PDA

View Full Version : Buzz Quiz Ελληνικό

Trisalon
08-07-2009, 03:42
Αν και εχω το αγγλικο , σιγουρη αγορα , η σονυ παλι εκανε το θαυμα της , και πρωτη φορα μας σκεφτηκε τους ελληνες , αξιζει ενα μπραβο εδω -bye-

http://www.technews.gr/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=18672

http://www.gameover.gr/news/Υπό-ανάπτυξη-βρίσκεται-το-ελληνικό-Buzz.8934.html

darth_kospo
08-07-2009, 14:39
Ένας φίλος μου, έχει το αγγλικό Buzz και κάθε φορά λιώνουμε. Όντος πολύ καλή κίνηση από τη Sony. :FSGSFGS4:

engel85
08-07-2009, 16:32
Ένας φίλος μου, έχει το αγγλικό Buzz και κάθε φορά λιώνουμε. Όντος πολύ καλή κίνηση από τη Sony. :FSGSFGS4:

Αυτό να δεις πόσο θα το λιώσουμε!Το παιχνίδι το συνιστώ ανεπιφύλακτα για παρέα. Ιδίως το ελληνικό που θα μπορεί να παιχτεί χωρίς πρόβλημα από όλη την οικογένεια.

Trisalon
08-07-2009, 20:26
τα μονα λεφτα που εχω σκασει στο store ειναι τα expansions quiz του buzz τα εχω ολα καπου 8 τον αριθμο , δυστυχως ομως αφου το ελληνικο ειναι must buy οποτε θα μεινουν στα αζητητα προς το παρον παντως με καλυπτουν , το τελευταιο με τα προιστορικα ζωα το κατεβασε κανεις πολυ πρωτο αλλα δυσκολα αγγλικα

engel85
08-07-2009, 23:20
Το Rock Legends Quiz το ξανανεβάσανε; Γιατί ενώ το είχα δει παλιότερα όταν πήγα να το αγοράσω δεν υπήρχε.

Trisalon
04-10-2009, 13:28
http://ps3.gameover.gr/news/%CE%9F%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%C F%8D-Buzz.9813.html

30 του μηνα κυκλοφορει must buy απο μενα , μεγαλο Bravo στη σονυ που σκεφτηκε την ελλαδα μετα το network τωρα και παιχνιδι στα ελληνικα

darkie
04-10-2009, 18:32
τι λεει καλο παιχνιδι?

Trisalon
05-10-2009, 03:53
τι λεει καλο παιχνιδι?

φαντασου ενα ελληνικο buzz με 5000 καινουργιες ερωτησεις και πολλες απο αυτες θα αναφερονται και σε εγχωριες παραγωγες βλεπε ελληνικες σειρες
Αν σου αρεσε το αγγλικο αυτο σιγουρα θα το λατρεψεις , αφου θα μπορουν να παιζουν ακομα και οι γιαγιαδες - παπουδες σου -bye-

darkie
05-10-2009, 15:14
εγω κανα killzone 3 θελω να βγει ^^

takisot
05-10-2009, 16:18
Το αγγλικο που εχω παιξει, εχει πολυ χαβαλε!

Trisalon
05-10-2009, 16:49
Το αγγλικο που εχω παιξει, εχει πολυ χαβαλε!

Ωραιο αλλα αμερικανια , ερωτησεις για american football , για αμερικανικες σειρες , cartoon , country music , ηταν δυσκολο να σταθεις στο Multiplay αφου ακομα και οι πιο ασχετοι αμερικανοι που επαιζες τα ηξεραν , ο μονος τροπος ηταν το λιωσιμο και να της μαθεις απο εξω.
Γενικα; παιχνιδια γνωσεων πρεπει να ειναι στην μητρικη γλωσσα αλλιως τον πουλο , ασε τους ιατρικους ορους εχανες την μπαλα :flipout:
Ευτηχως που βγαινει το ελληνικο

takisot
05-10-2009, 16:58
Speak for yourself! :p

Trisalon
03-11-2009, 13:42
Review

http://www.gameover.gr/Buzz-%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%C E%BF-Quiz.10267.html?article_page=2

engel85
03-11-2009, 15:03
Αν το πετύχει κανείς σε κάποιο ελληνικό κατάστημα χωρίς τα buzzers ας ενημερώσει.

adok13
13-11-2009, 13:10
μηπως τοχετε δει σε κανα καταστημα στο πειραια για ενοικιαση;

nikon
13-11-2009, 15:23
Αν το πετύχει κανείς σε κάποιο ελληνικό κατάστημα χωρίς τα buzzers ας ενημερώσει.Saturn στη Συγγρού στα 38,90 αν θυμάμαι καλά.

adok13
15-11-2009, 00:13
μπορεις να παιξεις και χωρις τα buzzers δηλαδη;με τα dualshock;

pontios
15-11-2009, 00:43
Ναι μπορείς αλλά άντε να θυμάσαι πιο χρώμα είναι το τετράγωνο και το Χ και ο κύκλος...

adok13
15-11-2009, 12:56
xaxa,καταλαβα.οντως μουφα με το dualshock,εκτος αν ζωγραφισω τα κουμπια....:D

yiobi
21-11-2009, 10:50
Δεν έχω παιξει εκατομμύρια παιχνίδια αν αν και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με βιντεοπαιχνίδια (όταν ήμουν πιτσιρικάς έπαιζα με ένα ZX Spectrum + για όσους θυμούνται... μετά ακολούθησαν atari, amstrad 464, αργότερα ps1, ps2, wii και τέλος το ps3, αλλά έχω να πω το εξής:
Το παιχνιδάκι είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο :award::award::award:
Το αγόρασα εχθές και εκτός του ότι παίξαμε 4 άτομα στο σπίτι, μετά συνδεθήκαμε και βρήκαμε και άλλους (συγκεκριμένα 2 κονσόλες με 3-4 άτομα η καθεμία) και πάιζαμε διαδικτυακό.
Είχα να γελάσω τόσο από όταν είχα πρωτοπάρει το wii και το singstar στο ps2 και παίζαμε με παρέα στο σπίτι...
Εντύπωση έκαναν σε όλους και τα επιτυχημένα σχόλια και πειράγματα του παρουσιαστή...:singer:

Είναι το 2ο παιχνίδι που θέλει να ασχολείται και η γυναίκα μου (μετά το Little Big Planet) που δεν την λες και λάτρη των παιχνιδιών.
Αλήθεια έχει δει κανείς να πουλάνε κάπου σκέτα buzzer (γιατί λέμε να το επεκτείνουμε στα 8!)?

Υ.Γ. Φυσικά μιλάω για την Ελληνική έκδοση
Υ.Γ.2 Το παιχνίδι αυτό έγινε αφορμή να αγοράσουν ps3 και οι άλλοι 2 που παίζαμε εχθές

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

unforgiven
21-11-2009, 11:34
Το πήραμε και εμείς, και μάλιστα 55€ με τα buzzers.
Η γυναίκα μου δεν ασχολείται ποτέ με παιχνίδια. Χθες παίζαμε 3 ώρες ασταμάτητα και το πρωί μου είπε "πότε θα ξαναπαίξουμε";
Αν εξαιρέσουμε κάποια ψιλά προβλήματα (πχ στα κουίζ με τα αρκτικόλεξα άλλη ερώτηση εκφωνεί και άλλη γράφει) είναι πολύ καλή μεταφορά.

adok13
21-11-2009, 15:22
να διευκρινσω οτι το παιχνηδι δεν παιζει χωρις buzzers και αμα δεν ξερετε μη απαντατε οτιναναι και παιρνετε ανθρωπους στο λαιμο σας.

pontios
21-11-2009, 15:55
να διευκρινσω οτι το παιχνηδι δεν παιζει χωρις buzzers και αμα δεν ξερετε μη απαντατε οτιναναι και παιρνετε ανθρωπους στο λαιμο σας.

Φίλε μου δεν πήραμε κανένα στον λαιμό μας. Είπαμε ότι με τους controllers παίζει αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να θυμάσαι πιο κουμπί είναι πιο χρώμα. Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που θα πάει να το πάρει για να ταλαιπωρείται με controllers. Και στο τέλος τις ημέρας 4 buzzers μόνα τους κοστίζουν 40 ευρώ, όσο δηλαδή ένας controller.

adok13
21-11-2009, 18:31
φιλε το παιχνηδι δεν παιζεται χωρις buzzers,to γραφει και πανω στο κουτι.

qbalaskas
21-11-2009, 20:36
Φίλε Unforgiven που το βρήκες το παιχνίδι 55€?:SFGSFGS5:

unforgiven
21-11-2009, 20:59
Φίλε Unforgiven που το βρήκες το παιχνίδι 55€?:SFGSFGS5:
Από εδώ. (http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6878)
Στα υπ' όψιν ότι ήταν χύμα, χωρίς χάρτινο εξωτερικό κουτί, αλλά με όλα τα περιεχόμενα (παιχνίδι, buzzers, μπαταριές, σακκουλάκι) σφραγισμένα.

VaGyver
25-11-2009, 09:26
Παιδιά, το προτείνω -ειδικά για παρέα- ανεπιφύλακτα!

Είναι πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι (ειδικά, εαν υπάρχει και μεγάλη οθόνη και σύστημα με περιφερειακά ηχεία ακόμα καλύτερα).
Επίσης μπορείς να παίξεις και διαδυκτιακά και με άλλους που επίσης έχει πολύ πλακα.

Προσέξτε μόνο γιατι σε ορισμένους παντρεμένους, ξεκινάει να ασχολείται και η σύζυγος (που δεν είχε καμιά επαφή με τα παιχνίδια) και μπορεί να κολλήσει με το buzz quiz και μετά πάει το playstation για pro evolution...

Για το θέμα με τα buzzers, εμένα τα είχε μέσα στο πακέτο (που νομίζω ότι σαν συνολική προσφορά πραγματικά αξίζει).

geovra
27-11-2009, 13:36
Οντως το παιχνιδακι εχει πολυ γελιο. Και εμενα η κοπελα μου δεν ηθελε να βγουμε εξω....μπας και κερδισει χεχεεχεχ

leroy
27-11-2009, 14:38
Το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά,πραγματικά.
Ξέρει κάποιος αν υπάρχουν αdd ons
στα Ελληνικά παντα?

corfu
30-11-2009, 10:02
στο ον λαιν βρισκετε ατομα να παιξετε ελληνες που το εχουν? η ειναι κανας δυο μονο?

unforgiven
30-11-2009, 11:49
στο ον λαιν βρισκετε ατομα να παιξετε ελληνες που το εχουν? η ειναι κανας δυο μονο?

Συνέχεια! Χαμός γίνεται!

m3fisto
08-12-2009, 12:26
Το πηρα και γω χθες και το λιωσαμε παρέα 4 ατόμων τόσο μεταξύ μας όσο και δικτυακά.
Must have παιχνιδι

Chrisad
04-01-2010, 21:42
χρόνια πολλά σε όλους!!!!!

Σήμερα πριν από μια ώρα ακριβώς έφαγα φλασιά και είπα να πάω να πάρω το παιχνίδι.... πήγα στο Media Markt (κιφησιας) και εκτός από το κρυο με τη μηχανή έφαγα και άλλη μια ήττα το παιχνίδι το είχε αλλα ΟΧΙ τα buzzers, τα οποία λέει θα τα πααλάβουν εν καιρό..Κρίμα λέω στον υπευθυνο.. χωρίς buzzers παίζει; Οχι μου απαντάει, μπορείτε όμως να πάρετε τα ενσύρματα μου λέει (!) υπάρχουν και ενσύρματα τον ρώτησα(;) και μου τα έφερε... τα οποία είναι για PS2 και τα είχαν μαζί με την παλαιότερη (Αγγλική έκδοση) του game για PS2 στα 19,90. Θα σας έρθει και φθηνότερα μου λέει!!!! Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα σας μείνει το παιχνίδι του PS2 το οποίο δεν θα παίζει... δεν πειράζει σκευτηκα και τα πήρα.....
Μόλις πρίν από λίγο έφαγα και την επόμενη ψυχρολουσία.... τα σύνδεσα και ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!! :rifle: Πραγματικά τα πήρα στο κρανίο γιατι είχα πραγματικά πολύ όρεξη να παίξω σήμερα με μια παρεούλα που περιμένω σε λίγο..

Το ότι έπεσα για ακόμα μια φορά σε ΆΣΧΕΤΟ στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν με εξέπληξε το ζήτημα είναι ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα BUZZERS ΜΟΝΟ;

ευχαριστώ

Skakinen
04-01-2010, 21:53

Σήμερα πριν από μια ώρα ακριβώς έφαγα φλασιά και είπα να πάω να πάρω το παιχνίδι.... πήγα στο Media Markt (κιφησιας) και εκτός από το κρυο με τη μηχανή έφαγα και άλλη μια ήττα το παιχνίδι το είχε αλλα ΟΧΙ τα buzzers, τα οποία λέει θα τα πααλάβουν εν καιρό..Κρίμα λέω στον υπευθυνο.. χωρίς buzzers παίζει; Οχι μου απαντάει, μπορείτε όμως να πάρετε τα ενσύρματα μου λέει (!) υπάρχουν και ενσύρματα τον ρώτησα(;) και μου τα έφερε... τα οποία είναι για PS2 και τα είχαν μαζί με την παλαιότερη (Αγγλική έκδοση) του game για PS2 στα 19,90. Θα σας έρθει και φθηνότερα μου λέει!!!! Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα σας μείνει το παιχνίδι του PS2 το οποίο δεν θα παίζει... δεν πειράζει σκευτηκα και τα πήρα.....
Μόλις πρίν από λίγο έφαγα και την επόμενη ψυχρολουσία.... τα σύνδεσα και ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!! :rifle: Πραγματικά τα πήρα στο κρανίο γιατι είχα πραγματικά πολύ όρεξη να παίξω σήμερα με μια παρεούλα που περιμένω σε λίγο..

Το ότι έπεσα για ακόμα μια φορά σε ΆΣΧΕΤΟ στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν με εξέπληξε το ζήτημα είναι ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα BUZZERS ΜΟΝΟ;

ευχαριστώ

Στο Πλαίσιο του Νέου Ψυχικού το πρωί είχε 2 (δύο) συσκευασίες των 4 χειριστηρίων. Πήρα τη 1 οπότε ίσως υπάρχει ακόμη η άλλη.
Good Luck!

ampalos
04-01-2010, 22:39

ευχαριστώ
δε του τα εσκασες στο κεφαλι του πωλητη ακομα τα ps2 buzzers?

Spyros_V_S
05-01-2010, 12:57
Αν αντέχεις την αναμονή, δοκίμασε να τα πάρεις απο εδώ (http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/5573123/Wireless-Buzz-Buzzers-for-PS3-PS2/Product.html). Εγω τα παράγγειλα, ήρθαν σε 5 εργασιμες και ειναι μια χαρα!!

dimitrisy77
01-02-2010, 01:20
Στην ελληνική έκδοση PS3 τα buzzers είναι ασύρματα ή όχι;

Maestro
01-02-2010, 02:53
Είναι ασύρματα ναι...

kormos
01-02-2010, 09:33
Καλημέρα.

Γνωρίζει κάποιος από που μπορούμε να προμηθευτούμε την Ελληνική έκδοση + buzzer για PS2?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

paИ-baL
06-02-2010, 12:24
υπαρχει καπου ετοιμοπαραδοτο μαζι τα buzzers για PS3?

tolis_21
06-03-2010, 20:01
παιδες να ρωτησω κατι
ειμαστε στο καταρ και ο αδελφος μου αγορασε απο εδω το παιχνιδι και το μηχανημα
υπαρχει η δυνατοτητα να παιξουμε στα ελληνικα και αν ναι πως γιατι δεν βρηκαμε καμια επιλογη

Maestro
06-03-2010, 20:55
E λογικά όχι, άλλη έκδοση κυκλοφορεί για κάθε χώρα. Ή που θα πρέπει να αγοράσεις την ελληνική έκδοση, ή να στείλεις mail στην εταιρία ΜΠΑΣ και σου κάνουν κάποια ειδική προσφορά, δεδομένου ότι ήδη το έχεις αγοράσει σε άλλη έκδοση (χλωμό πάντως)...

overmind
23-03-2010, 09:46
Υπάρχει και αυτό: ελληνικό Quiz (http://www.dod.gr/games/quiz)

είναι φουλ από ελληνικές ερωτήσεις για όλη την οικογένεια

xApns
19-04-2010, 12:22
καλημερα παιδια! Πηγα σε φιλικο σπιτι εχτες που ειχαν το παιχνιδι. Περιττο να πω υστερα κι απο οσα εχω διαβασει οτι το παιχνιδι "ΤΑ ΣΠΑΕΙ". κοκκινησαν τα ματια μας. λιωσαμε κλπ κλπ κλπ. Το θελω κι εγω!!! Αν και η ερωτηση ετεθη ξανα διχως απαντηση θα τολμησω να την ξανακανω. Εχει βγει εκδοση για PS2 σε ελληνικα και αν ναι μηπως μπορει καποιος καλος ανθρωπος να με καθοδηγησει διοτι δεν μπορω να βγαλω ιδιαιτερη ακρη με το ιντερνετ. Ευχαριστω!!!!!!!!!

Chrisad
21-04-2010, 14:43
Φίλε μου όχι, μόνο για PS3 βγαίνει το συγκεκριμένο. Πάντως στα FNAC στο μοναστηράκι βρήκα και το game μόνο του και buzzers ξεχωριστά για οποιον ενδιαφέρεται.

Savlos
28-04-2010, 17:10
Το παιχνίδι είναι απίστευτο!!!!!

Άραγε θα βγάλουν κανα update για Ελλάδα?

Ή θα μπορούμε κάποια στιγμή να φτιάξουμε τα δικά μας quiz???

Γνωρίζει κάποιος?????

xApns
29-04-2010, 23:04
Το σκεφτηκα κι εγω καθ'οτι ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται, ή οσο ζω ελπίζω, ή dum spiro spero επι το αυθεντικοτερον. Ισως αφου παρουν οσοι ειναι να παρουν ps3 buzz!! να βαλουν καποια downloads μεσω της ps2 κονσολας (για νομιμα μιλαω παντα) και να κατεβάζεις γλωσσα και ερωτησεις διαφορων χωρων. Καλα, δεν το sυζηταω. Η τελευταια χωρα που θα ασχοληθουν θα είμαστε αλλα δεν πειραζει. Ας είμαστε....αρκει να είμαστε.

indikos001
05-06-2010, 17:08
πολυ καλο και εξυπνο παιχνιδακι με ωραια γραφικακαι χρωματα αλλα πιστευω πως δεν αξιζει να δωσεις 50+ ευρο .
μπορεις ανετα να το νοικιασεις να παιξεις ενα απογευμα με την παρεα σου και την επομενη να το πας πισω...

vadergr
05-06-2010, 18:10
Φοβερο παιχνιδι για παρεα!

soulkeeper
27-12-2010, 20:45
buzz tournament!
άλλα 7 ατομα ακομα!!

http://gamebattles.gr/tournaments.html

MoDis
27-01-2011, 21:46
Έχουμε τίποτα νεότερο για ελληνικά add-on στο buzz ?
Ξέρει κανείς κάτι ;

ευχαριστώ

mikrosgr
02-04-2011, 19:24
καλησπερα , εχω ενα μικρο θεματακι με τα buzzer , ειναι το μοντελο SLEH-00069(POD) , και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι τα δυο απο τα τεσσερα μου buzzer τα αναγνωριζει το ps3 μου ενω τα αλλα δυο με τιποτα , τι αγορασα καινουργιες μπαταριες , τι το ξαναεκλεισα και το ξαναανοιξα παλι τιποτα !!!!!!

οποιος γνωριζει ας βοηθηση , ευχαριστω

woodpecker
02-04-2011, 22:05
Μήπως τα μπέρδεψες με Buzzer φίλου σου ;

Τα Buzzers ανά τέσσερα έχουν μοναδικό δέκτη. Οπότε αν καταλάθος τα μπερδέψατε τότε έχει 2 Buzzer που δεν ταιριάζουν με τον δέκτη (usb).

pontios
03-04-2011, 16:27
Εάν δεις σε κάθε buzzer (νομίζω εκεί που είναι οι μπαταρίες) έχει έναν κωδικό. Αυτός πρέπει να είναι ίδιος με τον κωδικό επάνω στο στικάκι. Για δες το.

Geo_x
04-04-2011, 02:00
καλησπερα , εχω ενα μικρο θεματακι με τα buzzer , ειναι το μοντελο SLEH-00069(POD) , και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι τα δυο απο τα τεσσερα μου buzzer τα αναγνωριζει το ps3 μου ενω τα αλλα δυο με τιποτα , τι αγορασα καινουργιες μπαταριες , τι το ξαναεκλεισα και το ξαναανοιξα παλι τιποτα !!!!!!

οποιος γνωριζει ας βοηθηση , ευχαριστω

Τα buzzers ειναι τα ver. 1 που στα δεξια εχουν το κουμπι on/lock?

NasosP
28-04-2011, 18:35
Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να "ταιριάξω" (pair) τα buzzers από το μουσικό BUZZ με το USB stick της κανονικής έκδοσης;
Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να παίξω το μουσικό με 8 παίχτες, αλλά ταυτόχρονα να χρησιμοποιώ την κάμερα, άρα μού περισσεύει μόνο μία USB θύρα.

Spyros_V_S
03-05-2011, 13:38
Νομίζω οτι τα buzzers δεν έχουν διαφορά, αλλά για να χρησιμοποιήσεις 8 θα χρειαστείς 2 USB receivers, οπότε τελικά μάλλον θα πρέπει να πάρεις ένα hub για να έχεις και την καμερα.