View Full Version : Νέα και ανακοινώσεις
astanapane_10
27-05-2010, 11:53
Καλημερα στο Ελληνικο φορουμ για φακους :fahne90:,
σημερα το απογευματακι θα ειναι ετοιμο το review για τον Zebralight Η31.
Ηρθε σημερα το πρωι απο Αμερικη απο το site της Zebralight. Εκανε 10 μερες ακριβως.
Θα προσπαθησω να κανω την παρουσιαση οσο καλυτερη και αναλυτικη γινεται. Ευχαριστω.
Με εκτίμηση
ασταναπανε :popcorn:
Αντε και τον μελεταγα χθες. :SFGSFGSF:
ergotelis
27-05-2010, 17:57
Δε το μετονομάζεις καλύτερα σε thread Η31 zebralight?
astanapane_10
27-05-2010, 19:06
οχι γιατι οπως λεει και ο τιτλος εδω θα βαζουμε τα νεα και θα ανακοινωνουμε καποια πραγματα που προκειται να γινουν. υπαρχουν στην αγορα πολλα νεα και καλα προιοντα που καλο θα ηταν να μπαινουν εδω.
ergotelis
28-05-2010, 01:50
Οκ απλά το περιεχόμενο του πρώτου πόστ μπερδεύει....
Καλημερα στο Ελληνικο φορουμ για φακους :fahne90:,
:D :fahne90:
astanapane_10
28-05-2010, 12:32
για κοιταξτε λιγο εδω...
http://www.lumensfactory.com/new_products.php#
astanapane_10
28-05-2010, 18:01
αν διαβασεις μπορει να ενσωματωθει σε surefire. P series.Αλλα ειναι ακριβο
astanapane_10
28-05-2010, 23:35
απλα καταπληκτικο φοβερο,
http://www.lumensfactory.com/product_detail.php?id=135
και σε συνδιασμο με αυτο...http://www.lumensfactory.com/product_detail.php?id=142
τα σπαει. ακουγονται πολυ καλα λογια.
τωρα εχω ενδιασμους
Lumens fantory http://www.lumensfactory.com/cart_detail.php?id=121
ή τον E2DL 200 lumens?
????? εντελως διαφορετικα....αλλα το Σεραφειμ ειανι εξαιρετικα ευελικτο.....
το κακο ειναι οτι θα κολησεις και θα αρχισεις να αμζευεις κομματια για να κανεις ενα υπερσυστημα....
και ετισ και αρχισεις να δουλευεις με τους λαμπηρες Ξενον τους.......
Βλέπω ότι οι Nitecore Infilux έχουν εμφανιστεί σε διάφορα sites, μεταξύ αυτών και στο nitecore.co.uk. Μπορώ να πω ότι ψήνομαι να τον τσιμπήκω αλλά φοβάμαι λίγο το Smart Ring, μην αλλάζει φωτεινότητα μόνος του όταν είναι σε τσέπη ή όπως τον κρατάς. :/
http://imgur.com/HpQDk.jpg
astanapane_10
29-05-2010, 14:40
εγω τον εχω παραγειλει απο αμερικη. Μην τον παρεις. Οταν τον εχω στα χερια μου θα σου πω αν αξιζει. Εκανα που εκανα την κινηση, αν δω οτι ειναι καλος θα σας πω.
δες εδω εχω ανοιξει ηδη το ποστ για το review οταν τον παρω.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=61169
τελικα ειναι tailstand. ε yuk?
Έτσι φαίνεται, αλλά παντού λένε ότι το το προϊόν μπορεί να είναι διαφορετικό απ' ότι φαίνεται στις εικονές.
ergotelis
29-05-2010, 15:50
http://www.hkequipment.net/files/full/538_0.jpg
new fenix E10, 29 δολλάρια με μεταφορικά με λεντάκι luxeon rebel με μόνο μια σκάλα στα 55 λούμεν
astanapane_10
29-05-2010, 15:52
δεν νομιζω να αλλαξει το σχεδιο περισσοτερο. το εχουν αλλαξει ηδη δυο φορες. Ειναι ενα πολυ ωραιο κομματι και βλεπω και πολυ πρακτικο. Μακαρι οντως να εχει 285 lumens πραγματικα αν και δεν νομιζω με μια CR123.
και 240 otf θα ειναι, πολυ καλα ειναι . και να μη αλαξει την εμφανιση
astanapane_10
29-05-2010, 16:02
συγνωμη δεν με ενθουσιαζει μεχρι τωρα η fenix,ειμαι φανατικος αντι-fenix. Το μονο που εχω ειναι ενα σε σχημα στυλο L05 αν θυμαμαι και λεω να παρω ενα ΤΚ21. οχι για μενα αλλα για καποιον που μου ζητησε.
Δεν ξερω τι γινεται με την Fenix αλλα δεν με συγκινει καθολου.
Δεν λεω οτι δεν εχει βγαλει καλους φακους αλλα δεν μου κανει εντυπωση. Περιμενω περισσοτερα πραγματα.
ergotelis
29-05-2010, 16:37
Δε διαφωνώ ότι η fenix βγάζει ψιλοκλασσικούς φακούς, ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι έχουν κερδίσει με το σπαθί τους το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Όταν οι άλλοι δεν υπήρχαν, η fenix πρωτοπορούσε, οι άλλοι την αντέγραψαν και κάνανε την εμφάνισή τους. Νομίζω πως στη τεχνολογία των κυκλωμάτων παραμένουν οι καλύτεροι. Από κει και πέρα οι προδιαγραφές που δίνουν ίσως ανταποκρίνονται περισσότερο από το καθέ κατασκευαστή στη πραγματικότητα.(με εξαίρεση τη surefire έτσι,μιλώ για κινέζικους φακούς). Εν ολίγοις, βλέπω τη fenix na προσπαθεί να γίνει η surefire της Κίνας .
astanapane_10
29-05-2010, 16:48
Δε διαφωνώ ότι η fenix βγάζει ψιλοκλασσικούς φακούς, ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι έχουν κερδίσει με το σπαθί τους το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Όταν οι άλλοι δεν υπήρχαν, η fenix πρωτοπορούσε, οι άλλοι την αντέγραψαν και κάνανε την εμφάνισή τους. Νομίζω πως στη τεχνολογία των κυκλωμάτων παραμένουν οι καλύτεροι. Από κει και πέρα οι προδιαγραφές που δίνουν ίσως ανταποκρίνονται περισσότερο από το καθέ κατασκευαστή στη πραγματικότητα.(με εξαίρεση τη surefire έτσι,μιλώ για κινέζικους φακούς). Εν ολίγοις, βλέπω τη fenix na προσπαθεί να γίνει η surefire της Κίνας .
η JETBEAM ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Θα προτιμήσω έναν Nitecore από έναν αντίστοιχο Jetbeam οποιαδήποτε στιγμή.
ergotelis
29-05-2010, 17:19
Στη jetbeam πάντα μου άρεσαν τα σώματα στη σχεδίαση, ωστόσο στα κυκλώματα μου φαίνεται πως έχουν μείνει πίσω.Η Nitecore πάλι είναι μια άλλη περίπτωση, μια χάνεται μια εμφανίζεται και κάνει δυναμικό μπάσιμο. Ίσως η μοναδική εταιρεία που δεν έχω αγοράσει στο παρελθόν κάποιο προϊόν της, ήμουν στο τσάκ με τις προσφορές από τον 4sevens και τελικά δεν αγόρασα, το μετάνοιωσα!
Γενικά προτιμώ τη σταθερή Fenix.( αν έπρεπε φυσικά να βασιστώ σε ένα φακό μόνο έτσι, γιατί έχω μια ποικιλία από όλους σχεδόν!).
astanapane_10
30-05-2010, 22:00
τον εχω δει πολυ καιρο αυτον εδω.
αντε γεια ο φακος. luminus 90.
http://www.lighthound.com/MKN-SST-90-MOD-Flashlight--one-26650-Battery-SST-90-LED_p_3479.html
Ασταναπανε θα μας τρελανεις. Αν οντως δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας με το sst90 και εαν δινει οντως σταθερα τα 729λουμεν, τοτε τον βλεπω για πολυ δυναμη.
astanapane_10
30-05-2010, 23:39
και εχει και τρελη μπαταρια.
http://www.lighthound.com/MKN-IMR-26650-4000mAh-LiMN-rechargeable-lithium-battery_p_3477.html
Παρτε και μερικες φωτο :
http://s190.photobucket.com/albums/z96/potterdogs/
This light has no regulation
κακο αυτο ομως
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=264852
δες εδω και συγκεκριμενα στο 20ο ποστ. Ο catapult ειναι πιο δυνατος.
δεν πιστευω να δινει σταθερα 729 λουμεν με Direct Drive
Το καλο του ειναι οτι ειναι σε ιδιο μεγεθος με surefire 6p. Για το μεγεθος του δηλαδη ειναι καλο πραγμα. Αλλα οχι για 200$. Με τιποτα. Ο deerlight που εχεις με το sst50 μου φαινεται καλυτερη φαση και στα μισα λεφτα.
η JETBEAM ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
και εγω JETBEAM προτιμω μετα απο surefire φυσικα
Το καλο του ειναι οτι ειναι σε ιδιο μεγεθος με surefire 6p. Για το μεγεθος του δηλαδη ειναι καλο πραγμα. Αλλα οχι για 200$. Με τιποτα. Ο deerlight που εχεις με το sst50 μου φαινεται καλυτερη φαση και στα μισα λεφτα.
και λιγο πιο μικρο σε μεγεθος
astanapane_10
31-05-2010, 00:07
ναι δεν λεει. ασε ερχετε απο αμερικη η δικια μου με εκπληξη surefire.
και εγω JETBEAM προτιμω μετα απο surefire φυσικα
εχουν την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης που εχω συναντισει. πολυ σχολαστικη στην κατασκευη
astanapane_10
31-05-2010, 00:15
ακουω απο μερικου οτι δεν ειναι καλη η JETBEAM. εγω παντως την θεωρω τοπ μετα την surefire. δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα.
Εγω τα εχω κανει κουλουβαχατα. Δεν ξερω τι να αγορασω πλεον. Δεν θελω να παρω ενα καρο φακους. Πρεπει να περιοριστω στους 2. Εναν EDC και ενα μεγαλο με διακοπτη πιεσης (pressure switch).
Για μικρο κοιταω κυριως για φακο με μια μπαταρια. Κατα προτιμηση cr123 και με δυνατοτητα για ΑΑ.
Απο μικρους κοιταζω κυριως deerelight, zebralight, jeatbeam. Ο zebralight απο οσο βλεπω μαλλον θα βγει απο την λιστα διοτι μαλλον ειναι για πολυ κοντινες αποστασεις (μαλλον για εως 50μετρα). Ο jeatbeam φαινεται πολυ καλος αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη. Μιλαω για το μοντελο rrt-0. Πολυ με φτιαχνει ο deerelight, ο οποιος παιρνει και ανταπτορα για ΑΑ, ειναι οικονομικος, απο οσο λετε εχει καλη κατασκευη, αλλαζεις οποτε θες pill (πως τα λεω... με εσας θα παρω και πτυχιο στο τελος :fahne90:), ειναι κατι σαν lego - αλλαζεις αν θες και κεφαλη (βλεπε javelin) οποτε βαζεις οτιδηποτε σε p60 host, αλλαζεις κατοπτρα.
Μεχρι στιγμης χρησιμοποιω τον firstlight tomahawk αλλα δεν θελω να τον χαλασω μιας και ειναι ειδικος φακος και εχει πανω απο 200$ προτεινομενη τιμη. Στα 100μετρα ειναι παρα πολυ καλος και αρκετα δυνατος θα ελεγα. Τον λενε για 100+λουμεν αλλα απο οσο λενε στα φορουμ μαλλον ειναι πολυ συντηρητικη αυτη η αποψη. Περισσοτερο για 120-150 ισως και παραπανω λουμεν. Κατοπτρο αρκετα βαθυ και τελειως λειο)
Για μεγαλο φακο ακομα περιμενω. Με τραβαει πολυ ο catapult αλλα δεν εχει διακοπτη πιεσης (pressure switch), κατι στα mode δεν με φτιαχνει ακομα (θα τον ηθελα με 3 mode, strobe και ενα ακομα mode για 1λουμεν κατι σαν task light, να επαιρνε και 4cr123 στην μεγαλη σκαλα). Πολυ παω τον rrt-3 αλλα ξεφευγει σε τιμη και μαλλον ειναι εκτος λιστας. Οπως επισης με βλεπω πολυ για τον m2s. Παλαιοτερα κοιταζα και τον m1x αλλα κατι το donut hole, κατι τα λιγα λουμεν(αραγε μπορει να θεωρηθουν λιγα;) δεν μου φαινεται να τον επιλεγω. Επισης ενδιαφερον μου ειναι και ο TK30. Περιμενω μηπως βγει κατι καλο συντομα σε sst50 ή ακομα και σε sst90, με καλη τιμη και ολα τα σχετικα που ψαχνω σε αυτην την κατηγορια φακων. Δεν ξερω ο mailstrom της 4sevens τι θα κανει.
ergotelis
31-05-2010, 02:50
ακουω απο μερικου οτι δεν ειναι καλη η JETBEAM. εγω παντως την θεωρω τοπ μετα την surefire. δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα.
Ποιοί το λένε? Πάντως το τόπ είναι σχετικό, ανάλογα τι θες. Σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα κάποια μάρκα συγκεκριμένη?
Βtw και εμένα το edc μου ήτανε ένας jetbeam... Jet2 MKIII... Πολύ καλό throw (9000+ lux) με μία rcr123... Τον αντικατέστησα πρόσφατα με quark mini λόγω μεγέθους!
astanapane_10
31-05-2010, 10:26
Ποιοί το λένε? Πάντως το τόπ είναι σχετικό, ανάλογα τι θες. Σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα κάποια μάρκα συγκεκριμένη?
Βtw και εμένα το edc μου ήτανε ένας jetbeam... Jet2 MKIII... Πολύ καλό throw (9000+ lux) με μία rcr123... Τον αντικατέστησα πρόσφατα με quark mini λόγω μεγέθους!
Δεν μου εχει δημιουργησει καποιο συγκεκριμενο προβλημα, αλλα αν το λαβεις σαν προβλημα οτι οταν χρειαστηκα καποια στιγμη δεν ειχα γιατι ειχε φαει την μπαταρια ολο το βραδυ. Και αυτο συνεβη γιατι εκανε για καποιο λογο βραχυκυκλωμα καπου στο σωμα και χαλασε επισης και την μπαταρια.
Το ηλενξα και ειδα οτι ειχε λιωσει ενα σημειο της πλακετα (καλαϊ) με το σωμα κοντα στο σωμα. Και του ειχε αλλαξει τα φωτα.
Ασταναπανε. Ασε που ειχε και saphire τζαμακι μπροστα.
astanapane_10
31-05-2010, 10:27
Εγω τα εχω κανει κουλουβαχατα. Δεν ξερω τι να αγορασω πλεον. Δεν θελω να παρω ενα καρο φακους. Πρεπει να περιοριστω στους 2. Εναν EDC και ενα μεγαλο με διακοπτη πιεσης (pressure switch).
Για μικρο κοιταω κυριως για φακο με μια μπαταρια. Κατα προτιμηση cr123 και με δυνατοτητα για ΑΑ.
Απο μικρους κοιταζω κυριως deerelight, zebralight, jeatbeam. Ο zebralight απο οσο βλεπω μαλλον θα βγει απο την λιστα διοτι μαλλον ειναι για πολυ κοντινες αποστασεις (μαλλον για εως 50μετρα). Ο jeatbeam φαινεται πολυ καλος αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη. Μιλαω για το μοντελο rrt-0. Πολυ με φτιαχνει ο deerelight, ο οποιος παιρνει και ανταπτορα για ΑΑ, ειναι οικονομικος, απο οσο λετε εχει καλη κατασκευη, αλλαζεις οποτε θες pill (πως τα λεω... με εσας θα παρω και πτυχιο στο τελος :fahne90:), ειναι κατι σαν lego - αλλαζεις αν θες και κεφαλη (βλεπε javelin) οποτε βαζεις οτιδηποτε σε p60 host, αλλαζεις κατοπτρα.
Μεχρι στιγμης χρησιμοποιω τον firstlight tomahawk αλλα δεν θελω να τον χαλασω μιας και ειναι ειδικος φακος και εχει πανω απο 200$ προτεινομενη τιμη. Στα 100μετρα ειναι παρα πολυ καλος και αρκετα δυνατος θα ελεγα. Τον λενε για 100+λουμεν αλλα απο οσο λενε στα φορουμ μαλλον ειναι πολυ συντηρητικη αυτη η αποψη. Περισσοτερο για 120-150 ισως και παραπανω λουμεν. Κατοπτρο αρκετα βαθυ και τελειως λειο)
Για μεγαλο φακο ακομα περιμενω. Με τραβαει πολυ ο catapult αλλα δεν εχει διακοπτη πιεσης (pressure switch), κατι στα mode δεν με φτιαχνει ακομα (θα τον ηθελα με 3 mode, strobe και ενα ακομα mode για 1λουμεν κατι σαν task light, να επαιρνε και 4cr123 στην μεγαλη σκαλα). Πολυ παω τον rrt-3 αλλα ξεφευγει σε τιμη και μαλλον ειναι εκτος λιστας. Οπως επισης με βλεπω πολυ για τον m2s. Παλαιοτερα κοιταζα και τον m1x αλλα κατι το donut hole, κατι τα λιγα λουμεν(αραγε μπορει να θεωρηθουν λιγα;) δεν μου φαινεται να τον επιλεγω. Επισης ενδιαφερον μου ειναι και ο TK30. Περιμενω μηπως βγει κατι καλο συντομα σε sst50 ή ακομα και σε sst90, με καλη τιμη και ολα τα σχετικα που ψαχνω σε αυτην την κατηγορια φακων. Δεν ξερω ο mailstrom της 4sevens τι θα κανει.
αν εχεις τον firstlight tomahawk τοτε μην τον αλλαζεις.
Παρε εναν μικτο φακουδακο απο την Zebralight να κανεις την δουλεια σου για κοντα.
προσεξες οτι και ο Deeelight DBS παιρνει τα ιδια Pill? και εχει και tape switch. τον δικο μου τον περιμενω με Pill για 2ΑΑ!..οποτε παρει C2H, DBS και οταν εχεις λεφτα παρε και ενα CL1H
ενα Pill 1SM XPG (low voltage or Javelin) για 2ΑΑ (0.8-4,2) το δουλευεις με
18650 στον DBS
2χΑΑ στον DBS με μια επεκταση EX500
18650 στον CL1H
2χΑΑ στον CL1H με μια επεκταση EX500
2χΑΑ στον Javelin
1xAA στον Javelin (κεφαλη Javelin και σωμα ΑΑ για τον C2H)
1xAA στον C2H δεν μπορεις να δουλεψεις γιατι απο οσο ξερω εχει πιο κοντα Pills
και μετα εχεις και την επιλογη του 3SD(3-stage digital) Cree XP-G R5 module
για 3 λειτουργιες
mantilas
31-05-2010, 17:08
Hi, thanks for the order, I suggest you get a Javelin entire host(without pill only) at $25, it can use C2H body and pill, and the C2H can use Javelin body using 2xAA. Aυτη ηταν η απαντηση απο την dereelight otan τους ρωτησα για το javellin head.Τι θελει να πει ο ποιητης?Καλυτερα δεν ειναι να το παρω ολοκληρο?Δεν θελω να κανω βιδωματα ξεβιδωματα συνεχεια σε μηχανικα μερη.Τι λετε?
astanapane_10
31-05-2010, 17:18
αν ειναι καλη η τιμη για ολη την κεφαλη μαζι με το pill τοτε οκ. Αλλα δεν ειναι δυσκολο να βαλεις το pill απο το C2H.
Αυτος λεει οτι μπορεις να παρεις την κεφαλη χωρις το Pill. Και να χρησημοποιησεις το υπαρχον που εχει το C2H. .
Αλλα παρε καλυτερα ολη την κεφαλη μαζι με pill.
ergotelis
31-05-2010, 17:53
25 dollar το σώμα του javelin είναι καλή τιμή ΙΜΟ. Δεν είναι τπτ τα βιδώματα ξεβιδώματα, ανάλογα τι θες να κάνεις, πάντως είναι καλή φαση να παίρνει λιθίου και σε περίπτωση ανάγκης ΑΑ.
mantilas
31-05-2010, 18:01
Mηπως εννοει ολοκληρο το φακο χωρις μονο το pill?Δλδ κεφαλη χωρις pill,με το σωμα?Βασικα δε θελω μεγαλο φακο,οσο πιο μικρος τοσο καλυτερα,δλδ δεν προκειται να χρησιμοποιησω το σωμα του javellin.
astanapane_10
31-05-2010, 19:10
ναι μαλλον γιατι λεει javelin entire. Ρε παρε αυτο που σου λεει. Δεν ειναι μεγαλη η διαδικασια. Αλλα γιατι να βαλεις την κεφαλη του javelin. Εγω αν ηθελα μικρο φακο δεν θα την εβαζα.
mantilas
31-05-2010, 23:51
Aν γινεται 270 πραγματικα λουμεν και πιο μακρια δεσμη,γιατι οχι?Θα θυσιασω λιγο το μεγεθος.
Aν γινεται 270 πραγματικα λουμεν και πιο μακρια δεσμη,γιατι οχι?Θα θυσιασω λιγο το μεγεθος.
παρε μονο την κεφαλη , εχει πολυ καλο κατοπτρο τελεια δεσμη. ρωτα τους ξανα μονο για κεφαλη. εγω ρωτησα σωμα c2h+extender μονο 10 δολαρια με δωρεαν μεταφορα. τζαμπα
mantilas
01-06-2010, 00:58
Tους εχω ρωτησει ηδη περιμενω απαντηση,μαλλον θα ειναι ακριβουτσικο αφου σκετο το πιλ εχει νομιζω 38 ντολαρς
αν εχεις τον firstlight tomahawk τοτε μην τον αλλαζεις.
Παρε εναν μικτο φακουδακο απο την Zebralight να κανεις την δουλεια σου για κοντα.
Καλημερα πλεον στα παιδια μια και η ωρα περασε τις 00:00΄.
Με τον firstlight tomahawk ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Απλα ηθελα εναν με 3mode στο ιδιο ή πιο μικρο μεγεθος με αναλογη δυναμη και εαν ειναι δυνατον ακομα περισσοτερη. Να εχει throw αρκετο (δηλαδη να φωτιζει αρκετα μια αποσταση στα 150μετρα) και φυσικα η τιμη να ειναι σε λογικα επιπεδα. Επειδη ο συγκεκριμενος φακος ειναι για ειδικη χρηση δεν θελω να τον σκαλιζω για πλακα και ετσι ηθελα να παρω εναν οπως λεω αντιστοιχα καλο και ακομα καλυτερο σε δυναμη.
προσεξες οτι και ο Deeelight DBS παιρνει τα ιδια Pill? και εχει και tape switch. τον δικο μου τον περιμενω με Pill για 2ΑΑ!..οποτε παρει C2H, DBS και οταν εχεις λεφτα παρε και ενα CL1H
ενα Pill 1SM XPG (low voltage or Javelin) για 2ΑΑ (0.8-4,2) το δουλευεις με
18650 στον DBS
2χΑΑ στον DBS με μια επεκταση EX500
18650 στον CL1H
2χΑΑ στον CL1H με μια επεκταση EX500
2χΑΑ στον Javelin
1xAA στον Javelin (κεφαλη Javelin και σωμα ΑΑ για τον C2H)
1xAA στον C2H δεν μπορεις να δουλεψεις γιατι απο οσο ξερω εχει πιο κοντα Pills
και μετα εχεις και την επιλογη του 3SD(3-stage digital) Cree XP-G R5 module
για 3 λειτουργιες
Αν και για να πω την αληθεια μπερδευτηκα αρκετα με τα πιο πανω, πιστευω να βρω χρονο να μελετησω τους deerelight και να τα καταλαβω. Οντως παιρνει sst50 απλα δεν νομιζω να φθανει σε δυναμη τους φακους που ψαχνω. Για μια μπαταρια 18650 σιγουρα θα εχει δυναμη αλλα πιστευω δεν θα μπορει να συγκριθει με τα γομαρια που παιρνουν 2χ18650
το κλιδι ειναι να συνδυαεις το ευρος βολταζ της μοναδας με τον τυπο τω παταριων κια μετα με το σωμα του φακου....
για τον DBS εχειε επεκτασεις σωματος για 2 18650
mantilas
01-06-2010, 15:21
Παιδες καλησπερα,η τιμη της κεφαλης με το πιλ ειναι 45 ντολαρς,ακριβο και μαλλον δεν θα το παρω:ADFAD2:
astanapane_10
01-06-2010, 15:28
Παιδες καλησπερα,η τιμη της κεφαλης με το πιλ ειναι 45 ντολαρς,ακριβο και μαλλον δεν θα το παρω:ADFAD2:
εγω στο ειπα μην κοιτας να τον αλλαξεις. Μια χαρα ειναι ο φακος. Μετα θα ειναι αλλος φακος.
Αυτος τωρα ετσι οπως ειναι χωραει παντου και ειναι μια χαρα. Απο φως μια χαρα.
αργοτερα αν θελεις να παρεις κατι αλλο βλεπεις.
mantilas
01-06-2010, 16:25
Μαλλον φιλε μου θα μεινω με τον c2h,δεν πειραζει κι ετσι καλος ειναι.:music-smiley-005:
το κλιδι ειναι να συνδυαεις το ευρος βολταζ της μοναδας με τον τυπο τω παταριων κια μετα με το σωμα του φακου....
για τον DBS εχειε επεκτασεις σωματος για 2 18650
Άρα αν καταλαβα καλα θες να μας πεις οτι ο DBS παιρνει εως 2χ18650 και μερικα pills της deerelight μπορουν να αντεξουν την ταση (voltage) αυτου του συνδυασμου. Αλλα ομως δεν μπορουν να αντεξουν την ταση (voltage) και επομενως θα πρεπει να παμε σε συνδυασμο ειτε 1χ18650 ειτε 1χcr123.
ergotelis
02-06-2010, 01:57
σωστά
ακριβως......η εταιρια τη σελιδα με τα Pills λεει κα το βολταζ....
αν θες διαβασε και αυτο.
http://www.mediafire.com/?kw3mkmqymzt
Νομίζω το πρώτο βίντεο του νέου E1B 110 lumens:
http://www.youtube.com/watch?v=lPv4JKfyLJ8
Έχει διαφορά στο throw από την προηγούμενη έκδοση. Γμτ, τέτοια βλέπω και σκέφτομαι μήπως να συνεχίσω να περιμένω τον LX1 από το να πάρω τον IFE1... :rolleyes:
astanapane_10
07-06-2010, 10:18
Συγνωμη το track and trace στο http://212.205.82.71/trackandtrace/
εχει πεθανει? Απο την Πεμπτη δεν λειτουργει ως σελιδα την Παρασκευη ανοιγε η σελιδα αλλα δεν μπορουσε να δουλεψει, εβγαζε SQL error.
ουτε αυτο δεν μπορουν να κανουν καλα. 5 μερες εκτος λειτουργιας.
Γιατί; Δούλεψε ποτέ το tracking των Ελτά; :/
ergotelis
08-06-2010, 15:46
Ναι, δούλευε και με είχε σώσει αρκετές φορές!(σοβαρά το λέω)
astanapane_10
11-06-2010, 17:24
Πιο ειναι το καλυτερο ενα smooth-texture reflector ή ενα TIR lens.
δειτε λιγο τα παρακατω βιντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=mDjc6cEKqow
εγω απο τα ολιγα που γνωριζω, αν έχουμε τα ιδια λουμενς με ενα TIR και με ενα μεταλικο reflector τοτε ο TIR ειναι νικητης.
astanapane_10
11-06-2010, 20:37
αμαν, κοιταξτε τον καινουργιο reflector για το Lumapower D-mini VX ultra SST-50
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?p=3415414
Παντελής
11-06-2010, 21:12
τι ειν'αυτο?για να κοβεις πιτακια?
Αντε καλες αγορες.:smash:
ergotelis
12-06-2010, 00:54
άθλιο turbohead, αν είναι αγοράζουμε και ένα φακό με περισσότερα lumen και σωστό σχήμα!
astanapane_10
12-06-2010, 02:25
ειναι κακο....
αλλα
http://www.cpfmarketplace.com/mp/showpost.php?p=2503854&postcount=301
astanapane_10
13-06-2010, 10:57
τι ειναι τουτο?
https://www.flashlightshop.de/product_info.php?cPath=31_54&products_id=7866&osCsid=ba170850cbf6c3d329a6fc8edf3274dd
καλημερα, μαλλον παλιο μοντελο (This product was added to our catalog on Wednesday, 08. April 2009.)
astanapane_10
13-06-2010, 12:01
καλημερα, μαλλον παλιο μοντελο (This product was added to our catalog on Wednesday, 08. April 2009.)
το ειδα. μαλιστα. εχω στειλει στην surefire να δουμε ποτε θα βγει ο καινουργιος.
μηπως ξερεις σε τι διαφερουν αυτα - NyoGel 760G και NyoGel 779ZC
????
astanapane_10
13-06-2010, 13:11
αν θυμαμαι καπου ειχα διαβασει οτι το 779 εχει διπλη προστασια. Δηλαδη για τις σπειρες και ειναι και αδιαβροχο. Εγω παντως χρησημοποιω το 760 και ειμαι ικανοποιημενος. Δεν εχω βαλει κανενα φακο στο Νερο δεν νομιζω οτι χρειαζετε κιολας. Οταν ερθει η ωρα νομιζω θα γινει απο μονο του.
Αν και ειμαστε εκτος θεματος εδω, δες το παρακατω για το 760.
NyoGel 760G is a silica thickened, medium viscosity, synthetic hydrocarbon grease for lubrication and protection of tin-lead electrical connectors. Benefits include good water resistance and extended life of electrical contacts. Ideal for use on the threads of aluminium bodied torches, prolonging the life of your prized possession.
το βρηκα απο εδω...
http://www.flashaholics.co.uk/nyogel/nyogel-760g-grease.html
βρηκα και αυτο...
Inc., NyoGel® 760G and NyoGel® 779ZC. In the past we have carried NyoGel® 759G, but we no longer carry it. NyoGel® 759G has been replaced by NyoGel® 760G. Nye Lubricants is in the process of phasing out NyoGel® 759G, and eventually it will not be available anywhere. NyoGel® 760G is an upgraded replacement. Compared to NyoGel® 759G, NyoGel® 760G is very similar, but with slightly higher thermal stability, a UV dye for inspection, and a copper passivator for enhanced corrosion prevention.
NyoGel® 760G is a silica thickened, medium viscosity, synthetic hydrocarbon grease for lubrication and protection of tin-lead electrical connectors. Benefits include good water resistance. By preventing environmental and fretting corrosion, it extends the life of electrical contacts. We recommend this grease for use on the threads of all aluminum-bodied flashlights. NyoGel® 760G is a relatively "thin" grease and rated for -40°C to 135°C temperature ranges. Note that NyoGel® 760G is not conductive, but it was designed for lubricating surfaces that are conductive.
NyoGel® 760G lubricant for surfaces of electrical contacts - EXCELLENT for SureFire® Flashlights. This is the lubricant that is recommended for all metal-bodied flashlights, including SureFire®, Fenix, StreamLight® and Maglight® Flashlights
NyoGel® 779ZC is silica thickened, light viscosity, synthetic hydrocarbon grease intended for mechanical components. It contains special additives for reducing wear of aluminum surfaces. NyoGel® 779ZC is a thicker grease that has a higher level of damping and water protection than NyoGel® 759G. It is rated for temperatures from -20°C to 125°C. It works well in the connection between the o-rings and the bezel and tailcap on the flashlights. It also works great on Nitrolon-bodied flashlights like the G2, G2Z and 8NX.
διαβασε και αυτο εχει μερικα πραγματα που ισως ενδιαφερουν
http://www.cpfreviews.com/Flashlight-Care-Nyogel-Lubricants.php
μηπως το NyoGel 779ZC ειναι και παχυρευστο απο NyoGel 760G ?
astanapane_10
13-06-2010, 13:22
διαβασε το παραπανω προσθεσα μερικα πραγματα.
:a0210: με καλυψες πληρως
Γιατι υπαρχει τοση διαφορα στις τιμες;
http://www.lighthound.com/NyoGel-760G-10-gm-tube_p_1343.html
astanapane_10
13-06-2010, 17:09
Γιατι υπαρχει τοση διαφορα στις τιμες;
http://www.lighthound.com/NyoGel-760G-10-gm-tube_p_1343.html
εγω απο lighthound εχω παραγειλει.
astanapane_10
17-06-2010, 03:00
το ειδα στο cpf και ειπα να το μοιραστουμε.
αρχισε ο δρομος του μελοντος
http://www.angstrompower.com/products_a2.html
astanapane_10
18-06-2010, 18:07
RRT-0 R5:singer:
30-6-2010 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!
http://lightjunction.com/
Θα έχει λιγότερο throw όμως.
astanapane_10
19-06-2010, 09:44
λογικα ναι.
Τι ειναι αυτο βρε παιδια;
http://www.lux-rc.com/view.php?p=content/showcase/L30/LED_engines
Τρια led μαζι για καμια 1000 λουμεν;
Ωραιος ο τυπος...αμ ξερεις ηλεκτρονικα και πιανει το χερι σου να δουλευεις τορνο ετσι γινεσαι....δηλαδη εγω ποτε....
α! κυκλοφορουν και πλακετες με 4 Λεντ!
astanapane_10
25-06-2010, 22:02
Κυριοι εδω ενα πολυ καλο βιντεο για light meter
http://www.youtube.com/watch?v=NfKzY4wMixQ
Και εδω αυτο που σκεφτομαι να παρω γιατι το αλλο που ειχα δωσει σε ενα φιλο δεν βλεπω να το παιρνω πισω συντομα.
Professional Digital Light Meter with USB DT-1309
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.orchid-depot.com/shop/img/lightmeter/LX802_250.JPG&imgrefurl=http://www.orchid-depot.com/shop/shop_main.htm&usg=__31FyakySihjNpHiVfU9XuoFFObQ=&h=244&w=250&sz=54&hl=el&start=79&sig2=hcIPhJ-7DqiDh-FueAI9BA&um=1&itbs=1&tbnid=mZmzfWM3TKgEeM:&tbnh=108&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Ddigital%2Blight%2Bmeter%26start%3D72% 26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26ndsp%3D18%26tbs%3Dis ch:1&ei=-fwYTIbJJc_64Abz2dDdCw
παιδια, καλοκαιρινη προσφορα για το φακο JETBeam J-IIIM(R2) απο bugoutgearusa
http://www.bugoutgearusa.com/jejpr.html
mantilas
06-07-2010, 01:45
Μαλλον δεν στελνει Ελλαδα
ergotelis
06-07-2010, 03:03
Στέλνει...! ;)
astanapane_10
06-07-2010, 20:23
καθως εψαχνα για φακο με ΑΑ μου ηρθε μια ιδεα για τους παρακατω....
JETBEAM JET-I V3.0 IBS
Λοιπον ο Jetbeam μπορει να παρει ΑΑ κλασικες αλλα και RCRAA 3.7 V.
ετσι λοιπον μου ηρθε στο μυαλο το εξης.
ο RRT-0 οπως και ο C2H εχουν την ικανοτητα να παιρνουν RCR123 3.7 V.
αλλα μπορουν επισης με extension να παρουν ΑΑ.
Aλλα αφου εχουν αποδοχη τασης μεχρι 4.2V μπορουν να παρουν και RCRAA 3.7V
Δεν εχω AW 14500 που ειναι οι ΑΑ 3.7V αλλα συντομα σκεφτομαι να παρω.
κοιτα θα κερδισεις λιγα πραγματα....λιγο μεγαλυτερη χωρητικοτητα κια λιγο καλυτερη αντοχη στα φορτια..και λιγο καλυτερη ευελιξια....εχοντας φορεμενη την επεκταση μπορεις να βαλεις κατι απο την σειρα 123....αλλα αν την εχεις σπιτι...
εχω AW 14500 . και την εχω δοκιμασει στο RRT-0. εμφανης διαφορα με rcr123 δεν υπαρχει. μονο μεγαλωνει μεγεθος του φακου
κοιτα θα κερδισεις λιγα πραγματα....λιγο μεγαλυτερη χωρητικοτητα κια λιγο καλυτερη αντοχη στα φορτια..και λιγο καλυτερη ευελιξια....εχοντας φορεμενη την επεκταση μπορεις να βαλεις κατι απο την σειρα 123....αλλα αν την εχεις σπιτι...
τι εννοεις, κωστα, κατι απο την σειρα 123...
satmatrix
12-07-2010, 21:02
και οι δυο δουλευουν στα ιδια amper και ιδια volt
εννοω οτι μπορεις να βαλεις και CR123 και RCR123
astanapane_10
13-07-2010, 10:43
αντε και για το φακο αντε να δουμε...
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/laptop-30.html
μαλλον τα παιδια των παιδιων μας θα τα δουν αυτα...
Μακρά αναμονή τελείωσε. NiteCore IFE1s βρίσκονται σε απόθεμα τώρα!
satmatrix
16-07-2010, 02:33
Features:
* Infilux line is NC's top product line.
* Compatible with the Surefire E Series tube.
* Not only rotary switch, but also tail switch, could be tactical application.
* Rotary selector with infinitely variable brightness function
* Using the newest CREE XP-G R5 LED.
* With strobe mode.
* IFE1 uses one CR123A battery.
* The diameter of the head: 23mm
* The biggest diameter of the body: 23mm
* The Total length: 102.3mm
* Weight without battery: 65g
satmatrix
16-07-2010, 02:34
Νομιζω οτι για EDC ειναι λιγο μεγαλος:violent-smiley-030:
Και αρκετα ακριβως για αυτα που σου προσφερει
astanapane_10
16-07-2010, 11:01
εχουν στειλει το φακο, οταν το λαβω θα σας πω.
Δεν εχω ορεξη να πω τιποτα αλλο. ημαρτον.
Αφού έχει περάσει μια βδομάδα με πολύ τρέξιμο, λέω σήμερα να δω τι γίνεται με τους φακούς μιας και έχω καιρό να πάρω κανέναν. :p
Mπαίνω Μalkoff αρχικά. Βλέπω M61L. To κέρατο μου κτλ. :bang:
Λέω καλύτερα να μη έχει και M61LL γιατί... Και ναι, έχει βγει. Το κέρατό μου, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά μαζί. :furious3: :motz:
Και έχει βγάλει και M61W και M61WL. Τα πάντα εξαντλημένα βέβαια.
Γμτ και ήθελα τόσο ένα M61LL. 100 OTF lumens για 10 ώρες! Σκέψου με 3 CR123! Ότι πρέπει για ένα φακό γενικής χρήσης ή για έκτακτες περιπτώσεις!
Το Μ61L αποδίδει 175 OTF lumens για 5 ώρες!
Στα υπόλοιπα νέα (τουλάχιστον για μένα) ο Maelstrom G5 (http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=282339) δείχνει πολύ καλός!
Αφού έχει περάσει μια βδομάδα με πολύ τρέξιμο, λέω σήμερα να δω τι γίνεται με τους φακούς μιας και έχω καιρό να πάρω κανέναν. :p
Mπαίνω Μalkoff αρχικά. Βλέπω M61L. To κέρατο μου κτλ. :bang:
Λέω καλύτερα να μη έχει και M61LL γιατί... Και ναι, έχει βγει. Το κέρατό μου, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά μαζί. :furious3: :motz:
Και έχει βγάλει και M61W και M61WL. Τα πάντα εξαντλημένα βέβαια.
Γμτ και ήθελα τόσο ένα M61LL. 100 OTF lumens για 10 ώρες! Σκέψου με 3 CR123! Ότι πρέπει για ένα φακό γενικής χρήσης ή για έκτακτες περιπτώσεις!
Το Μ61L αποδίδει 175 OTF lumens για 5 ώρες!
Στα υπόλοιπα νέα (τουλάχιστον για μένα) ο Maelstrom G5 (http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=282339) δείχνει πολύ καλός!
καλος, αλλα πολυ ακριβος. καλη αποδοση ομως και disign kai runtime
satmatrix
19-07-2010, 21:52
To M61L (Low Output) τι διαστασεις εχει?
Μου αρέσει ο Sunwayled M10R (http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=283132), σκέφτομαι να δοκιμάσω έναν.
(Κλασσικά βρήκα βρήκα τρόπο τρόπο να ρισκάρω λεφτά: πρωτοεμφανιζόμενη κινέζικη εταιρία. :p)
astanapane_10
20-07-2010, 11:24
για οποιον ενδιαφερεται ηρθε και στο flashaholics με CPF code for 8% off.
http://www.flashaholics.co.uk/nitecore/nitecore-infilux-ife1-r5.html
καλες παραγγελιες.
satmatrix
21-07-2010, 21:20
Ωραιος δειχνει ο Nitecore Infilux IFE1 XP-G R5
να δουμε και αν ισχυει το
Effective illumination distance: 220 meters???????
astanapane_10
21-07-2010, 21:33
οπως το διαβασες effective δεν ειναι φανερο αλλα φαινομενικο.
Αντε να βλεπεις στα 100 μετρα. Για τα 200 ειναι καπως....δηλαδη θα φωτιζει αλλα δεν θα μπορει να ειναι ευδιακριτο. Κατσε να δουμε τον περιμενω την αλλη εβδομαδα
satmatrix
21-07-2010, 21:43
Δεν θυμαμαι ειπες οτι εχεις lux meter για να δουμε ποσα lux βγαζει??
astanapane_10
21-07-2010, 22:40
ναι ειχα αλλα το εχει ενας φιλος και ειναι μακρυα τωρα
θελω να παρω αυτο.http://www.digitalrev.com/en/sekonic-l-358-flash-master-light-metre-377.html?category_id=0&search_string=Sekonic+L-358&search_category_id=0&match_type=1&time=1,2,3,4,5,6,7,8,9
satmatrix
21-07-2010, 22:43
Βρε πας καλα ????:violent-smiley-030:
Πηγαινε απο ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα που συνεργαζετε με την ΤΕΛΕ
και παραγγειλε ενα εγω το εχω και κανει μια χαρα την δουλεια του:vroam:
Α ξεχασα περιπου 25 με 30 ευρω νομιζω
αν θυμαμαι καλα τοσο το ειχα παρει
LX-101 49,0000
ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΟΘΟΝΗ LCD, ΑΚΡΙΒΕΙΑ 5%, ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 0-50000 LUX, 132X64X34MM
(συσκευασία: / 66)
ergotelis
22-07-2010, 04:18
dx παιδιά εγγύηση! 20δολλαριάκια
satmatrix
25-07-2010, 12:52
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο εγγυημενο απο την DX οσο αυτο που ειπα απο μια εταιρια για ηλεκτρονικους που δουλευει χρονια στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!:violent-smiley-030:
ergotelis
27-07-2010, 16:54
εεε χμμ...περίπου εγγύηση... εννοώ καθαρά και μόνο στη τιμή...από κει και πέρα είναι μια χαρά λειτουργικό και σχετικά ακριβές.
satmatrix
27-07-2010, 17:10
Και εγω περιπου 27 ευρω το πηρα αν θυμαμαι καλα
Τον νέο Jetbeam BK135A τον έχετε δει;
Βασικά είναι ένας πιο κιτς D10 Tribute, αλλά η προσθήκη XP-G είναι ενδιαφέρουσα. :D
Λένε ότι η Jetbeam αγόρασε τη Nitecore. Καλή κίνηση αν έγινε πράγματι. ;)
http://imgur.com/ZCWJY.png
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=283321
Αντε μπας και βγαλει κανα SMO κατοπτρο.:grinning-smiley-043
Τον νέο Jetbeam BK135A τον έχετε δει;
Βασικά είναι ένας πιο κιτς D10 Tribute, αλλά η προσθήκη XP-G είναι ενδιαφέρουσα. :D
http://imgur.com/ZCWJY.png
ωραιος, να ηταν και απο τιτανιο. θελω ενα φακο απο τιτανιο!!!!!!!!!!!!
Πάρε έναν Quark ή έναν IlluminaTi που είναι και φτηνοί.
Βασικά δε θεωρώ το τιτάνιο καλή επιλογή για οποιοδήποτε φακό, αλλά περί ορέξεως... :p
εχεις δικιο. ενας Flashaholic πιστευω πρεπει να εχει εστο ενα φακο απο τιτανιο . και εχω πολυ ορεξη... θελω tactical , η Quark mini ti δεν ειναι. φισικα θα ηθελα ενα McGizmo Haiku-G, αλλα - πολλα τα λεφτα . θα ψαξω για κατι φθηνοτερο. ισως ενας Volere AA titanium
Nitecore D11 (http://www.nitecore.co.uk/nitecore-d11.html).
Smart PD, XP-G R5, 3 - 145 lumens, διαθέσιμος μέσα Αυγούστου.
http://imgur.com/lhB6Q.jpg
satmatrix
01-08-2010, 12:36
εχεις δικιο. ενας Flashaholic πιστευω πρεπει να εχει εστο ενα φακο απο τιτανιο . και εχω πολυ ορεξη... θελω tactical , η Quark mini ti δεν ειναι. φισικα θα ηθελα ενα McGizmo Haiku-G, αλλα - πολλα τα λεφτα . θα ψαξω για κατι φθηνοτερο. ισως ενας Volere AA titanium
Αν ηταν να διναμε 500 δολ. για ενα φακο θα προτιμουσα να επαιρνα εναν τορνο να τον φτιαξω ο ιδιος
Οι κινεζοι εχουν παραξυπνησει!!!!!!!!
οποιον ενδιαφερει - φακος ( τον ειχα ) με optics με δυο ΑΑ, 100 λουμεν ( πιστευω 150λ ) , 12 ευρω με 2 ενερτζαιζερ στη συσκευασια -
http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_16642.htm
http://i29.tinypic.com/2wqcoeq.jpg
satmatrix
01-08-2010, 17:29
Παρα πολυ καλος για τα λεφτα του
τι λετε ρε παιδια.....ξερεται τι σημαινει 3watt LEd? φθηνο πραγμα κινεζικο....για δεστε το τοπικ με τα λεντ....
αν βγαλει 70 πραγματικα εγω ειμαι χορευτρια....με 12 ευρω αγοραστε ενα romisen!
Ποιον από όλους και από που;
+1 για Romisen. Oι καλυτερότεροι οικονομικοί φακοί.
http://www.shiningbeam.com/
satmatrix
02-08-2010, 22:02
Βρε αφηστε τον φιλο μας τον teomav να πει κανεναν καλο λογο
για τον φακο του να τον πουλησει,
αμεσως να πειτε ολοι σας
:party:
τζαμπα τον δεινει το παλικαρι!!!!!!!!!
αμαν ! την εκανα! νομιζα οτι το εβγλε στο σουπερμαρκετ για πουλημα...
αλλα να ο γυρισω....teo θελουμε φωτο απο το λεντ...κια συγκριση φωτεινοτητας με αλλον φακο...
δεν το πουλαω παιδια :laugh: , τον πουλαει ALDI την πεμπτη, τον δικο μου τον χαρισα (αγωρασμενο απο ALDI πριν 8 μηνες) . δεν κανω διαφημιση . εχει λεδ CREE XRC N3 με optics χτιπαει σχεδον το ιδιο ( throw πανω απο 100μετρα ) με rrt-0 (rcr123) και σε φωτεινοτητα σαν rrt-0 ( με 1,2 volt eneloop) . εγω δεν περιμενα τετοια αποδοση . εχει ομως μικρο hotspot, μια σκαλα και SOS. ειναι για μακρια. να ειστε καλα!
δηλαδη σε καμια περιπτωση 100 λουμεν.τον κοβω για 150+ και εχει καλα optics
ergotelis
03-08-2010, 21:34
δηλαδη σε καμια περιπτωση 100 λουμεν.τον κοβω για 150+ και εχει καλα optics
Μπορεί οι άλλοι που έχεις να είναι overrated!
συγουρα, ο κατασκευαστης λεει για rrt-0 240lumen. γι'αυτο εγω λεω 150 λουμεν και οχι 200 για το φακο του ALDI
O surefire δηλωνει για το e2dl - 200 λουμεν, και ομως ειναι πιο φωτεινος απο rrt-0 r2
γιατι μερικοι θα νομιζουν - 100λουμεν - μπα , σαν κερι θα φωτιζει
dx παιδιά εγγύηση! 20δολλαριάκια
που εχει με 20 δολλαρια? εγω βρηκα μονο με 28 .
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5100
ergotelis
06-08-2010, 22:37
που εχει με 20 δολλαρια? εγω βρηκα μονο με 28 .
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5100
Μάλλον θυμόμουν 20ευρουλάκια...(τότε που το ευρώ ήτανε πολύ ψηλάαα)
Θενκς για τη διόρθωση!
satmatrix
07-08-2010, 22:36
Αν δεν κανω λαθος απο Ελλαδα εχει περιπου 25 ευρω
παιδια, σημερα ελαβα τον trustfire st-50. ο φακος ειναι δυνατος και ωρεος , αλλα εχει μεγαλο ελλατομα - στραβο λεδ ( ειναι στραβα τοποθετημενος κατω απο τον θρουλλο), με αποτελεσμα πολυ κακο hotspot :bigcry::bigcry::bigcry: δεν ξερω τι να κανω. στεναχωρεθηκα.
http://i34.tinypic.com/vfvzhl.jpg
astanapane_10
10-08-2010, 02:12
ελα μην στεναχωριεσαι. Και εγω εχω ενα δυο τετοιους. Και ο ενας ειναι ο Surefire E2DL 200 Lumens...το Λεδ του ειναι εκτος κεντρου. Κλεινει περισσοτερο προς τα εξω σε καποια μερια. Και εγω εχω στεναχωρηθει αλλα δεν με πειραζει γιατι αυτο φαινεται μονο κοντα.
ergotelis
10-08-2010, 03:22
Teomav, όντως άσχημο. Αν θες να στον φτιάξω το αναλαμβάνω δεν είναι δύσκολο(προφανώς αφιλοκερδώς απλά για αποφυγή παρεξηγήσεων). Βέβαια από βδομάδα γιατί θα λείπω μέχρι τις 15 διακοπές. Ίσως και κανείς άλλος να μπορεί να σε βοηθήσει που να είναι πιο κοντά σου.
Το led πατάει καλά? Δε πιστεύω να έχουν κάνει καμιά πατάτα και να είναι στραβά καθ'ύψος τοποθετημένο και να μη πατάει καλά για τη ψύξη του!
θα τολμησω να το υποθεσω.....οσες φορες κολλησα πλαγια λεντ δεν ειχε τετοια δεσμη.....
φοβαμαι μηπως εχει και πολυ παστα
Τεο για ξεβιδωσε το κεφαλι και δωσε φωτο...
που εισαι? ισως μπορεσω να το δω και εγω...
σε λιγο θα ανεβασω φοτο του pill
παιδια, ευχεριστω για τα καλα σας λογια και υποστηριξη. εδω φωτο και τι μπορει να γινει -
http://i33.tinypic.com/2dhekv8.jpg
http://i37.tinypic.com/2n15aw9.jpg
http://i34.tinypic.com/dha15h.jpg
εγω μενω στην Θεσσαλονικη
Teomav, όντως άσχημο. Αν θες να στον φτιάξω το αναλαμβάνω δεν είναι δύσκολο(προφανώς αφιλοκερδώς απλά για αποφυγή παρεξηγήσεων). Βέβαια από βδομάδα γιατί θα λείπω μέχρι τις 15 διακοπές. Ίσως και κανείς άλλος να μπορεί να σε βοηθήσει που να είναι πιο κοντά σου.
Το led πατάει καλά? Δε πιστεύω να έχουν κάνει καμιά πατάτα και να είναι στραβά καθ'ύψος τοποθετημένο και να μη πατάει καλά για τη ψύξη του!
ευχαριστω ergoteli, το λεδ φενεται να παταει καλα. φοβαμαι να μην χρειαστει αλλαγη του λεδ
ergotelis
10-08-2010, 20:14
Mικρό το κακό. Έχεις πάστα για επεξεργαστές από υπολογιστές? Αν όχι και έχεις κανά φίλο που ασχολείται με αυτά θα έχει σίγουρα. Σου δανείζει και κάνεις τη δουλειά σου.
Δε θέλει αλλαγή το λέντ απλά κεντράρισμα.Αυτό είναι όλο!
satmatrix
10-08-2010, 20:17
Δεν φαινεται να ειναι στραβα το led τουλαχιστον απο την φωτο
Μπως o ανακλαστηρας δεν καθιζει καλα?
να λασκαρω βιδες δηλαδη? και αν σφιξω μετα,δεν θα μετακινηθει το λεδ στην παλια του θεση. ( η παστα βλεπω ειναι σε μαλακη -υγρη μορφη )
Δεν φαινεται να ειναι στραβα το led τουλαχιστον απο την φωτο
Μπως o ανακλαστηρας δεν καθιζει καλα?
δεν φενεται καλα στην φωτο
δεν σας φενετε οτι ειναι λιγο πιο δεξια το λεδ στον θρουλο? ή δεν πειραζει αυτο?
μεγενθυση -
http://i37.tinypic.com/feoytu.jpg
μεγενθυση
http://i33.tinypic.com/2zf8i38.jpg
ergotelis
10-08-2010, 21:29
Eιναι στραβό και μάλιστα σχετικά εμφανές. Θυμάμαι με τα sst50 όταν τα στραβοτοποθετούσα και εγώ, είχα αντίστοιχο αποτέλεσμα. Αφού είναι σε υγρή μορφή η πάστα, μια χαρά. Ξελάσκαρε τις βίδες και προσάθησε να το βιδώσεις πάλι κεντράροντάς το. Σίγουρα θα γίνεται. Απλά βίδωνε λίγο τη μια λίγο την άλλη όσο πιο ίσια μπορείς.
Θα το κεντράρεις και μόνος σου μια χαρά.
το κεντραρεισα. αποτελεσμα - ΤΙΠΟΤΑ!
το λεδ sst-50 πουλεται με λευκο πλαστικο δισκακι? αν ναι, απο που μπορω να το αγορασω?
http://i37.tinypic.com/feoytu.jpg
satmatrix
11-08-2010, 01:03
Νομιζω οτι ειναι πιο ευκολο να δεις οταν βαλεις σκετο τον ανακλαστηρα πανω στο λεδ αν τον παιξεις σε διαφορετικα σημεια να δεις αν εστειαζει με αυτον τον τροπο
astanapane_10
11-08-2010, 02:00
καθομαι και προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να εχει συμβει. Νομιζω πως το λαθος ειναι στην αποσταση του ΛΕδ με τον reflektor. Κατι δεν παει καλα στην προσαρμογη τους.ή ειναι πολυ κοντα ή ειναι παρα πολυ μακρυα.
κοιτα σε αλλες μαρκες ειναι γνωστο οτι κατα την παραγωγη καποιες φορες τα υποστρωματα (κιτρινo) ηταν στραβα...
απο τηνφωτο μποει να κανεις λαθος.....μεσολαβει η σφαιρικη σιλικονη....μονο απο πανω θα το δεις....δεν δοκιμαζεις να κεντραρεις τοπ υποστρωμα?
το μονωτικο δισκακι βοηθα στο κεντραρισμα...
για το υψος του ρελεκτορα.....δοκιμασε να τον ανεβαεις λιγο...να κατεβει ειναι δυσκολο.
αυτο που με κουφανε ειναι τα λεπτα καλωδιακια....
ανεβασα τιν ρεφλεκτορα - αποτελεσμα ειναι χειροτερο. το υποστρωμα ( αν κοιταξεις απο πανω ) ειναι εμφανης φευγατο απο το κεντρο του θρουλλου ( σφαιρικη σιλικονη ). δεν μπορω να κεντραρω παραπανο γιατι το λεδ βρισκει στο κατοπτρο. και για να γινει αυτο εχω επιπλεον εμποδιο - βιδες οι οποιες δεν αφηνουν την επιπλεον μετακινηση. μπορω να αφαιρεσω τις βιδες?
ναι αλλα μετα θα πρπει αν κολησεις ισχυρα το Λεντ με ειδικη κολα...
αν δεν μπορει να κεντραριστει το υποστρωμα αλλο, γυρισε τον πισω
satmatrix
12-08-2010, 01:41
Αλλη λυση
ξεκολας το λεδ το συνδεεις με κροκοδυλακια με το κυκλωμα
και προσπαθεις να το εστειασεις με το reflector
δεν θα καταληξει πουθενα....στο τελος ο ρεφλεκτορας μονταρισμενος και αμονταριστος αν χρειαζεται να κατεβει παλι θα πρπει να μεσολαβησει το υψος των καλωδιων και του μονωτη
εξαλου το λενβτ στον αερα σε 1 δευτεροπλεπτο θα εχει καει...μη με ρωτας πως ξερω...
παιδια, εσπασα το λεδ. τωρα μονο αντικατασταση του λεδ με σωζει . Κωστα, το λεδ sst-50 πουλεται με λευκο πλαστικο δισκακι? αν ναι, απο που μπορω να το αγορασω?
http://photonfanatic.com/ComponentsFS.html
Κια συνενοησου με τον εργοτελη για τον "γερμανο"....εγω δεν εβγαλα ακρη και δεν καταλαβα αν αυτος εχει με δισκακι.
satmatrix
13-08-2010, 04:58
Nαι ειναι με δισκακι το γραφει {star sst 50}
ok. 45 δολλαρια λεδ,, 76 δολλαρια φακος . θελει σκεψει. :chinscratch:
Κωστα, αυτο το λεδ δεν μου κανει ( ειναι πιο οικονομικο) ?
http://www.shiningbeam.com/servlet/the-210/Luminus-SST-dsh-50-Emitter-on/Detail
βλεπω καποια διαφορα ομως στο δισκακι
δεν θυμαμαι τι μου ειχε πει....ειναι 20 η 21 χιλιοστα διαμετρο?
αλλα οι θεσεις για τις βιδες θα ταιριαζουν....αλλα δεν ξερεις το υψος της πλακετιτσας...ρωτα τον
astanapane_10
24-08-2010, 18:05
nitecore EZAA R5
http://www.flashaholics.co.uk/nitecore/nitecore-ezaa-r5-torch.html
ergotelis
24-08-2010, 19:32
copy-paste Fenix Ld15 .Τώρα ποιος πήρε από ποιον...άγνωστο!
H Fenix από τον EZAA R2. :p
βρηακα υτο το μαγαζι με φακους....
http://americanexports.gr/category/67/Olight_Maglite.htm
οι τιμες ειναι πιο αυξημενες αλλα εχει και αλλα ειδη
κοιταξτε και αυτο
http://americanexports.gr/gr/item/67/618/Titanium_CR123A_Lithium_Battery.htm
Προτινόμενη τιμή απο τον κατασκεβαστή 9.00€ ΤΡΕΛΗ ΤΙΜΗ
να του τα πουλησω ( αν θα παρει πολλα ) με 1,2 ευρω.:flipout:
μπα θα τις παρει απο εμενα με 1,1 (τις ειχα αγορασει οταν το δολαριο ηταν 1,52)
astanapane_10
07-09-2010, 13:22
σημερα ηρθαν και τα samples CREE
1) CREE XP-E R2 (5000 - 10,000Κ) χαλια χρωμα θα ειναι
2) CREE MX6 P4 (2,600 - 3,700Κ) αυτο θα ειναι καλο το χρωμα
aplly voltage 3.2 - 3.4V @ 350mha
σημερα ηρθαν και τα samples CREE
1) CREE XP-E R2 (5000 - 10,000Κ) χαλια χρωμα θα ειναι
2) CREE MX6 P4 (2,600 - 3,700Κ) αυτο θα ειναι καλο το χρωμα
aplly voltage 3.2 - 3.4V @ 350mha
ρε εσυ αυτο εχει δρομο ακομα!
astanapane_10
07-09-2010, 14:27
Κωστα,
τι εννοεις οτι δεν ειναι ετοιμο ακομα? Δεν το εχω κοιταξει. Λες να ειναι δειγμα και οχι το τελικο sample.
τελικα ο rrt-0 εχει καποιον σοβαρο αντιπαλο με μια cr123 να τον ξεπερναει σε throw kai lumen???
astanapane_10
08-09-2010, 22:31
για ποιον λες?
δειτε αυτο το τερας - Flydragon MS2010-2D80-CSM360 5000-6500 λουμεν με 4
SST90
http://www.flydragon.me/goods.php?id=41
και "μικρο" του αδελφο SST90 MS2010-2D60-GV 1900-2100 λουμεν
http://www.flydragon.me/goods.php?id=5
να και τα φωτο
http://www.flydragon.org/forum.php?mod=viewthread&tid=138
astanapane_10
09-09-2010, 11:43
πολυ κοντα δεν ειναι τα LED για να ειναι αληθινο? τι θερμοκρασια ανεβαζει εκει? και ποσο κραταει αναμενο? τι ψυκτρα πρεπει να εχει για να μπορει να κρατησει το κυκλωμα χωρις προβληματα?
Ωραιο αλλα....
astanapane_10
09-09-2010, 11:44
δεν λεω - ρωταω
οσο για τον RRT-0 μαλλον δεν εχει καποιον ανταγωνιστη. το λιγοτερο που βγαζει ειναι 200 λουμενς σου λεω, και εχει καλο through και κραταει αναμενο για 1 ωρα. Τον εχω τεσταρει παρα πολλες φορες. Δεν μασαει τιποτα.
πολυ κοντα δεν ειναι τα LED για να ειναι αληθινο? τι θερμοκρασια ανεβαζει εκει? και ποσο κραταει αναμενο? τι ψυκτρα πρεπει να εχει για να μπορει να κρατησει το κυκλωμα χωρις προβληματα?
Ωραιο αλλα....
ειναι αληθινο..το Εντ ειναι το CSM360....κατι σαν Cree P4x4=MC-E
Λεο, ηθελα να σε ρωτησω , αν ταιριαζει το κλιπ του Nitecore Infilux IFE1 στο rrt-0?
astanapane_10
10-09-2010, 00:36
μολις το κοιταξα οχι δεν ταιριαζει. Δεν νομιζω γιατι ειναι πιο μικρες οι αποστασεις.
τελικα ο rrt-0 εχει καποιον σοβαρο αντιπαλο με μια cr123 να τον ξεπερναει σε throw kai lumen???
αυτος?
http://www.sunwayman.com/html/products/201005/32.html
δοκιμη...
http://lygte-info.dk/review/Beamshot%20IFE1%20and%20M10R%20comparison%20UK.htm l:a0210::a0210::a0210:
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=283132:a0210:
Κωστα,
τι εννοεις οτι δεν ειναι ετοιμο ακομα? Δεν το εχω κοιταξει. Λες να ειναι δειγμα και οχι το τελικο sample.
εννοω οτι το ΒΙΝ P4 ειναι η πυλη για τα Q....
το μοντες σχεδιαζεις? χωρα ο θολος σε ρεφλεκτορα για XRE?
αυτος?
http://www.sunwayman.com/html/products/201005/32.html
δοκιμη...
http://lygte-info.dk/review/Beamshot%20IFE1%20and%20M10R%20comparison%20UK.htm l:a0210::a0210::a0210:
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=283132:a0210:
συμπερασμα - NiteCore Infilux IFE1 εχει περισσοτερα λουμεν και ο jetbeam rrt-0 εχει περισσοτερο throw
astanapane_10
10-09-2010, 23:18
εννοω οτι το ΒΙΝ P4 ειναι η πυλη για τα Q....
το μοντες σχεδιαζεις? χωρα ο θολος σε ρεφλεκτορα για XRE?
δες στις φωτο πως ειναι.
Δεν εχω ετοιμασει ακομα κατι αλλα θελω αυτο να το χρησημοποιησω για φωτισμο οταν κολλαω πλακετες. Ειναι πολυ ωραιος και καθαρος ο χρωματισμος του.
ωραια..τα χριστουγεννα θα εχουεμ νεους φακους..βολικοτατο μεγεθος κια αν δεν κανω λαθος μικροτερη επιφανεια του MCE
ergotelis
11-09-2010, 13:25
Eντός του μήνα θα υπάρχει διαθέσιμο και το Cree XM...
astanapane_10
11-09-2010, 17:54
Κωστα δεν εχω το MCE για να κρινω αλλα ειναι πολυ καλο το μεγεθος του.
mantilas
11-09-2010, 21:09
Eντός του μήνα θα υπάρχει διαθέσιμο και το Cree XM...
Τι παιζεται με αυτο παιδια?Πληροφοριες υπαρχουν?Υπαρχει περιπτωση να βγαλει η dereelight πιλλ με το νεο αυτο λεντ και να ταιριαζει στο javellin?Aν ειναι νωρις για τετοιες ερωτησεις sorry.:afro:
astanapane_10
11-09-2010, 21:26
κανεις δεν μπορει να πει οτι ειναι νωρις. Μπορει οι εταιριες να δουλευουν χωρις να λενε κατι προς τα εξω και ξαφνικα να εμφανηστουν τα LED στα μοντελα τους. Βλεπε 4sevens με το XP-G R5 πριν 1 χρονο.
ergotelis
12-09-2010, 01:37
Καλά το λέει ο astanapane. Οι εταιρίες έχουν σίγουρα στη κατοχή τους τα led απλά δεσμεύονται να μη πουν τίποτα. Είναι όροι συμβολαίου αυτά. Πιθανότατα τα νέα S1800 και S1200 του 4sevens που θα κυκλοφορήσουν εντός του μήνα να φοράνε αυτό το led. Είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα σε led. Με 3amp πιάνει 1000lm.
Πάντως το beam profile του ταιρίαζει με αυτών των sst, xp-g οπότε δεν θα υπάρχει ανάγκη για νέους ανακλαστήρες, απλά το led /pill.
mantilas
12-09-2010, 07:30
Δλδ αν βγαλει η dereelight τετοιο πιλλ θα ταιραζει στο javellin?:firstprize:
astanapane_10
12-09-2010, 13:49
αν το τροφοδωτησεις με 2 αμπερ βγαζει γυρω στα 700 λεει. Τοτε θα θελει σιγουρα 2 μπαταριες μην σου πω και παραπανω.
σωστα το ζητημα ειναι βεβαια τι μπαταριες......η ισχυς και το φορτιο θα ειναι πολυ μεγαλη για 2 14500.....και δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψει boost driver... το πιο πιθανον ειναι να βγαλει η dereelight ενα Πιλλ με ηλακτρονικα ομοια του SST50
astanapane..απο οτι βλεπω ειναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ του MCE....αυτο σημαινει οτι ανετα ανοιγειθς την τρυπα σε εναν ρεφλεκτορα για SST50.....
παμε για νεα P60 pills...
με προβληματιζει ομως αν ταιριαζει σε αστερακια για το XRE
mantilas
12-09-2010, 16:53
Δλδ να το ξεχασω με το javellin?Δεν θα δουλεψει?
astanapane_10
12-09-2010, 17:13
απο πλευρας μπαταριας δεν νομιζω. Εκτος και αν κανει κατι η Derrelight ειδικα για την περιπτωση και τον αναβαθμισει για να δεχεται το pill.
astanapane_10
12-09-2010, 17:37
μαλιστα....usb
http://www.youtube.com/watch?v=ojzpqPhpmdM&feature=related
Δλδ να το ξεχασω με το javellin?Δεν θα δουλεψει?
εκτος και αν παρεις μια επεκταση για εξτρα μπαταρια (νομιζω εχει) και χρησιμοποιησεις 3 Eneloop.....αλλα μετα δεν θα ειναι φακος, ακοντιο θα ειναι
Παντελής
13-09-2010, 00:24
μαλιστα....usb
http://www.youtube.com/watch?v=ojzpqPhpmdM&feature=related
το usb τι ρολο παιζει?
το usb τι ρολο παιζει?
νομιζω οτι μπορεις να τον προγραμματισεις ή και να τον φορτισεις
astanapane_10
13-09-2010, 00:39
για φορτηση ειναι παιδια. Για προγραμματισμο θα ηταν ονειρο ακομα ειμαστε μακρυα απο αυτο.
για φορτηση ειναι παιδια. Για προγραμματισμο θα ηταν ονειρο ακομα ειμαστε μακρυα απο αυτο.
σχεδον...υπαρχει πλακετα για μαγκλαιτ μοντα που δεχεται προγραμματισμο...
satmatrix
26-09-2010, 14:58
Δεν το βλεπω και τοσο χρησιμο το USB για φορτιση
M' αρέσει αυτός ο iTP. Φατσικά μου θυμίζει παλιό Surefire 6P σε σμίκρυνση.
http://imgur.com/iWoJn.png
Kαι το USB καλωδιάκι πολύ χρήσιμο. Θα ήθελα να φορτίζει και από πρίζα τοίχου όμως και 1-2 modes επιπλέον.
(Δε νομίζω να πάρω ποτέ iTP, αλλά τέλοσπάντων. :p)
M' αρέσει αυτός ο iTP. Φατσικά μου θυμίζει παλιό Surefire 6P σε σμίκρυνση.
http://imgur.com/iWoJn.png
Kαι το USB καλωδιάκι πολύ χρήσιμο. Θα ήθελα να φορτίζει και από πρίζα τοίχου όμως και 1-2 modes επιπλέον.
(Δε νομίζω να πάρω ποτέ iTP, αλλά τέλοσπάντων. :p)
Υπαρχει συσκευη που συνδεεται στην πριζα και βγαζει θυρα USB. Εκει τοποθετεις το βυσμα και φορτιζει κανονικα. Συνηθως εχουν output 1A οσο δηλαδη και η θυρα USB πανω στην μητρικη πλακετα (motherboard).
Νέοι 4Sevens με XP-G S2 (http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?t=239733).
Θα έπαιρνα έναν Q123 για να αντικαταστήσω αυτόν που σακάτεψα σε εξτρήμ τεστς, αλλά δεν έχουν αλλάξει τα ηλεκτρονικά σε κανέναν φακό με αποτέλεσμα σε όλα τα λέβελς να αποδίδουν περισσότερο και μου χάλασαν το moonlight mode που τώρα είναι στα 0,6 λούμεν...
Επίσης τώρα η μέτρηση της απόδοσης γίνεται σύμφωνα με τα ANSI στάνταρ.
(Θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα θρεντ που να εξηγεί σε γενικές γραμμές τη διαδικασία γιατί θα υπάρξουν ερωτηματικά. kospap, μήπως έχεις τίποτα έτοιμο; :p)
οχι ρε, δεν ειμαι ΤΟΣΟ ενημερωμενος...
Παντελής
26-10-2010, 15:39
Προειδοποίηση των γαλλικών υγειονομικών αρχών για τους λαμπτήρες LED (http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1887555)
Προειδοποίηση των γαλλικών υγειονομικών αρχών για τους λαμπτήρες LED (http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1887555)
Μαλλον τα καναν σαλατα. Πολυ πιθανον να εννοουν τις οικονομικες λαμπες (ηλεκτρονικες - φθοριου), οι οποιες περιεχουν βαρεα μεταλλα και υδραργυρο.
Παντελής
26-10-2010, 16:11
Μαλλον τα καναν σαλατα. Πολυ πιθανον να εννοουν τις οικονομικες λαμπες (ηλεκτρονικες - φθοριου), οι οποιες περιεχουν βαρεα μεταλλα και υδραργυρο.
καλα οι οικονομικες ειναι διαολος ειδικα αν σπασουν τωρα για τα λεντ ελπιζω να μην ισχυει κατι
ergotelis
26-10-2010, 16:46
από που και ως που? Αφού δεν έχουν τπτ αέριο, τώρα αν εννοούν να μη το φάμε, οκ, θα προσέχω άμα πεινάω.....
Παντελής
26-10-2010, 19:23
από που και ως που? Αφού δεν έχουν τπτ αέριο, τώρα αν εννοούν να μη το φάμε, οκ, θα προσέχω άμα πεινάω.....
ισως ειναι και τα κολπα του εμποριου,τρελες αγελαδες,νοσος των χοιρων,νοσος των πτηνων κτλ...
:chinscratch::flipout:
παιδια, ευκαιρια να παρετε μπαταριες , χα-χα και οχι μονο :
Shop Today, spend $100 or more and get FREE Ground Shipping! Use Coupon: FREE100SHIP
http://www.batteryjunction.com/pri-cr123a.html
Νομιζω οτι το Ground Shipping ειναι μονο για αμερικη.
astanapane_10
25-12-2010, 12:45
Χρονια πολλα σε ολους. Καλα Χριστουγεννα
θα ειμαι αυριο μεχρι κυριακη απογευμα στην Θεσσαλονικη....
οποιος ενδιαφερεται για καφεδακι και συζητησουλα ριχνει μηνυμα με κινητο...
ΒΟΗΘΕΙΑ χρωσταω μι απαντηση σε καποιον απο την διαχειριστικη ομαδα...
ηταν σχετικα με το πως εμφανιζεται ενα τοπικ σε δυο κατηγοριες ταυτοχρονα...
αλλα δεν μπορω με τιποτα να το βρω...
οποτε θα πρπεει να παρω απαοντησ για να στειλω ΠΜ
Παντελής
25-01-2011, 21:59
Θες να εμφανίζεται ή είχε συμβεί αυτό?
ηταν αν το συζητησουμε για το αν/πως γινεται...αλλα ξεχασα ποιος ητανε...
astanapane_10
08-02-2011, 20:37
αρχισαμε....
http://www.flashaholics.co.uk/thrunite.html
δεν μου αρεσει πολυ το σχεδιο αλλα παμε σε καινουργια LED
Παντελής
08-02-2011, 20:56
Μ' άρεσε ο Neutron 1A.Θα ήθελα όμως να δω και beamshots.
πολυ απλο το σχεδιο και δεν μου αρεσει το UI. μανια ολοι εχουν με SOS
astanapane_10
09-02-2011, 08:47
Είναι και καλα feature να έχει SOS. Πάντως ότι παραπάνω έχει δεν είναι κακό ας το να υπάρχει και μην το χρήσημοποιησουμε ποτέ.
Ριχτε μια ματια εδω:
http://www.acdcshop.gr/
astanapane_10
01-05-2011, 11:32
ο τυπος ειναι πολυ καλος και συνεργασιμος,
εχω παρει πολλα πραγματα.