View Full Version : PES 2010 η FIFA 10?
Την ερχόμενη εβδομάδα όπου περιμένω να έρθει και το Xbox 360 από Amazon σκοπεύω να αγοράσω ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω PES η FIFA. φαίνεται από reviews σε διαφορα Sites ότι το FIFA παίρνει τον θρόνο από το PES. Είναι αλήθεια αυτό?
Ποια πλεονεκτήματα έχει το ένα από το άλλο?
Να πω ότι με ενδιαφέρει και το Online , πιο είναι καλύτερο από τα δυο?
darth_kospo
12-11-2009, 23:39
FIFA 10 - http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/fifasoccer10?q=fifa%2010
PES 2010 - http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/proevolutionsoccer2010?q=pes%202010
και εδώ μια σύγκριση ανάμεσα κ΄ στα 2 - http://gameworld.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2264:fifa-10&catid=38:stonpagko
Επίσης, εφόσον θα γίνει η αγορά από το Amazon μπορείς να δεις και τις top πωλήσεις της κονσόλας σου - http://www.amazon.co.uk/gp/bestsellers/videogames/676519011/ref=pd_ts_zgc_vg_h__676519011_more?pf_rd_p=4721551 93&pf_rd_s=right-6&pf_rd_t=101&pf_rd_i=15826471&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=0V8VQCMCYQT2FC0N4PD7
Βέβαια, αν είσαι φανατικός του Pro, πιστεύω ότι το φετινό Pro είναι πολυ βελτιομένο. Από την άλλη αν θες το καλύτερο για την κονσόλα σου αγόρασε το Fifa.
Από τη μία θα έχεις τους κολλητούς σου που θα θέλουν να παίζουν μόνο Pro και ξυνίζουν με την ιδέα του Fifa ( ασχέτως αν κανένας τους δεν έχει δοκιμάσει το καινούργιο. ) Από την άλλη αν ενδιαφέρεσαι για Online το Fifa είναι μονόδρομος ( 2v2 στο Pes ενώ μέχρι και 10vs10 στο Fifa )
επειδη παιζω προ απτο πρωτο που βγηκε(ps1) να σου πω και γω την γνωμη μου.λενε ολοι φετος ειναι βελτιωμενο,εμενα φετος ειναι η πρωτη χρονια που το παρατησα και λεω να δοκιμασω το fifa.και επεισις να ξερεις οτι στο online εχει παλι προβληματα και lag.
lawrence-gr
13-11-2009, 14:47
παιδια εγω απογοητευτηκα απο το προ...δλδ...νομιζω οτι μας υποτιμουν λιγακι...στο φιφα φαινεται οτι οι ανθρωποι κανανε δουλεια...προτιμω να εχω ρεαλιστικο ποδοσφαιρο παρα τα ονοματα απο τις ομαδες κτλ...στο προ τα της εξελιξης εχουν ρυθμους χελωνας.σιγουρα μπορουν κ καλυτερα.με αυτον τον τροπο ομως φετος θα μεινω στην μια φορα που το νοικιασα να το δω.δεν το ξαναγοραζω.ασε που μου την δινει το μακεδονια στην σημαια των σκοπιων....εγω οπως καταλαβατε ψηφιζω φιφα.
xristoforos
13-11-2009, 15:02
Εμενα το καινουριο pro μου αρεσε πολυ!
sakisart
13-11-2009, 17:33
Tο φετινό pro μου θύμισε τα winning 11 και iss που ήταν και τα αγαπημένα μου.Δοκίμασα και το fifa και πάλι επέλεξα το pro.Eίναι πιο καλό το gameplay πιο κοντά στην πραγματικότητα με δυσκολία στο σκοράρισμα.Το FIFA είναι απλώς εφετζίδικο αλλά στην ουσία υστερεί.
Δεν είμαι αντικειμενικός καθώς αφενός είμαι εδώ και χρόνια λάτρης του Pro, αφετέρου το Fifa το έπαιξα μόνο σε demo...
Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι το ΜΟΝΟ πράγμα στο οποίο υπερτερούσε το Fifa είναι η κίνηση 360 μοιρών, που είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών.... σε όλα τα υπόλοιπα το fifa μου φάνηκε τελείως εκτός κλίματος, χωρίς ατμόσφαιρα...
το Fifa εχει γινει το Pro που αγαπησαμε...
και το Pro το Fifa που μισουσαμε...
βεβαια, ΟΛΑ ειναι θεμα προσωπικων προτιμησεων...
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
παιξε τα δυο demos... και δες με ποιο θα κολλησεις περισσοτερο...
ο σκοπος ειναι η διασκεδαση... λιγη σημασια παιζει απο ποια εταιρεια θα προερχεται...
την καλησπερα μου...
το Fifa εχει γινει το Pro που αγαπησαμε...
και το Pro το Fifa που μισουσαμε...
βεβαια, ΟΛΑ ειναι θεμα προσωπικων προτιμησεων...
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
παιξε τα δυο demos... και δες με ποιο θα κολλησεις περισσοτερο...
ο σκοπος ειναι η διασκεδαση... λιγη σημασια παιζει απο ποια εταιρεια θα προερχεται...
την καλησπερα μου...
Συμφωνώ....
Έπαιξα και τα δύο ντέμο και παρόλο που θεωρώ το φιφα καλύτερο παιχνίδι σε όλους τους τομείς, αν αγοράσω ποδοσφαιράκι φέτος αυτό θα είναι το προ...
με το προ διασκεδάζω...βέβαια μόνο στο 2vsPC γιατί όταν παίζεις μόνος σου είναι πολύ χαζό...
Ευχαριστώ Παιδιά για της απαντήσεις σας.
Δυσκολεύομαι να αποφασίσω πιο από τα δυο και από ότι φαίνεται τελικά θα τα πάρω και τα δυο όπως πέρσι.
PS Πάντως στα Αγγλικά forum οι περισσότεροι προτιμούν το FIFA.
qbalaskas
19-11-2009, 17:41
1 ψήφος στο PRO2010. Πολύ ρεαλιστικό
εγω παντως το πουλησα γιατι με αναλογικο απλα δεν παιζεται,τοσο καταπλικτικη δουλεια καναν με την 360 κινιση.
Το πρώτο παραγγέλθηκε:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1014042&postcount=221
αν πατε στην Fnac στο mall που παιζουν και τα δυο διπλα διπλα θα καταλαβετε γιατι το FIFA10 ειναι κλασεις ανωτερο
Pro γιατι νιωθεις οτι εσυ παιζεις ποδοσφαιρο.
Fifa γιατι νιωθεις οτι παιζεις ενα παιχνιδι που ειναι ποδοσφαιρο.
φιλε kpaiss για να μιλαμε με στοιχεια και οχι φιλοσοφιες
FIFA 10 metacritic score: 91
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/fifasoccer10?q=fifa 10
Pro Evolution 2010 metacritic score: 78
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/proevolutionsoccer2010
λετε να ειναι ασχετοι και αμπαλοι ολοι αυτοι απο ολο τον κοσμο που βγαζουν καλυτερο το ΦΙΦΑ και με διαφορα...
φιλε kpaiss για να μιλαμε με στοιχεια και οχι φιλοσοφιες
FIFA 10 metacritic score: 91
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/fifasoccer10?q=fifa 10
Pro Evolution 2010 metacritic score: 78
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/proevolutionsoccer2010
λετε να ειναι ασχετοι και αμπαλοι ολοι αυτοι απο ολο τον κοσμο που βγαζουν καλυτερο το ΦΙΦΑ και με διαφορα...
Δεν ειναι φιλοσοφιες φιλε μου αλλα η αποψη μου.
Καλο το Fifa αλλα ποτε δεν μου εδωσε αυτην την αισθηση οτι βλεπω και παιζω κανονικο ματς.
Σαν gameplay δυστυχως για μενα δεν μπορει να το φτασει.
Τωρα οσο αφορα το metacritic προσωπικα δεν με ακουμπανε οι βαθμολογιες που βαζουν για πολλους και διαφορους λογους.
Πηγαινε αν θες στο gamespot και βαλε στο search "Pro evolution" , το νουμερο 1 ποδοσφαιρακι για πολλα χρονια (exclusive του Playstation) και θα δεις οτι το παιχνιδι υπαρχει στις λιστες τους μονο απο τοτε που βγηκε και για Xbox.
Τι να λεμε τωρα.
Δεν ειναι φιλοσοφιες φιλε μου αλλα η αποψη μου.
Καλο το Fifa αλλα ποτε δεν μου εδωσε αυτην την αισθηση οτι βλεπω και παιζω κανονικο ματς.
Σαν gameplay δυστυχως για μενα δεν μπορει να το φτασει.
Τωρα οσο αφορα το metacritic προσωπικα δεν με ακουμπανε οι βαθμολογιες που βαζουν για πολλους και διαφορους λογους.
Πηγαινε αν θες στο gamespot και βαλε στο search "Pro evolution" , το νουμερο 1 ποδοσφαιρακι για πολλα χρονια (exclusive του Playstation) και θα δεις οτι το παιχνιδι υπαρχει στις λιστες τους μονο απο τοτε που βγηκε και για Xbox.
Τι να λεμε τωρα.
μα εννοειται οτι η αποψη σου ειναι σεβαστη
αλλα το metacritic ειναι το καταλληλο για συγκρισεις γιατι σταθμιζει βαθμολογιες απο πολλα και διαφορετικα μεσα,ενω το gamespot ειναι ενα μονο.
το PES ειναι το κορυφαιο ποδοσφαιρακι οπως λες και συμφωνω αλλα μεχρι την στιγμη που βγηκε το ps3
Απο εκει και μετα εχασε την μαχη και με διαφορα,και δεν το λεω εγω οπως φαινεται εξαλλου
βεβαια περι ορεξεως...ο καθενας παιζει οτι τον ευχαριστει και λογαριασμο δεν δινει,κουβεντα κανουμε-bye-
μα εννοειται οτι η αποψη σου ειναι σεβαστη
αλλα το metacritic ειναι το καταλληλο για συγκρισεις γιατι σταθμιζει βαθμολογιες απο πολλα και διαφορετικα μεσα,ενω το gamespot ειναι ενα μονο.
το PES ειναι το κορυφαιο ποδοσφαιρακι οπως λες και συμφωνω αλλα μεχρι την στιγμη που βγηκε το ps3
Απο εκει και μετα εχασε την μαχη και με διαφορα,και δεν το λεω εγω οπως φαινεται εξαλλου
βεβαια περι ορεξεως...ο καθενας παιζει οτι τον ευχαριστει και λογαριασμο δεν δινει,κουβεντα κανουμε-bye-
Ετσι ειναι οπως τα λες φιλε μου και συμφωνω.
Εκει που θα διαφωνησω ειναι οτι παιζονται πολλα παιχνιδια και ειδικα η ΕΑ παιρνει το boost της απο τα sites οπως και να το κανουμε.
Απο εκει και περα δεν θα ξεχασω στο metacritic οτι το killzone 2 ειχε βαθμολογια 3.2 για πολλες εβδομαδες απο καλοθελητες της αντιπαλης πλευρας που ηθελε να πατωσει.
Εχω σταματησει να διαβαζω βαθμολογιες των sites εδω και χρονια.
Πιο πολυ αν και οχι παντα κοιταζω τι λεει ο κοσμος και παλι με πολυ φιλτραρισμα.
.
Ετσι ειναι οπως τα λες φιλε μου και συμφωνω.
Εκει που θα διαφωνησω ειναι οτι παιζονται πολλα παιχνιδια και ειδικα η ΕΑ παιρνει το boost της απο τα sites οπως και να το κανουμε.
Απο εκει και περα δεν θα ξεχασω στο metacritic οτι το killzone 2 ειχε βαθμολογια 3.2 για πολλες εβδομαδες απο καλοθελητες της αντιπαλης πλευρας που ηθελε να πατωσει.
Εχω σταματησει να διαβαζω βαθμολογιες των sites εδω και χρονια.
Πιο πολυ αν και οχι παντα κοιταζω τι λεει ο κοσμος και παλι με πολυ φιλτραρισμα.
.
Δεν συμφωνω για την ΕΑ, αμα ειναι ετσι γιατι το FIFA07 kai 08 για παραδειγμα επαιρνε κατι 70αρια στο metacritic? μετα αρχισαν να την προωθουν την ΕΑ?
απλα βελτιωθηκε παρα πολυ το FIFA τα τελ.χρονια
Εννοειται πως ενα site που πληρωνεται για διαφημιση οσο και να θελει να ειναι αντικειμενικο δεν μπορει στα reviews αλλα δεν μπορει να κανει το ασπρο μαυρο γιατι αυτοι που το διαβαζουν δεν ειναι ζωα
Αλλα μεταξυ ΕΑ και ΚΟΝΑΜΙ δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα σε αυτα που ξοδευουν σε διαφημιση
Δεν συμφωνω για την ΕΑ, αμα ειναι ετσι γιατι το FIFA07 kai 08 για παραδειγμα επαιρνε κατι 70αρια στο metacritic? μετα αρχισαν να την προωθουν την ΕΑ?
απλα βελτιωθηκε παρα πολυ το FIFA τα τελ.χρονια
Εννοειται πως ενα site που πληρωνεται για διαφημιση οσο και να θελει να ειναι αντικειμενικο δεν μπορει στα reviews αλλα δεν μπορει να κανει το ασπρο μαυρο γιατι αυτοι που το διαβαζουν δεν ειναι ζωα
Αλλα μεταξυ ΕΑ και ΚΟΝΑΜΙ δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα σε αυτα που ξοδευουν σε διαφημιση
Με την ΕΑ δεν ειναι τωρινο φαινομενο αλλα ισχυει αρκετα χρονια τωρα.
Οσο για το FIFA οντως εχει βελτιωθει παρα πολυ ενω δυστυχως μονο αυτο δεν συμβαινει για το Pro.
Παρολα αυτα αν παραδεχεσαι το Pro σαν το κορυφαιο τα τελευταια χρονια και εχεις αρχισει και παιζεις FIFA και σου αρεσει πολυ , πραγματικα θα του ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρια μπας και με τραβηξει.
Με την ΕΑ δεν ειναι τωρινο φαινομενο αλλα ισχυει αρκετα χρονια τωρα.
Οσο για το FIFA οντως εχει βελτιωθει παρα πολυ ενω δυστυχως μονο αυτο δεν συμβαινει για το Pro.
Παρολα αυτα αν παραδεχεσαι το Pro σαν το κορυφαιο τα τελευταια χρονια και εχεις αρχισει και παιζεις FIFA και σου αρεσει πολυ , πραγματικα θα του ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρια μπας και με τραβηξει.
ξεκινησα να ξαναπαιζω απο το Euro,και μετα Fifa09 και 10 και τωρα ολοι οι φιλοι μου που ουτε να ακουσουν δεν ηθελαν για FIFA εχουν γινει φανατικοι
Κυκλους κανει το παιχνιδι,το θεμα ειναι να βγαινουν καλα παιχνιδια, τωρα ποιος τα βγαζει σκασιλα μας
ξεκινησα να ξαναπαιζω απο το Euro,και μετα Fifa09 και 10 και τωρα ολοι οι φιλοι μου που ουτε να ακουσουν δεν ηθελαν για FIFA εχουν γινει φανατικοι
Κυκλους κανει το παιχνιδι,το θεμα ειναι να βγαινουν καλα παιχνιδια, τωρα ποιος τα βγαζει σκασιλα μας
Ακριβως!!!
aragornleg
26-11-2009, 04:45
Για μενα εξαρταται πως εχει συνηθησει κανεις να παιζει ποδοσφαιρακι..Δηλαδη δυσκολα ενας που επαιζε το ενα να αναπηδησει στο αλλο αμεσα..
Εγω προσωπικα πρωτιμώ το FIFA 10 απο το PRO 10 αλλα αν μιλουσαμε για προηγουμενες εκδοσεις πριν το 09 τοτε σιγουρα PRO...Τα τελευταια χρονια καπως μας τα εχει "σκατωσει" το ΡRO :grandpa:
xristoforos
01-12-2009, 22:22
Εγω ημουν για χρονια φανατικος με fifa.
Πριν 3 χρονια το γυρισα στο pro και τωρα σκεφτομαι να το ξαναγυρισω σε fifa, μιας και το fifa 10 φαινεται πολυ καλο!
qbalaskas
02-12-2009, 10:03
Pro κλάσεις ανώτερο και καλύτερο gameplay
το FIFA 10 έχει πουλήσει πάνω από 4.5 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο από την ημέρα που κυκλοφόρησε, νούμερο που αντιπροσωπεύει μία 26% αύξηση κατά την ίδια περίοδο πέρυσι. Επιπλέον, το FIFA 10 έγινε το "ταχύτερο" σε πωλήσεις αθλητικό παιχνίδι στον κόσμο, με 1.7 εκατομμύρια πωλήσεις στην Ευρώπη την πρώτη εβδομάδα μετά το λανσάρισμά του την 1η Οκτωβρίου, ενώ είναι και ο τίτλος με τις υψηλότερες πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο για το 2009. Αναδεικνύεται, επίσης, ως το αθλητικό παιχνίδι με τις υψηλότερες βαθμολογίες για PlayStation 3 και Xbox 360 όλων των εποχών. Το FIFA 10 κατάφερε και νέα ρεκόρ franchise για το online παιχνίδι, αφού μέχρι τις 30 Νοεμβρίου είχαν παιχτεί συνολικά 113 εκατομμύρια online αγώνες, ενώ κατά μέσο όρο παίζονται καθημερινά 3 εκατομμύρια online αγώνες.
http://www.menslounge.gr/hitech/video_games/fifa_10_vs_pes_2010_to_ntermpi_ton_aionion.html :)
ακομα συγκρινετε αυτα τα 2 ?
τα φιφα ειναι εντελωσ γτπ :D
ακομα συγκρινετε αυτα τα 2 ?
τα φιφα ειναι εντελωσ γτπ :D
αντε ρε αμπαλε χαχχααα-bye-
και τα δυο καλα ειναι αν και το fifa ειναι πολυ εμπορικο.. αν και μ'αρεσαν τα φαλτσα που εδινες στα ελευθερα στα παλια fPIfPA θα πρεπει να πω οτι το προ ειναι πιο καλο
επειδη παιζω βιντεοπαιχνιδια απο τον καιρο του νωε και γενικοτερα για αυτα τα 2 απο οταν το φιφα ειχε διαγωνεια καμερα(fifa 95) και international superstar soccer apo super nintendo εως σημερα ακουστε και τον παλιο !!
ΦΙΦΑ ΓΤΠ ΛΕΜΕ!
ΜΟΝΟ ΠΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!
-bye--bye--bye-
ναι η μονη χρονια που ηταν καλυτερο το fifa ηταν το 2000 - 2004 γιατι προηγουμενα ειχε βγει το pro 98' και μετα βγηκαν τα ISS αλλα τα FIFA τα πατουσαν σε γραφικα μεχρι το 2005..τεσπα και τα δυο καλα ειναι απλα προτιμω το pro εχει καλυτερο χειρισμο απο το PIPA το μονο που μ'αρεσε απο τα FIFA ειναι πως εδινε φαλτσα στα ελευθερα , σου εδειχνε μια μπαλα και εσυ επελεγες που να χτυπησεις...αλλα για καποιον που δεν εχει παιξει ποτε ποδοσφαιρο δεν νομιζω να εκανε μεγαλη διαφορα.
omilitis4
13-12-2009, 17:07
iss re
παιξε τα demos και παρε αυτο που σε διασκεδαζει περισσοτερο...
τι σημασια εχει πως λεγεται???
mikelpis
21-12-2009, 17:06
PES 2010
FABIAWRC
24-12-2009, 04:30
πλεον ειναι αποδεκτο απο τον περισοτερο κοσμο και ειδικα απο καμενους οπαδους οτι το φιφα ειναι φετος ο βασιλιας.
μονο οι πολυ κολημενοι δεν το παραδεχονται πλεον.και οταν παιξουν το φιφα εχουν παρωπιδες.μεχρι και ο σταροβας σημερα στο αρενα 89.2 ελεγε το ιδιο πραγμα.δεν ξανακουμπαω το προ!
ε αμα το ειπε ο σταροβας ,η μεγαλη προσωπικοτητα και χρονια χωμενος στα ποδοσφαιρικα δρωμενα καθως και στα βιντεοπαιχνιδια...ειναι νομος !
:D
Δεν έχω το pes 2010 αλλά διαβάζω ότι είναι το χειρότερο pro των τελευταίων τεσσάρων ετών. Από φίλους μου ακούω ότι το fifa 2010 είναι καλύτερο.
qbalaskas
05-01-2010, 11:04
Ως εργαζόμενος σε μεγάλη εταιρεία του χώρου οι πωλήσεις άλλα δείχνουν. Συγκεκριμένα η αναλογία είναι 5 PES προς 1 FIFA. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι...
Pro και απο μένα.... δεν υπάρχει σύγκριση.
Ως εργαζόμενος σε μεγάλη εταιρεία του χώρου οι πωλήσεις άλλα δείχνουν. Συγκεκριμένα η αναλογία είναι 5 PES προς 1 FIFA. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι...
απολυτως τιποτα δεν σημαινει τι πουλαει το προ σε ενα μαγαζι στην ελλαδα
για κοιτα παρα εξω ποιος πουλαει τι
"το FIFA 10 έχει πουλήσει πάνω από 4.5 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο από την ημέρα που κυκλοφόρησε, νούμερο που αντιπροσωπεύει μία 26% αύξηση κατά την ίδια περίοδο πέρυσι. Επιπλέον, το FIFA 10 έγινε το "ταχύτερο" σε πωλήσεις αθλητικό παιχνίδι στον κόσμο, με 1.7 εκατομμύρια πωλήσεις στην Ευρώπη την πρώτη εβδομάδα μετά το λανσάρισμά του την 1η Οκτωβρίου, ενώ είναι και ο τίτλος με τις υψηλότερες πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο για το 2009. Αναδεικνύεται, επίσης, ως το αθλητικό παιχνίδι με τις υψηλότερες βαθμολογίες για PlayStation 3 και Xbox 360 όλων των εποχών. Το FIFA 10 κατάφερε και νέα ρεκόρ franchise για το online παιχνίδι, αφού μέχρι τις 30 Νοεμβρίου είχαν παιχτεί συνολικά 113 εκατομμύρια online αγώνες, ενώ κατά μέσο όρο παίζονται καθημερινά 3 εκατομμύρια online αγώνες."
qbalaskas
05-01-2010, 14:15
[QUOTE
"το FIFA 10 έχει πουλήσει πάνω από 4.5 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο από την ημέρα που κυκλοφόρησε, νούμερο που αντιπροσωπεύει μία 26% αύξηση κατά την ίδια περίοδο πέρυσι. Επιπλέον, το FIFA 10 έγινε το "ταχύτερο" σε πωλήσεις αθλητικό παιχνίδι στον κόσμο, με 1.7 εκατομμύρια πωλήσεις στην Ευρώπη την πρώτη εβδομάδα μετά το λανσάρισμά του την 1η Οκτωβρίου, ενώ είναι και ο τίτλος με τις υψηλότερες πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο για το 2009. Αναδεικνύεται, επίσης, ως το αθλητικό παιχνίδι με τις υψηλότερες βαθμολογίες για PlayStation 3 και Xbox 360 όλων των εποχών. Το FIFA 10 κατάφερε και νέα ρεκόρ franchise για το online παιχνίδι, αφού μέχρι τις 30 Νοεμβρίου είχαν παιχτεί συνολικά 113 εκατομμύρια online αγώνες, ενώ κατά μέσο όρο παίζονται καθημερινά 3 εκατομμύρια online αγώνες."[/QUOTE]
Ωχ αυτό δεν το ήξερα... ε τότε με διαφορά είναι καλύτερο το FIFA τι συζητάμε τότε...
απο πλευρας πωλησεων ναι
αλλα και παλι ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα κατα την γνωμη μου
οτι διασκεδαζει τον καθενα περισσοτερο
απλα εδω καταθετουμε τις αποψεις μας και τρωγομαστε λιγο χααχαχαχα
qbalaskas
05-01-2010, 17:49
:ciao:
Eπίτηδες κρατάω το demo του Fifa για να το δείχνω και σε φίλους που έρχονται ώστε να συγκρίνουμε. Καμία σχέση ρε παιδιά... Μπορεί να έχει καλύτερη κίνηση, όμως δεν έχει ΚΑΜΙΑ ατμόσφαιρα ποδοσφαιρικού αγώνα υψηλού επιπέδου. Δε θέλω ρεαλισμό τόσο στο κοντόλ της μπάλας, αν ήθελα θα έπαιζα μπάλα στο γήπεδο, θέλω να περνάω κορυφαία και να νιώθω ότι βρίσκομαι μέσα σε πραγματικό αγώνα Champion's League, να νιώθω τον παλμό του πλήθους και την ένταση ενός τελικού. Και αυτό μόνο το Pro μου το προσφέρει, παρόλο που δεν έχει κίνηση 360 μοιρών.
Επίσης, το Fifa είναι εκνευριστικά εύκολο στο demo τουλάχιστον...
FABIAWRC
14-01-2010, 06:07
Pro και απο μένα.... δεν υπάρχει σύγκριση.
καλα λεω εγω για παρωπιδες...
darth_kospo
14-01-2010, 09:05
"Το Fifa πάτησε το Pro!"
'' Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2009 κατάφερε να συγκεντρώσει το 75% των πωλήσεων στα ποδοσφαιράκια (εννοώντας ανάμεσα σε Fifa, Pro και όποιους άλλους τίτλους μικρότερης εμβέλειας υπάρχουν στην αγορά, εξαιρουμένων φυσικά των manager games). Πέραν αυτού, ο Jens Uwe, επικεφαλής της EA στην Ευρώπη δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε σε διεθνές μέσο ότι "Συνεχίζουμε να πατάμε κάτω το Pro Evolution Soccer στην Ευρώπη, καθώς έχουμε ήδη το 75% της αγοράς".
http://gameworld.gr/monimes-stiles/ston-pagko/2373-fifa-10-patches
καλα λεω εγω για παρωπιδες...
Το "για μένα" στη φράση μου εκφράζει προσωπική σύγκριση-γνώμη. Οπότε καλύτερα να βγάλεις τις δικές σου παρωπίδες όταν διαβάζεις κάτι που δεν συμμορφώνεται με τις επιλογές σου (βλ. FIFA). Πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί σου; Αλλά αφού το είπε ο σταρόβας πάω πάσο. Κάτι παραπάνω θα ξέρει.....
Απο το 09 και βέβαια στο 2010 μόνο το FIFA υπάρχει (στο PS3)
Στο PC έχω ακούσει για όχι τόσο μεγάλες διαφορές!!!