View Full Version : PS3 - Firmware v3.10
έρχεται σύντομα...
highlights:
* Μετα το κράξιμο που έφαγαν έφτιαξαν το friends list
* facebook integration
http://img693.imageshack.us/img693/1492/ss20091117143241.png
http://img693.imageshack.us/img693/8462/ss20091117143339.png
To facebook συγκλονιστική προσθήκη :D
Αντε και στο 3.11 το twitter...
Μιχάλης Κορ.
17-11-2009, 14:57
Ευτυχώς που βγαίνει το 3.10.....το περίμενα πως κ πως... :hahaha:
Με τους χαλασμένους μοχλούς τελείωσε?Δεν θα κάνουν τίποτα σε αυτό?
Με τους χαλασμένους μοχλούς τελείωσε?Δεν θα κάνουν τίποτα σε αυτό?
Πολύ δύσκολο το βλέπω γιατί οι χαλασμένοι μοχλοί είναι FAKE.
Εμενα ούτε μια εβδομάδα δεν δούλεψε:bigcry:
Βιάστηκα να κάνω το update, αν το ήξερα δεν θα το έκανα.
αν δεν κάνεις το update δεν μπορείς να μπείς στο PSN, οποτε....
nikos-grfo
17-11-2009, 17:33
Το θέμα είναι με το νέο Firm να διορθώνεται η διπλή έξοδος ήχου γιατί με την 3.01 δεν έπαιζε το DTS από τον PS3 Media Server.
Ξέρει κανείς εάν διορθώθηκε???
FragoulisNaval
17-11-2009, 17:57
Ερώτηση πρωτάρη στο θέμα : Με αυτό το upgrade to PS3 θα βγάζει bitstream ήχο σε format DTS-HD ή dolby true HD?? έχω το PS3 με το firmware 3.1 και ο ενισχυτής μου αν και μπορεί να δεχθεί DTS-HD και dolby true HD, όταν βάζω ταινίες Blu ray μου κάνει downsample σε dolby digital. Εννοείται ότι το PS3 και ο ενισχυτής (Denon AVR-1910) ενώνονται με HDMI....
Ευχαριστώ και sorry για την αλλαγή του θέματος....
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
17-11-2009, 18:20
To facebook συγκλονιστική προσθήκη :D
ελα ντε...:singer:
Επειδη το εβαλε στο 360 το facebook η Microsoft το εβαλαν και αυτοι...
Το 360 εχει και twitter...
Προσωπικα μου ειναι και τα δυο αχρηστα βεβαια...
Babis K.
17-11-2009, 22:38
Ερώτηση πρωτάρη στο θέμα : Με αυτό το upgrade to PS3 θα βγάζει bitstream ήχο σε format DTS-HD ή dolby true HD?? έχω το PS3 με το firmware 3.1 και ο ενισχυτής μου αν και μπορεί να δεχθεί DTS-HD και dolby true HD, όταν βάζω ταινίες Blu ray μου κάνει downsample σε dolby digital. Εννοείται ότι το PS3 και ο ενισχυτής (Denon AVR-1910) ενώνονται με HDMI....
Δεν νομίζω. Αυτό το κάνει μόνο το καινούριο, το Slim. Είναι θέμα hardware και δεν διορθώνεται αυτό με αλλαγή firmware.
Αν εχεις τα κανονικο ps3 (οχι το slim) δεν προκειται ποτε να δεις το λαμπακι του true hd η του dts-hd να αναψει (δεν υποστηριζoνται απο το hardware).Το slim τα υποστηριζει.
FragoulisNaval
18-11-2009, 08:38
Thanks Guys!! Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι το κανονικό PS3 κάνει την αποκωδικοποίηση των true hd και του dts-hd εσωτερικά και στέλνει έτοιμο το σήμα στον ενισχυτή σαν LPCM πολυκαναλικό ήχο και αυτό για να είναι συμβατοί και οι παλαιότεροι ενισχυτές με τα νέα formats ήχου, σε αντίθεση με το slim....Για αυτό και ο ενισχυτής δείχνει Dolby digital....
Larry Fine
18-11-2009, 11:47
Thanks Guys!! Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι το κανονικό PS3 κάνει την αποκωδικοποίηση των true hd και του dts-hd εσωτερικά και στέλνει έτοιμο το σήμα στον ενισχυτή σαν LPCM πολυκαναλικό ήχο και αυτό για να είναι συμβατοί και οι παλαιότεροι ενισχυτές με τα νέα formats ήχου, σε αντίθεση με το slim....Για αυτό και ο ενισχυτής δείχνει Dolby digital....
Αν παιζει True HD και ο ενισχυτης σου δειχνει DD η DTS-HD και σου δειχνει απλο DTS τοτε ο ενισχυτης βλεπει μονο το core DD DTS που εχουν μεσα τα streams.
Πρεπει να ορισεις στο PS3 Linear PCM και οχι Bitstream για να τα στειλει ετοιμα.Εμενα ετσι τα αναγνωριζει ο ενισχυτης ως Multichannel PCM
FragoulisNaval
18-11-2009, 11:55
Αν παιζει True HD και ο ενισχυτης σου δειχνει DD η DTS-HD και σου δειχνει απλο DTS τοτε ο ενισχυτης βλεπει μονο το core DD DTS που εχουν μεσα τα streams.
Πρεπει να ορισεις στο PS3 Linear PCM και οχι Bitstream για να τα στειλει ετοιμα.Εμενα ετσι τα αναγνωριζει ο ενισχυτης ως Multichannel PCM
OK noted. Αλλά τότε τί νόημα έχει η επιλογή που δίνει το PS3 να διαλέξεις αν η έξοδος ήχου θα είναι bitstream ή PCM??? μήπως κάτι δεν κάνουμε καλά????
Larry Fine
18-11-2009, 12:09
OK noted. Αλλά τότε τί νόημα έχει η επιλογή που δίνει το PS3 να διαλέξεις αν η έξοδος ήχου θα είναι bitstream ή PCM??? μήπως κάτι δεν κάνουμε καλά????
Αν το εχεις στο Linear PCM και παιξεις κατι που εχει απλο DD DTS θα το δωσει παλι στον ενισχυτη ως Multichannel PCM(παντα μιλαμε με συνδεση HDMI εικονα/ηχο).Πολλοι προτιμουν να κανει την επεξεργασια ο ενισχυτης οχι το player και για αυτο αλλωστε υπαρχουν ολοκληρα flames για αυτο το θεμα.
Αν θυμαμαι καλα και εδω υπαρχει τετοιο θεμα αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο του thread.
υπάρχουν άπειρα threads για το bitstream σε PS3 ...ας μην το ανοίξουμε και εδω!!
Το 3.10 μαλον σημερα...σε λιγες ωρες.
wow facebook epitelous facebook sto ps3. Γιουπι!!!!Τωρα επιτελους θα ξεχασω τα mkv αρχεια τα flac που δεν τα παιζει και θα ειμαι στο facebook!! Yeah!!Merry christmas
τα mkv πρέπει να τα ξεχάστε ...το λέμε πολύ καιρό τώρα..
αν πήρατε το ps3 για matroskes κάνατε μεγάλο λάθος.
firmware is live!!!
κατεβάζουμε απο εδω:
http://deu01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/eu/2009_1119_70296b36d559e35752ae6efd04f702c0/PS3UPDAT.PUP
unforgiven
19-11-2009, 09:14
Εδώ έκανα λάθος εγώ που το πήρα για το GT! :rolleyes:
Εδώ έκανα λάθος εγώ που το πήρα για το GT! :rolleyes:
εσυ να περιμένεις!! :laugh:
nikos-grfo
19-11-2009, 17:28
Ώπα κράτει όλα!!!!
Δηλαδή αν βάλουμε την τελευταία έκδοση δεν θα παίζει ματρόσκες???
Δηλαδή η μόνη αλλαγή είναι το facebook???
Με την διπλή έξοδο ήχου δεν θα έχουμε αλλαγές???
Ευχαριστώ..
unforgiven
19-11-2009, 19:32
Δηλαδή αν βάλουμε την τελευταία έκδοση δεν θα παίζει ματρόσκες???
MKV πιθανότατα δεν θα παίξει ποτέ. Ή μάλλον πιο σωστά, δεν θα παίξει με firmware από τη Sony.
Το θεωρώ απίθανο από εταιρία που έχει παραγωγή ή διανομή ταινιών (Sony) ή υποστηρίζει το downloadable περιεχόμενο (Microsoft) να υποστηριχθεί ο τύπος αρχείου που χρησιμοποιείται κατ' εξοχήν στα παράνομα αντίγραφα.
matroska = ο μεγαλύτερος εχθρός της sony (bluray)
=silent=
19-11-2009, 19:49
Κυκλοφορεί μια φήμη οτι η Sony βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Mozilla για ενσωμάτωση του Firefox στο PS3. Αντε να δουμε.
nikos-grfo
19-11-2009, 20:35
Και μέχρι τώρα πώς παίζει ματρόσκες ρε παιδιά????
unforgiven
19-11-2009, 20:38
Μα δεν παίζει!
Ρε Νικόλα, πλάκα μας κάνεις??! :ernaehrung004:
xamurabi
19-11-2009, 21:58
Αν έπαιζε mkv θα κάναμε τόσες συζητήσεις επι συζητήσεων!!!
Εκτός και αν ο φίλος μας εννοεί πως μέσω media server παίζει mkv! Αυτό είναι άλλη κουβέντα προφανώς!
Εδώ μιλάμε για native υποστήριξη matrosca. Που δε θα υπάρξει όσο το μηχάνημα είναι κλειστό δηλαδή πιθανώς για ... πάντα!
Τώρα στο θέμα μας παιδιά!
Εγώ που την πέρασα την 3.10 δεν βλέπω καμιά απολύτως διαφορά!
Εσείς!?
nikos-grfo
19-11-2009, 23:40
Φίλε xamurabi αυτό εννοούσα!!!!
Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω μόνο το facebook είναι η μόνη διαφορά...
Τελικά υπάρχει λόγος να την εγκαταστήσουμε????
Φίλε xamurabi αυτό εννοούσα!!!!
Τελικά υπάρχει λόγος να την εγκαταστήσουμε????
Δεν είναι επιλογή σου βασικά. Αν δεν το κάνεις είσαι εκτός PS Network....
vageladosgr
20-11-2009, 08:41
Δεν είναι επιλογή σου βασικά. Αν δεν το κάνεις είσαι εκτός PS Network....
+10000000
ποσες φορες θα το πουμε οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εχουμε επλογη για τα νεα firmware
off topic
τελικα η sony μας χωρευει κανονικοτατα στο ταψι ε?
ποιος θα μου το ελεγε πριν καποια χρονια οτι θα αγοραζα playstation που δεν θα <<ξεκλειδωνε για να εχω αντιγραφα ασφαλειας :rofl:>>
nikos-grfo
20-11-2009, 09:23
Ερώτηση αρχάριου προς τους φιλους που το έχουν εγκαταστήσει...
Έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα αυτή η νέα έκδοση???
MKV πιθανότατα δεν θα παίξει ποτέ. Ή μάλλον πιο σωστά, δεν θα παίξει με firmware από τη Sony.
Το θεωρώ απίθανο από εταιρία που έχει παραγωγή ή διανομή ταινιών (Sony) ή υποστηρίζει το downloadable περιεχόμενο (Microsoft) να υποστηριχθεί ο τύπος αρχείου που χρησιμοποιείται κατ' εξοχήν στα παράνομα αντίγραφα.
Προφανώς ρε παδια δεν θα παιξει ποτέ mkv με firmware από την Sony.
Οσοι το περιμένουν απλώς χάνουν την ώρα τους... -bye-
xamurabi
20-11-2009, 20:35
[off topic]
Γιατί βρε παιδιά?! Ελπίζετε να μπορέσει ποτέ να φτιαχτεί ανεπίσημο firmware?
Ακόμη και αν φτιαχτεί το PS3 δε θα μπορεί να είναι ποτέ ξανά online. H Sony θα καιροφυλακτεί!!!
Εκτός και αν υπάρχει εκεί έξω κάποιος (που δεν υπάρχει) που θα φτιάχνει πιο γρήγορα ανανεώσεις firmware από ότι θα φτιάχνει για να κλειδώνει το μηχάνημά της η Sony!
Εκτός και αν κάποιος (κανένας πιστεύω) θέλει το PS3 του να είναι ένα απομονωμένο από το Intenet μηχάνημα το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για media player!
Προσθέτω και εγώ λοιπόν κάτι σε αυτή την άποψη που λέει απλά "ξεχάστε το".
[in topic]
Τι έγινε βρε παιδιά δεν έβαλε κανένας άλλος την 3.10? Μόνο εγώ!?
ναι έχω το 3.10 από την πρώτη μέρα που βγήκε...
so far so good
Και εγώ την έχω εγκαταστήσει χωρίς κανένα πρόβλημα, όλα καλά...
JohnBougiou
20-11-2009, 21:13
μια χαρά και εδώ,κανένα παρατράγουδο με το firmware v 3.10
δεν μου φορτωνει το προφιλ μου.
kai επισης να πω οτι ακομα ενα ανευ ουσιας update απτην sony.
Babis K.
21-11-2009, 22:36
Ποιό facebook ρε παιδιά; Που είναι αυτο και δεν το βλέπω;
Ούτε κι εγώ το βλέπω!!! Που είναι ? οεο?
KROMPOTIS
22-11-2009, 10:07
Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω κάτι; Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αλλά ξέρεις αν είναι δυνατόν μέσω firmware, να περαστεί στα video settings κάτι ανάλογο με το frame interpolation, δηλαδή κάτι που να πολλαπλασιάζει τα 24fps, σε πολλαπλάσιό του, δηλαδή 48, 72 ή 96, για μας που το προβολικό μας δεν το υποστηρίζει, ώστε να έχουμε λίγο καλύτερη κίνηση; Μπορούμε κάπου να τους το ζητήσουμε ή να μάθουμε αν το έχουν υπόψιν τους; Εσύ που σε βλέπω για τα καλά ενημερωμένο στα θέματα ps3, μπορείς να μπεις σε κόπο να τους το ζητήσεις; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
satmania
22-11-2009, 11:03
ρε παδεία που είναι το facebook εγώ το πέρασα το 3.10 αλλα το facebook δεν το βλέπω πουθενά oeooo????????????
satmania
22-11-2009, 11:13
παδεία το βρήκα !!!!1 είναι στο Accont Management μπείτε μέσα και εκεί είναι oeo......ναι αλλα στο fb δεν μπορώ να μπω πως γίνετε?
Peter Helmis
22-11-2009, 12:41
Γιατί; To fb χρήσιμο είναι...
Φιλε μου σαφεστατα δεν πηρα το Ps3 για ματροσκες. Απλα οταν βλεπεις μια εταιρια να σου παρουσιαζει μια καινουργια παιχνιδομηχανη hd γενιας(οταν την εβγαλε τελος παντων) και πρεπει να περιμενεις μετα απο 3-4 updates στο firmware για να βλεπεις υποτιτλους σε απλο divx αρχειο (που και ενα bluesky dvd τα παιζει)μετα απο κραξιμο σε forums ανα τον κοσμο, ειναι θεμα για μενα. Και επισης (δεν θυμαμαι σε ποιο update το εγραφε) να βαζουν κωδικες για divx 3???? Ασχετο!!
Να αναλωνονται τα updates σε χρωματακια στο avatar και τετοια ειναι λιγο μ...... Γιατι να αναγκαζομαστε (υποθετω πολλοι απο τους κατοχους του ps3) να αγορασουμε και ενα media player για να παιξουμε ταινιες hd ενω εχουμε ηδη παρει "το απολυτο media station" κατα τα λεγομενα παντα της εταιριας.."it only does everything"? Εδω δεν παιζει και μερικα avi αρχεια (ασε τα mkv).
Και βεβαια κατανοω οτι σαν εταιρια πρεπει να προωθησει τα Br κλπ κλπ. Ο βασικος λογος αγορας του ηταν ετσι κι αλλιως σαν ενα καλο br player και παιχνιδομηχανη αν μη τι αλλο.
Οταν βλεπεις ομως να γινονται updates ανουσια (κατα την δικη μου αποψη παντα) ξενερωνεις.
Πλεον αυτα που περιμενω για το ps3 ειναι η αναβαθμιση σε firmware (οπως ανακοινωσε η sony για 3d gaming μαλλον του χρονου
http://ps3.qj.net/From-HD-to-3D-Sony-upgrading-PS3s-for-full-3D-support-in-2010/pg/49/aid/136025) και τo Final Fantasy.
Ελπιζω το Update για 3d που λενε να μην ειναι μονο για το slim....
Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το 3.10, κάτι που επιβεβαίωσα ότι υπάρχει googlάροντας. Δεν δουλεύει το χειριστήριο (αυθεντικό dual shock 3). Οταν πατησεις το κουμπακι για να συνδεθει αναβοσβηνουν τα 4 φωτάκια επ'αόριστον χωρίς να τα καταφέρνει. Κάποιες φορές πάλι, τα καταφέρνει, δεν έχω μπορεσει να καταλαβω ποτε συμβαίνει και πότε όχι.
Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το 3.10, κάτι που επιβεβαίωσα ότι υπάρχει googlάροντας. Δεν δουλεύει το χειριστήριο (αυθεντικό 3). Οταν πατησεις το κουμπακι για να συνδεθει αναβοσβηνουν τα 4 φωτάκια επ'αόριστον χωρίς να τα καταφέρνει. Κάποιες φορές πάλι, τα καταφέρνει, δεν έχω μπορεσει να καταλαβω ποτε συμβαίνει και πότε όχι.
Ξεκινα το ps3 πατωντας το κεντρικο κουμπι του dual shock αλλα εχοντας το , συνδεδεμενο με το usb καλωδιο και πες μας.
satmania
22-11-2009, 23:41
τελικά ρε παδεία στο fb πως μπαίνουμε ..για τι εγώ παο στο εικονίδιο αλλα δεν μπαίνει???
xamurabi
23-11-2009, 08:42
Βρε ένα κόλλημα που έχουμε πάθει με το Facebook!
Και δεν το πάθαμε από μόνοι μας! Άλλοι μας βάλαν στο τριπάκι!
Εδώ το έχουμε στα τηλέφωνά μας δεν θα το είχαμε στο PS3?!!!
Τι να σας πω μεγάααααλη προσθήκη που θα κάνει τους απανταχού παιχνιδόφιλους να χοροπηδούν από ενθουσιασμό!
Σε λίγο μας βλέπω και με άλλες προσθήκες τύπου .... @dultfinder :slapface:-bye-
dimitris777
23-11-2009, 11:28
Καλημέρα..
Επειδή θα γίνει αναβάθμιση απο Vista 64bit σε W7 επίσης 64bit, να ρωτήσω αν
"παίζει" κανείς τον Server με Windows 7 Ultimate 64bit?
Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός ή έστω ενα link με "best settings" για το συγκεκριμένο setup?
ΥΓ. ..αν και πιστεύω θα παίξει χωρίς πρόβλημα..:chinscratch:
και φυσικά περιμένω την γνώμη του xamurabi-bye-
xamurabi
23-11-2009, 20:49
Καλημέρα..
Επειδή θα γίνει αναβάθμιση απο Vista 64bit σε W7 επίσης 64bit, να ρωτήσω αν
"παίζει" κανείς τον Server με Windows 7 Ultimate 64bit?
Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός ή έστω ενα link με "best settings" για το συγκεκριμένο setup?
ΥΓ. ..αν και πιστεύω θα παίξει χωρίς πρόβλημα..:chinscratch:
και φυσικά περιμένω την γνώμη του xamurabi-bye-
Είμαστε λίγο εκτός θέματος αλλά θα σου απαντήσω!
Επειδή δεν έχω μεταφερθεί, ακόμη, στην 64bit eποχή δε θα μπορέσω να σε βοηθήσω γιατί απλά δεν έχω γνώση και άποψη!
Παρόλα αυτά έχε υπόψη σου το οδηγό για αρχάριους (http://ps3mediaserver.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=3507)που βρίσκεται στο εξειδικευμένο forum. Έχει πολλά στοιχεία και απαντήσεις σε πολλά θέματα όπως και στην εγκατάσταση σε win7 σύστημα!
Καλή επιτυχία! -bye-
Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το 3.10, κάτι που επιβεβαίωσα ότι υπάρχει googlάροντας. Δεν δουλεύει το χειριστήριο (αυθεντικό dual shock 3). Οταν πατησεις το κουμπακι για να συνδεθει αναβοσβηνουν τα 4 φωτάκια επ'αόριστον χωρίς να τα καταφέρνει. Κάποιες φορές πάλι, τα καταφέρνει, δεν έχω μπορεσει να καταλαβω ποτε συμβαίνει και πότε όχι.
Τα ίδια και σε μένα.Από ότι διάβασα,έχει βγει καινούργιο firmware(3.15) που το διορθώνει...
Jean-Paul
30-12-2009, 11:50
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. να ρωτησω κατι. συντομα θα αποκτησω ενα πσ3 σλιμ. υπαρχει τροπος να παιζουμε παιχνιδια απο μορφη ισο μεσω του σκληρου δισκου η dvd ?
thx
δεν υπάρχει κανένα σπάσιμο για PS3. τα παίζουμε όπως πρέπει (original!) ;)
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. να ρωτησω κατι. συντομα θα αποκτησω ενα πσ3 σλιμ. υπαρχει τροπος να παιζουμε παιχνιδια απο μορφη ισο μεσω του σκληρου δισκου η dvd ?
thx
δεν υπάρχει κανένα σπάσιμο για PS3. τα παίζουμε όπως πρέπει (original!) ;)
Και για να μη φρικάρεις από τις τιμές αν βγεις μια βόλτα στα γνωστά καταστήματα, υπάρχει πάντα η Αγγλία με τιμές που φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις στο 60-70% των ελληνικών. Δε θέλει κόπο (παρανομία, σπασίματα κλπ), θέλει τρόπο (έρευνα αγοράς) ;)
FragoulisNaval
30-12-2009, 12:39
Καλησπέρα φίλε,
Ας με διορθώσουν και οι περισσότερο ειδήμονες του forum αλλά δεν νομίζω να γίνεται στο PS3 slim αυτό που ζητάς. Εγώ για τον λόγο αυτό πήρα το PS3 το χοντρό, του έκανα partition, έβαλα μέσα τα Ubuntu και μπόρεσα να το κάνω αυτό. Και πάλι δεν μου τρέχουν όλα τα παιχνίδια. Αλλά οι ταινίες τρέχουν ΟΚ.
Γνωρίζω ότι pertition στο PS3 Slim δεν γίνεται. Η μαμά SONY το κατήργησε σε αυτό το μοντέλο....
Καλησπέρα φίλε,
Ας με διορθώσουν και οι περισσότερο ειδήμονες του forum αλλά δεν νομίζω να γίνεται στο PS3 slim αυτό που ζητάς. Εγώ για τον λόγο αυτό πήρα το PS3 το χοντρό, του έκανα partition, έβαλα μέσα τα Ubuntu και μπόρεσα να το κάνω αυτό. Και πάλι δεν μου τρέχουν όλα τα παιχνίδια. Αλλά οι ταινίες τρέχουν ΟΚ.
Γνωρίζω ότι pertition στο PS3 Slim δεν γίνεται. Η μαμά SONY το κατήργησε σε αυτό το μοντέλο....
τι εννοείς "δεν μου τρέχουν όλα τα παιχνίδια" ? από το linux δεν τρέχει κανένα παιχνίδι PS3 ούτε με σφαίρες! αντε κανενα mame!
FragoulisNaval
30-12-2009, 16:41
τι εννοείς "δεν μου τρέχουν όλα τα παιχνίδια" ? από το linux δεν τρέχει κανένα παιχνίδι PS3 ούτε με σφαίρες! αντε κανενα mame!
ένα ξαδερφάκι μου που σπουδάζει πληροφορική στην Σάμο μου βρήκε ένα emulator και παίζω κάποια παιχνίδια. μην φανταστείς καινούργια, μέχρι πριν δυο - τρια χρόνια πίσω.
Τα ποιο καινούργια κολλάνε γιατί "βλέπουν" ότι ο "υπολογιστής" δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και σταματούν την εγκατάσταση....
τώρα για περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω, τί γίνεται και πώς. Πές μου τί θές να ρωτήσω τον ξάδερφο.....
α οκ... αναφέρεται σε παιχνίδια για PS1. Εντάξει τρέχουν με emulator σε linux αλλα πάνε αργά και πλεον... δεν θα εντυπωσιάσουν κανεναν :D
Jean-Paul
30-12-2009, 16:58
καταλαβα... στο μελλον ολο κ κατι θα βγει ...μεχρι τοτε οποτε αναβαθμιζω κανονικα απο sony στο τελευταιο firmware και παιζω κανονικα online , και οτι παιχνδια εχει εκει μεσα(κατι απο ps1, kai kati apo psp) , σωστα ?δεν υπαρχει καποιοο προβλημα.
επισης για να μη με γδυσουν ...δεν μου λετε κ κανα site gia παιχνιδια απεξω....ναστε καλα ρε παιδια !!
κοίτα το play.com καθώς και απο ebay ! ;)