PDA

View Full Version : Εξωτερικοι υποτιτλοι σε DVD (VIDEO_TS/.ISO)

auteur
23-03-2010, 15:13
Υπαρχει τροπος να βαλουμε εξωτερικους υποτιτλους σε dvd (ριπαρισμενα ή εμποριου)?

Απο οσο ξερω κατι τετοιο κανει το media player classic αλλα δεν ξερω ποσο καλα το κανει..υπαρχει κατι αλλο?

Emilot
23-03-2010, 16:43
Υπαρχει τροπος να βαλουμε εξωτερικους υποτιτλους σε dvd (ριπαρισμενα ή εμποριου)?

Απο οσο ξερω κατι τετοιο κανει το media player classic αλλα δεν ξερω ποσο καλα το κανει..υπαρχει κατι αλλο?

Media Player Classic Homecinema....το κάνει και το κάνει τέλεια...

xvidvideo.ru

auteur
23-03-2010, 17:04

xvidvideo.ru σου δινει την δυνατοτητα να μπορεις να συγχονισεις τους υποτιτλους που ειναι για λιγα δευτερολεπτα out of synch?

Γιαννης Σπυρου
23-03-2010, 17:18

xvidvideo.ru

Δωσε αν μπορεις καποιες λεπτομερειες....
Αρκει να βαλουμε τους υποτιτλους σε μορφη .srt στο φακελο video_ts ή καπου αλλου ?

Emilot
24-03-2010, 00:51
Δωσε αν μπορεις καποιες λεπτομερειες....
Αρκει να βαλουμε τους υποτιτλους σε μορφη .srt στο φακελο video_ts ή καπου αλλου ?

Sorry, αλλά δεν είχα χρόνο...

Όχι απλώς σέρνεις τον .srt υπότιτλο την ώρα που ξεκινάει η ταινία και είσαι οκ....

Emilot
24-03-2010, 00:54
σου δινει την δυνατοτητα να μπορεις να συγχονισεις τους υποτιτλους που ειναι για λιγα δευτερολεπτα out of synch?

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις το directVobsub και να το βάλλεις να το φορτώνει. Το οποίο ρυθμίζει +- τον χρόνο στους υπότιτλους....αλλά νομίζω το κάνει και το Mpc hc μαμίσια...

vitocorl
24-03-2010, 08:01
Για πολύ γρήγορα και εύκολα, μετονομάζεις το αρχείο srt σε VTS_01_0.srt (αφού το έχεις βάλει στον ίδιο φάκελλο με το DVD σου) και ανοίγεις το αρχείο VTS_01_0.IFO με το MPC-HC. Αν θέλεις, πατάς και View - Subresync και συγχρονίζεις τους υπότιτλους με την ταινία. Γενικά, εγώ χρησιμοποιώ το MPC-HC και για τον πολύ γρήγορο και εύκολο συγχρονισμό των υποτίτλων που προσφέρει.

Γιαννης Σπυρου
24-03-2010, 13:35
Yπαρχουν καποια shortcuts για χρονικη μετακινηση των υποτιτλων ?