα συστήματα μπορούσαν να κάνουν στο παρελθόν. Ως αποτέλεσμα αυτού του μεγάλου «άλματος μπροστά» στην διαχείριση περίπλοκων υπολογισμών σε πραγματικό χρόνο, τα games του PS3™ θα είναι πιο ρεαλιστικά, λιγότερο προβλέψιμα και περισσότερο συναρπαστικά από ποτέ.
PLAYSTATION®3: Πραγματική δράση, σε πραγματικό χρόνο, για πραγματικά μοναδική διασκέδαση!
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SIXAXIS™
Το PLAYSTATION®3 προσφέρει στους κατόχους του ένα νέο, επαναστατικό είδος χειρισμού, με την μορφή του ασύρματου χειριστηρίου SIXAXIS™. Ο σχεδιασμός του είναι βασισμένος στο πασίγνωστο, καθιερωμένο αναλογικό χειριστήριο του PlayStation2, το DUALSHOCK®2 – το οποίο έχουν αγαπήσει και αναδείξει σε δημοφιλέστερο όλων, εκατομμύρια gamers απΆ όλο τον κόσμο – όμως εκεί τελειώνουν και οι όποιες ομοιότητες ανάμεσα στα δύο.
Το νέο χειριστήριο SIXAXIS™ αξιοποιεί την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®, ώστε να χρησιμοποιείται από το PS3™ χωρίς την ανάγκη καλωδίων, προσφέροντας έτσι ελευθερία κινήσεων στους gamers. Συν τοις άλλοις, έως και επτά χειριστήρια ταυτόχρονα μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με το PS3™, οποιαδήποτε στιγμή.
Είναι εξαιρετικά απλό να φορτιστεί η μπαταρία του ασύρματου χειριστηρίου: οι παίκτες μπορούν απλώς να το συνδέσουν με το PS3™ χρησιμοποιώντας ένα κοινό καλώδιο USB και μία από τις κατάλληλες εμπρόσθιες θύρες του συστήματος. Μετά από μερικές ώρες, το ασύρματο χειριστήριο είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε μεγάλη απόσταση και για μεγάλο χρονικό διάστημα ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς.
Το νέο, ασύρματο χειριστήριο είναι σημαντικά ελαφρύτερο και κάπως λεπτότερο από τον προκάτοχό του. Το πλήκτρο «PlayStation» (PS) στο κέντρο του επιτρέπει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του PLAYSTATION®3 απο μακριά, προσφέροντας παράλληλα και άμεση πρόσβαση στο κεντρικό μενού των λειτουργιών του συστήματος, που φέρει το όνομα XMB™ (Cross Media Bar).
Η πραγματικά μεγάλη καινοτομία στο χειριστήριο SIXAXIS™, όμως, βρίσκεται στο σύστημα αναγνώρισης κίνησης που αυτό ενσωματώνει, ένα σύστημα που προσφέρει πολύ μεγαλύτερο βαθμό αλληλεπίδρασης στα σύγχρονα video games. Το χειριστήριο αναγνωρίζει την «κίνησή του στον χώρο» σε έξι διαφορετικούς άξονες (δεξιά ή αριστερά, μπροστά ή πίσω και πάνω ή κάτω) δίνοντας κυριολεκτικά «νέα διάσταση» στον καθιερωμένο χειρισμό των games και καθιστώντας τον περισσότερο εύχρηστο για όσους και όσες δεν έχουν περάσει αμέτρητες ώρες με τα χειριστήρια των ηλεκτρονικών συστημάτων ψυχαγωγίας στο παρελθόν.
PLAYSTATION®3: Προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο για την ψυχαγωγία «επόμενης γενιάς»
ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ CELL BROADBAND ENGINE™
Ο Cell Broadband Engine™ είναι ο εξελιγμένος κεντρικός επεξεργαστής (CPU) του PLAYSTATION®3 system: είναι το «μυαλό» που συντονίζει κάθε του λειτουργία, ένα microchip με ισχύ δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτήν που έχει το PlayStation®2 συνολικά.
Ο Cell Broadband Engine™ αποτελείται από 8 επιμέρους επεξεργαστές, οι οποίοι μπορούν να λειτουργούν παράλληλα – εκτελώντας πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα, αντί να τις εκτελούν απλώς με μεγαλύτερη ταχύτητα – έτσι ώστε να προσφέρουν σημαντικά μεγαλύτερη συνολική ισχύ και να είναι σε θέση να διεκπεραιώνουν πολύ περισσότερες εργασίες, στον ίδιο χρόνο.
Η ιδιότητα αυτή του Cell Broadband Engine™ προσφέρει στο PS3™ την δυνατότητα να χειρίζεται περίπλοκο περιεχόμενο, σε υψηλή ευκρίνεια, με ευκολία – από τα video games και τις ταινίες, έως κάθε άλλου είδους περιεχόμενο πολυμέσων – δημιουργώντας έτσι ψυχαγωγικές εμπειρίες περισσότερο λεπτομερείς, ρεαλιστικές και απρόβλεπτα μοναδικές απΆ ότι ήταν εφικτό στο παρελθόν.
PLAYSTATION®3: Εξελιγμένη τεχνολογία για διασκέδαση «στο επόμενο επίπεδο»
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
Η αυξημένη επεξεργαστική δύναμη του PLAYSTATION®3 επιτρέπει στους δημιουργούς των video games να χρησιμοποιήσουν μία νέα, επαναστατική διαδικασία που ονομάζεται «σύλληψη κίνησης τριών σημείων»: αυτή αξιοποιείται στις πιο εξελιγμένες μορφές της σύγχρονης κινηματογράφησης των studio του Hollywood και είναι η πρώτη φορά που τέτοιες τεχνικές εφαρμόζονται σε παραγωγές του χώρου των video games.
Η σύλληψη κίνησης τριών σημείων καταγράφει τις αλλαγές στην θέση του σώματος, του προσώπου και της φωνής ενός ηθοποιού, όλα ταυτόχρονα, μεταφέρει τα σχετικά δεδομένα προς επεξεργασία σε υπολογιστές και στην συνέχεια τα ενσωματώνει στους ψηφιακούς χαρακτήρες των σύγχρονων games. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής είναι απόλυτα εμφανές στην πράξη, καθώς όταν ένας ηθοποιός όπως ο Andy Serkis (στις εκφράσεις του οποίου βασίστηκαν οι ψηφιακοί Gollum του The Lord of the Rings και Kong στο King Kong) υποδύεται σε μία σκηνή του Heavenly Sword™ τον εχθρικό βασιλιά, η λεπτομέρεια και η αληθοφάνεια στην κίνηση και την συνολική εντύπωση του τρισδιάστατου μοντέλου μέσα στο video game είναι ανεπανάληπτη.
Αυτή η διαδικασία, σε συνδυασμό με εξελίξεις σε άλλες τεχνικές που μπορούν να κάνουν αντικείμενα, ανθρώπους ή και ολόκληρα περιβάλλοντα να δρουν και να αντιδρούν διαφορετικά (βάσει π.χ. ρουτινών τεχνητής νοημοσύνης ή αξιοποίησης των φυσικών νόμων για την κίνηση και την θέση τους), δημιουργεί μία οπτικοακουστική εμπειρία κυριολεκτικά πλέον «κινηματογραφικού επιπέδου».
PLAYSTATION®3: Νέες αλληλεπιδραστικές εμπειρίες κινηματογραφικής ποιότητας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ (ΠΟΛΥ)ΜΕΣΟ
Το PLAYSTATION®3 δεν είναι ένα σύστημα που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μόνο την μία ή την άλλη μορφή ψυχαγωγίας. Αντιθέτως, είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να «συνενώνει» όλες τις σημερινές μορφές κάτω από ένα κοινό περιβάλλον χειρισμού, αλλά και να είναι σε θέση να «εφεύρει» καινούργιες μορφές ψηφιακής διασκέδασης μελλοντικά.
Ταινίες και video: Κάθε PLAYSTATION®3 έχει ενσωματωμένο οδηγό ανάγνωσης δίσκων Blu-ray, ο οποίος παρέχει την δυνατότητα θέασης όχι μόνο των εξελιγμένων ταινιών υψηλής ευκρίνειας, αλλά και οποιουδήποτε DVD. Στον σκληρό δίσκο του PS3™, επίσης, μπορούν να αποθηκευθούν αρχεία video διαφόρων φορμά, τα οποία μπορούν να αναπαραχθούν απευθείας από εκεί χωρίς πρόβλημα.
Μουσική: Το PS3™ μπορεί να αναπαράγει μουσική από κοινά Audio CD, αλλά και να ψηφιοποιήσει σε αρχεία την μουσική αυτή και να την αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο του (έως και 15.000 τραγούδια). Το σύστημα χειρισμού του PS3™ επιτρέπει στην συνέχεια την ταξινόμηση και διαχείριση των μουσικών αρχείων, ώστε να είναι εφικτή η ευκολότερη αναπαραγωγή τους.
Φωτογραφίες: Το PS3™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θέαση ψηφιακών φωτογραφιών, είτε συνδέοντας κανείς την φωτογραφική κάμερα στο σύστημα απευθείας μέσω κάποιας εκ των θυρών USB, είτε τοποθετώντας την κάρτα μνήμης από την κάμερα, όπου βρίσκονται αποθηκευμένες, στην κατάλληλη υποδοχή (υποστηρίζονται οι τύποι καρτών Memory Stick™, SD και Compact Flash). Το PS3™ μπορεί να αναγνωρίσει και να προβάλλει μία μεγάλη γκάμα από φορμά αρχείων εικόνων, αλλά και να δημιουργήσει αλληλεπιδραστικά ψηφιακά άλμπουμ που συνοδεύονται από την μουσική που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης.
Διαδίκτυο: Από την αξιοποίηση των Web sites μέσω του ενσωματωμένου Web browser του PS3™, μέχρι τις λειτουργίες συμμετοχής σε online games πολλών παικτών και την οπτικοακουστική επικοινωνία με άλλους χρήστες το PLAYSTATION®3 αξιοποιεί το Διαδίκτυο για να προσφέρει μία νέα διάσταση στην ψηφιακή διασκέδαση.
PLAYSTATION®3: Αποθηκεύστε, ακούστε, δείτε, βρείτε στο Διαδίκτυο τα πάντα!
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Το PLAYSTATION®3, πέρα από όλες τις άλλες του λειτουργίες, προσφέρει πρόσβαση και σε έναν καινούργιο κόσμο ψυχαγωγίας το PLAYSTATION®Network. Μέσα από αυτό οι παίκτες μπορούν να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλο σε video games – δωρεάν – αλλά και να αποκτήσουν ψηφιακό περιεχόμενο (games, μουσική, videos κλπ.) και να το αποθηκεύσουν στον σκληρό δίσκο του PS3™. Η σύνδεση με το PLAYSTATION®Network δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη, αφού το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση του PS3™ με ένα τοπικό δίκτυο, είτε ενσύρματα (με ένα τυπικό καλώδιο Ethernet) είτε ασύρματα.
PLAYSTATION®Network: Πρόκειται για την κεντρική Δικτυακή πλατφόρμα της κοινότητας του PlayStation®. Κάθε παίκτης αποκτά το δικό του μοναδικό αναγνωριστικό όνομα (Online ID) όταν εγγράφεται σε αυτό – το συγκεκριμένο αυτό όνομα θα χρησιμοποιείται σε όλες τις υπηρεσίες όπως το online gaming και την επικοινωνία με τους φίλους του χρήστη. Κάθε χρήστης θα είναι σε θέση να συνθέσει την δική του «λίστα φίλων» και να παίζει συνεργατικά ή ανταγωνιστικά με αυτούς γρήγορα και εύκολα, να βλέπει τα στατιστικά τους και να διαχειρίζεται τις δικές τους προσκλήσεις για παιχνίδι (ανάλογα με τις λειτουργίες που υποστηρίζει κάθε τίτλος).
Web browsing: Το PS3™ προσφέρει εξ ορισμού έναν πλήρως λειτουργικό Web browser, ο οποίος δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να επισκέπτονται οποιοδήποτε Web site, να ελέγχουν το e-mail τους, να ενημερώνονται για τον καιρό και ο,τιδήποτε άλλο τους ενδιαφέρει, γρήγορα και εύκολα.
PLAYSTATION®3: Πρόσβαση σε έναν νέο κόσμο περιεχομένου και υπηρεσιών, μέσα από το PLAYSTATION®Network
Μιχάλης Κορ.
28-02-2007, 13:40
[χωσιμο]
[/χωσιμο]
Κ εγώ πάντως θα το αγοράσω κ το έχω ξαναπεί άλλωστε. :music-smiley-005:
Προσωπικά πάντα, μου αρέσει πολύ το ps3 σε σχέση με το χβοχ360, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο.
Το αν κάνει θόρυβο ή αν παράγει ζέστη, αναμενόμενο θα έλεγα. Δλδ το 360 δεν κάνει θόρυβο ?
Σίγουρα όμως δεν θα το αγοράσω τώρα μόλις βγει στις 23 του μήνα. Θα περιμένω τι θα γίνει με την προς-τα-πίσω υποστήριξη με τα παιχνίδια του ps2.
:ernaehrung004:
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
28-02-2007, 15:45
Να σας πώ και τα άσχημα.
Μόλις πριν από λίγο και αφού βρισκόταν σε λειτουργία για 5 περίπου ώρες , έσβησε απ την υπερθέρμανση. Επίσης τρώει κάπου κάπου κάτι κολλήματα και δεν παίρνε εντολές και σ αναγκάζει να το σβήσεις απ το on / of για να ξεκολλήσει.
Δημήτρης Ιωάννου
28-02-2007, 15:50
Βρε Κώστα εσυ δεν ειπες οτι δεν έχεις το Ευρωπαϊκό ,αλλά το Ιαπωνικό?:BDBDG54:
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
28-02-2007, 16:13
Βρε Κώστα εσυ δεν ειπες οτι δεν έχεις το Ευρωπαϊκό ,αλλά το Ιαπωνικό?:BDBDG54:
Ναι. Και τι σημαίνει αυτό , ότι θα μας προσέξουν καλύτερα εμάς τους έλληνες , σόρυ τους ευρωπαίους ήθελα να πω.
Δημήτρης Ιωάννου
28-02-2007, 16:28
Ναι. Και τι σημαίνει αυτό , ότι θα μας προσέξουν καλύτερα εμάς τους έλληνες , σόρυ τους ευρωπαίους ήθελα να πω.
Οχι αλλά άλλα τα demos που έστειλαν και άλλα -πιστεύω- τα προς πώληση ..:grandpa:
=silent=
28-02-2007, 18:41
Να σας πώ και τα άσχημα.
Μόλις πριν από λίγο και αφού βρισκόταν σε λειτουργία για 5 περίπου ώρες , έσβησε απ την υπερθέρμανση. Επίσης τρώει κάπου κάπου κάτι κολλήματα και δεν παίρνε εντολές και σ αναγκάζει να το σβήσεις απ το on / of για να ξεκολλήσει.
Πολυ ωραια μπραβο :SFGSFGSF:
stavros kamoulakos
01-03-2007, 18:31
Εγω προσωπικα που με ενδιαφερει το PS3 σαν κονσολα με αφηνει παγερα αδιαφορο το αν εχει BR ,απο τη στιγμη που πλεον ολα τα φορουμ της Ευρωπης παραδεχονται οτι το ΧΒΟΧ 360 εχει καλυτερη GPU για παιχνιδια δεν βλεπω το λογο να σκασω 659 ευρω για να παρω ενα καλο Video.
=silent=
01-03-2007, 19:39
Sony PS3 firmware v1.54
http://www.engadget.com/2007/03/01/sony-ps3-firmware-v1-54/