PDA

View Full Version : ΤΟ PS2 ΚΟΛΛΑΕΙ ?



kosmous
21-12-2006, 17:08
Καλησπέρα σας , εκεί που έπαιζα περίπου για 2 ώρες ένα παιχνίδι που μου στάλθηκε από το περιοδικό playstation2 ως γνωριμία και λίγο πριν φτάσω σε σημείο που να μπορώ να αποθηκεύσω την πρόοδο ξαφνικά η οθόνη μαύρισε βγάζοντας στο κέντρο την λέξη loading η οποία για 30δευτ. περίπου αναβόσβηνε , κατόπιν έμεινε σταθερά ανναμένη χωρίς να λειτουργεί κανένα πλήκτρο και μετά από δέκα περίπου λεπτά έκανα reset στην κονσόλα όπου και δούλεψε κανονικά .
Καμία ιδέα κανείς ? Η κονσόλα δεν έχει παίξει πάνω από 20 ώρες ,είναι καινούρια .

sfortis
21-12-2006, 18:16
γιατι να μην κολλάει αυτο δηλαδη? δεν εχει επεξεργαστή? δεν τρέχει κώδικα ? :p

μάλλον για bug του παιχνιδιού το κόβω...

kosmous
21-12-2006, 19:01
Ευχαριστώ sfortis .
Και τι είναι το bug ?

=silent=
21-12-2006, 20:07
Εγω σημερα πουλησα το PS2 100 euro. Μια χαρα θα ελεγα. 3 χρονων κονσολα.

sfortis
21-12-2006, 20:14
ωραία ιστορία...Στους παλιούς υπολογιστές ,που καταλάμβαναν μεγάλα δωμάτια, εισχωρούσαν που και που ζουζουνάκια που βραχυκύκλωναν λυχνίες και άλλα ηλεκτρονικά μέρη του υπολογιστή. Αυτα τα σφάλματα λοιπον τα είχαν ονομάσει οτι ...πραγματικά ήταν..bugs!

Σήμερα πλέον στον βαθμό ολοκλήρωσης των η/υ ,δύσκολα ειναι εφικτό ...όμως ο όρος εχει παραμείνει (συνήθως) για προγραμματιστικά λάθη. Ετσι εάν ένα πρόγραμμα για κάποιο λόγο δεν δουλεύει υπό κάποιες ορισμένες συνθήκες ενώ θα έπρεπε, το τε λέμε οτι το πρόγραμμα έχει bug!

kosmous
22-12-2006, 08:00
Καλημέρα , το ξαναέπαιξα και όλα καλά , εύχομαι να ήταν τυχαίο γεγονός .