View Full Version : Τρόποι πληρωμής,κάρτες,PayPal,λογαριασμοί κτλ.
Παντελής
09-06-2010, 19:29
Μιας και φυγαμε τελειως σε αλλα τοπικ καταθεστε οτιδηποτε σχετικο εδω.
Ας εξηγησει καποιος το paypal για αρχη.
ergotelis
09-06-2010, 19:42
Για μένα το paypal: Το πιο χρήσιμο και μισητό εργαλείο πληρωμών! Διευκολύνει πολύ καθώς είναι 2 κλικ και το έχουν όλοι, τρώει όμως πολλά στις ισοτιμίες και αν χρειαστεί να κάνεις dispute θα σε φτάσει στο σημείο να ορκιστείς ότι δε θα το ξαναχρησιμοποιήσεις(και μετά θα το αθετήσεις φυσικά! :p)
Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται ευρέως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η εταιρία που το λειτουργεί είναι η ίδια που έχει το eBay και γι’ αυτό οι περισσότερες αγοραπωλησίες στο eBay εξωφλούνται μέσω PayPal. Τι μπορεί να κάνει ο Έλλην στο PayPal:
Να στείλει χρήματα σε κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό σε αυτό (χωρις απαραιτήτως ο αποστολέας να έχει λογαριασμο, μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα αρκει).
Να πάρει χρήματα απο κάποιον άλλο με αποστολή στον τραπεζικό λογαριασμό του (απαραίτητος ο λογαριασμός PayPal και καλύτερα ρωτήστε την τράπεζά σας αν το υποστηρίζει πρώτα).
Πως λειτουργεί το PayPal:
Ακριβώς όπως ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Μπορούμε να βάλουμε σε αυτόν λεφτά απο μία κάρτα (διότι το Διαδίκτυο δεν έχει ταμεία), να δεχτούμε λεφτά από κάποιον άλλο ή και να στείλουμε λεφτά σε άλλον. Εκτος αυτού, αν χρειάζεται να πληρώσουμε κάποιον αλλα δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία του λογαριασμού του ζητάμε ενα ειδικό mail με το ποσό που ζητάει και συμπληρώνουμε στην ειδική κρυπτογραφημένη σελίδα του PayPal τα στοιχεία της κάρτας μας. Μη φοβού λόου-λέβελ γιούζερ. Είναι 100% ασφαλές. Επίσης κάνει μετατροπές απο/σε δολλάρια/ευρώ/λίρες αυτόματα.
Με λίγα λόγια:
Πιστωτική/χρεωστική κάρτα —> (PayPal αποστολέα —>) PayPal παραλήπτη —> Τραπεζικός λογαριασμός παραλήπτη.
είναι ασφαλές το PayPal:
Διότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας μας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης το μόνο που κάνει είναι να παραλαμβάνει τα χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς καρτών. Επίσης όλες οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένες, πράμα που σημαίνει πως κανένας σατανικός χάκερ δεν μπορεί να υποκλέψει τα στοιχεία μας.
Παντελής
09-06-2010, 19:52
:worshippy:
Παντελής
09-06-2010, 19:52
και κατι αλλο..υπαρχει κανα σαιτ να αγοραζουμε φακους με αντικαταβολη?
Παντελής
09-06-2010, 20:09
και κατι αλλο..υπαρχει κανα σαιτ να αγοραζουμε φακους με αντικαταβολη?
ξενο? δεν νομιζω
:bigcry:
βγαλε μια προπληρωμενη καρτα visa ή mastercard. ειναι 15 λεπτα υποθεση . και κανε αγωρες στα ξενα σαιτ;)
φορτοσε την π.χ. με 50 ευρω ( 2 ευρω προμηθεια) στο ταμειο. δεν κινδυνευεις καθολου, δεν ειναι πιστωτική
Παντελής
09-06-2010, 20:28
βγαλε μια προπληρωμενη καρτα visa ή mastercard. ειναι 15 λεπτα υποθεση . και κανε αγωρες στα ξενα σαιτ;)
δεν θελω να μπλεκω με τις κωλοτραπεζες να τους χαριζω ποσοστα και να μου στελνουν καρτες που πρεπει να ακυρωσω και ολα τα σχετικα..μου εχουν τυχει τα παραπανω
τα ποσοστα ειναι πολυ λιγοτερα απο τις προσφορες που θα βρεις στα ξενα σαιτ:grandpa:
Παντελής
09-06-2010, 20:38
τα ποσοστα ειναι πολυ λιγοτερα απο τις προσφορες που θα βρεις στα ξενα σαιτ:grandpa:
θα το σκεφτω...δεν ειναι πιστωτικες παντως ε?
οχι, και χωρις συνδρομη (τζαμπα δηλαδη)
Παντελής
09-06-2010, 22:00
οχι, και χωρις συνδρομη (τζαμπα δηλαδη)
πια προτεινεις και απο πια τραπεζα...εχουν καποια προνομια π.χ μπονους μετα απο αγορες κτλ.
η τραπεζα κερδιζει μονο απο μικρη προμηθεια (1%-2%). μπονους μη περιμενεις. εγω δουλευω με eurobank. πιο πανω προτειναν κυπρου. δες και αλφα τραπεζα. ρωτα για την προμηθεια φορτισεις. διαλεξε αυτην που ειναι πιο κοντα στο σπιτι σου:smile:
και οπωσδηποτε με σημα visa ή mastercard. δηλαδη ζητα visa προπληρωμενη, γιατι π.χ. την diners μερικα σαιτ δεν δεχονται
ergotelis
09-06-2010, 23:25
Παιδιά, λοιπόν, οι χρεώσεις είναι ίδιες στις ισοτιμίες για όλες τις τράπεζες. Εγώ χρησιμοποιώ Alpha bank με web banking, χρεωστική κάρτα. Βάζω χρήματα μόνο όταν θέλω να αγοράσω κάτι. Επίσης, μέσω web banking παρακολουθώ όλες τις χρεώσεις. Τι πιο απλό? Αυτή είναι η λύση για το paypal, πηγαίνετε σε ένα κατάστημα ζητήστε να ανοίξετε λογαριασμό, χρεωστική κάρτα και web banking, θα σας κατευθύνουν και θα είστε οκ. Ούτε χρεώσεις όταν βάζεις χρήματα ούτε τπτ.
Παιδιά, λοιπόν, οι χρεώσεις είναι ίδιες στις ισοτιμίες για όλες τις τράπεζες. Εγώ χρησιμοποιώ Alpha bank με web banking, χρεωστική κάρτα. Βάζω χρήματα μόνο όταν θέλω να αγοράσω κάτι. Επίσης, μέσω web banking παρακολουθώ όλες τις χρεώσεις. Τι πιο απλό? Αυτή είναι η λύση για το paypal, πηγαίνετε σε ένα κατάστημα ζητήστε να ανοίξετε λογαριασμό, χρεωστική κάρτα και web banking, θα σας κατευθύνουν και θα είστε οκ. Ούτε χρεώσεις όταν βάζεις χρήματα ούτε τπτ.
νομιζω υπαρχει καπια χρεωση στη συναλαγη paypal με χρεωστική. μερικα ευρω . αλλα μπορει να κανω λαθος
ergotelis
10-06-2010, 00:17
όλες οι κάρτες, προπληρωμένες, χρεωστικές κτλ, και από όλες τις τράπεζες, κάνουν το εξής: σου χρεώνουν τη τιμή πώλησης του συναλλάγματος, γιατί ουσιαστικά πληρώνεις δολλάρια, και κρατάνε ένα ποσοστο 1-2% για προμήθεια στη VISA. Ανάλογα την ισοτιμία και τη χώρα αν δε κάνω λάθος πάει το ποσοστό αυτό.
παιδια το ξερατε οτι οι κατοικοι ΕΕ δικαιουνται επιστροφη ΦΠΑ για αγορες στις αλλες χωρες μελη.....
υπαρχει μαλιστα φορμα sto TAXIS.NET που διαικπερωνεται το αιτημα απο την υπηρεσια...
αν εχει κανεις κωδικο ας τηεσκαρει στο
https://www.gsis.gr/vatref/protected/displayConsole.htm
Παντελής
21-06-2010, 16:26
παιδια το ξερατε οτι οι κατοικοι ΕΕ δικαιουνται επιστροφη ΦΠΑ για αγορες στις αλλες χωρες μελη.....
υπαρχει μαλιστα φορμα sto TAXIS.NET που διαικπερωνεται το αιτημα απο την υπηρεσια...
αν εχει κανεις κωδικο ας τηεσκαρει στο
https://www.gsis.gr/vatref/protected/displayConsole.htm
ναι αλλα οι κατοικοι ΕΕ οχι οι Ελληνες γιατι εδω με την γραφειοκρατεια που υπαρχει μπορει να σου ζητησουν και τα ρεστα..ασε που με αυτα που γινονται τελευταια ουτε στους επαγγελματιες δεν εχουν επιστρεψει φπα :slapface:
ναι για το τελευταιο, αλλα ο λογιστης που τον ακουγα ελεγε οτι γινεται...
astanapane_10
10-07-2010, 14:13
τα ΕΛΤΑ αν δεν μπορουν να δουλεψουν να τα κλεισουν. Δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση. Αν δεν θελουν να δουλεψουν να δωσουν την θεση τους σε αυτους που πραγματικα ενδιαφερονται να δουλεψουν.
Ναι μεν αλλα ξεχναμε οτι ειναι υποστελεχωμενα...στα δικα μας ξερω οτι εχουν λιγοτερο απο το μισο προβλεπομενο προσωπικο (μεχρι και την κααθαριστρια εχωσαν στα ταμεια) κια πολλες φορες δουλευουν μετα τις τρεις.
βεβαια φροντισαμε να τα φορτωσουμε και παρεργα οπως τις πληρωμες των λογαριασμων....
και οσο ωραιο να ειναι πρπει να φυγουμε απο την εποχη των γραμματοσημων...
ergotelis
10-07-2010, 16:59
και εδώ έχουν χώσει τη καθαρίστρια στα ταμεία...!
astanapane_10
10-07-2010, 19:00
δεν ειναι οι μονοι νομιζω που δουλευουν μια ώρα παραπανω αν και δεν το νομιζω. Ας μην αρχισουμε αυτη τη συζητηση. Αλλοι δουλευουν για 10 ωρες ή και περισσοτερες για 700 ευρω...και αν δεν κανουν σωστα την δουλεια τους στην ωρα τους γνωριζετε τι συμβαινει.
Μακαρι να μην δουλευει κανενας ετσι και μακαρι να μην χρειαστει απο κανεναν. αλλα οφειλουν οι κυριοι των ΕΛΤΑ να κανουν την δουλεια τους οπως οι υπολοιποι.
Αν εκαναν σωστα την δουλεια τους σιγουρα δεν θα υπηρχε αυτο το αποτελεσμα που φωναζουν ολοι.
Σε εμας εδω δεν υπαρχει προβλημα προσωπικου, απλα πας την μια μερα σου λενε δεν ειναι εδω. Παιρνεις τηλ στο 8001182000 και σου λενε οτι εχει παραδωθει.
Πας την επομενη μερα και σου λενε τωρα κλεισαμε, εδω ειναι απο εχθες, και καλυπτει ο ενας τον αλλο γιατι δεν παραδοδηκε στην ωρα του.
Μενω 3 χωριά μετα την Χαλκιδα προς νοτια Ευβοια, οπου τα κεντρικα ειναι στην Χαλκιδα. Το δεμα κανει απο Αθηνα για να ερθει σε μενα 5 μερες.
Ρε ειναι δυνατον??????????? Παιδια νομιζω πως αν ξανασυμβει αυτο θα κανω γραπτη καταγγελια καπου σοβαρα και υπευθυνα. Δεν μπορει να κοροηδευουν τον κοσμο. Αν αυτες ειναι οι υπηρεσιες τους να βγουν και να το πουν.
Δεν παει αλλο!
satmatrix
12-07-2010, 20:58
Καλα ειναι να τρελενεσαι αν σκεφτεις οτι εγω απο ΧΑΝΙΑ εκανα παραγγελια
στο shiningbeam και την ειχα σε 3 μερες απιστευτο:violent-smiley-030:
ουτε απο αλλη πολη της ΚΡΗΤΗΣ δεν θα εκανε τοσο:party:
ergotelis
18-07-2010, 18:28
ουτε απο αλλη πολη της ΚΡΗΤΗΣ δεν θα εκανε τοσο:party:
Παρασκευή απόγευμα παραγγέλνω Δευτέρα πρωι ειδοποιητήριο Ελτα Ηρακλείου...! :award:
Δε ξέρω τι γίνεται με τη πάρτη τους τι μέσα έχουνε αλλά δε πιάνονται με τίποτα. Την επόμενη φορά αμέσως μόλις παραγγείλω από αυτόν θα σου στείλω ένα γράμμα να δούμε πιο θα φτάσει πιο γρήγορα στο προορισμό του...!-bye-
satmatrix
18-07-2010, 21:25
Πραγματικα κριμα που δεν εχουν περισσοτερα ειδη στο site τους
Παντελής
17-08-2010, 21:41
λοιπον παιδια το αποφασισα.αυριο παω για paypal.προτεινετε τραπεζα και τι ζηταω ακριβως.και αν το τελειωσω αυριο ετοιμαστειτε να σας πριξω για το πως θα κανω αγορα...:damnyou:
Παντελής
17-08-2010, 22:35
καλη αποφαση
εχεις καμμια προταση
πειρεος χρεοστικη ή αλφα bank χρεοστικη με σημα visa ή master card ( προσοχη μονο visa ή master card ) . να ζητισεις χωρις πιστωτικο οριο, δηλαδη να μη καταβαλει η τραπεζα με πιστωση τα δικα τις λεφτα για σενα
Παντελής
17-08-2010, 22:58
να τους πω δλδ οτι θελω μια χρεωστικη καρτα για αγορες μεσω paypal αλλα δεν θελω πιστωτικο οριο
ναι, η αλφα τραπεζα π.χ. εχει την καρτα " Enter " ( την χηισιμοποιω εγω ). ρωτα για αυτην
Παντελής
17-08-2010, 23:16
οκ :a0210: ευχαριστω θα σε πριξω τις επομενες μερες αn επιλεξω τον jetbeam:flipout::flipout:
ok. :ernaehrung004:
ειναι πολυ ομορφος και αξιοπιστος φακος
http://www.jetbeam.com.cn/links/pro/jet3m.aspx
Παντελής
18-10-2010, 16:22
παιδια καλησπερα σημερα ανοιξα λογαριασμο στην πειραιως.απο 'τι ειδα στο winbank σαν προπληρωμενη καρτα εχει την webuy.αν την γνωριζει κανεις οτι ειναι μονο αυτη για συναλλαγες να μου πει 2 λογια να ξεκινησω αν ειναι να την φτιαξω
Παντελής
18-10-2010, 17:29
παιδια καλησπερα σημερα ανοιξα λογαριασμο στην πειραιως.απο 'τι ειδα στο winbank σαν προπληρωμενη καρτα εχει την webuy.αν την γνωριζει κανεις οτι ειναι μονο αυτη για συναλλαγες να μου πει 2 λογια να ξεκινησω αν ειναι να την φτιαξω
ενταξει το εφτιαξα
Παντελής
19-10-2010, 12:55
καλησπερα παιδια θελω να παρω απο το 4sevens εναν quark και οταν φτανω στο payment method δεν ξερω τι ακριβως να συμπληρωσω.εχω προπληρωμενη καρτα τις πειραιως.
Παντελής
19-10-2010, 15:52
καλησπερα παιδια θελω να παρω απο το 4sevens εναν quark και οταν φτανω στο payment method δεν ξερω τι ακριβως να συμπληρωσω.εχω προπληρωμενη καρτα τις πειραιως.
κανεις για βοηθεια?
κανεις για βοηθεια?
Συνηθως αυτες οι καρτες εχουν πανω το σημα της VISA. Επομενως μαλλον αυτο διαλεγεις. Το ασφαλεστερο ειναι να ανοιξεις λογαριασμο paypal και να πληρωνεις μετα με αυτο. Εχει και ασφαλιστικη καλυψη.
Spyros_V_S
19-10-2010, 17:53
κανεις για βοηθεια?
Απ'ότι είδα αυτη η καρτα είναι mastercard, άρα επιλέγεις αυτό αντι για visa και φρόντισε το όνομα/επίθετο να είναι ακριβώς όπως ειναι δηλωμένα στην καρτα. Μετά βάζεις νουμερο κάρτας, ημερομηνία λήξης της και στο τέλος τα τρία ψηφία ειναι ο κωδικός επαλήθευσης της κάρτας. Όλα τα παραπάνω θα φαίνονται στα στοιχεία της καρτας μεσα απο το winbank.
Παντελής
19-10-2010, 18:43
Απ'ότι είδα αυτη η καρτα είναι mastercard, άρα επιλέγεις αυτό αντι για visa και φρόντισε το όνομα/επίθετο να είναι ακριβώς όπως ειναι δηλωμένα στην καρτα. Μετά βάζεις νουμερο κάρτας, ημερομηνία λήξης της και στο τέλος τα τρία ψηφία ειναι ο κωδικός επαλήθευσης της κάρτας. Όλα τα παραπάνω θα φαίνονται στα στοιχεία της καρτας μεσα απο το winbank.
το θεμα ειναι οτι τα εκανα ολα αυτα αλλα δεν με προχωραει μου ξαναβγαζει το ιδιο βημα χωρις βεβαια να μου λεει για καποιο λαθος
Παντελής
19-10-2010, 18:44
Συνηθως αυτες οι καρτες εχουν πανω το σημα της VISA. Επομενως μαλλον αυτο διαλεγεις. Το ασφαλεστερο ειναι να ανοιξεις λογαριασμο paypal και να πληρωνεις μετα με αυτο. Εχει και ασφαλιστικη καλυψη.
εφτιαξα λογαριασμο στο paypal αλλα επελεξα να γινονται κατευθειαν οι κινησεις οχι μεσω αυτου απλα δηλωσα την καρτα
Παντελής
19-10-2010, 19:04
λοιπον παιδια τα καταφερα :SFGSFGSF: αξιος.παντως αν δειτε στην φωτο που ανεβασα νωριτερα δεν ειχε καν την επιλογη paypal την οποια τωρα την ειχε βγαλει...
Παντελής
23-10-2010, 12:08
απο batteryjunction αν παραγγειλω τι Shipping Method συμφερει να βαλω για να μην χρεωθε κερατιατικα
Μονο USPS airmail.και παλι ειναι αρκετα ακριβοι (25 δολλαρια)?
εξαλου αν βαλεις κουριερ θα το τσιμπησουν στο τελωνειο εδω....
πες τους να βαλουν μικροτερη τιμη....κατω απο 50 δολλαρια
Παντελής
23-10-2010, 12:56
Μονο USPS airmail.και παλι ειναι αρκετα ακριβοι (25 δολλαρια)?
εξαλου αν βαλεις κουριερ θα το τσιμπησουν στο τελωνειο εδω....
πες τους να βαλουν μικροτερη τιμη....κατω απο 50 δολλαρια
αυτο που θα αγορασω κανει 27 δολ.τι εννοεις να τους πω κατω απο 50 δολ?στην τελικη τιμη?θα το δεχτουν?
για καιτ τετοιο φυσικα κια οχι.....αλλα με τετοια αξια βαλε κατι ακομα για να σου φανουν μικροτερα τα ταχυδρομικα...πχ CR123 και Energizer L91 AA λιθιου
Παντελής
23-10-2010, 13:49
ναι θα βαλω καμμια μπαταρια.priority mail ή express mail να διαλεξω usps εννοειτε
ναι θα βαλω καμμια μπαταρια.priority mail ή express mail να διαλεξω usps εννοειτε
Αμα ειναι μικρη η διαφορα βαλε express. Αλλιως δεν αξιζει. Πανω κατω τις ιδιες μερες κανει.
Παντελής
23-10-2010, 18:01
Αμα ειναι μικρη η διαφορα βαλε express. Αλλιως δεν αξιζει. Πανω κατω τις ιδιες μερες κανει.
το θεμα ειναι οτι δεν σου λεει την τελικη τιμη μεχρι να κανεις chechout παρολο που εχει τετοια επιλογη
Απο οσο βλεπω λεει οτι η μεταφορα ειναι δωρεαν (Απλο ταχυδρομειο).
Χρεωνεται η ασφαλιση με +5$
Global Priority Mail (up to 2 items) + $20.00
Global Express Mail (up to 2 items) + $35.00
Αρα η διαφορα ειναι 15$. Εσυ αποφασιζεις.
για οσους κανουν αγορες.....
χθες ειδα οτι τουλαχισοτν η τραπεζα πειραιως απο τον δεκεμβρη και μετα θα χρεωνει προμηθεια συνναλαγματος στις συνναλαγες με το εκωτερικο οταν γινονται μεσω ποστωτικων....το επιβεβαιωσα μολις τωρα
ergotelis
05-01-2011, 14:25
Συγνωμη επρεπε να το βαλω αλλου....
Τρόποι πληρωμής,κάρτες,PayPal,λογαριασμοί κτλ.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62084
αν μπορει καποιος να το μεταφερει....
Λοιπόν 2 λεπτά γιατί δε μας τα λένε καλά. Καταρχήν πιστωτική ή και χρεωστική;
Δεύτερον, προμήθεια δε παίρνανε ήδη;;;;
Όταν σου πουλά το δολλάριο σε τέτοια τιμή και παίρνει και η visa 2%, δλδ τι είναι αυτό;
Πόση προμήθεια θα είναι αυτή;
Υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση;
Αν το βάλει και η alpha που έχω, θα φροντίσω να ενημερώσω τις αρμόδιες υπηρεσίες...Τους κερατάδες...προμήθειες στις συναλλαγές κρίθηκαν παράνομες εντός των τραπεζών και τώρα που γίνονται όλα ηλεκτρονικά θέλουν να τα κονομήσουν από κει????
θα ειναι η διαφορα πωλησης αγορας συνναλαγματος
ergotelis
05-01-2011, 17:08
θα ειναι η διαφορα πωλησης αγορας συνναλαγματος
Κώστα έτσι και αλλώς σου πουλάει η τράπεζα από παλιά δολλάριο στη τιμή πώλησης συναλλάγματος. Τώρα, από όσο διάβασα, θα σου κρατά 2% η visa και 2% επιπλέον η Πειραιώς. Ένα παράδειγμα, αν το δολλάριο είναι 1,3 η τιμή πώλησης 1,27 τότε θα πάει 1,22 η τιμή που θα σε χρεώνει...
Δηλαδή, αν πάρεις τον Olight sr90 με 400 δολλάρια, τότε αντί για 307 ευρώ θα σου φάει 328 ευρώ, δλδ 21 ευρώ παραπάνω!
Να τους χαιρόμαστε!:violent-smiley-030::furious3:
tkostas147
05-01-2011, 22:28
Η ανακοίνωση ακριβώς από την Πειραιώς στο site της:
"Στις αγορές εκτός ζώνης ΕΥΡΩ εφαρμόζονται έξοδα μετατροπής συναλλάγματος 2% επί του ποσού της συναλλαγής, με μέγιστο ποσό χρέωσης € 6"
και αναλυτικά:
http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=298553&lang=1&nt=96&from=links&tid=298549&fromsearch=298549&sid
Παντελής
05-01-2011, 22:42
Σιγά σιγά μας περιποιούνται...:deal:
:tdown:
ergotelis
05-01-2011, 22:45
Η ανακοίνωση ακριβώς από την Πειραιώς στο site της:
"Στις αγορές εκτός ζώνης ΕΥΡΩ εφαρμόζονται έξοδα μετατροπής συναλλάγματος 2% επί του ποσού της συναλλαγής, με μέγιστο ποσό χρέωσης € 6"
και αναλυτικά:
http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=298553&lang=1&nt=96&from=links&tid=298549&fromsearch=298549&sid
στα 300 ευρώ, δλδ, 6 ευρώ η Πειραιώς, 6 ευρώ λόγω αγοράς τιμής πώλησης, 6 ευρώ στη visa, φτάσαμε σχεδόν το 20άρικο...
Παντελής
05-01-2011, 22:48
Μια χαρά...:icon15:
sidirofagos
05-01-2011, 23:46
αυτο ισχυει για τις πιστωτικες καρτες η και για τις καρτες που ειναι συνδεδεμενες με εναν λογαριασμο ταμιευτηριου?
ελεγξα του λογαριασμουςς μου και δεν ειδα διαφορα....αλλα ολα ηταν πληρωμενα με Πειπαλ που απο οσοσ καταλαβα μετατρεπει αυτο το συναλλαγμα κια μετα τραβα το οσο σε ευρω απο την καρτα σου...
nitseg45
24-01-2011, 03:58
Υπαρχει Διαδίκτυακο καταστημα που να δεχετε paysafe?
Για ποιο λογο δεν δεχονται?
Ουτε καρτες ουτε φασαριες,οπως βαζεις χρηματα σε εταιριες στοιχηματων ευκολα.
Παντελής
09-02-2011, 09:32
Καλημέρα παιδιά.Λοιπόν το paypal πριν κάνα μήνα μου είχε ζητήσει για λόγους ασφαλείας να αλλάξω κωδικούς και διάφορα άλλα.Το ψιλοέγραψα μέχρι που το έκανα.Μου ζητάει όμως και ένα τετραψήφιο κωδικό της paypal card τον οποίο ούτε που ξέρω τι είναι και που να τον βρω.Και το κακό είναι ότι μου έχει κάνει τον λογαριασμό limited και δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα.Γνωρίζετε κάτι? :nounder:
ergotelis
09-02-2011, 11:17
αν στο ζήτησε με email είναι fake! Είσαι σίγουρα στη σωστή του διεύθυνση??!!
ΑΠάτη είναι!!!
Μου 'ρθε και μένα, δεν είναι από το κανονικό PAYPAL!!!
Εχει ελαφρώς διαφορετική διεύθυνση!!!
Παντελής
09-02-2011, 12:34
Παιδιά το paypal είναι στην κανονική του διεύθηνση.Κάνω αγορά και μόλις φτάνω να πληρώσω δεν με αφήνει λέγοντας μου ότι είμαι limited.
Ισως έληξε η κάρτα (η ημερομηνία της) και θέλει επικαιροποίηση με την νέα ημερομηνία!
Παντελής
09-02-2011, 13:02
Όχι η κάρτα λήγει το 13,έχω μπερδευτεί το paypal μου μέσα..
netblues
09-02-2011, 13:03
Εισαι limited γιατι δεν εχεις επικυρωσει οτι η καρτα που τους εχεις δωσει ειναι δικια σου.
Εχεις webbanking οπου μπορεις να δεις τις κινησεις της καρτας σου?
Αν ναι, τον κωδικο θα τον βρεις εκει.
Αν οχι, στον αναλυτικο λογαριασμο που θα σου ταχυδρομησουν
(ελπιζω να μην το περνεις καθε τριμηνο..)
Παντελής
09-02-2011, 13:12
Εισαι limited γιατι δεν εχεις επικυρωσει οτι η καρτα που τους εχεις δωσει ειναι δικια σου.
Αυτό ακριβώς μου ζητάνε την επικύρωση αλλά γιατί μετά από καιρό?
Εχεις webbanking οπου μπορεις να δεις τις κινησεις της καρτας σου?
Αν ναι, τον κωδικο θα τον βρεις εκει.
Αν οχι, στον αναλυτικο λογαριασμο που θα σου ταχυδρομησουν
(ελπιζω να μην το περνεις καθε τριμηνο..)
Στο webanking που έχει τέτοιον κωδικό?
ergotelis
09-02-2011, 13:17
και καλά στη περιγραφή συναλλαγής εννοεί!
netblues
09-02-2011, 13:18
Θα δεις μια συναλλαγ paypal με αξια γυρω στο ευρω, και διπλα ενα 4ψηφιο (αν θυμαμαι) νουμερο.
Αυτο το περνεις και το συμπληρωνεις μεσα στο account του paypal.
Παντελής
09-02-2011, 13:23
Θα δεις μια συναλλαγ paypal με αξια γυρω στο ευρω, και διπλα ενα 4ψηφιο (αν θυμαμαι) νουμερο.
Αυτο το περνεις και το συμπληρωνεις μεσα στο account του paypal.
Α ναι μου λέει ότι αν συνεχίσω θα μου κάνει συναλλαγή 1,5 ευρώ το οποίο θα ξαναμπεί σε ένα 24ωρο.Δλδ μόλις γίνει αυτή η συναλλαγή θα εμφανιστεί και ο 4ψήφιος?
netblues
09-02-2011, 13:30
:D Εισαι ακομα στην αρχη...
Ε καντην πρωτα, θα περασουν και 3-4 μερες μεχρι να γινει final και να εμφανιστει στο webbanking, και μετα θα εχεις τον κωδικο σου...
Παντελής
09-02-2011, 14:08
Παιδιά ευχαριστώ..
ειχα παθει και εγω αυτο παλια
kostis22
11-03-2011, 02:08
Όποιος έχει κάνει αγορά από CN μπορεί να μου πει πόσο περίπου χρονικό διάστημα κάνει να επιβεβαιωθεί η παραγγελία από την στιγμή που ολοκληρώνεται η πληρωμή μέσω paypal;
ergotelis
11-03-2011, 03:45
Ανάλογα το μαγαζί φίλε μου!
Παιδιά, μήπως έχει ιδέα κανείς γιατί συμβαίνει το εξής :
Προσπαθώ να αγοράσω τον Η51 από την εταιρεία και όταν επιλέγω να πληρώσω με Paypal και πατάω continue, μου γράφει :
"Paypal Error
The Paypal transaction could not be completed. If you would like to try again, click on the button below to go back to the Checkout Page. Once there, click the Paypal logo to go through the Paypal authentication process."
ergotelis
14-03-2011, 04:24
έχεις ξαναπληρώσει με paypal? Aν ναι ξαναδοκίμασε αύριο!
Πάρα πολλές φορές. Τώρα μου χτύπησε μόνο. Ψωνίζω χρόνια τώρα με paypal. Θα δοκιμάσω αύριο πάλι να δω.
Το ίδιο πρόβλημα που είχα με τη zebralight έχω και με το goinggear. Δεν μπορώ να πληρώσω μέσω paypal, μου γράφει :
"10417 Transaction cannot complete. - The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method."
Έχετε ιδέα τί παίζει ή θα αναγκαστώ να δώσω κατευθείαν τον αριθμό κάρτας;
Όχι τίποτα άλλο, μου κόβουν τη φόρα που έχω πάρει τώρα για τους φακούς......
Το ίδιο πρόβλημα που είχα με τη zebralight έχω και με το goinggear. Δεν μπορώ να πληρώσω μέσω paypal, μου γράφει :
"10417 Transaction cannot complete. - The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method."
Ζητα τους να σου στειλουν invoice και μετα θα μπεις στον paypal λογαριασμο σου και θα το πληρωσεις χωρις να δωσεις τον αριθμο της καρτας σου.
Φίλε learner σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά τελικά έβγαλα άκρη από την τράπεζα και θα σας πω τι συμβαίνει ώστε εάν τύχει και σε κάποιον άλλο να το γνωρίζει.
Μου είπαν ότι άλλαξε η πολιτική και πρέπει να έχω στο λογαριασμό, για να εκπληρώσω μία συναλλαγή, 20% επιπλέον του ποσού της συναλλαγής. Αυτό λέει ότι το κάνουν για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση που υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις ή προμήθειες (ότι να 'ναι δηλαδή).
Με νούμερα : Εάν κάποιος θέλει να κάνει μία αγορά που κοστίζει 50 ευρώ τελική (με μεταφορικά, αξία προϊόντος, προμήθεια paypal κλπ.) θα πρέπει να έχει στο λογαριασμό του στην τράπεζα 60 ευρώ, τα οποία αρχικά θα δεσμευθούν και αφού σηκωθούν τα χρήματα (τα 50 ευρώ) από την τράπεζα του πωλητή τότε μετά από 15 μέρες επιστρέφονται τα 10 ευρώ που είχαν δεσμευτεί από την τράπεζα του αγοραστή για λόγους ασφαλείας και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για νέα αγορά ή ανάλυψη.
Φυσικά τα παραπάνω ισχύουν για χρεωστικές κάρτες.
Φίλε learner σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά τελικά έβγαλα άκρη από την τράπεζα και θα σας πω τι συμβαίνει ώστε εάν τύχει και σε κάποιον άλλο να το γνωρίζει.
Μου είπαν ότι άλλαξε η πολιτική και πρέπει να έχω στο λογαριασμό, για να εκπληρώσω μία συναλλαγή, 20% επιπλέον του ποσού της συναλλαγής. Αυτό λέει ότι το κάνουν για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση που υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις ή προμήθειες (ότι να 'ναι δηλαδή).
Με νούμερα : Εάν κάποιος θέλει να κάνει μία αγορά που κοστίζει 50 ευρώ τελική (με μεταφορικά, αξία προϊόντος, προμήθεια paypal κλπ.) θα πρέπει να έχει στο λογαριασμό του στην τράπεζα 60 ευρώ, τα οποία αρχικά θα δεσμευθούν και αφού σηκωθούν τα χρήματα (τα 50 ευρώ) από την τράπεζα του πωλητή τότε μετά από 15 μέρες επιστρέφονται τα 10 ευρώ που είχαν δεσμευτεί από την τράπεζα του αγοραστή για λόγους ασφαλείας και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για νέα αγορά ή ανάλυψη.
καλα και δεν τους είπες γεια σας επι τόπου και να πας αλλού ; Τι καραγκιοζιλικια είναι αυτα , και 15 μέρες απο που κι ως που .
Εγω με προπληρωμενη eurobang έτυχε μια φορά να κάνω 2 παραγγελειες μέσω pay pal και έτσι υπερεβησα το πόσο που είχα βάλει κατα 9 € δεν με εννοχλησαν έβαλα την επόμενη φορά κάποια χρήματα και τα κράτησαν τότε,έτσι απλά.
Να πω ότι έχεις άδικο; Ψέματα θα είναι. Δεν έχω χρόνο τώρα να ασχοληθώ και να τρέχω, αλλιώς θα είχα φύγει ήδη. Βέβαια κρατάω μία επιφύλαξη γιατί νομίζω ότι μου είπε πως ισχύει για όλες τις τράπεζες και εφαρμόστηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ή κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει αναγκαστικά τώρα θα κάνω τη δουλειά μου με αυτή :7SFGSFG: .
kostis22
04-04-2011, 02:59
Δεν ξέρω αν πρέπει να ποστάρω εδώ αλλά αν είμαι λάθος ας το μεταφέρει κάποιος υπεύθυνος.
Έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα από cnqualitygoods ένα δέμα με απλό ταχυδρομείο αλλά ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα! Όσοι έχετε παραγγείλει από αυτούς μπορείτε να μου πείτε πόσο χρόνο παίρνει για να έρθουν Ελλάδα; Στο μεταξύ στην κατάσταση της παραγγελίας γράφει: "Confirmed,Payed,Unshipped". Είναι δυνατόν μετά από ένα μήνα να μην το έχουν αποστείλει ακόμα; Στο site αναφέρει πως συνήθως αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες μέρες. Τους έστειλα μήνυμα και τους ρώτησα αν και πότε το έστειλαν και με... προώθησαν κανονικά! Να περιμένω ακόμα ή να ζητήσω refund από paypal γιατί με αυτούς δεν βλέπω να βγάζω άκρη!
ergotelis
04-04-2011, 03:24
Ζήτα refund καλού κακού, αφού δε σου απαντήσανε ακόμη, πριν περάσει ο καιρός.
Δε ξέρω τι παίζει μαζί τους εγώ πάντως για τη μεγάλη παραγγελία μια χαρά επικοινωνούσαν με πμ βέβαια, ελπίζω να μη κλαίμε όλοι μαζί τα λεφτά μας χαχα!
netblues
04-04-2011, 08:49
Το απλο ταχυδρομειο της cnquality ειναι συστημενο οποτε δυσκολα θα χαθει.
Το unshipped του site δεν λεει και τιποτε.
Εχω παραλαβει και ειναι ακομα unshipped στο site.
Ο μηνας ειναι μαλλον ο τυπικος χρονος για να παραλαβεις.
Για να μην μπλεκεις με γραφειοκρατια, συνιστω να περιμενεις καμμια 10ρια μερες ακομη.
Τσεκαρε και απο το site του paypal μεχρι πότε μπορεις να κανεις dispute τη συναλλαγη.
Και γω δεν είμαι ευχαριστημένος μαζί τους - ασταθείς είναι (γι' αυτό και δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή τον DQG II) - περιμένω 40 μέρες για ανταλλακτικό για τον Ζ1...!!!
Στις 40 μέρες (από την μέρα που πλήρωσες) να κάνεις αίτηση για refund (το όριο είναι 45)
Εχεις tracking number? Που φαίνεται να βρίσκεται το δέμα?
kostis22
04-04-2011, 18:55
Δυστυχώς tracking number δεν έχει οπότε μου είναι και άγνωστο που βρίσκεται το δέμα! Στο paypal όντως 45 μέρες είναι το όριο για refund οπότε και θα περιμένω άλλες 10 μέρες μήπως και μου απαντήσουν στα μηνύματα που θα τους "ξανα"στείλω αλλά μετά θα ζητήσω refund από paypal. Αν ήταν για μικροποσό δεν πρόκειται να ασχολούμουν. Όποτε ήθελε, ας (και αν) ερχόταν το δέμα... Όμως επειδή η παραγγελία είναι μεγαλούτσικη δεν έχω καμία διάθεση και σκοπό να τους την χαρίσω!
Και το κακό είναι πως ένα μέρος αυτών που έχω παραγγείλει είναι για έναν γνωστό μου στρατιωτικό και όλο με ρωτάει πότε θα έρθουν και δεν έχω ιδέα τι να του απαντήσω του ανθρώπου!
Ergotelis ανέφερες ότι επικοινώνησαν μια χαρά μαζί σου με pm... Να υποθέσω μέσω msn? Αν είναι θα προσπαθήσω και με αυτόν τον τρόπο...
kostis22
06-04-2011, 09:11
Τελικά τους έστειλα μήνυμα χθες μέσω MSN και πήρα απάντηση σήμερα το πρωί!
Μου είπαν πως το δέμα έφυγε 17/3 από αυτούς και συνήθως κάνει 2 με 3 βδομάδες για Ελλάδα. Μου έδωσαν και tracking number αλλά δεν έχω ιδέα πως μπορώ να το εντοπίσω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει τον τρόπο.
Πάντως αν είναι να ξαναπάρω πάλι από αυτούς μάλλον θα χρησιμοποιήσω courier.
netblues
06-04-2011, 09:16
http://www.track-chinapost.com/
Πάντως αν είναι να ξαναπάρω πάλι από αυτούς μάλλον θα χρησιμοποιήσω courier.
ΟΥΤΕ για πλακα.
Αμα θες να τους πληρωσεις χρυσους, φερτους με κουριερ.
Η μαφια των courier/τελωνειων θα χαρει να σας εξυπηρετησει, με τιμες που ξεκινανε απο τα 180 ευρω και ανεβαινουν... (φυσικα επιπλεον απο οτι θα πληρωσεις για μεταφορικα στον πωλητη...)
kostis22
06-04-2011, 09:26
Το ξέρω και την είχα πατήσει στο παρελθόν με courier από Αμερική/ Hong Kong. Αλλά για μικρές σε κόστος παραγγελίες πάλι λέτε να πληρώσω τελωνείο; Το μόνο καλό βέβαια είναι ότι θα ξέρω ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Το site πάντως της China post δεν δουλεύει...
netblues
06-04-2011, 09:39
ΕΠειδη τα τζιμανια φορολογουν και τα μεταφορικα, πλησιαζεις επικινδυνα το οριο. Δεν λεει. Το site μερικες φορες εχει ψυχολογικα, αλλα γενικα δουλευει.
Βεβαια θα σου πει μονο ποτε εφυγε απο εκει.
Δοκιμασε και στα δικα μας, θα εμφανιστει μια μερα πρωτου το παραλαβεις.
ειτε εδω
http://212.205.82.71/trackandtrace/
ειτε εδω
http://www.elta-courier.gr/trackit/
Πρεπει να το παρεις αποφαση οτι η κινα κανει τυπικα ενα μηνα.
Η κατασταση πλεον ειναι μονιμη.
Οπως και να εχει, καποια στιγμη θα το παραλαβεις, οποτε δεν εχει νοημα το dispute.
kostis22
06-04-2011, 09:56
Αυτό εννοείται. Από την στιγμή που επικοινώνησαν μαζί μου δεν τίθεται θέμα dispute. Όσο αναφορά το δέμα τώρα έβαλα το tracking number στις σελίδες που μου έστειλες netblues (και σε ευχαριστώ γι'αυτό) και γράφει ΚΔ Αθήνας με ημερομηνία 30 Μαρτίου. Να υποθέσω πως αυτό σημαίνει ότι έχουν έρθει Ελλάδα; Επειδή σήμερα θα περάσω από το τοπικό ταχυδρομείο να τους κάνω μια ερώτηση για το δέμα με το tr.number που έχω ή έχω καταλάβει λάθος και σημαίνει πως ακόμα αναμένουν το πακέτο στην Αθήνα;
netblues
06-04-2011, 09:59
Κεντρο διαλογης Αθηνας.
Δεν εχει νοημα να περασεις απο το τοπικο ταχυδρομειο. Δεν ξερουν τιποτε παραπανω.
Θα σου δωσουν το τηλεφωνο που γραφει το site και αμα τους παρεις θα σου διαβασουν το website.
Λιγη υπομονη ακομα. Μεχρι την παρασκευη λογικα θα το εχεις.
kostis22
06-04-2011, 10:07
ΟΚ netblues όλα καλά λοιπόν και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Όταν έρθουν με το καλό θα ποστάρω στην αντίστοιχη κατηγορία για εντυπώσεις.
Τελικά τους έστειλα μήνυμα χθες μέσω MSN και πήρα απάντηση σήμερα το πρωί!
Μου είπαν πως το δέμα έφυγε 17/3 από αυτούς και συνήθως κάνει 2 με 3 βδομάδες για Ελλάδα. Μου έδωσαν και tracking number αλλά δεν έχω ιδέα πως μπορώ να το εντοπίσω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει τον τρόπο.
Όπως σου είπε και ο netblues από http://www.track-chinapost.com/ το οποίο δοκίμασα τώρα και δουλεύει κανονικά (μέχρι χθες και εμένα δε μου δούλευε).
Υπάρχει και ένα άλλο link που εγώ από εκεί το παρακολουθώ όλες αυτές τις μέρες γιατί είναι πιο αναλυτικό.
http://www.emsairmailtracking.com/
Άσχετα που δείχνει την παραγγελία μου να κάνει βόλτες στο τελωνείο τους.
Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα την υπηρεσία Paypal για όλες τις συναλλαγές αγορών μου μέσω διαδικτύου.
Είχα περάσει μία πιστωτική κάρτα (όχι προπληρωμένη) και αυτό ήταν όλο, χωρίς εκπλήξεις και ποτέ προβλήματα με την κάρτα.
Μόλις τώρα ακύρωσα την κάρτα και σκέφτομαι επειδή δεν μου αρέσουν οι προπληρωμένες κάρτες και η αναμονή στην τράπεζα για γέμισμα κάθε λίγο και λιγάκι - εάν το Paypal επιτρέπει τις συναλλαγές απευθείας από τραπεζικό λογαριασμό.
Σκεφτόμουν να ανοίξω άλλον ένα λογαριασμό στην τράπεζα που συνεργάζομαι (Millenium), να συνδέσω τον νέο λογαριασμό με το Paypal και όποτε χρειάζομαι αγορά να κάνω μέσω e-banking μεταφορά από τον ένα λογαριασμό στον άλλον.
Μπορούν να μου πουν όσοι γνωρίζουν εάν αυτό είναι εφικτό από την υπηρεσία Paypal?
ναι αλλα.....
το πειπαλ σου δινει αυτη τη δυνατοτητα.....εχει δικο του λογαριασμο σε τραπεζα της αθηνας.....ψαξτο, καπου το λεειε στον λογαριασμο σου
αλλα η ταρπεζα σου θα σου χρεωσει αρκετα για την μεταφορα των χρηματων....αλλα φυσκια οσο περισοστερα βαλεις τοσο ευνοικοτερη θα ειναι η αναλογια
Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος (μολις το κοιτουσα αλλα δεν έβγαλα ξεκάθαρο συμπέρασμα) δεν βλέπω να γίνεται εύκολα, μονο άν έχουν κάπου δυνατότητα "συνδεσης" λογαριασμών...
ΤΟ αντίθετο (να στείλεις λεφτά από το balance σου, σε Τραπεζικό λογαριασμό σου) είναι εύκολο, το κάνω συχνά (οταν έχω κάνει κάποια πώληση και με "πλήρωσε" κάποιος)
netblues
01-05-2011, 23:55
Δεν ξερω γιατι την κατηργησες, θα μπορουσες να την κρατησεις μονο για paypal.
Περα απο αυτο, οι περισσοτεροι λογαριασμοι συνοδευονται και απο δωρεαν καρτα αναληψης που ειναι visa και τα τραβαει απευθειας απο το λογαριασμο.
Βαζεις αυτη στο paypal και συνεχιζεις οπως και πριν.
Απλο ειναι, που μπερδευτηκες?
Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος (μολις το κοιτουσα αλλα δεν έβγαλα ξεκάθαρο συμπέρασμα) δεν βλέπω να γίνεται εύκολα, μονο άν έχουν κάπου δυνατότητα "συνδεσης" λογαριασμών...
ΤΟ αντίθετο (να στείλεις λεφτά από το balance σου, σε Τραπεζικό λογαριασμό σου) είναι εύκολο, το κάνω συχνά (οταν έχω κάνει κάποια πώληση και με "πλήρωσε" κάποιος)
To ίδιο είδα για αυτό έγραψα σ' αυτό το νήμα. Χρησιμοποιεί το μηχανισμό διασύνδεσης κάρτας ->τραπεζικού λογαριασμού - δεν μπόρεσα κάπου να βρω, εάν μπορείς να διασυνδέσεις έναν λογαριασμό απευθείας με της αγορές σου (ανάληψη).
ναι αλλα.....
το πειπαλ σου δινει αυτη τη δυνατοτητα.....εχει δικο του λογαριασμο σε τραπεζα της αθηνας.....ψαξτο, καπου το λεειε στον λογαριασμο σου
αλλα η ταρπεζα σου θα σου χρεωσει αρκετα για την μεταφορα των χρηματων....αλλα φυσκια οσο περισοστερα βαλεις τοσο ευνοικοτερη θα ειναι η αναλογια
Όπως σωστά αναφέρεις, μάλλον δεν θα συμφέρει εάν κάνεις μεταφορά ποσών μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών τραπεζών - σίγουρα θα υπάρχουν αυξημένα τέλη.
Δεν ξερω γιατι την κατηργησες, θα μπορουσες να την κρατησεις μονο για paypal.
Περα απο αυτο, οι περισσοτεροι λογαριασμοι συνοδευονται και απο δωρεαν καρτα αναληψης που ειναι visa και τα τραβαει απευθειας απο το λογαριασμο.
Βαζεις αυτη στο paypal και συνεχιζεις οπως και πριν.
Απλο ειναι, που μπερδευτηκες?
Αυτό που αναφέρεις ως προς την κάρτα ανάληψης/visa πρέπει να το δω, γιατί όντως η κάρτα ανάληψης αναφέρει visa electron, δεν ξέρω φυσικά εάν το electron δημιουργεί πρόβλημα ή εάν υπάρχει μετά από αυτό ετήσια συνδρομή. Θα το ρωτήσω στην τράπεζα, για να δω τι γίνεται...
Ευχαριστώ όλους για τις υποδείξεις.
Error Code 10417 Transaction cannot complete. - The transaction cannot complete successfully.
Ενώ έχω κάνεις πολλές αγορές εδώ και 3 ημέρες μου λέει το παραπάνω το paypal, έχουν και άλλοι πολλοί το ίδιο πρόβλημα από ότι είδα στο γοογλ, ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
astanapane_10
03-08-2011, 13:32
αν και δεν εχω κανει ποτε αγορες μεσω paypal και δεν προκειτε να κανω, αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν εχεις βαλει χρηματα στο λογαριασμο του paypal η της καρτας.
Η κάρτα είναι πιστωτική και λεφτά υπάρχουν στον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη.
Από 2/2 υπάρχει αυτό το πρόβλημα χωρίς λύση.
https://www.paypal-community.com/t5/eBay-and-PayPal/Error-Code-10417-Your-request-could-not-be-processed-at-this/td-p/186550/page/44
astanapane_10
03-08-2011, 17:05
προσεχτε με την paypal
Λογικα θα εχει καποιο προβλημα ο σερβερ τους με τους λογαριασμους.
Απο την αλλη εγω ειμαι μεσα στην τεχνολογια σε ολα εκτος του paypal το θεωρω σαν να βαζω καποιον μετα τον μεσαζοντα της τραπεζας για να μου κανει τις πληρωμες.
Και τραπεζα ως πρωτος μεσαζον τι κανει? Αυτα για μενα ειναι καραγκιοζιλικια.
η ALPHABANK εχει μια απο τις καλυτερες VISA καρτες της αγορας. Οταν καποιος πουλαει με paypal απλα δεν αγοραζω.
To ιδιο προβλημα ειναι και με την LED TECH. Τους εχω στειλει email απο περυσι για το θεμα της VISAs και PAYPAL, απλα λενε οτι αν δεν θελω δεν αγοραζω.
Καταλαβες κυριε? ειναι μονοπωλειο και κανουν οτι θελουν γιατι εχουν συμφωνισει με την Paypal.
Αν ανοιξει εστω και ενα μαγαζι σαν το LED TECH που να εχει και την επιλογη της αμεσης αγορας με VISA τοτε εκλεισαν στην PAYPAL. Ξερω παρα πολλους μα παρα πολλους που δεν γουσταρουν το paypal για παρα μα παρα πολλους λογους.
με το ζορι μεσαζον πανω απο τον μεσαζον δηλαδη? τι ειναι αυτοι ρε?
Κοίτα, εσύ αποφασίζεις εάν θες να δίνεις τη visa σου σε όλα ανεξαίρετος τα ηλεκτρονικά καταστήματα.
Θεωρητικά – στατιστικά είναι πιο ασφαλές να δώσεις τη visa σου σε ένα σημείο μόνο λ.χ. paypal
Θα μου πεις η Alfa με καλύπτει εμένα και δε με νοιάζει τίποτα άλλο… οκ, αλλά θεωρώ καλύτερο να έχεις δύο δικλείδες σε περίπτωση στραβής μια του Paypal και μια της τράπεζας.
Προτιμήσεις και αποφάσεις
Choose a life
Choose a carrier
ergotelis
03-08-2011, 17:43
Πάντως 7-8 χρόνια τώρα με Άλφα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε paypal/web banking/χρεωστική κάρτα....
δυο χρονια πληρωνω μονο με paypal . και θεωρω paypal σαν ασφαλεστερος τροπος πληρομης , αν και εχω 3 πιστωτικες καρτες.
αν δεν εχει paypal - δεν αγοραζω :D
alefantos2007
04-08-2011, 01:57
και γω μια απο τα ιδια.... paypal κ παμε για νανακια. Και οταν κατσει η στραβη που εχει κατσει 2 φορες μεχρι τωρα τα λεφτα πισω ομορφα κ ωραια....
Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα που έγραψα πριν το αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες του paypal από τις 02/02/11 και λύση δεν έχει βρεθεί.
Μετά την σωστή αλλαγή κάρτας και την χρέωση 1,5€ δεν μου δίνει την δυνατότητα (και σε άλλους πολλούς) να κάνω άλλη αγορά έτσι ώστε να μου επιστρέψει και το 1,5€.
Κρίση και στο paypal και μαζεύουν 1,5€ από όσους μπορούν;
Τους έστειλα και mail αλλά απάντηση καμία...
kostis22
04-08-2011, 13:37
Μπορεί να είναι λίγο ( η μάλλον εντελώς) άσχετο το συγκεκριμένο post αλλά είναι το μόνο θέμα που βρήκα σχετικά με αγορες κλπ μέσα στο forum.
Καποιος μου ανέφερε για ένα site το byserv.com στο οποίο όπως λένε μπορείς να κάνεις αγορές από Αμερική και αυτοί σου υπολογίζουν τα μεταφορικά\δασμούς\τελωνεία και σου βγάζουν ακριβώς πόσο θα σου στοιχισει. Η πληρωμη γίνεται σε αυτούς και υποτίθεται στοιχίζει πιο λίγο η συνολική αγορά καθώς απ'ότι κατάλαβα αυτοί μαζέυουν ένα μεγάλο όγκο πακέτων απο αμερική και τα φέρνουν όλα μαζί στην ευρωπη κερδίζοντας έτσι στα μεταφορικά. Κάτι σαν μεσάζοντας δλδ.
Το θέμα είναι αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα αυτά που λένε να είναι εντελώς αλήθεια ή είναι απατεώνες που σου ρουφάνε την προκαταβολή απο το paypal και μετά άντε βρες τους να βγάλεις άκρη.
Πάντα ήμουν καχύποπτος με όλα αυτά του είδους site αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση κάτι μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Έχει κανέις άποψη για το συγκεκριμένο site;
Πετρος Νικολαιδης
04-08-2011, 14:47
Πως μπορουν να υπολογισουν εκ των προτερων τους δασμους.Εξ αλλου οι δασμοι πληρωνονται αφου εκτελωνισθει το δεμα και τους πληρωνει ο παραληπτης.Απ οτι ξερω κανενας δεν υπολογιζει δασμους+εξοδα εκτελωνισμου,μαλλον ρισκο το βλεπω
Απ οτι ειδα ,το μονο στοιχειο ειναι ενα τηλ στις ΗΠΑ και το email,ποιος ,που ,τι ειναι ,απλα δεν υπαρχουν .Μονη σχετικη εξασφαλιση το pay pal
Έχει διάφορες τέτοιες εταιρίες δείτε ΕΔΩ (http://www.usa2me.com/) και ΕΔΩ (http://www.bundlebox.com/) , η μια απο τις δυο έχει δικτυακό εργαλείο υπολογισμού τελικής τιμής.
Να τονίσω οτι ακόμη δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία απο τις δύο , αλλά τις έμαθα απο άλλους που το έκαναν.
Error Code 10417 Transaction cannot complete. - The transaction cannot complete successfully.
Ενώ έχω κάνεις πολλές αγορές εδώ και 3 ημέρες μου λέει το παραπάνω το paypal, έχουν και άλλοι πολλοί το ίδιο πρόβλημα από ότι είδα στο γοογλ, ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα που έγραψα πριν το αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες του paypal από τις 02/02/11 και λύση δεν έχει βρεθεί.
Μετά την σωστή αλλαγή κάρτας και την χρέωση 1,5€ δεν μου δίνει την δυνατότητα (και σε άλλους πολλούς) να κάνω άλλη αγορά έτσι ώστε να μου επιστρέψει και το 1,5€.
Κρίση και στο paypal και μαζεύουν 1,5€ από όσους μπορούν;
Τους έστειλα και mail αλλά απάντηση καμία...
Καμία απάντηση τους εδώ και 2 ημέρες...
Έχει διάφορες τέτοιες εταιρίες δείτε ΕΔΩ (http://www.usa2me.com/) και ΕΔΩ (http://www.bundlebox.com/) , η μια απο τις δυο έχει δικτυακό εργαλείο υπολογισμού τελικής τιμής.
Να τονίσω οτι ακόμη δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία απο τις δύο , αλλά τις έμαθα απο άλλους που το έκαναν.
το ενδιαφερον ειναι οτι συγκρινει με τιμες κουριερ...εμεις που τα λαμβανουμε με USPS θα κερδισουμε τιποτα???
το ενδιαφερον ειναι οτι συγκρινει με τιμες κουριερ...εμεις που τα λαμβανουμε με USPS θα κερδισουμε τιποτα???
Βασικά αν προσέξεις θα δεις οτι αυτές οι εταιρίες βοηθούν όταν θέλεις να πάρεις κάτι απο εταιρία που δε στέλνει Ελλάδα.
Η δική μου είναι πιστωτική και όχι χρεωστική, το paypal λέει ότι φταίει η τράπεζα και η τράπεζα το αντίθετο! :bigcry:
Η δική μου είναι πιστωτική και όχι χρεωστική, το paypal λέει ότι φταίει η τράπεζα και η τράπεζα το αντίθετο! :bigcry:
Αν εβγαλες νεα καρτα απο την ιδια τραπεζα, με τον ιδιο αριθμο καρτας, απλα με διαφορετικη ληξη και φυσικα διαφορετικο 3ψηφιο κωδικο τοτε:
Επρεπε να πας στο paypal και στις καρτες (στην καρτα δηλαδη) να εκανες διορθωση (edit) και οχι αφαιρεση (remove) και προσθεση νεας (add).
Στην διορθωση θα εβαζες την νεα ημερομηνια ληξης και τον νεο 3ψηφιο κωδικο και θα ησουν ετοιμος.
Αν ομως δεν εκανες αυτη την διαδικασια μαλλον (υποθετω) θα πρεπει να γινεις ξανα επιβεβαιωμενο μελος (verified).
To ιδιο και αν αλλαξες καρτα, ειτε τραπεζα ειτε απο την ιδια πηρες καρτα με αλλο αριθμο καρτας ή αντι για visa τωρα ειναι mastercard ή αλλο.
Σε καθε περιπτωση εξηγησε στο paypal τι εκανες ακριβως ωστε να σου πουν τι πρεπει να κανεις.
Φανταζομαι οτι δεν εκανες και αλλες αλλαγες, οπως αλλαγη διευθυνσης κτλ.
Φίλε με έσωσες, έχεις απόλυτο δίκιο!
Είχα 2 κάρτες στο προφίλ μου με τον ίδιο αριθμό κτλ και η βασική ήταν η πρώτη η οποία δεν είχε αφαιρεθεί, την αφαίρεσα και άφησα την δεύτερη (είναιι μοναδική και πρώτη τώρα) για βασική.
astanapane_10
10-08-2011, 16:09
Εχω να κανω μια ερωτηση.
Παρηγγηλα κατι απο το Led-tech στην Γερμανια και δεν εχουν ερθει ακομα.
Τα ετσειλε με DHL και βλεπω μονο μεχρι τις 6 του μηνα τι εχει γινει και απο εκει και περα τιποτα.
Ξερετε με ποια εταιρια μεσα στην Ελλαδα συνεργαζετε η DHL για τις αποστολες της?
Εχει κανει κανενας καμια παραγγελια απο LED ΤΕCH τωρα τελευταια?
Ευχαριστω.
Εχω να κανω μια ερωτηση.
Παρηγγηλα κατι απο το Led-tech στην Γερμανια και δεν εχουν ερθει ακομα.
Τα ετσειλε με DHL και βλεπω μονο μεχρι τις 6 του μηνα τι εχει γινει και απο εκει και περα τιποτα.
Ξερετε με ποια εταιρια μεσα στην Ελλαδα συνεργαζετε η DHL για τις αποστολες της?
Εχει κανει κανενας καμια παραγγελια απο LED ΤΕCH τωρα τελευταια?
Ευχαριστω.
Δες λίγο στο Πόρτα Πόρτα των ΕΛΤΑ , αλλα νομίζω ότι τα κάνει η ίδια η DHL σε κάθε περίπτωση παρτους τηλέφωνο στα εδω γραφεία .
Αυτή η DHL (Γερμανίας)
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056079588&postcount=270
ερχεται με ΕΛΤΑ
Δοκίμασε μήπως το δεις εδώ (http://212.205.82.71/trackandtrace/)
astanapane_10
10-08-2011, 16:40
Δες λίγο στο Πόρτα Πόρτα των ΕΛΤΑ , αλλα νομίζω ότι τα κάνει η ίδια η DHL σε κάθε περίπτωση παρτους τηλέφωνο στα εδω γραφεία .
ευχαριστω πολυ αυτο θα κανω.
ASOT,
θα δοκιμασω και ελτα και DHL γερμανιας.
Υππολογιστης χρεωσεων Paypal
http://ppcalc.com/
Το paypal χρησιμοποιεί δική του ισοτιμία;
Κάνω αγορές από το ebay της Ιρλανδίας για να βλέπω στο περίπου πόσα ευρώ είναι οι λίρες.
Είχα αγοράσει αντικείμενο που στοίχιζε βάση ebay 114€ και το paypal με χρέωσε 117€, μικρή η διαφορά!
Χθες αγόρασα αντικείμενο που στοίχιζε βάση ebay 424€ και το paypal με χρέωσε 442€!
18€ παραπάνω και φαντάζομαι πως όσο ανεβαίνει το ποσό αγοράς τόσο ανεβαίνει και το νταβατζιλίκι της ισοτιμίας!
Υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε αυτό;
Φυσικά και έχουν δική τους ισοτιμιά, χαμηλότερη και από την τιμή πώλησης
πχ σήμερα που κοιτώ στην ALPHA, ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ (GBP)= 0,8193 - στο PayPal ειναι 0,8101
Γενικά, ισχύει οτι ισχύει με τις αγορές σε Συνάλλαγμα!
Εγω πληρωνω παντοτε στο νομισμα του καθε site, και αφηνω την Ελληνικη τραπεζα/πιστωτικη καρτα να υπολογισει την ισοτιμια.
Νομιζω οτι συμφερει περισσοτερο απ'οτι να αφηνεις το ebay or Amazon να εκτελουν βασει των δικων τους ισοτιμιων που προφανως και λογικα θα βαζουν καποιο καπελλο επειδη και αυτες με τραπεζες εν τελει εχουν να κανουν (δηλαδη βαζουν ενα περιθωριο ασφαλειας πανω στην ισοτιμια της τραπεζας).
warewolf73
22-01-2012, 18:02
Πριν κανα χρονο που κοιτουσα, συνεφερε η ισοτιμια απο την τραπεζα και οχι απο το paypal, μικρες διαφορες αλλα υπηρχαν.
Τωρα δεν ξερω απο που συμφερει αλλα μπορεις μεσα απο τις επιλογες του paypal να ορισεις εσυ ποια ισοτιμια θα χρησιμοποιει, τη δικη του ή της τραπεζας.
Δεν θυμαμαι σε ποιες ρυθμισεις μπαινεις, αλλα δεν ειναι δυσκολο να το βρεις.
ergotelis
22-01-2012, 18:22
Πάντα ισοτιμία από τη τράπεζα/κάρτα, το Paypal Κλέβει!
warewolf73
22-01-2012, 18:36
Οταν φτάνουμε στην σελίδα του PayPal που
γράφει το ποσό και την ισοτιμία, ακριβώς δίπλα από την ισοτιμία έχει την επιλογή
Conversion options που από εκεί μπορούμε να επιλέξουμε από που
θα γίνει η ισοτιμία (PayPal, τράπεζα)
Στην επόμενη αγορά μου θα την ψάξω την επιλογή αυτή.
Την έκανα την αλλαγή και στο paypal και στο amazon, στο δεύτερο γίνετε πανεύκολα ενώ στο πρώτο χάθηκα στο μενού αλλά τελικά το κατάφερα, στη επόμενη αγορά θα δω αν συμφέρει ή θα έχει καμία τρελή χρέωση η τράπεζα.
Έκανα τελικά χθες μια μικροαγορά στο ebay για να δω τι θα χρεώσει η τράπεζα και πότε.
Έκανα τελικά χθες μια μικροαγορά στο ebay για να δω τι θα χρεώσει η τράπεζα και πότε.
Νομιζω οτι δεν μπορουμε να καταλαβουμε τη διαφορα με αυτον το τροπο. Οι ισοτιμιες αλλαζουν καθε μερα για να μην πω, καθε δεκατο του δευτερολεπτου :))
Αν η τράπεζα με χρεώσει με την ισοτιμία της ημερομηνίας της αγορά τότε θα δω τις διαφορές, αν με χρεώσει με την ισοτιμία της ημερομηνίας της πληρωμής της πιστωτικής κάρτας τότε δεν θα δω τις διαφορές.
Είδωμεν...
Αν η τράπεζα με χρεώσει με την ισοτιμία της ημερομηνίας της αγορά τότε θα δω τις διαφορές, αν με χρεώσει με την ισοτιμία της ημερομηνίας της πληρωμής της πιστωτικής κάρτας τότε δεν θα δω τις διαφορές.
Είδωμεν...
Ο μονος σιγουρος και ευκολος τροπος ειναι να ρωτησεις την τραπεζα που εχει εκδωσει την πιστωτικη σου καρτα τι προμηθεια χρεωνει για τη μετατροπη συναλλαγματος.
Το ebay δηλωνει οτι χρεωνει 2.5%. Το amazon χρεωνει σχεδον τα διπλα και λεει οτι προσπαθει για την καλυτερη ισοτιμια για τους πελατες της...μπουρδες.
Οι τραπεζες στην Ελλαδα πιστευω οτι χρεωνουν λιγοτερο απο το ebay. Ξερω τραπεζα που η πιστωτικη της χρεωνει 1.5% για τετοιες μετατροπες. Δες η δικια σου τι κανει.
Πριν απο λιγο, ετσι για την πλακα, μπηκα στο Amazon και ζητησα μετατροπη ενος αντικειμενου που εκανε 29.95 λιρες. Μου εδωσε αντιστοιχια 37.52 ευρω. Αυτο μεταφραζεται σε ισοτιμια λιρας/ευρω 1.25 (κοβω τα πολλα δεκαδικα). Την ιδια ωρα η μεση τιμη λιρας ευρω στην αγορα ηταν 1.20. Αρα το Αμαζον χρεωνει 4% προμηθεια.
Δεν μπορεις να αποφυγεις την προμηθεια, το θεμα ειναι να πληρωνεις λιγοτερο. Αν εχεις προσεξει, το συναλλαγμα εχει 2 τιμες, τιμη αγορας και τιμη πωλησης η οποια καθοριζεται απο την προμηθεια της καθε τραπεζας πανω στην μεση τιμη αγορας. Πληρωνεις +/- καποιο ποσοστο αναλογα αν αγοραζεις η πουλας συναλλαγμα στην τραπεζα.
warewolf73
23-01-2012, 19:51
Επειδη ετοιμαζομαι αυριο για αγορα πανιου απο εξωτερικου, παρατηρησα σημερα οτι η prepaid eurobank που εχω ληγει ιανουαριο 2012.
Επειδη βαριεμαι να τρεχω για νεα, ξερει καποιος αν ο πρωτος μηνας που γραφει, ειναι η αρχη του μηνα ή το τελος. ?
Σκεφτομουν να κανω την αγορα απο κανονικη πιστωτικη αν εχει ληξει.
Αν τελικα εννοει οτι ληγει στο τελος Ιανουαριου, προλαβαινω για την αγορα.
Οταν γραφει οτι ληγει τον Ιανουαριο του 2012 σημαινει οτι μπορεις να την χρησιμοποιησεις μεχρι το τελος του Ιανουαριου.
Κανονικα επρεπε να σου εχουν στειλει καινουρια καρτα.
warewolf73
23-01-2012, 21:07
Δεν ξερω αν στελνουν, ή οταν ληξει μια prepaid την πετας και βγαζεις αλλη.
Ετσι κι αλλιως, ειναι μια διαδικασια 5 λεπτων.
Τωρα αν τελικα ξερετε οτι στελνουν γιατι ετσι ειναι το συστημα, πιθανοτατα ή αργησε ή την σουφρωσαν απο τον κοινοχρηστο χωρο της πολυκατοικιας.
Για prepaid μιλουσες, οχι δεν γνωριζω αν σου στελλουν αλλη prepaid, ισως οχι. Παντως την συναλλαγη σου μπορεις να την κανεις μεχρι τελος μηνα.
Ο μονος σιγουρος και ευκολος τροπος ειναι να ρωτησεις την τραπεζα που εχει εκδωσει την πιστωτικη σου καρτα τι προμηθεια χρεωνει για τη μετατροπη συναλλαγματος.
1,25% επι του ποσου συναλλαγης!
Διαβάζω σε άλλο site κάποιους που λένε ότι το amazon.co.uk δεν κρατάει προμήθεια για αγορές σε λίρες αλλά δεν το πιστεύω, ξέρει κανείς αν κρατάει προμήθεια ή όχι;
1,25% επι του ποσου συναλλαγης!
Τοτε η τραπεζα σου χρεωνει μικροτερη προμηθεια απο το 2.5% που χρεωνει το ebay. Εισαι αρχοντας.
Για το αμαζον διαβασε το παραπανω ποστ μου. Ειναι ακριβοτερο απο το εβαυ.
Διαβάζω σε άλλο site κάποιους που λένε ότι το amazon.co.uk δεν κρατάει προμήθεια για αγορές σε λίρες αλλά δεν το πιστεύω, ξέρει κανείς αν κρατάει προμήθεια ή όχι;
Ειναι αδυνατον το αμαζον να μην κραταει προμηθεια. Τις μετατροπες τις κανει μεσω καποιας τραπεζας που χρεωνει προμηθεια στο αμαζον. Και το αμαζον βαζει και ενα καπελακι και σου πασαρει πιο αυξημενη προμηθεια. Λογικο ειναι. To Amazon δεν ειναι τραπεζα που θεωρητικα θα μπορουσε να σου χαρισει την προμηθεια.