View Full Version : NINTENDO WII - γνώμες
Thannasis Kalimeris
06-12-2006, 12:58
Σκεφτομαι την αγορα του συγκεκριμένου. Δειχνει δελεαστικο στα €250. To εχει κανένας ? υπάρχει κάποια γνώμη ? η να πάω για το PS3 /XBOX360?
Δεν ειναι φανατικός των παιχνιδιών αλλα τα χαρακτηριστικά που εχει και τα wireless controls δειχνουν πολυ δελεαστικα.
Παντως και τα δύο ενναλλακτικά ειναι πολυ πιο ακριβά.
Τ.
Σιγουρα ειναι κατι το διαφορετικο και αρκετα ενδιαφερον.Δε θα πρεπει να το "μπερδευουμε" με το xbox360 και το ps3.Οποιος το αγορασει (ισως και εγω) συγχρονως θα εχει το 360 η θα αγορασει το ps3.Tην συγκεκριμενη παιχνιδομηχανη δε την παιρνεις για τα φοβερα γραφικα της ,ηχο,επεξεργαστη κτλπ αλλα για "χαβαλε","ξεκουραση" με τους φιλους η την οικογενεια.
Στα + να αναφερω την ασυρματη συνδεση με internet και την συμβατοτητα με τα games του GameCube(για οποιον το εχει η το ειχε).
Ενα "-" ειναι η υπερβολικα ακριβη τιμη των παιχνιδιων οπως διχνουν τα πραγματα μεχρι στιγμης.
To WII δεν έχει τα γραφικά ούτε το HDMI που έχουν τα άλλα.
Αλλά το gameplay* (http://www.youtube.com/watch?v=6RUKkWRK9gU) είναι απλά απιστευτο και το Χριστούγεννα θα είναι κάτω από το δέντρο μου...
* Από τις λίγες φορές που θα ιδρώνεις παίζοντας video games.
To WII δεν έχει τα γραφικά ούτε το HDMI που έχουν τα άλλα.
Αλλά το gameplay* (http://www.youtube.com/watch?v=6RUKkWRK9gU) είναι απλά απιστευτο και το Χριστούγεννα θα είναι κάτω από το δέντρο μου...
* Από τις λίγες φορές που θα ιδρώνεις παίζοντας video games.
Εγω για μεθαυριο που λενε οτι κυκλοφορει ελλαδα λεω να το παρω!
Θα εχει πολυ πλακα ενα διπλο τενις στον προτζεκτορα!
Αντε να σηκωθουμε και λιγο απο τον καναπε!!!
Γιαννης Σπυρου
06-12-2006, 14:02
Nα υπενθυμισω οτι το xbox360 δεν εχει HDMI.
Oso σια τι Wii ειναι μια πολυ καλη εναλακτικη και ευχαριστη λυση αλλα πολυ ακριβα παιχνιδια!
Μόνο το τέννις ??? στα FPS θα χυθεί πολύς ιδρώτας !!( αυτό είναι καλό γιατί καλοκαίρι έρχεται)
Παιδιά το είδα το Σαββατο που μας πέρασε στο Πλαίσιο οπυ είχε ζωντανή επιδειξη σε διαφορα stands. Θεωρώ οτι το user interface του θα ανοιξει μια καινουργια εποχή στον τρόπο που παιζουμε ("βιώνουμε" ) . Κατά τη γνώμη μου ειναι ενα πρωτοποριακο προϊόν που πιστεύω οτι εαν σε μελλοντικές του εκδόσεις προσανατολιστεί περισσότερο στην ποιότητα των γραφικών (οπου υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό) και ενδεχομένως στο connectivity, θα μπορουσε να χτυπήσει στα ίσια τον ανταγωνισμο και γιατι οχι να τον ξεπεράσει... :award:
Μετα τη χθεσυνοβραδινη στεναχωρια θελω εδω και τωρα να αγορασω το wii και να ξεδοσω σε κανενα bowlling!!! Γνοριζει κανεις που υπαρχει για αγορα απο σημερα και οχι απο αυριο? Εκανα ενα "search" μεχρι και στα "ειδικευμενα" μαγαζακια του χωρου αλλα δε το εχουν! Οποιος γνοριζει κατι ας ενημερωσει.
Γιαννης Σπυρου
07-12-2006, 09:58
Το πλαισιο αναφερει οτι το εχει ετοιμοπαραδοτο...
Για ριξε μια ματια !
Το πλαισιο αναφερει οτι το εχει ετοιμοπαραδοτο...
Για ριξε μια ματια !
Οντως! παω να το παρω! thanks
Λοιπον παιδες το αγορασα.Η συσκευασια περιλαμβανει τα παντα αλλα το σιγουρο ειναι οτι επιβαλεται η αγορα ενος 2ου σετ χειριστηριων για να "απογειωθει" το game-play παιζοντας με φιλους-γυναικα-παιδια κτλπ.
Η συσκευασια περιλαμβανει και ενα disc με 5 αθλητικα παιχνιδια:tennis,baseball,bowling,golf,box
Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι οτι προκειται για μια παιχνιδομηχανη που εχει πολυ πλακα και ατελειοτο gameplay.Ο ηχος ειναι surround και υπαρχει και η επιλογη για hdtv αλλα ενοειται προυποθετει την αγορα καποιου αλλου καλωδιου(component).Τα συγκεκριμενα δωρεαν παιχνιδακια ειναι συμπαθητικα χορις κατι το ιδιαιτερο απο πλευρας γραφικων αλλα φανταζομαι πως οι νεοι τιτλοι που θα κυκλοφορησουν θα ειναι σε αλλα επιπεδα.
Ενα τελευταιο σχολιο θα κανω: καταφερα να παιξω 3 γυρους στο box και μετα τα "εφτυσα"!!! χρησιμοποιεις και τα δυο χερια για μπουνιες,αμυνα κτλπ και ειναι οντως πολυ εντυπωσιακο!Σιγουρα με αντιπαλο την γυναικα η ενα φιλο τα πραγματα θα ειναι πολυ ποιο ενδιαφεροντα! Η παιχνιδομηχανη εχει προοπτικες και σιγουρα παιχνιδια οπως το zelda η ενα car racing θα την κανουν ακομα ποιο ελκυστικη.Ειναι και ενας καλος τροπος για γυμναστικη μεσα στο σπιτι και μαλιστα σε virtual περιβαλον!!!
(συνδεση με προτζεκτορα θα κανω αργοτερα και ειμαι σιγουρος οτι εκει θα εχει ακομα ποιο πλακα και "πορωση")
Νεοτερα απο το βραδυ η αυριο! (καλη μου γυμναστικη!!!)χαχαχα!
Αριστομένης ΚΑΡΔΑΡΑΣ
07-12-2006, 19:08
Το πήρα κι εγώ και έχω εντυπωσιαστεί!
Αν και κάτοχος του ΧΒΟΧ360, μπορώ να πω ότι το Wii είναι απίστευτα πιο εθιστικό!
Όπως προαναφέρθηκε, μπορεί ακόμη να μην έχει ΤΑ γραφικά, αλλά από πλευράς χειρισμού είναι κάτι το ανεπανάληπτο!
Το θετικότερο για εμένα (εκτός του χειρισμού), είναι ότι μπορεί άνετα να ασχοληθεί με αυτό οποιοσδήποτε, όσο σχετικός ή άσχετος κι αν είναι με κονσόλες και παιχνίδια.
Σε όποιον ενδιαφέρεται και έχει ήδη PS2, το Eyetoy Play 1,2,3 και άλλοι τίτλοι που υποστηρίζουν τη κάμερα προσφέρουν σήμερα παραπλήσια διασκέδαση χωρίς νέα "μεγάλη" επένδυση... Αυτό όσο αφορά τα "εισαγωγικά" παιχνίδια...
Από εκεί και πέρα όταν έρθουν πιο "προχωρημένα" παιχνίδια, τότε θα βγάλει τα λεφτά του πραγματικά! Από την αρχική γκάμα, το Zelda λένε ότι είναι όλα τα λεφτά...
Μέχρι να βγουν τα καλά λοιπόν, μάθετε ότι υποστηρίζει παιχνίδια του Gamecube, μέσω ενσωματωμένου emulator!
Και μιλάμε για κλασσικές παιχνιδάρες επιπέδου γραφικών PS2 όπως Virtua Soccer 3, Resident Evil, Star Wars Rogue Squadron 2 & 3, καθώς και πιο καινούργια (Call of duty 2, King Kong) σε τιμές κάτω από 20 ευρώ... Ψάξτε το και θα με θυμηθείτε!
Ηδη κατεβαζω μεσο του wifi τα καινουργια updates και chanels!...Καποια απο αυτα ειναι και διαφορα παιχνιδια του snes,nintendo64 κτλπ!
Δεν αντεξα και πηρα και το wiiplay που ειναι μια ακομα συλογη παιχνιδιων και στο πακετο περιλαμβανει και 2ο χειριστηριο.
Αυριο θα επισκευτω τον "κονσολα" μου για κανενα καλο μεταχειρισμενο παιχνιδακι gamecube σε τιμες εντελως αστειες!!!
ps.)ειναι κανενας για 2πλο τενις? χεχε!
ps.)μπενω στο ιντερνετ chanel να δω αν μπορω να σας δω απο εκει!
Με βαση ανακοινωση της nintendo ο opera browser για το Wii θα ειναι διαθεσημος για download στις 23 Δεκεμβριου.
Aπό ότι φαίνεται και όταν το είδα και στο fnac το Σάββατο έχει πλάκα. Σίγουρα είναι μια ωραία ιδέα από τις «απλές» παιχνιδομηχανές αφού πρέπει να μπείς στη διαδικασία κίνησης του σώματος. Kαλή επιλογή φαίνεται τελικά αλλά δεν ξέρω από θέμα τίτλων τί γίνεται...
Κατάκαλος Βασίλης
08-12-2006, 11:13
Το χειριστήριο του WII φαίνεται φοβερό... Φανταστείτε σε First Person Shotter να κοπανάς τους αντιπάλους με ρόπαλα.... Τέρμα τα plasma cannon και τα συναφή όπλα... Άντε να κάψουμε και καμμιά θερμίδα...:violent-smiley-008: :slapface:
Για πείτε λίγο.. Πόσο τα πήρατε και από που?
Δεν θα περιμένω μάλλον τις 25 Δεκ... Θα πάω αύριο ...
Mihalis S.
08-12-2006, 11:43
Νίκο παντού την ίδια τιμή έχει... 249,99. Κάτι για πλαίσιο διάβασα αλλά το βρήκα και σε αρκετά ιντερνετομάγαζα. Σίγουρα θα έχει το χαβαλέ του.
Πέρασα σήμερα το πρωί την ώρα που το έβαζαν στα ράφια και πήρα ένα μαζί με το Zelda!
To Wii play με το δεύτερο χειριστήριο είχε τελειώσει ήδη!
Παντού το έχουν 249,99, οι προσφορές το έχουν 249
Τα παιχνίδια 59,99 προς το παρόν.
Το Wii πως συνδέεται? Εχει καλώδια μέσα ή θα πρεπει να πάρω και το αυτό? (http://www.shop21.gr/product/product.gamehardware.asp?pfid=25512&prid=26024)
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
08-12-2006, 15:05
Από χθες το απόγευμα το παρέλαβα κι εγώ . δεν ξέρω κατά πόσο θα προχωρήσει η κονσόλα αυτή . Από αισθητικής άποψης όμως σκίζει.
Παντως οσοι το σκέφτονται (και εγώ μεσα σε αυτους) καλο θα ήταν να μην το αφήσουμε για τελευταία στιγμή διότι δεν ξερω τι γινεται με την διαθεσιμοτητα (για καλύτερη τιμή δεν υπάρχει περιπτωση έτσι και αλλιώς)
Επισης απο οτι φαινεται , ενα δεύτερο χειριστήριο ειναι απαραιτητο :music-smiley-005:
Λεπτομέρεια : Η Nιntendo υπολογίζει να πουλήσει 4.000.000 κομμάτια μέσα στον Δεκέμβριο :award: :award:
Τα online shops έχουν ξεπουλήσει και στο ebay πουλάνε στα 650$ !
Το Wii πως συνδέεται? Εχει καλώδια μέσα ή θα πρεπει να πάρω και το αυτό? (http://www.shop21.gr/product/product.gamehardware.asp?pfid=25512&prid=26024)
Για προβολέα ή μεγάλη τηλεόραση καλό θα είναι αλλά θα πάρεις μέχρι 480p
Τα κλασσικά AV καλώδια έχει μέσα...
Για Pionner plasma 43" 1024x768 ..Εκει θα το συνδέσω..
Για Pionner plasma 43" 1024x768 ..Εκει θα το συνδέσω..
Προς το παρον το "καλο" καλωδιο δε νομιζω να το βρεις ευκολα.Αναμενεται. Κανε τη δουλεια σου με το απλο που εχει μεσα στο κουτι.
Μετα το wifi και τα update σημερα δοκιμαστικαν και παιχνιδια απο το gamecube.Αγορασα 3 μεταχειρισμενα προς 5 ευρο το ενα! (ενα απο αυτα και το crash-badicot!).Αγορασα αναγκαστικα και ενα χειριστηριο για το game-cube γιατι μονο ετσι μπορουν να παιχτουν.Επισης χρειαζεται και μνημη του gamecube ωστε να μπορεις να κανεις save.Φυσικα οι τιμες για παιχνιδια-μνημη-χειριστηριο ειναι παρα πολυ χαμηλες στα γνοστα μαγαζακια που ασχολουντε μονο με παιχνιδομηχανες.Το κακο ειναι οτι λογο καλωδιου του χειριστηριου του gamecube ξενερωσα και ξεβολευτικα απιστευτα! χαθηκε να προβλεψουν ωστε να παιζει με το ασυρματο του wii? (anyway!) Δε νομιζω πως η ουσια ειναι να αγορασεις το Wii και να παιζεις gamecube αλλα κακο δε κανει! Ισως το βραδακι κατεβασω και 1-2 ρετρο παιχνιδια απο το σχετικο καναλι του wii.Προς ενημερωση αυτα τα παιχνιδια "κατεβαινουν" εφοσον εχεις wifi συνδεση και εφοσον τα αγορασεις (ενοειται πολυ φθηνα).Δυο ειναι οι τροποι αγορας: 1) Αγοραζεις απο οποιοδηποτε καταστημα ενα πακετο με 2000 credits (γυρο στα 20 ευρο). 2) Αγοραζεις credits με πιστωτικη καρτα κατευθειαν απο το wii σου.Καθε game κοστιζει μεταξυ 500 και 800 credits.
Αυτα προς το παρον...νεοτερα μαλον μετα το π.σ.κ
Eδώ θα δείτε βιντεάκια με κόσμο που το χρησιμοποιεί. Πολύ πλάκα...
http://uk.wii.com/exp/
papagpanos
22-12-2006, 04:56
sorry gia ta greeklish, sas grafw apo to WII me opera broswer. Einai diathesimos gia free download. Στο more εχει Ελληνικους χαρακτηρες, τωρα το ειδα!!!
Μιχάλης Κορ.
23-12-2006, 14:11
Χθες ήμουν στο mediamarkt φαλήρου. Είχε το component καλώδιο στα 29.90 ευρώ, ένα μόνο κομμάτι, όποιος προλάβει...-bye-
Ρε παιδια ας βοηθησει και εμενα τον ασχετο ενας! Τι ακριβως χρειαζεται για να συνδεθει το γουιχιιιιι στο internet!
papagpanos
23-12-2006, 17:55
Ρε παιδια ας βοηθησει και εμενα τον ασχετο ενας! Τι ακριβως χρειαζεται για να συνδεθει το γουιχιιιιι στο internet!
Πρωτα διάβασε το εγχειρίδιο λειτουργίας στην σελίδα 45+ (το λευκό, κανάλια και ρυθμίσεις) και μετά αν έχεις απορίες ξαναγράψε. Το μόντεμ σου τι εξόδους βγάζει;-bye-
Πρωτα διάβασε το εγχειρίδιο λειτουργίας στην σελίδα 45+ (το λευκό, κανάλια και ρυθμίσεις) και μετά αν έχεις απορίες ξαναγράψε. Το μόντεμ σου τι εξόδους βγάζει;-bye-
Σωστο αυτο που λες αλλα προυποθετει να εχεις αγορασει το μηχανημα πρωτα :Banane0:
papagpanos
23-12-2006, 21:32
Σωστο αυτο που λες αλλα προυποθετει να εχεις αγορασει το μηχανημα πρωτα :Banane0:
Αγοράζεις και το Nindendo Wi-Fi Usb connector, το συνδεεις σε μια usb του υπολογιστη σου και τέλος...:grandpa:
Φυσικα αν εχεις wifi στο σπιτι σου δε χρειαζεσε απολυτως τιποτα.Τοποθετεις το wii οπου θελεις και εχεις internet.
Αναροτιέμαι...έχει δει κανείς component και usb connector σε κάποιο μαγαζί στην θεσσαλονίκη? Αν θέλετε είτε πέστε δημόσια είτε με pm παρακαλώ
Έχουν φέρει πολλά αξεσουάρ και στο Mediamarkt και στο Public στο Cosmos..
To πρώτο το είδα σίγουρα και στα δύο για το άλλο δεν κοίταξα.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
26-12-2006, 19:52
Αγόρασα αυτό http://ebwstore.com/osc/product_info.php/cPath/25_109/products_id/736?osCsid=e981729282b8d0dcb7fc6b0696392366
προκειμένου να συνδεθώ με το Wii.
Όσο και να προσπάθησα δεν τα κατάφερα,αφού ούτε το Wii βλέπει το pc αλλά ούτε και το αντίστροφο.
Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω έτσι ώστε να συνδεθούν;
Αγόρασα αυτό http://ebwstore.com/osc/product_info.php/cPath/25_109/products_id/736?osCsid=e981729282b8d0dcb7fc6b0696392366
προκειμένου να συνδεθώ με το Wii.
Όσο και να προσπάθησα δεν τα κατάφερα,αφού ούτε το Wii βλέπει το pc αλλά ούτε και το αντίστροφο.
Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω έτσι ώστε να συνδεθούν;
Να ορισεις στις επιλογες το DHCP στο OFF
Thannasis Kalimeris
27-12-2006, 16:50
Και αν βάλεις DHCP off ποίος θα δώσει IP ?
Δεν εχω Wii αλλα απο οσα κατεχω δικτυακα το βλεπω να γίνεται δύσκολα.
Το Wii επίσης πρέπει να υποστηρίζει AdHOC mode στο WiFi που δεν το νομίζω.
Εχεις ADSL modem για μόνιμη σύνδεση στο Internet ? Γιατι δεν πήρες ένα Access Point ή ενα ADSL Modem Με WiFI Να τελειώνεις ?
Τ.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
27-12-2006, 18:05
Παιδιά,επειδή είμαι ολίγον τι άσχετος,τι είναι το DHCP?
Όταν πήρα το Wii,ρώτησα στο Media Markt με τι μπορώ να το συνδέσω και μου πρότειναν αυτό που σας έγραψα...
ADSL modem έχω το Fritzbox και μάλλον δεν πρέπει να έχει WiFi.
Γιώργος Κυριακαράκος
27-12-2006, 18:33
Να πω προσοχή σε όσους αρχίσουν να βάζουν πολύ δύναμη στα χειριστήρια, γιατί έχουν κοπεί λουράκια με αποτέλεσμα μέχρι και σπάσιμο τηλεοράσεων. Η nintendo κάνει ανάκλυση μέσω internet, αλλά και εσείς καλού κακού προσθέστε ένα δεύτερο λουράκι μην έχετε ατυχήματα...
papagpanos
28-12-2006, 03:43
Απόψε πήγα με το Wii στο σπίτι φίλου, το συνδέσαμε σε plasma Lg 50'' και παίξαμε 4 ώρες χαλαρά με πολύ γέλιο. Πραγματικά παιχνίδι παρέας. Το δεύτερο χειριστήριο που αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα έχει το ενισχυμένο λουράκι.
Thannasis Kalimeris
28-12-2006, 16:54
"Όταν πήρα το Wii,ρώτησα στο Media Markt με τι μπορώ να το συνδέσω και μου πρότειναν αυτό που σας έγραψα..."
Δύσκολο το βλέπω να κάνεις δουλεια. Παρε ενα Access Point ή ακόμα καλύτερα πάρε το Fritz με WiFI. Αν το εχεις πάρει απο την HOL ζήτα αλλαγή . Δεν ειναι μεγάλη η διαφορά σε €.
Τ.
Και αν βάλεις DHCP off ποίος θα δώσει IP ?
Τ.
Το adsl modem δινει το ip και συνηθως γινεται conflict ειδικα με crypto προιοντα! γιαυτο οριζουμε ως επιλογη dhcp-off.
Ας το δοκιμασει δε χανει τιποτα! Η επομενη λυση ειναι να το αλλαξει και να παρει ενα wireless access point (και παλι θα πρεπει να βαλει το dhp στο off).
Λαμπαδαριου Παναγιωτης
29-12-2006, 15:52
Εχοντας το DHCP στο off σε καποιο μηχανημα μπαινεις στις ρυθμισεις δικτυου του εν λογω μηχανηματος και του δινεις εσυ μια IP χειροκινητα και του λες σε ποια IP βρισκετε το ruter. Οποτε οταν παει να συνδεθει ο ruter βλεπει οτι το μηχανημα εχει ειδη δικια του IP και δεν του δινει αυτος αλλα χρησιμοποιει αυτην που του λεει το μηχανημα
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
29-12-2006, 20:55
Που είναι ρε παιδιά αυτό το DHCP για να το βάλω στο off???
Λαμπαδαριου Παναγιωτης
30-12-2006, 17:41
Σωκρατη δυστυχως δεν εχω WII (ακομα...) και δεν ξερω. ΚΑνεις αλλος ρε παιδια?
Γιώργος Κυριακαράκος
31-12-2006, 14:50
Λοιπόν όσο αφορά το DHCP. Για να το πούμε με απλά λόγια θα δώσω ένα παράδειγμα. Όταν συνδεόμαστε στο Internet είτε μέσω diapup είτε μέσω adsl παίρνουμε μια ΙΡ η οποία είναι στην ουσία μια μοναδική διεύθυνση παγκόσμια, μέσω της οποίας μπορεί ένας υπολογιστής να συνδέεται με τον παγκόσμιο ιστό. Όταν έχουμε 1 σύνδεση έχουμε και 1 ΙΡ. Όταν θέλουμε όμως να συνδέσουμε 2 ή 3 υπολογιστές με 1 σύνδεση τότε δημιουργείτε πρόβλημα. Αυτό γιατί δεν μπορείς με 1 διεύθυνση άμεσα να συνδεθούν πχ ο υπολογιστής μας και το laptop μας γιατί θα πρέπει να ξέρουν οι πληροφορίες που πρέπει να πάνε. Ένας τρόπος να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα είναι να δώσουμε εικονικές διευθύνσεις στους υπολογιστές μέσα στο δικό μας δίκτυο (πχ τον υπολογιστή μας και το λάπτοπ μας). Αυτή η διαδικασία που περιέργαψα πολύ απλοϊκά της εσωτερικής αριθμοδότησης γίνεται από τον adsl router μας μέσω ενός DHCP server.
Αυτά τα γράφω γιατί δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος DION προτείνει να κλείσουμε τον DHCP server του adsl router μας. Μετά δεν θα μπορούνε να βλέπουν Internet οι εσωτερικές μας συσκευές.
Αυτό που ίσως ήθελε να πει ο φίλος μας (αλλά δεν μπορώ να το ξέρω γιατί έχω μόνο παίξει σε Wii, δεν έχω συνδεθεί στο Internet με αυτό) είναι ότι ίσως είναι καλύτερο να μην δίνονται αυτόματα οι εσωτερικές διευθύνσεις, αλλά χειροκίνητα. Για να δώσω παράδειγμα πολλά peer2peer ποργράμματα για να δουλέψουν θέλουν σταθερή ΙΡ. Συνήθως όμως η διεύθυνση που παίρνει κάθε μηχάνημα τυπικά αλλάζει κάθε φορά που συνδέεται και συνήθως είναι της μορφής πχ.
10.0.0.2
10.0.0.3
...
10.0.0.77
κλπ
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε πχ ότι ο βασικός υπολογιστής θα έχει μόνιμα το 10.0.0.65 το λάπτοπ μόνιμα το 10.0.0.48 και ίσως το Wii 10.0.0.19 (τα νούμερα τυχαία...)
Αν κλείσουμε τον DHCP server θα μπορεί να συνδεθεί μόνο μια συσκευή στο internet και μάλιστα απευθείας με την πραγματική ΙΡ που μας έχει δώσει ο provider στο internet.
Ελπίζω να βοήθησα με αυτά να γίνει κατανοητό τι είναι ένας DHCP server με απλά λόγια (και με λίγες ανακρίβιες για να γίνουν πιο εύκολα αντιληπτά). Θα ψάξω να δω τι γίνεται στο Wii κάποιου φίλου, γιατί δεν είμαι κάτοχός του.
Που είναι ρε παιδιά αυτό το DHCP για να το βάλω στο off???
Δεν εχει σχεση με το wii...Στο μενου του crypto να κοιταξεις.
(απο εκει και περα αν συνεχισεις να μη μπορεις να συνδεθεις καλυτερα να το αλλαξεις και να παρεις ενα wireless access point η να καλεσεις καποιον τεχνικο δικτυου σπιτι σου να προσπαθησει να στο κανει να λειτουργησει.Αμαρτια ειναι να το εχεις τοσο καιρο και να μην εχεις ακομα internet απο το wii.Μεσο forum νομιζω οτι ειναι δυσκολο να σου δοθουν περισσοτερες "βοηθειες".)
Γιώργος Κυριακαράκος
01-01-2007, 22:25
Dion999 Αν το κάνει αυτό θα μπορεί να βλέπει Internet από ΜΙΑ μόνο ασύρματη συσκευή κάθε χρονική στιγμή...
Dion999 Αν το κάνει αυτό θα μπορεί να βλέπει Internet από ΜΙΑ μόνο ασύρματη συσκευή κάθε χρονική στιγμή...
για ασυρματο δικτυο μιλαω,οσες συσκευες θελει μπορει να εχει.φυσικα οσο ποιο πολλες τοσο μικροτερη η ταχυτητα.καλο επισης ειναι να βαλει και wep security code ωστε να μη του κλεβουν internet οι γειτονες.Auto to post to egrapsa sto wii.
Βασίλης Παπαδημητρίου
24-01-2007, 00:21
Το χειριστήριο του WII φαίνεται φοβερό... Φανταστείτε σε First Person Shotter να κοπανάς τους αντιπάλους με ρόπαλα.... Τέρμα τα plasma cannon και τα συναφή όπλα... Άντε να κάψουμε και καμμιά θερμίδα...:violent-smiley-008: :slapface:
__Χαχα... και που να δεις την ειδική έκδοση του Godfather που ετοιμάζει η EA για το Wii!! Κρατάς και τα δύο χειρηστήρια (WiiMote και Nunchuck), το ένα με το μοχλό για κίνηση και το άλλο για σιμάδι. Μπουνιές ρίχνεις όπως και στη ζωή, το ίδιο ισχύει και για τις μολότοφ ή της "ροπαλιές", που όπως προέβλεψες όντως υπάρχουν!
__Το πιο ωραίο όμως, είναι η κόρνα που όταν οδηγείς την πατάς όπως και σε κανονικό αυτοκίνητο της τότε εποχής (με το δεξί χέρι χτυπάς -κίνηση προς τα μπρος- εκεί που θα ήταν η κόρνα, στο κέντρο του τιμονιού!), το πιάσιμο απο τον γιακά του αντιπάλου (σηκώνεις τα χέρια και τα στρίβεις προς τον εαυτό σου, ακριβώς σα να έχεις πιάσει κάποιος απ' τον γιακά με τα δύο χέρια στην πραγματικότητα) και τέλος -το καλύτερο- η... η κουτουλιά!! Αυτή γίνετε απο την στάση του "γιακά" (όπως έχεις πιάσει τον άλλον), φέρνεις τα χέρια σου (που κρατούν τα χειρηστήρια) προς το κεφάλι σου, όπως θα έριχνες και κανονική κουτουλιά!! :grinning-smiley-043 Τέλειο?!! :grinning-smiley-043
Tελικά όσο περισσότερο το βλέπω να «παίζει» το Wii τόσο περισσότερο πιστεύω ότι είναι εντελώς όλα τα λεφτά. Aν κάποιος ασχολείται αρκετά με τα games σίγουρα αξίζει να το έχει!
Tελικά όσο περισσότερο το βλέπω να «παίζει» το Wii τόσο περισσότερο πιστεύω ότι είναι εντελώς όλα τα λεφτά. Aν κάποιος ασχολείται αρκετά με τα games σίγουρα αξίζει να το έχει!
Να "ψιλοδιορθωσω" λεγοντας οτι το wii ειχε τρομερη επιτυχια σε ανθρωπους,ειδικα σε κοπελες, που δεν ειχαν ξαναασχοληθει με video-games.---(βλεπε wii-sports το οποιο εχει κανει θραυση σε ζευγαρια).