PDA

View Full Version : Video-Sender

Dion999
16-01-2007, 14:42
Σημερα αγορασα ενα video-sender με την επιπλεον δυνατοτητα αλλαγης καναλιων.Υποστιριζει stereo ηχο και η εικονα που εφτασε στην κρεβατοκαμαρα απο το σαλονι ηταν οντως αψογη!
Ο μονος λογος που το αγορασα ηταν για το nova και ειδικοτερα για το καναλι TCM το οποιο ειναι οτι καλυτερο για να σε περνει ο υπνος με μια ασπρομαυρη νουαρ ταινια!
To video-sender λειτουργει στα 2.4gh και θα ηθελα να μου πει οποιος γνοριζει αν η ακτινοβολια που εκπεμπει ειναι σε λογικα πλαισια και αν εχει αναφερθει ποτε κατι για τις συγκεκριμενες συσκευες.

Σπύρος Προδρόμου
16-01-2007, 17:12
Καλησπέρα, θα σου ήταν εύκολο να μου πεις την μάρκα και τιμή γιατί κατά σύμπτωση θέλω να πάρω και εγώ ? Και με πμ αν δεν θέλεις Public .

Ευχαριστώ .

Dion999
16-01-2007, 18:28
Καλησπέρα, θα σου ήταν εύκολο να μου πεις την μάρκα και τιμή γιατί κατά σύμπτωση θέλω να πάρω και εγώ ? Και με πμ αν δεν θέλεις Public .

Ευχαριστώ .

Ειναι κατι σαν και αυτο http://www.sat-center.gr/content.php?prod_id=275

Αν μενεις προς χαλανδρι-ψυχικο ευχαριστως να σου πω και το καταστημα.
(ειλικρινα ειναι απο τις καλυτερες αγορες μια και εχω πλεον κανονικοτατα nova στην κρεβατοκαμαρα με δυνατοτητα αλλαγης καναλιων-μπουκετων κτλπ).Το μονο που με απασχολει ειναι το θεμα της ακτινοβολιας.
(ενοειτε οτι συνδεεις οτι συσκευη θελεις)

Dion999
17-01-2007, 12:22
Κανενας που να εχει υποψη του κατι με την ακτινοβολια στις συγκεκριμενες συσκευες?

Σπύρος Προδρόμου
17-01-2007, 12:29
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες -bye- .

Κοντά μένω οπότε αν μπορείς πες μου το κατάστημα .

Dion999
17-01-2007, 12:41
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες -bye- .

Κοντά μένω οπότε αν μπορείς πες μου το κατάστημα .
"Ξενακης" λεγεται,ασχολειται με δορυφορικα...ειναι στην παπανικολη καθως την ανεβαινεις λιγο πριν την πλατεια κενεντι στο αριστερο σου χερι.

Σπύρος Προδρόμου
17-01-2007, 12:42
Ευχαριστώ και πάλι φίλε . -bye-

Dion999
21-01-2007, 21:59
Video-sender σε αποσταση 15-20 μετρων απο video-reciever(σαλονι-κραβατοκαμαρα)....,φουρνος μικροκυματων καπου στο ενδιαμεσο αλλα οχι στην ιδια ευθεια(κουζινα φυσικα).....,ανοιγμα του φουρνου μικροκυματων για 1-2min και "βολτα" απο κρεβατοκαμαρα οπου ηταν ανοιχτο το video-sender και "επαιζε" κανονικα.....εικονα μηδενικη και μηνυμα απο το video-sender οτι μεγαλη ποσοτητα ακτινοβολιας παρεμβαλετε!!!!!!!!!!(στα αγγλικα φυσικα).Εμεινα καγκελο!!!! Ενοειται με το που εκλεισε ο φουρνος ολα επανηλθαν οπως πριν.
Συμπερασμα:εχω την εντυπωση οτι εχουμε "φαει" μεγαλο δουλεμα σχετικα με την "ακινδυνοτητα" των φουρνων-μικροκυματων....

Θάνος Φούντας
03-02-2007, 11:26
Δοκίμασες να του στείλεις upscaled σήμα υψηλής ανάλυσης (π.χ. 720p)???

JohnBougiou
20-02-2007, 18:51
Ρώτησα ένα κατάστημα για τον video sender και μου ειπε ότι πιάνει μέχρι 120 τετραγωνικά μέτρα ,η τιμή του στα 100 ευρό . Επίσης ειπε ότι μπορεί ο δίπλα μου,να μου κλέψει το σήμα της Nova και να αλλάζει και κανάλια .
Αυτό ισχύει ή μου έλεγε μαλακ...ς ?

:chinscratch:

Νίκος Σχ.
20-02-2007, 18:59
Δεν στέλνει HD σήμα , sd είναι :( προς το παρόν δεν έχουμε ασύρματο HD AVlink με κόστος μικρότερο των 300 ευρώ ... Εγώ ετοιμάζω το xbox να κάνει αυτή την δουλειά , αφού σηκώνει 720p :guitarist: ενσύρματα πάντα ...