View Full Version : Dereelight C2H
Για οσους εχετε αυτον τον φακο εαν θα μπορουσατε να μας κανετε τα review σας.:ears:
Απο οσο κοιταζα στο επισημο site μονο XP-E Q5 ή XP-G R5 μπαινουν στον εν λογω φακο; Δεν μπορει πχ να μπει R2;
astanapane_10
04-06-2010, 16:40
Για οσους εχετε αυτον τον φακο εαν θα μπορουσατε να μας κανετε τα review σας.:ears:
Απο οσο κοιταζα στο επισημο site μονο XP-E Q5 ή XP-G R5 μπαινουν στον εν λογω φακο; Δεν μπορει πχ να μπει R2;
XP-E R2 ναι μπορει αφουν ειναι μικρο και αυτο.
Εδω :
http://www.flashaholics.co.uk/dereelight.html
βλεπω οτι εχει δύο επιλογες την XP-G R5 ή Q3
Τι γινεται τελικα;
mantilas
04-06-2010, 16:47
Στα review και στις φωτο δεν τα καταφερνω καθολου αλλα οσο μπορεσω θα σου δωσω πληροφοριες.Λοιπον ο φακος ειναι πολυ καλος με 200 πραγματικα λουμεν και στιβαρη κατασκευη.Σε συγκριση με τον φενιξ pd20 r2 ο c2h εχει πιο λευκο φως και εστιαζει λιγο καλυτερα,εχει καλο πιασιμο στο χερι και δειχνει οτι δε μασαει πουθενα,εχθες μου επεσε απο 2 μετρα υψος στην ασφαλτο και εκτος απο δυο γρατζουνιες απο την επαφη με την ασφαλτο καμια αλλη ζημια.Τωρα το προβλημα οπως θα διαβασες που μου δημιουργηθηκε ειναι οτι ξαφνικα και χωρις λογο ο φακος με την προεκταση δεν λειτουργει με ΑΑ μπαταρια(το προβλημα φυσικα δημιουργηθηκε πριν την πτωση).Θα επικοινωνησω με μειλ με την εταιρεια να δω τι γινεται.Αν δεν ειχε αυτο το προβλημα θα στον συνιστουσα ανεπιφυλακτα λογω του οτι παιρνει και πολλες αναβαθμισεις.
mantilas
04-06-2010, 16:48
Εδω κοιτα http://www.dereelight.com/
astanapane_10
04-06-2010, 16:51
θα κανω εγω ενα review
α) Εχουμε για αυτον τον φακο τρια (3) mode;
β1) Τι αυτονομια εχουμε με μπαταρια cr123;
β2) Τι αυτονομια εχουμε με μπαταρια rcr123;
β3) Τι αυτονομια εχουμε με μπαταρια ΑΑ;
β4) Τι αυτονομια εχουμε με μπαταρια 14500;
γ) Απο θερμοκρασια με συνεχη χρηση αντεχεται; Καιει πολυ;
astanapane_10
05-06-2010, 12:25
θα ανεβασω το απογευμα review. Αρκει οταν το δει ο ADMIN να το βαλει στην αρχη των μυνηματων εδω στο C2H για να μην ανοιγουμε αλλο.
astanapane_10
05-06-2010, 18:05
Καλησπερα σας,
σας εχω υποσχεθει μια παρουσια για τον C2H της Dereelight.
Ειναι ο πιο μικρος φακος απο την σειρα και ο πιο πρακτικος, αφου μπορει να φορεσει και το defuser της FENIX.
Παρακαλω μπορειτε να δειτε παρακατω τα χαρακτηριστικα οπως βρισκονται στο επισημο δικτυακο τοπο της εταιριας.
http://www.dereelight.com/c2h.htm
Features:
Cree XP-G R5 emitter
Driver engine (Newest)
Battery type 1xCR123A or 1x protected RCR123; 1xAA, 1xprotected 14500 with extension tube
Lock out function achieved by loosening the body.
Upgradeable
Forward clicky
Light coated O.P. reflector
HA III hard anodized finish
Dimensions: 82mm(Length)x 23mm(Head)
Bezel down clip
Tail standing capability.
Anti-roll design
Constructed of aircraft grade aluminum
Water resistant, splash proof or dunkable
Weight: 46-gram weight not include battery.
Lens: Toughened ultra clear glass lens with double sided AR(anti-reflective) coating.
GITD switch cover
GITD lense o-ring
Color: Black available only
Package: Giftbox
Accessories: Extra O-rings, Lanyard, AA extender.
Το προιον βρισκεται σε ενα πολυ ωραιο κουτακι δωρου που ανοιγει με και κλεινει με μαγνητη. Μεσα ειναι τοποθετημενος ασφαλες ο φακος με το extension tube και οτι αλλο έχει κανεις πει να συμπεριλαβουν κατα την παραγγελια.
Ο φακος έρχετε με το νεο XP-G R5 Led της Cree. Μπορει να αποδωσει κατα την εταιρια μέχρι και 300 Lumens. Γενικα ειναι ενας δυνατος φακος για το μεγεθος του.
Το reflector ειναι texture και δεν εχει μεγαλο βαθος. Ομως οι κατασκευαστες της dereelight ταιριαζουν πολυ καλα το reflector με το XP-G R5.
Απο πλευρας θερμοκρασιας, ζεστενεται αλλα αντεχει. Η διαρκεια της μπαταριας RC123 ειναι γύρω στην μια ωρα και με μια AA ειναι κοντα εκει αναλογα βεβαια και την χρηση.
Αφου εχω μιλησει για τις μπαταριες να προσθεσω οτι μπορει να παρει και RCR123 καθως και Eneloop Sanyo.
Με το extension tube μπορειτε να χρησημοποιησετε σε περιπτωση αναγκης τον φακο με ΑΑ μπαταρια. Παντως δεν το εχω κανει ποτε σε κανενα φακο που εχω οπως τον RRT-0 που και αυτος έρχετε με το extension tube για χρηση ΑΑ.
Σε γενικες γραμμες ειναι ενας πολυ ικανοποιητικα πρακτικος φακος για καθε χρηση κοντα και για μακρυα σε αποσταση 50 μετρων.
Εγω μιλαω παντα με τα δικα μου στοιχεια και αξιολογιση. Εχω τεσταρει τον φακο σε πολλες περιπτωσεις οπως ζεστη, κρυο καθως και εξουθενοτικα τεστ διαρκειας σε high mode.
Παρακαλω τον ADMIN αν μπορει να τοποθετησει το παρον στην αρχη του ποστ. Ευχαριστω πολυ.
mantilas
05-06-2010, 19:09
Ευχαριστουμε ασταναπανε για την παρουσιαση.Στη μια θηκουλα του κουτιου ειναι το extension tube στην αλλη τι ειναι?
astanapane_10
05-06-2010, 19:13
Ευχαριστουμε ασταναπανε για την παρουσιαση.Στη μια θηκουλα του κουτιου ειναι το extension tube στην αλλη τι ειναι?
ειχα παραγγειλει επιπλεον υλικα οπως Reflector , τζαμακι.
mantilas
05-06-2010, 19:19
Οκ.Ευχαριστω
ειχα παραγγειλει επιπλεον υλικα οπως Reflector , τζαμακι.
Πολυ καλη παρουσιαση. Μου αρεσουν ιδιαιτερα η φωτο με τον φακο στο χερι για να καταλαβαινουμε με παραδειγμα το μεγεθος του.
α) Κατοπτρο που πηρες εξτρα ηταν το λειο (SMO - SMOOTH);
β) Τζαμακι που αλλαξες, δεν ηταν καλο το μαμισιο; Ειδες και καμια διαφορα;
astanapane_10
05-06-2010, 22:44
Πολυ καλη παρουσιαση. Μου αρεσουν ιδιαιτερα η φωτο με τον φακο στο χερι για να καταλαβαινουμε με παραδειγμα το μεγεθος του.
α) Κατοπτρο που πηρες εξτρα ηταν το λειο (SMO - SMOOTH);
β) Τζαμακι που αλλαξες, δεν ηταν καλο το μαμισιο; Ειδες και καμια διαφορα;
δεν υπαρχει SMO για τον C2H και το τζαμακι ειναι το ιδιο.Απλα τα πηρα μηπως και κανω μοντα σε κατι αλλα που εχω.
δεν υπαρχει SMO για τον C2H .
Α, δηλαδη ειναι textured μονο; Εγω νομιζα πως ειχε και smooth. Αρα μιλαμε παλι για κοντινες αποστασεις γυρω στα 50 μετρα; Σε συγκριση με τον H31 εχει περισσοτερο throw λογω βαθυτερου κατοπτρου;
astanapane_10
05-06-2010, 23:52
Α, δηλαδη ειναι textured μονο; Εγω νομιζα πως ειχε και smooth. Αρα μιλαμε παλι για κοντινες αποστασεις γυρω στα 50 μετρα; Σε συγκριση με τον H31 εχει περισσοτερο throw λογω βαθυτερου κατοπτρου;
οχι ειναι περιπου ιδιο το κατοπτρο. Δεν εχουν μεγαλες διαφορες. Ειναι δυο ξεχωριστοι φακοι.
τον H31 πολυ δυσκολα θα τον κρατησεις στο χερι για φακο. Δεν παιρνει και defuser.
Οπως ξαναειπα θελω να παρω εναν EDC φακο και επειδη αυτος προκειται να ειναι μονο ενας, γι' αυτο και την ψαχνω. Θα ελεγα οτι και οι 2 αυτοι φακοι με ενδιαφερουν πολυ. Οπως λες σαν throw εχουν περιπου το ιδιο. Επισης κοιταω και τον nitecore extreme που μας εχεις γραψει και απο οτι καταλαβα μαλλον εχει περισσοτερο throw απο τους αλλους δυο.
astanapane_10
06-06-2010, 01:05
Οπως ξαναειπα θελω να παρω εναν EDC φακο και επειδη αυτος προκειται να ειναι μονο ενας, γι' αυτο και την ψαχνω. Θα ελεγα οτι και οι 2 αυτοι φακοι με ενδιαφερουν πολυ. Οπως λες σαν throw εχουν περιπου το ιδιο. Επισης κοιταω και τον nitecore extreme που μας εχεις γραψει και απο οτι καταλαβα μαλλον εχει περισσοτερο throw απο τους αλλους δυο.
ο nitecore extreme εχει καλυτερο σωμα και καλυτερη κεφαλη. Επισης χρησημοποιει το XR-E R2. που ειναι καταλληλο για through. Εχει μεγαλυτερο σε διαμετρο reflector αλλα και βαθος.
Δεν ξερω ομως αν με ρωτουσες να παρω εναν ποιον απο τους δυο θα επαιρνα. Και οι δυο φακοι εχουν τα χαρισματα τους.
Ασε και εγω δεν ξερω τι να διαλεξω. Αν τους εβλεπα απο κοντα τοτε θα ηταν πολυ ευκολο να διαλεξω.
Αν ποτε τους δουλεψεις και τους τρεις συγχρονως σε καμια απο τις δοκιμες σου νυχτα σε κοντινες - μετριες - μακρινες αποστασεις πιστευω θα βοηθουσε αρκετα και εμενα αλλα και αλλα ατομα που ενδιαφερονται για καποιον απο αυτους.
astanapane_10
06-06-2010, 01:33
βγαζω εξω τον H31. αυτος πρεπει να ειναι σε καθε εναν. Αν δεν μπορεις να παρεις δυο τοτε βγαλτον εξω.
Αν ειχα να διαλεξω αναμεσα στον C2H & nitecore Extreme θα διαλεγα τον Nitecore γιατι μου αρέσει το UΙ (user interface).
αν ο C2H ειχε το ιδιο UI τοτε δεν θα το συζητoυσα.
Κοιταχτε εδω:
http://cgi.ebay.com/Dereelight-EDC-light-C2H-4SD-RD-R2-LED-flashlight-Torch-/220385526475?cmd=ViewItem&pt=US_Flashlights&hash=item33500042cb
R2 led και εχει op ή smo κατοπτρο αναλογα με την διαθεσιμοτητα.
Εδω επισης βλεπουμε οτι υπαρχουν τα εξης :
http://www.dereelight.com/reflectors.htm
C2H SMO-XRE reflector---$4
C2H OP-XRE reflector-----$4
C2H OP-XPG reflector-----$5
Αρα μιλαμε οτι παιρνει και SMO κατοπτρο
Επισης εδω:
http://www.dereelight.com/pills.htm
Ολα αυτα τα pills μπορουν να μπουν σε οποιοδηποτε φακο deerelight;
Αν οχι ποια απο αυτα ειναι για τον C2H;
astanapane_10
19-06-2010, 09:48
Επισης εδω:
http://www.dereelight.com/pills.htm
Ολα αυτα τα pills μπορουν να μπουν σε οποιοδηποτε φακο deerelight;
Αν οχι ποια απο αυτα ειναι για τον C2H;
τωρα τελευταια θα τα εβγαλε, τοσο καιρο που κοιταζα δεν ειχε. Ασφαλως και θα παιρνει ολα τα XR-E και απο reflector αναλογα OP-SMO
astanapane εχεις βγαλει το πιλλ? πιο ειναι το μηκος του?
το λεω γιατι αοταν βγηκε ο φακος η εταιρια εχει διευκξρινσει σε ερωτηση μου οτι το πιλ αυτου του φακου ειναι πιο κοντα απο το συνηθισμενο
astanapane_10
19-06-2010, 14:46
astanapane εχεις βγαλει το πιλλ? πιο ειναι το μηκος του?
το λεω γιατι αοταν βγηκε ο φακος η εταιρια εχει διευκξρινσει σε ερωτηση μου οτι το πιλ αυτου του φακου ειναι πιο κοντα απο το συνηθισμενο
δεν ξερω να σου πω τωρα γιατι δεν τον εχω μαζι.οταν κατεβω Ευβοια θα σας πω.
τωρα τελευταια θα τα εβγαλε, τοσο καιρο που κοιταζα δεν ειχε. Ασφαλως και θα παιρνει ολα τα XR-E και απο reflector αναλογα OP-SMO
Δηλαδη για να δω τα pill που παιρνει ο C2H να βλεπω οτι γραφει XR-E;
ή απλα αυτα ειναι τα R2;
astanapane_10
19-06-2010, 16:42
απο οτι ειδα τα XR-E ειναι R2. υπαρχουν και αλλα με XP-E Q5 και τα δικα του που φοραει ΧP-G R5.
τωρα πρεπει να κοιταξεις τον reflector, γιατι το XR-E εχει μεγαλυτερο LENS και θελει αλλο reflector απο αυτον που εχει για το XP.
τους γραφει και εδω
http://www.dereelight.com/reflectors.htm
C2H OP-XRE reflector-----$4
Εδω:
εχει
C2H XP-E Q5 5C (OP)--------- $56
C2H XP-G R5 (OP)------------- $58
Αρα αγοραζει καποιος τον φακο με Q5 ή R5 κομπλε. Δηλαδη μονο αυτα τα 2 led.
Αλλιως απο την ιδια σελιδα παιρνει
C2H body + extender----------$16
και επειτα απο τις αλλες σελιδες παιρνει pill και reflector
Δηλαδη οπως ειπες παιρνεις πχ:
και
3SD XR-E R2 pill -------$ 29
και
C2H lense-----------$4
και με 53$ εισαι κομπλε;
astanapane_10
19-06-2010, 19:13
Εδω:
εχει
C2H XP-E Q5 5C (OP)--------- $56
C2H XP-G R5 (OP)------------- $58
Αρα αγοραζει καποιος τον φακο με Q5 ή R5 κομπλε. Δηλαδη μονο αυτα τα 2 led.
Αλλιως απο την ιδια σελιδα παιρνει
C2H body + extender----------$16
και επειτα απο τις αλλες σελιδες παιρνει pill και reflector
Δηλαδη οπως ειπες παιρνεις πχ:
και
3SD XR-E R2 pill -------$ 29
και
C2H lense-----------$4
και με 53$ εισαι κομπλε;
σωστος:award:
mantilas
19-06-2010, 19:38
Tο javellin head με ρεφλεκτορα ομως δεν υπαρχει πουθενα.Αν το βρω μπαινει ανετα το πιλλ που ηδη εχει ο c2h?
astanapane_10
19-06-2010, 19:53
ναι δεν εχει προβλημα, ελπιζω να το βγαλουν και αυτο για αγορα
σωστος:award:
Το μονο που δεν βλεπω ειναι το περιβλημα της κεφαλης που θα μπει μεσα το κατοπτρο - pill - τζαμακι. Δηλαδη ολα τα παιρνεις κομματια αλλα το περιβλημα δεν βλεπω πουθενα να μπορεις να το αγορασεις.
astanapane_10
20-06-2010, 21:10
αν καταλαβα καλα θελεις το σωμα και την κεφαλη χωρις pill. δεν νομιζω να εχει, παιρνεις τον φακο και μετα παιρνεις pill. Εγω λεω να τσιμπισω ενα XR-E pill.
Edv http://www.dereelight.com/c2h.htm βλεπω οτι εχει μονο XP LEDs για αγορα φακου. Γιαυτο ακομα δεν τον εχει διαθεσιμο.
Αλλα πρωτα θελω να παρω pill SST-50 ακομα ενα για τον DBS V3.
α) αν καταλαβα καλα θελεις το σωμα και την κεφαλη χωρις pill. δεν νομιζω να εχει, παιρνεις τον φακο και μετα παιρνεις pill. Εγω λεω να τσιμπισω ενα XR-E pill.
β) Edv http://www.dereelight.com/c2h.htm βλεπω οτι εχει μονο XP LEDs για αγορα φακου. Γιαυτο ακομα δεν τον εχει διαθεσιμο.
γ) Αλλα πρωτα θελω να παρω pill SST-50 ακομα ενα για τον DBS V3.
α) Ελεγα να τον παρω κομματια να τον συναρμολογησω με SMO και R2 led.
β) Οπως ειπαμε σε προηγουμενα ποστ μονο με XP LED τον παιρνεις κομπλε. Δηλαδη δεν υπαρχει ετοιμος SMO με R2 led απο οσο καταλαβα.
γ) Δηλαδη 3 pill SST-50 θες να εχεις για τον DBS V3; :award:
astanapane_10
20-06-2010, 21:36
SST-50 ναι δεν ειναι κακο...ασε να υπαρχουν ποτε δεν ξερεις τι μπορει να τα κανω. Σκεφτομαι να φτιαξω και τιποτα.
Το εχω τεσταρει και βλεπω οτι αντεχει.
SST-50 ναι δεν ειναι κακο...ασε να υπαρχουν ποτε δεν ξερεις τι μπορει να τα κανω. Σκεφτομαι να φτιαξω και τιποτα.
Το εχω τεσταρει και βλεπω οτι αντεχει.
Αντε και καμια μοντα με maglite σωμα...
astanapane_10
20-06-2010, 22:04
δυστυχως εχω κολληματα.δεν παω τους maglight ,συνηθως μεγαλοι φακοι με πολλες μπαταριες
Το μονο που δεν βλεπω ειναι το περιβλημα της κεφαλης που θα μπει μεσα το κατοπτρο - pill - τζαμακι. Δηλαδη ολα τα παιρνεις κομματια αλλα το περιβλημα δεν βλεπω πουθενα να μπορεις να το αγορασεις.
σου προτεινω να στειλεις ενα εμειλ στο sales@dereelight.com και να ρωτισεις αν υπαρχει c2h host. καμια φορα σε εξυπηρετουν χωρις να υπαρχει το προιον στο επισημο καταλογο του σαιτ ( μου εχει τυχει ) ;)
σου προτεινω να στειλεις ενα εμειλ στο sales@dereelight.com και να ρωτισεις αν υπαρχει c2h host. καμια φορα σε εξυπηρετουν χωρις να υπαρχει το προιον στο επισημο καταλογο του σαιτ ( μου εχει τυχει ) ;)
Μολις εστειλα mail. Για να δουμε τι θα απαντησουν.
Μολις εστειλα mail. Για να δουμε τι θα απαντησουν.-bye-
Μολις ειδα σε παλαιοτερο ποστ οταν ξεκινησε καποιος μαγαζι στο caddleforums με deerelight τον ρωτησαν εαν θα φερνει host σκετα και ειπε οτι θα το κοιταξει. Αυτο μιλαμε για ετος 2008. Για να δουμε απο το επισημο site τι θα απαντησουν
Λοιπον :
No problem get C2H with XR-E R2 SMO, price same as the C2H XP-E Q5.
C2H host include the extension tube at $22.
Let me know if you have any question.
Regards
Alan
sal
mantilas
21-06-2010, 21:20
Τι λετε να παρω μονο την κεφαλη javellin στα 18 ντολαρς η το σωμα ολοκληρο με 25 ντολαρς?Βασικα με βολευουν οι μικροι φακοι αλλα αν ειναι να παιρνει κανενα μεγαλο λεντ με τρελα λουμεν πχ sst-50 να το παρω.Αν ομως δεν εχει μεγαλη διαφορα θα χρησιμοποιω μονο την κεφαλη με το σωμα του c2h.
το σωμα javellin ( 2ΑΑ-3ΑΑ) δεν θα σηκωσει το sst-50 ποτε
αλλα με δυο 14500 ισως ;) ( αλλαγη πιλλ )
astanapane_10
21-06-2010, 21:40
στο cpf πολλοι υποστιριζουν οτι μπορουν να τροφοδοτισουν το SST-50 με μια RCR123. αυτα για μενα κατα τα τεχνικα χαρακτιριστικα του SST-50 ειναι μπουρδες.
ειναι σαν να τραβας το αυτοκινητο με τα δοντια. και οτι και να λεμε ειναι αερολογιες. δεν μπορεις να παραγεις εργο περισσοτερο απο το παραγομενο. ετσι στην περιστωση μας ή θα καψεις την μπαταρια, θα σου μεινει στο χερι ο φακος, ή δεν θα εχεις καθολου αποδοση, ή θα εχεις για 2 λεπτα με 5 και μετα τελος.
Αυτο δεν ειναι φακος ειναι παιχνιδι....ο φακος δεν ειναι παιχνιδι ειναι για να αναβει καλα και για πολυ ωρα.
καλυτερα ενα μικρο led με 2 rcr123 παρα ενα μεγαλο με μια 123.
αυτα για μενα απο την στιγμη που δεν εχουμε καταριψει τον νομο του εργου, ειναι παραμυθια της χαλιμας.
Θελετε και αλο παραδειγμα?? ειναι σαν να θελεις να περασεις ενα βοα απο την κλειδαροτρυπα με μεγαλη ταχυτητα και χωρις να παθει τιποτα.
mantilas
21-06-2010, 22:19
Να παρω δλδ μονο το javellin head?Να το ζητησω ετσι η να διευκρινισω κεφαλη-ρεφλεκτορα- λενσ?
καλα τα ποραγμαατ δεν ειναι τοσο τραγικα....εχω τροφοδοτησει MCE DIRECT DRIVE με AW16340 και Ultarfire 18350.....
δεν καταλαβα τιποτα εκτος απο μια πτωση στην φωτεινοτητα και δεν το κρατησα τοσο οστε να δω διαρκεια...
αλλα υποαρχει νοημα? ΟΧι, εκτος και αν ειναι η τελευταια σου μπαταρια πριν το τελος του κοσμου
ergotelis
21-06-2010, 23:56
Με imr μπαταρίες κανένα πρόβλημα αλλά δε θα κρατήσουν πολύ...
Πάντως εγώ έφτιαξα custom pill για το Cl1h μου με 1,4amp driver από τον shiningbeam και led από τον cutter με Χp-g R4 neutral 4500k, βγάζει περίπου στο λεντ πάνω λογικά περί τα 420λουμεν...καθόλου άσχημα!
mantilas
22-06-2010, 12:36
Aπαντηση απο την dereelight Hi, I forget to tell you, the C2H pill maybe do not fit the Javelin unless you can fix it yourself. have a nice day!
Aπαντηση απο την dereelight Hi, I forget to tell you, the C2H pill maybe do not fit the Javelin unless you can fix it yourself. have a nice day!
Καλα δεν μπορουν να το δοκιμασουν να σου πουνε; :damnyou:
μαλλον ειναι αυτο που λεω...οτι ειναι κοντοκαι δεν κανει καλη επαφη με την θηκη του....
εργοτελη μια που το εχεις βαλει χερι το μετρας σε μηκος παρακαλω?
astanapane με μια μπαταρια cr123 κανονικη οχι επαναφορτιζόμενη μηπως εχεις μετρησει ποση ωρα κραταει στην μεγαλη σκαλα ο C2H;
astanapane_10
23-06-2010, 01:19
astanapane με μια μπαταρια cr123 κανονικη οχι επαναφορτιζόμενη μηπως εχεις μετρησει ποση ωρα κραταει στην μεγαλη σκαλα ο C2H;
δεν τον εχω μαζι για να τον τεσταρω...αλλα σε σχεση με τις AW123 750mah που εχω σιγουρα μια CR123 1600mah θα αντεχει πολυ περισσοτερο.
ergotelis
23-06-2010, 01:19
To p60 pill της Dereelight λες Κωστή?
δεν τον εχω μαζι για να τον τεσταρω...αλλα σε σχεση με τις AW123 750mah που εχω σιγουρα μια CR123 1600mah θα αντεχει πολυ περισσοτερο.
Κατι διαβαζα για 30λεπτα διαρκεια με primary cr123 και μου φανηκε πολυ λιγο.
astanapane_10
23-06-2010, 01:28
οχι οχι, δεν ειναι ετσι ειναι πολυ λιγο. Εγω το ειχα για 40 λεπτα με RCR123. Οταν κατεβω θα σου πω αλλα το σαββατοκυριακο.
To p60 pill της Dereelight λες Κωστή?
ναι αλλα του C2H, το μανισιο....τα αλλα ξερω οτι ειναι μακρυτερα απο το συνηθισμενο
οχι οχι, δεν ειναι ετσι ειναι πολυ λιγο. Εγω το ειχα για 40 λεπτα με RCR123. Οταν κατεβω θα σου πω αλλα το σαββατοκυριακο.
40 λεπτα με RCR123 στο φουλλ ? πολυ μου φαινεται. ο rrt-0 με RCR123 AW 750 mAh δουλευει στο φουλλ 25 λεπτα ( το γραφουν και στο CPF ) . javelin με δυο ΑΑ ( 2000mAh ) αντεχει 65-70 λεπτα. λογικα ο c2h με μια RCR123 AW 750 mAh θα δουλευει στο φουλλ 25 λεπτα, και πολυ ειπα .
παντως ο DereeLight EDC C2H εκδοση με xr-e r2 εχει runtime με 1x 16340 750mAh AW Protected 19 λεπτα http://www.light-reviews.com/dereelight_edc_c2h/
για δεςτε αυτα
http://www.cpfmarketplace.com/mp/showpost.php?p=2367725&postcount=25
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=217772
mantilas
29-06-2010, 16:49
Κατι λεει για την χρηση με ΑΑ αλλα δεν καταλαβα,τα αγγλικα μου εχουν σκουριασει αν μπορει κανεις ας εξηγησει.
λεειε οτι οι παλιες πλακετες (αυτες που φαινονται στο δευτερο τοπικ) ειχαν προστασια της επαναφορτιζομενης μπαταριας λιθιου...δηλαδη "εκοβαν" απο καποιο βολταζ κια κατω....
για να την απενεργοποιησει κανεις εκοβε ενα κομματακι απο το εκτεθειμενο κυκλωμα....
το εβαλα μηπως αυτη ειναι η περιτωση του φιλου με το προβλημα..δηλαδη μηπως καηκε κατι και ενεργοποιηθηκε η προστασια, η μηπως εχει παλια πλακετα
mantilas
30-06-2010, 16:20
Εμενα ειναι xpg-r5 αν ομως συμβαινει αυτο που λες ποια ειναι η λυση?
mantilas
14-07-2010, 16:02
Tελικα o c2h ειναι μακραν ο χειροτερος φακος που εχω,φτανει που δεν λειτουργει με ΑΑ τωρα εχει πολυ χαμηλο φωτισμο και με cr123a αυτες που πηρα απο το ιμπει.Θα μου πειτε τωρα οτι ειναι κακης ποιοτητας αλλα ο fenix pd20 λειτουργει μια χαρα με αυτες.Κριμα ενω φαινεται ποιοτικος και στιβαρος να κανει τετοια κολπα.Μαλλον θα ξηλωθω και θα παρω τον nitecore extreme.
ergotelis
14-07-2010, 16:53
Μήπως ήτανε μούφα και οι cr123 του ebay?
mantilas
14-07-2010, 17:05
Mε τους αλλους φακους μου λειτουργουν μια χαρα
astanapane_10
14-07-2010, 19:12
ρε συ, μπορει να εχεις δικιο,
αλλα ο δικος μου δεν εχει προβλημα, και εχω 2 κιολας. κανενας δεν εχει εμφανισει τιποτα το δυσαρεστο.
τι να πω δεν ξερω.παντως να ξερεις οτι απο φακο σε φακο εχει διαφορα η μπαταρια.
Για παραδειγμα στον RRT-0 που εχω, μια μπαταρια πεσμενη δεν δουλευει ενω στον nitecore δουλευει.
Αυτο εχει να κανει με το κυκλωμα.
Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω με τον C2H και σε πηρα και στο λαιμο μου.
Στειλε e-mail και κανονισε να στον αλλαξουν μεσα στην εγγυηση.
ρε συ, μπορει να εχεις δικιο,
αλλα ο δικος μου δεν εχει προβλημα, και εχω 2 κιολας. κανενας δεν εχει εμφανισει τιποτα το δυσαρεστο.
τι να πω δεν ξερω.παντως να ξερεις οτι απο φακο σε φακο εχει διαφορα η μπαταρια.
Για παραδειγμα στον RRT-0 που εχω, μια μπαταρια πεσμενη δεν δουλευει ενω στον nitecore δουλευει.
Αυτο εχει να κανει με το κυκλωμα.
Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω με τον C2H και σε πηρα και στο λαιμο μου.
εχεις δικιο, φταινε μπαταριες, εμενα μου εχει συμβει το ιδιο με αυτες
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19769 δεν αντεχουν τα φορτια
mantilas
15-07-2010, 00:16
Φιλε ασταναπανε δεν με πηρες καθολου στο λαιμο σου,εσυ βοηθησες με τις γνωσεις σου μαλιστα οσο μπορουσες,μαλλον ο δικος μου ειναι ελλατωματικος.
astanapane_10
15-07-2010, 01:11
Φιλε ασταναπανε δεν με πηρες καθολου στο λαιμο σου,εσυ βοηθησες με τις γνωσεις σου μαλιστα οσο μπορουσες,μαλλον ο δικος μου ειναι ελλατωματικος.
δεν ξερω αληθεια τι να πω. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον στειλεις πισω στην Dereelight για αντικατασταση. Στειλε τους ενα email και πες τους οτι συνεβη μεχρι στιγμης στο φακο.
ειμαι σιγουρος οτι θα τον αλλαξουν. Καντο συντομα και θα δεις οτι δεν θα χασεις.
ergotelis
15-07-2010, 02:44
Σίγουρα θα του πουν οκ η dereelight έχει άψογο σέρβις...
mantilas
15-07-2010, 16:03
Pε παιδια τον φακο τον εχω πανω απο μηνα και ειναι και γρατζουνισμενος απο την πτωση,θα το δεχτουνε?
Δεν εχεις να χασεις τιποτα με το να ρωτησεις.
στην αναγκη θα σιου στειλουν καινουργιο pil...
επ ευκαιριας...μπορεις να βγφαλεις το παλιο κια να κανεις δοκιμες πανω σε αυτο?
satmatrix
16-07-2010, 02:20
Τελικα και εγω πηρα τον C2H αλλα δεν μετραει μπροστα στον fenix p2d
Εβλεπα τοσα καλα σχολια για τον C2H αλλα ο fenix p2d εχει πολυ καλυτερο κυκλωμα!!
Ειμαι ηλεκτρονικος και εχω αρκετες παλιες μπαταριες CR123A απο αντικατασταση
συσκευων {radar ασυρματων συναγερμων}
Τις βαζω στο fenix p2d
και τις δουλευω μεχρι να αδειασουν τελειως:violent-smiley-030:
Το καλο με το fenix p2d
ειναι οτι δεν προκυται ποτε να σε αφησει στα δυσκολα
:violent-smiley-030:
astanapane_10
16-07-2010, 10:59
δεν ειναι καλο καμια φορα να τις τελειωνει τελειως.
Επισης δεν εχω καλη επαφη με fenix και ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμμη για τον φακο.
μια μια δεν εχει σημασια...δυο+ μαζι ΜΠΟΥΜ!
σιγουρα εχουν καλυτερα ηλεκτρονικα.....οι derrelight χρησιμοποιει εμπορικα ηλεκτρονικα απο υποκατασκευαστες
mantilas
17-07-2010, 02:50
Εστειλα μειλ στην εταιρεια και μου απαντανε μπουρδες,να βαλω καινουργια μπαταρια και αλλα τετοια.Τους απαντησα οτι εκανα τα παντα και τωρα τι μπορουμε να κανουμε.Περιμενω να δω τι θα πουν.
πεστους να τους τον στειλεις για ελεγχο για να εντοπισουν και αυτοι ενδεχομενο προβλημα
mantilas
19-07-2010, 07:34
Hi, I think maybe the issue at the circuit board, I assume if you can replace it if I send one free to you, this is the fast way, I don't want you waiting so long time; or you can exchange the pill with me, send the old pill to following address, then I'll send a replacement to you.
Aυτη ειναι η απαντηση της εταιρειας,στο τελος λεει να του στειλω το παλιο πιλ και να μου στειλει αλλο καινουργιο αλλα δεν καταλαβα τι λεει πιο πριν?
satmatrix
19-07-2010, 10:13
Εννοει αν ξερεις να αλλαξεις εσυ το κυκλωμα
:violent-smiley-030:να σου στειλη μονο αυτο
Αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να του στειλης το pill πισω
mantilas
19-07-2010, 15:54
Ευχαριστω φιλε satmatrix
satmatrix
19-07-2010, 18:05
Κοιτα ειχα και εγω προβλημα με τον Dereelight C2H.
ειχα το R5 XPG και την επεξε το led ξεκολισε απο την κακια κοληση
που ειχε και παραγγειλα μετα ενα pill WD R2 XRE
Αλλα περα απο το οτι αναβαθμιζεται ο Dereelight C2H
δεν με εχει ικανοποιηση καθολου για τα λεφτα του.
Εχω παρειι τον AKORAY δωρο του ανιψιου μου και ειναι σχεδον το ιδιο σε φωτηνοτητα
και πολυ πιο φτηνος!!!!!
:violent-smiley-030:
mantilas
19-07-2010, 22:00
Kι εγω απογοητευτηκα πολυ αλλα δεν πειραζει,τωρα τους εστειλα μειλ να στειλω το πιλ και να μου στειλουν καινουργιο.Του ειπα να δοκιμασει αν ταιριαζει το javellin head με το πιλ του c2h και να μου το στειλει.
satmatrix
19-07-2010, 22:04
Ναι αλλα μετα γινεται ασουλουπωτος ο φακος
Νομιζω παντως οτι ο FENIX P2D που εχω αλλα και οι QUARK
Ειναι πολυ πιο αξιοπιστοι και σιγουρα δεν θα σε αφησουν ποτε !!!!!!!
satmatrix
19-07-2010, 22:07
Ο C2H σου τελειωνει ξαφνικα η μπαταρια
και μετα 00000000000
ουτε μικρη σκαλα ουτε τιποτα ετσι απλα ξεμενεις
και μετα τρεχα γυρευε!!!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:
mantilas
20-07-2010, 16:13
Hello, that's OK you get a javelin head include reflector at $18, I'll send them pluse the replacement pill, please ship the origin pill to us due to you're the first people report such issue, we what to know what's the matter.
Αυτη ειναι η απαντηση τους,δεν καταλαβα,θα στειλει το javellin head με προσαρμοσμενο το pill του c2h?Toυ ζητησα να το τεσταρει αν κανει και δουλευει
ergotelis
20-07-2010, 16:29
Αν κατάλαβα και εγώ καλά αυτό λέει, οπότε τους στέλνεις το pill για να δούνε και αυτοί τι παίζει και εσύ πληρώνοντας τα 18δολλάρια σου στέλνουν καινούργιο και το javelin head+reflector...
mantilas
20-07-2010, 17:02
Ναι αλλα το πιλ ταιριαζει τελικα στο javellin head?Ayto δεν μου το διευκρινιζει.Εννοειται και τζαμακι υποθετω γιατι δεν το αναφερει πουθενα.
astanapane_10
20-07-2010, 17:25
Γενικα νομιζω οτι θα κανει. Αυτο που παρατηρησα, δεν ξερω κατα ποσο βεβαια ειναι πραγματικο, ειναι οτι σου λεει οτι δεν εχει παρατηρηθει καποιος να εχει προβλημα στο Pill. και θελουν να δουν τι φταιει. Το καλο ειναι οτι σου απανταει και υπαρχει συνεργασια και εξυπηρετηση.
ergotelis
20-07-2010, 17:33
τζαμάκι θα έχει σίγουρα.
mantilas
21-07-2010, 03:27
Γενικα νομιζω οτι θα κανει. Αυτο που παρατηρησα, δεν ξερω κατα ποσο βεβαια ειναι πραγματικο, ειναι οτι σου λεει οτι δεν εχει παρατηρηθει καποιος να εχει προβλημα στο Pill. και θελουν να δουν τι φταιει. Το καλο ειναι οτι σου απανταει και υπαρχει συνεργασια και εξυπηρετηση.
Eτσι φαινεται,για να δουμε και στην πραξη ομως.
mantilas
21-07-2010, 03:30
some javelin head works with C2H body and pill, some not, we can choose one that can works. send money to paypal@dereelight.com directly please.
Moλις τωρα ειδα την απαντηση τους,για να δουμε.
satmatrix
21-07-2010, 15:11
Μολις το παρεις να βαλεις φωτο να δουμε αν βολευει να τον κρατας.......
:ernaehrung004:
mantilas
24-07-2010, 00:27
Πηρα κατι μπαταριες απο το ιμπει φτηνες,ο c2h δεν επιασε ουτε 50 λουμεν στο δυνατο ο pd20 r2 ομως εβγαλε με την ιδια μπαταρια maximum lumens για 35 λεπτα και μετα εγω τον εσβησα γιατι ζεσταθηκε πολυ.Τυχαιο? δε νομιζω.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σιγουρα καποιο προβλημα εχει ο φακος,δεν ειναι θεμα μπαταριων.Απο την dereelight μου ειπαν οτι με επαναφορτιζομενες εχει καλυτερη αποδοση αλλα ουτε 50 λουμεν?Τωρα περιμενω το νεο pill με το javellin head για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.
satmatrix
25-07-2010, 16:23
Αυτο ειναι το κακο με τις αγορες απο internet αν κατι δεν παει καλα δεν συμφερει να πληρωσεις μεταφορικα για να το γυρισεις πισω!!!!!:violent-smiley-030:
Αυτο ειναι το κακο με τις αγορες απο internet αν κατι δεν παει καλα δεν συμφερει να πληρωσεις μεταφορικα για να το γυρισεις πισω!!!!!:violent-smiley-030:
Για αυτον τον λογο σκεφτομαι σοβαρα να παρω τον nitecore r2 απο εδω :
http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3743
γιατι εαν εχει οντως και αυτος το προβλημα με το strobe τοτε θα ειναι πιο ευκολο να τον αντικαταστησουμε με καποιον αλλο.
satmatrix
25-07-2010, 20:05
Και καλα θα κανεις τουλαχιστον θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Ξερεις αν υπαρχει SMO REFLECTOR για τον nitecore r2?
Και καλα θα κανεις τουλαχιστον θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Ξερεις αν υπαρχει SMO REFLECTOR για τον nitecore r2?
Δεν νομιζω. Εαν ξερεις αγγλικα στειλε κανα email να σου πουνε, αλλιως αμα δεν ξερεις να ρωτησουμε εμεις.
satmatrix
26-07-2010, 02:48
Οκ θα δωκιμασω να δω τι θα πουν αν και η nitecore δεν φημιζεται και τοσο για την εξηπηρετηση της
mantilas
13-08-2010, 16:26
Σημερα παιδια μου ηρθε το νεο πιλλ με το javellin head.Πληρη απογοητευση,και εξηγω,στραβωβιδωνει το ενα κομματι της κεφαλης πανω στο αλλο,δλδ το πανω που ειναι το λενσ με το κατω που ειναι ο ρεφλεκτορας με το λαμπακι.Απο την μια μερια ειναι πιο χοντρο το μεταλλο απο την αλλη, στην διαμετρο εννοω που ειναι οι βολτες.Το νεο πιλλ δεν μπαινει στην κεφαλη του c2h ειναι πιο χοντρο και βιδωνει λιγο στην αρχη δεν φτανει στο ρεφλεκτορα με τιποτα.Μετα απο τοσα μειλ και ενω μου ειπε οτι θα βαλει πιλλ που να ταιριαζει και στα δυο κανενα αποτελεσμα,τουλαχιστον τωρα λειτουργει με ΑΑ.Κριμα η ταλαιπορια και τα χρηματα(76 δολαρια)Καλοι ειναι οι upgraded φακοι αλλα να μπορει και η εταιρια να υποστηριζει αυτο το προτερημα,στην δικη μου περιπτωση αυτο δεν συνεβη.:angry:
satmatrix
13-08-2010, 18:23
Το εχω παρατηρησει και εγω γενικα οι Dereelight στα σπειρωματα πασχουν
Παντως εγω φιλε mantilas δεν ξερω και το κανονικο σου ονομα στον
lumapower d mini vx του εβαλα το πill του dereeligt DBS και εχει αυξησει πολυ την φωτηνοτητα του θα βρω και καλυτερο ρεφλεκτορ ισως και ενα φτιαγμενο
να φτανει το λεδ στα ορια του
Ηθελα και εγω να παρω οπως και εσυ το νεο πιλλ με το javellin head
αλλα με χαλουσε λιγο το ανομοιομορφο στυλ του και τελικα κατελιξα στον λουμα.
mantilas
14-08-2010, 03:31
Oφειλω να ομολογησω ομως οτι με την νεα κεφαλη απογειωθηκε σε φωτεινοτητα και throw.
mantilas
17-08-2010, 16:11
Παιδια μιλαμε για μεγαλη γκαντεμια,ο φακος δεν αναβει,ενας φιλος ηλεκτρονικος που τον κοιταξε και μετρησε τα παντα με το πολυμετρο(ο ανθρωπος ειναι αρκετα εξοικιομενος με τα λεντ)μου ειπε οτι χαλασε το κυκλωμα και οτι μπορει να το καταργησει αλλα θα εχω μονο την μεγαλη σκαλα.Εν τω μεταξυ γρασαρα τις βολτες στην κεφαλη του c2h και το πιλλ μπηκε κανονικα στην κεφαλη του.Παντως με το javellin head εγινε τουρμπο,κοντραρει ανετα και ισως ξεπερναει τον τκ11.
astanapane_10
17-08-2010, 18:51
δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει. Δεν μπορω να βοηθησω. Δεν ξερω ειναι να μην σου τυχει μαλλον.
Αν εχεις πραγματικα προβλημα στειλτους ενα εμαιλ και κραξε τους. Και μην ξαναπαρεις κατι απο αυτους.
Αν δεν το κανουμε αυτο επαναπαυονται.
mantilas
17-08-2010, 21:48
Tους εστειλα ενα μειλ και τους εξηγω το προβλημα,επισης με ευγενικο τροπο του λεω να μου στειλω νεο πιλ,για να δουμε,αν και δεν νομιζω να ανταποκριθουν.
astanapane_10
17-08-2010, 22:36
κοιτα αν δεν σου πουν τιποτα,και κανουν την παπια στο επομενο email πες τους
οτι δυστυχως εισαι παρα πολυ απογοητευμενος απο την αγορα και δεν θα ξανα αγορασεις καποιο προιον στο μελλον απο την εταιρια τους. Πρεπει να εισαι στιγνος και κρυος. Δεν το κανεις για την ψυχη κανενος.
Εγω εμαθα στην Αγγλια που σπουδασα οτι μετραει παρα πολυ η ειληκρηνια και το να εισαι αποτομος εκει που πρεπει. Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι. Αν δεν μας υπολογιζουν τοτε δεν τους υπολογιζουμε. Τελος.
Οπως επισης οτι θα καταθεσεις τα παραπονα σου εαν δεν ικανοποιησουν το αιτημα σου στο candleforum και σε διαφορα αλλα φορουμ.
mantilas
18-08-2010, 16:50
Παιδια η απαντηση απο την dereelight με ικανοποιει απολυτα.
OK, will send the pill free recently, please remember, don't swap the pill between the C2H and Javelin, the emitter possible damaged by the reflector, it's no warranty if the dome of the emitter damaged.
Λεει οτι παθαινει ζημια αν κανεις αλλαγη απο τον ενα ρεφλεκτορα στον αλλο,εμενα εκεινη ακριβως την στιγμη χαλασε,γιατι να συμβαινει αυτο?Λιγο βεβαια με νοιαζει γιατι μονο με το javellin head αξιζει να τον χρησιμοποιεις,γινεται πυραυλακι.Πως παθαινει ομως την ζημια?
τι να σου πω....αν βραχυκυκλωσε το καλωδιο του Λεντ με το ρεφλεκτορα πιθανον να εκαψε κατι στην πλακετα....
δεν μας το ειπες αυτο..την επαθα και εγω σε μια δυσκολη μοντα και εκαψα κατι στο κομματι μπου εκανε boost..
προταση
αν προκειταi να παιζεις με τα pills παρε Kapton tape (εχει ιμιτασιον το Dx) η αυτοκολλητο βινυλιο, μια ΣΚΡΟΠΙΑ 14 χιλιοστων και αρχισε να κοβεις μονωτικα δισκακια....βαλες και γυρο απο το ΛΕΝτ και κατω απο τον ρεφλεκτορα.....την μεσα τρυπα την ανοιγεις με νυστερι νο11.
mantilas
19-08-2010, 00:27
τι να σου πω....αν βραχυκυκλωσε το καλωδιο του Λεντ με το ρεφλεκτορα πιθανον να εκαψε κατι στην πλακετα....
δεν μας το ειπες αυτο..την επαθα και εγω σε μια δυσκολη μοντα και εκαψα κατι στο κομματι μπου εκανε boost..
προταση
αν προκειταi να παιζεις με τα pills παρε Kapton tape (εχει ιμιτασιον το Dx) η αυτοκολλητο βινυλιο, μια ΣΚΡΟΠΙΑ 14 χιλιοστων και αρχισε να κοβεις μονωτικα δισκακια....βαλες και γυρο απο το ΛΕΝτ και κατω απο τον ρεφλεκτορα.....την μεσα τρυπα την ανοιγεις με νυστερι νο11.
Δεν το ανεφερα γιατι μου ειπε οτι το πιλ κανει και για τις δυο κεφαλες και θεωρησα οτι δεν θα υπαρχει προβλημα.Οταν ειδα το μειλ του τοτε θυμηθηκα οτι την στιγμη που εβαλα το πιλ στην κεφαλη του c2h τοτε εγινε το κακο.Τελικα να μην χρησιμοποιω λετε την κεφαλη του c2h?Ti ακριβως εγινε.σε τι αγγιξε ο ρεφλεκτορας και βραχυκυκλωσε?
στα λαωδια του λεντ.......κανονικα πρεπει να υπαρχει μονωτικο δισκακι....για κοιτα και μετα ακολουθα αυτο που σου ειπα να κανεις
mantilas
21-08-2010, 23:47
Aν παραγγειλω led emitter μπορω να το κολλησω στο πιλλ που εχω?Θα λειτουργησει?Πρεπει να ειναι κι αυτο r5 η εχω κι αλλες επιλογες?Εχω ενα φιλο που ασχολειται και εχει εργαλεια ισως βοηθησει.
Κοιτα μαλλον καηκε η πλακετα....
παρε ενα βολταζ 3-4,2 βολτ....(μια μπαταρια) και δωσε ρευμα με καλωδιακια στο λεντ στιγμιαια ( με σωστη πολικοτητα) αν ανψει και μαλιστα δυνατα πας για πλακετα
mantilas
23-08-2010, 07:19
Eνα φιλος που τον μετρησε μου ειπε οτι το λεντ καηκε.
ergotelis
23-08-2010, 16:06
Ο φίλος σου έχει ιδέα από led φακούς? Αν κάηκε το led εγώ θα το γυρνούσα για αντικατάσταση.
Δε γίνεται να καεί το led:
-Σημαίνει κακή ψύξη/κακό πάτημα με τη βάση του.
-Σημαίνει πιθανό βραχυκύκλωμα
-Σημαίνει ότι το λέντ πριν καεί, έγινε μπλε και σιγά σιγά μειώθηκε το φως του.
-Σημαίνει πως είτε πείραξες το κύκλωμα είτε από μόνο του χάλασε.Αν είναι το 2ο πρέπει να το γυρίσεις για εγγύηση.
Επίσης, τι led είχε πριν?Το λεντ πως το δοκίμασε? Πιστεύω πως το led είναι μια χαρά. Δε καίγεται εύκολα.
astanapane_10
23-08-2010, 16:34
εβαλε το LED - pill απο μια κεφαλη στην αλλη. ετσι καηκε.
mantilas
23-08-2010, 17:19
εβαλε το LED - pill απο μια κεφαλη στην αλλη. ετσι καηκε.
Aυτο ακριβως μου ειπαν απο την εταιρεια,επισης μου ειπαν οτι συντομα θα μου στειλει δωρεαν νεο πιλλ.Ο φιλος μου εχει καποια εμπειρια απο λεντ,προσπαθησε να το φτιαξει και μου ειπε απο τις μετρησεις που εκανε οτι το λεντ καηκε.Του εφυγε το τζαμακι και η σιλικονη απο το λεντ,τωρα αν εγω αγορασω απο καπου λεντ γινεται να το κολλησω στο πιλλ και να λειτουργησει?To led εγινε κιτρινο το φως λιγο πριν καει.
astanapane_10
23-08-2010, 17:34
ναι ανετα αν παρεις ledaki αλλα πρεπει να παρεις και παστα για να το κολλησεις πανω στην επιφανεια του pill. Αν αναψει εισαι τυχερος απο πλακετα
ergotelis
23-08-2010, 17:37
Καλό θα ήτανε να μπορούσες να το δοκιμάσεις πρώτα, έχεις κανά περίσσιο led?
mantilas
23-08-2010, 17:54
Oχι δυστυχως,κανενα σαιτ να αγορασω λεντ και παστα εχετε να μου δειξετε?Ευχαριστω παντως για την βοηθεια.
Aυτο ακριβως μου ειπαν απο την εταιρεια,επισης μου ειπαν οτι συντομα θα μου στειλει δωρεαν νεο πιλλ.Ο φιλος μου εχει καποια εμπειρια απο λεντ,προσπαθησε να το φτιαξει και μου ειπε απο τις μετρησεις που εκανε οτι το λεντ καηκε.Του εφυγε το τζαμακι και η σιλικονη απο το λεντ,τωρα αν εγω αγορασω απο καπου λεντ γινεται να το κολλησω στο πιλλ και να λειτουργησει?To led εγινε κιτρινο το φως λιγο πριν καει.
και σε μενα το λεδ κιτρινησε πολυ, οταν του εσπασα θρουλλο απο σιλικονη, αλλα ακομα δουλευει , οχι ομως στο100%, αλλα περιπου στα 30-40 % και φενετε οτι πεθενει ( χανει φωτεινοτητα )
mantilas
24-08-2010, 16:32
Mου ειπε ο φιλος που κοιταξε το πιλλ οτι μπορει να κολλησω νεο λεντ αρκει να ειναι ιδια ταση με αυτο που χαλασε,απο που να παραγγειλω καμια ιδεα?Ιμπει μηπως?
astanapane_10
24-08-2010, 17:46
Υπαρχουν πολλα site. εγω ηξερα αυτο http://www.led-tech.de/en/index.html αλλα την τελευταια φορα που προσπαθησα δεχεται paypal διαφορετικα καταθεση στο λογαριασμο τους.
ergotelis
24-08-2010, 19:31
Ο καλύτερος είναι ο cutter.com.au αν δε θες να ξοδευτείς πες μας ακριβώς τι λέντ ψάχνεις να σου πω
mantilas
24-08-2010, 21:27
Ψαχνω xpg-r5 0,9-4,2v
συγνωμη αλλα ο φιλος σου δεν ξερει πολλα...
το 0,9-4,2v ειναι η ταση εισοδου της πλακετας..καμμια σχεση με τα λΕντ..αυτα εχουν την δικη τους ταση η οποια μεταβαλεται αναλογα του ρευματος που τα τροφοδοτεις.....
τα ηελκτρονικα μπορει και να δωσουν 4 φορες την ονομαστικη ταση του λεντ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το λεντ θα δουλεψει εκει....απο την ενταση του ρευματος εξαρταται....
1ον ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ! οχι "μετρηση"
Αν οντως το λεντ δεν αναψει. αγορασε arctic silver EPOXY και XPG σε τετραγωνη πλακετιτσα των 10 χιλιοστων απο τον cutter....
αυτα λεω...μονο!
mantilas
25-08-2010, 01:53
To 0,9-4,2 εγω θεωρησα οτι εννοει αυτο,απλα μου ειπε να ειναι ιδιο λεντ με αυτο που ειχε,την δοκιμη που λες δεν μπορω να την κανω γιατι εφυγε ο θολος του λεντ με την σιλικονη.Ο ταν εκανε τις μετρησεις τοτε ειδε οτι καηκε το λεντ μαλλον επειδη ακουμπησε καποιο καλωδιακη του στον ρεφλεκτορα.Τωρα αν μπορειτε πειτε μου τι λεντ να παραγγειλω.
τα λεντ δεν καιγονται ετσι ευκολα..εν πασει περιπτωση....
http://www.cutter.com.au/products.php?cat=Cree+XPG
εκει που λεει "Cree Xlamp XPG Led
The Cree XPG is now available. We are shipping right now....Please click here to see detailed datasheets, leds on MCPCB etc Details>>
"
με αυτη την πλακετα Cutter-XPG10SSQ
και αυτη την κολα
http://www.cutter.com.au/proddetail.php?prod=cut827
mantilas
25-08-2010, 15:23
Ευχαριστω πολυ φιλε και συγγνωμη αν σας παιδευω ρε παιδια αλλα ειμαι λιγο ασχετος με τα τεχνικα των φακων.
mantilas
01-09-2010, 16:51
Tο νεο πιλλ ηρθε απο την εταιρεια.Εν τελει φερθηκαν πολυ ενταξει,μου εστειλαν 2 φορες καινουργια πιλλ,την δευτερη φορα με υπαιτιοτητα δικια μου,δεν θα δοκιμασω να βαλω το νεο πιλλ στην κεφαλη του c2h για να μην παθω τα ιδια.Εξαλλου με την κεφαλη του javellin ειναι μπομπα.
mantilas
03-09-2010, 18:22
Αυτο θα δουλεψει με το javellin head και το σωμα του c2h?Θα βγαλει 490 λουμεν ?http://flashlightconnection.com/ThruNite-Flashlights/ThruNite-1-5-Amp-XP-G-P60-Size-2-7-4-2V-Drop-In-3-Mode-p306.html
Ναι αλλα τα λουμεν ειναι τα θεωρητικα στο ΛΕΝΤ..υπολογισε -25-30% στην εξοδο....
εγω στα 1.4-1.6 αμπερ παιρνω 370 μεγιστο
mantilas
04-09-2010, 15:44
Καποια στιγμη θα το δοκιμασω,370 λουμεν με μια rcr123?Τελειο,δλδ το πιλλ της trunite προσαρμοζετε ανετα στην κεφαλη του javellin και το σωμα του c2h?Tο εχεις δοκιμασει?Εχει μεγαλη διαφορα απο το απλο της ντιρλαιτ?
Καποια στιγμη θα το δοκιμασω,370 λουμεν με μια rcr123?Τελειο,δλδ το πιλλ της trunite προσαρμοζετε ανετα στην κεφαλη του javellin και το σωμα του c2h?Tο εχεις δοκιμασει?Εχει μεγαλη διαφορα απο το απλο της ντιρλαιτ?
Μηπως ειναι με 2 rcr123;
οχι το λεειε 3,6βολτ....
δεν βλεπω το λογο να μην ταιριαζει......τα πασα και το κατροπτρο ειναι ιδια....μονο το πιλλ της ντιρλαιτ ειναι λιγο πιο καρυ....το ελατηριο θα το διορθωσει αυτο
mantilas
17-09-2010, 17:47
Παιδια ο dereelight shorty(javellin head+c2h body) με μια rcr123a ειναι φοβερος,πολυ πιο δυνατος και με καλυτερο hotspot απο τον fenix tk11r2.Ενα πραγματικο τερατακι.:music-smiley-005:
satmatrix
20-09-2010, 03:20
Τελικα τα PILL της DEREELIGHT ειναι ψιλομαπα και εμενα δευτερη φορα την παιζει το λεδ στον c2h
mantilas
28-09-2010, 18:35
Παιδες στο σιτε της dereelight εχουν βαλει σαν επιλογη τον javellin shorty,αυτο που εχω εγω και το εκανα σταδιακα.Πρωτα πηρα τον c2h και μετα την κεφαλη του javellin με νεο πιλλ που ταιριαζε στον javellin.Κοστιζει 58 δολαρια,με μια μπαταρια ειναι πολυ πιο δυνατος και με καλυτερο hotspot απο τον fenix tk11r2,φυσικα υστερει στην διαρκεια λογω μιας μπαταριας.Παρολη την περιπετεια που τραβηξα τον συστηνω ανεπιφυλακτα,μιλαμε για τερατακι και δεν ειναι και τοσο ατσουμπαλος.Σε αυτα τα λεφτα πιστευω δυσκολα θα βρειτε κατι καλυτερο.Εγω θα παραγγειλω εναν ακομη για ενα φιλο που επαθε την πλακα του μολις τον ειδε να ξεσκιζει τον τκ11r2 που εχει.
http://www.dereelight.com/javelin.htm
το καλυτερο ειναι οτι εχει τωρα με smooth reflector. μαλον θα παραγγειλω ενα Javelin shorty και θα συγκρινω με το δικο μου Javelin με textured reflector. καλη ειδιση mantilas! :Banane0:
mantilas, ποσα λεπτα κραταει ο javellin shorty στο μαχ με μια rcr123 ?
mantilas
29-09-2010, 02:52
Δεν το εχω μετρησει φιλε μου,θα το κανω ομως οταν βρω ευκαιρια και θα σου πω.ΟΡ ρεφλεκτορ δεν ειναι καλυτερο απο SMO?Το SMO δεν κανει δαχτυλιδια?Αν θελεις να τον παρεις με ΟΡ του στελνεις εμειλ?Στο τελος της σελιδας που σε παραπεμπει στους ρεφλεκτορς δεν εχει javellin μηpως ειναι ιδιο με τον CL1H?
Δεν το εχω μετρησει φιλε μου,θα το κανω ομως οταν βρω ευκαιρια και θα σου πω.ΟΡ ρεφλεκτορ δεν ειναι καλυτερο απο SMO?Το SMO δεν κανει δαχτυλιδια?Αν θελεις να τον παρεις με ΟΡ του στελνεις εμειλ?Στο τελος της σελιδας που σε παραπεμπει στους ρεφλεκτορς δεν εχει javellin μηpως ειναι ιδιο με τον CL1H?
καλως, θα περιμενω. απαντισεις - ΟΡ ρεφλεκτορας ειναι για κοντα, smooth ειναι για μακρια και συνηθως εχει δαχτυλιδια και εγω τον θελω για μακρια και ας εχει δαχτυλιδια. Αν θελεις να τον παρεις με ΟΡ στειλε εμειλ. ρεφλεκτορας javellin ειναι ιδιος με τον CL1H.
mantilas
30-09-2010, 11:57
Λοιπον φιλε μου με cr123 απο το ιμπει αμφιβολου ποιοτητας στο μαξ 22 λεπτα,απο rcr123a εχω spiderfire protected κι αυτες δλδ τιποτα το αξιολογο κραταγε 3 λεπτα στο μαξ και μετα απο λιγο αναβε ξανα αλλα παλι για 2-3 λεπτα.Πιστευω ομως οτι ειναι πολυ καλυτερα με cr123a.
Λοιπον φιλε μου με cr123 απο το ιμπει αμφιβολου ποιοτητας στο μαξ 22 λεπτα,απο rcr123a εχω spiderfire protected κι αυτες δλδ τιποτα το αξιολογο κραταγε 3 λεπτα στο μαξ και μετα απο λιγο αναβε ξανα αλλα παλι για 2-3 λεπτα.Πιστευω ομως οτι ειναι πολυ καλυτερα με cr123a.
φιλε μου, οταν θα παρεις μια AW rcr123 (αν θα παρεις ) σιγουρα θα εχεις καλυτερο runtime . μετρισε τοτε ξανα και πες μου. ευχαριστω.
αν και 22 λεπτα με μια αμφιβολου ποιοτητας cr123 και 280 λουμεν OTF ειναι καλα. εχεις πολυμετρο mantilas ? μπορεις να μετρισεις τα αμπερ απο tailcap στο μαχ?
mantilas
01-10-2010, 00:39
Δεν εχω πολυμετρο για να σου πω,αλλα πιστευω πως συντομα θα παρω AW rcr123a,υπαρχει φορτιστης για αυτες τις μπαταριες και να εχει και θεσεις για 18650?Να παρω δλδ σετακι rcr123 aw-18650aw kai φορτιστη αξιολογο,σε οσο γινεται οικονομικη τιμη.
mantilas
01-10-2010, 01:09
[QUOTE=mantilas;1369833]Δεν εχω πολυμετρο για να σου πω,αλλα πιστευω πως συντομα θα παρω AW rcr123a.
mantilas
01-10-2010, 15:40
Sorry εχω παρει ηδη απαντηση γι αυτο.
mantilas
02-10-2010, 19:07
O dereelight shorty μπορει να παρει οποιαδηποτε μοναδα Ρ60?Τι πρεπει να προσεξω στα χαρκτηριστικα της μοναδας για να δουλεψει σωστα ο φακος?
mantilas
03-10-2010, 00:05
Και κατι αλλο αν ξερετε,υπαρχει κατι δυνατοτερο απο τον shorty σε αυτο το μεγεθος με μια cr123a,kαι μεχρι 50 ευρω?
O dereelight shorty μπορει να παρει οποιαδηποτε μοναδα Ρ60?Τι πρεπει να προσεξω στα χαρκτηριστικα της μοναδας για να δουλεψει σωστα ο φακος?
μονο να χωρα η μπαταρια κια να αντεχει στο ρευμα που θα τραβα η μοναδα....οποτε μπορεις να βαλεις ενα SST50 direct drive με μια IMR 16340
mantilas
03-10-2010, 22:48
Kανενα σαιτ που θα βρω το συγκεκριμενο,και ποση διαφορα θα εχει απο το xpg-r5 σε φωτεινοτητα?Διαρκεια μπαταριας?
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=282416
500mah μπαταριας/2800mah καταναλωσης = 18 λεπτα.....αν παρεις τα direct drive πολυ λιγοτερο!
mantilas
06-11-2010, 18:12
O dereelight shorty με 14500 μπαταρια θα βγαζει περισσοτερα λουμεν και καλυτερους χρονους απο rcr123?
ergotelis
06-11-2010, 19:54
τα ίδια!
sidirofagos
25-11-2010, 15:32
ειμαι στο ψαξιμο για ενα φακο που να φεγγεικοντα και απλωτα.
στην αναζητηση επεσα πανω στο dereelight aspherical lens.
η ερωτηση μου ειναι η εξης:αν προσαρμοσω αυτη την κεφαλη σε ενα σωμα DBS η CL1H υπαρχει περιπτωση να κερδισω αυτο που θελω?δλδ flood?
ευχαριστω.
σε αυτο το βιντεο εχει μια τετοια κεφαλη αλλα συμφωνα με την περιγραφη δεν ειναι αυτη η ωραια που βλεπω στο 2:10,εκτος και εχει κανει λαθος αυτος που το εγραψε.
αν μπορει να βοηθησει καποιος.
http://www.youtube.com/watch?v=mM2hM5sJEIU
satmatrix
25-11-2010, 17:40
Μαλλον το αντιθετο :Banane0:
aspherical lens ειναι μονο για πολυ μακρια, για κοντινη αποσταση σου ειναι αχρηστο
ergotelis
25-11-2010, 19:05
Όχι,το αντίθετο, είναι χρήσιμο και για κοντά! ανάλογα την εστίαση!Απλά δε ξέρω αν εστιάζει αυτό!
satmatrix
25-11-2010, 20:21
Ποιο ειναι χρησιμο για κοντα το dereelight aspherical lens ???????
Μονο για να βρισκεις βελονες!!!!!!!!!
Αφου οσο και να το εστιασεις στα 10 μετρα δεν σου δινει ουτε ενα μετρο διαμετρο δεσμης
ergotelis
25-11-2010, 23:01
Ποιο ειναι χρησιμο για κοντα το dereelight aspherical lens ???????
Μονο για να βρισκεις βελονες!!!!!!!!!
Αφου οσο και να το εστιασεις στα 10 μετρα δεν σου δινει ουτε ενα μετρο διαμετρο δεσμης
Μισό, πρόσεξε, δεν εννοώ μόνο στο σημείο που εστιάζεις. Ουσιαστικά εννοώ να ξε-εστιάσεις, για να το καταλάβεις καλύτερα(αν και η έννοια της εστίασης πάει είτε στο ειδικά είτε στο γενικά) Ανάλογα την απόσταση λέντ-οπτικού τότε η εστίαση είναι και ανάλογη. Από πολύ εστιασμένο κέντρο εώς γενικό φωτισμό.
satmatrix
26-11-2010, 02:06
Μα οπως και να το εστιασεις η να ξε-εστιάσεις οπως λες παλι ιδια παραμενει η δεσμη αλλαζει μονο σε lux και οχι σε διαμετρο η δεσμη του .
Δεν ξερω αν σου το εχω εξηγησει καλα, δεν ειναι οπως τον LED LENSER η τον Romisen RC-C8 που
μπορεις να ζουμαρεις και να κανεις Flood-to-Throw και αναποδα.
Και εκτος αυτου η δεσμη φωτος που βγαζει εχει ενα εντονο προς το μπλε
χρωμα που δεν σε βοηθα καθολου εξω.......
Σε βοηθαει να δεις σε αποστασεις 500+ μετρα και μονο για αυτο ειναι αρκετα καλος
ergotelis
26-11-2010, 02:26
Αν τον έχεις οκ και ξέρεις οκ!Πάντως αφού τον έχεις, δε γίνεται με διάφορους τρόπους να μετακινήσεις την απόσταση λεντ-οπτικού και να επιτύχεις αυτό που θες;
sidirofagos
26-11-2010, 03:18
παντως εναν ψευτικο που εχει ενας φιλος και εχει τετοιο στην κεφαλη μπορει και μετακινειται μεσα εξω και οταν ειναι μεσα εχει συγκεντρωση ενω οταν ειναι εξω απλωνει πολυυ τη δεσμη.
satmatrix
27-11-2010, 02:21
Μολις εχω μια καμερα θα σας στειλω φωτο για να δειτε....